Fitnessmerken.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessmerken.nl.

Fitnessmerken.nl stelt zich voor

Fitnessmerken.nl is één van de grootste fitnesswinkels van Nederland. Wij hebben meer dan 3000 artikelen op het gebied van fitness apparatuur, sportvoeding, sportkleding en fitness accessoires in ons distributiecentrum in Hengelo. Op onze website overzichtelijk gepresenteerd en gemakkelijk te vergelijken. Eenvoudig te bestellen en snel bij u thuis bezorgd. En als u er zelf niet uit komt helpen onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers u graag. Aan de telefoon, via de mail of in onze winkels in Helmond, Arnhem, Hengelo en Naaldwijk. Op zoek naar een eigen fitnessruimte? Op zoek naar mensen met verstand van fitness? Kom dan eens kijken bij Fitnessmerken.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 65 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Manuel 21-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor het eerst bestelt en een dag later in huis. Verpakking zag er keurig uit. Het nodigt zeker uit om hier vaker te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Kubalek 20-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, en goede kwaliteit producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne webwinkel om je sport artikelen aan te schaffen, ruime keuze en snelle levering. Producten die ik tot nu toe heb besteld zijn snel en netjes geleverd en waren van hoge kwaliteit. Top webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kmbly 17-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een goed springtouw, na een kort contact met de klantenservice, kort omdat ik zo snel goed geholpen werd, een goede keuze kunnen maken.
Ben er super blij mee en hij was vlot binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 16-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne uitgebreide webshop, gevonden wat ik zocht. De communicatie via mail is hartstikke goed. Product werd netjes verpakt geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 11-10-2018 Via de website gekocht

Very fast delivery time.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Easy ordering, no fuss. Very happy with delivery time. I ordered on Friday 21.00 and everything was delivered Saturday 12.00 with standard delivery option.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M Harmsen 10-10-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze op basis van assortiment en prijs kwaliteit verhouding. Daar de keuze van artikel niet op korte termijn geleverd kon worden kwam men direct met een prima alternatief (wat duurder was) voor dezelfde prijs.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo van den Boorn 09-10-2018 Via de website gekocht

Supersnellelevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond omstreeks 20 uur besteld, zaterdagmorgen omstreeks 11 uur in huis !!!
Netjes verpakt. Super !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 04-10-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs-kwaliteit (beste die ik heb kunnen vinden).
Het live chatten op de website is zeer efficiënt.
Over het algemeen zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ep 03-10-2018 Via de website gekocht

Prima service, aardige mensen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is keurig geleverd en in goede staat aangekomen. Ik had zelf een foutje gemaakt en zelfs daarover was het klantcontactcentrum uiterst sympathiek.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 01-10-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, niet duur en snelle levering! Overzichtelijke website, gekende merken, een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flora 29-09-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over mijn aankoop bij fitnessmerken. Duidelijke website, kwalitatief product. S' avonds laat besteld, de vomgende dag in huis; klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job. 28-09-2018 Via de website gekocht

Magistrale website en super fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per toeval ben ik op de site fitnessmerken.nl gekomen. Ik was enorm verrast van het gemak hoe de website opgezet was. Begin september had ik Harbinger Bioform fitness handschoenen besteld. Na 1 week nog niets te hebben ontvangen gebeld met de klantenservice. Er werd aangegeven dat mijn bestelde handschoenen even niet leverbaar waren. Bij dat bericht kort uitgelegd dat ik de handschoenen voor mijn vakantie binnen wilde hebben omdat ik vlak daarna start met een personal trainer. Dan zijn goede handschoenen een noodzaak. De aardige meneer van de klantenservice bood direct de 10euro duurdere Harbinger Wrist Wrap handschoenen aan als oplossing. De extra 10 euro hoefde ik niet te betalen en de dag er na waren de handschoenen binnen. De handschoenen zitten perfect zitten en geven meer stabiliteit omdat de polsen door de polsband vast worden gezet. Dit is heel duidelijk voorbeeld van uitstekende service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave de Jong 26-09-2018 Via de website gekocht

Ging soepel en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vindt het een goede shop en Ik heb gekozen omdat het goedkoop was. Wat me ook op viel was dat het bestellen gemakkelijk ging.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Irina 26-09-2018 Via de website gekocht

Behulpzaam en top producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik has zelf een foutje gemaakt bij het invullen van het adres, en toen ik opbelde hielpen zij mij ontzettend netjes en was het probleem zo opgelost!
Ik had de light digest whey protein white chocolate en banaan besteld, echt ontzettend lekker! Deze moet je met water mixen, en hoewel ik dat vaak niet lekker vind (dus dan met melk doe) vond ik deze erg lekker smaken met water!!
Erg tevereden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 26-09-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken

Algemene score

10,0
Het bestelde product is conform de informatie op de site de volgende dag afgeleverd. Niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrysmart 26-09-2018 Via de website gekocht

Prima prijs, op tijd bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel voor aantrekkelijke prijs, kwaliteit is prima. De levering was snel zoals beloofd, netjes te volgen met trackandtrace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 26-09-2018 Via de website gekocht

Prima winkel en levering, gewoon zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een buikspier-wiel gekocht bij deze winkel. Het verliep eigenlijk zoals je dat van een webshop mag verwachten. En blij met m'n wiel natuurlijk!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hubert 26-09-2018 Via de website gekocht

zeker geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik zelf had een foute bestelling geplaatst en toch werd ZONDER enig probleem een oplossing voorgesteld EN daadwerkelijk toegepast.
nogmaals mijn dank!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 26-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een optrekstang, en bij Fitnessmerken: goed geprijsd en werkt ideaal. Goede service!!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.V. Mulders 23-05-2018 Via de website gekocht

Volgende dag in huis, zorgeloos gratis retourneren. Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samenvatting: volgende dag in huis, zorgeloos gratis retourneren. Deze webshop is een aanrader!

Recent heb ik bij fitnessmerken.nl de volgende producten gekocht: Fitness Handschoenen, Pull up bar (simpel), Dumbell, Pull up bar (luxe).

Levering: de levering was zoals belooft, de volgende dag in huis!
Service & gemak: toen ik mijn producten eenmaal in huis had bleken de fitness handschoenen 1 maat te klein, ik heb toen met een paar klikken het product aangemeld om te retourneren. Vervolgens kreeg ik een retourlabel opgestuurd voor gratis retour. 48 uur na het verzenden had ik het gehele aankoopbedrag terug op mijn rekening.
Bonus: op de tweede kans sectie van fitnessmerken heb ik een luxe Jackie Chan pull up bar gekocht met een 90% korting, hier ben ik erg blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-05-2018 Via de website gekocht

Correct product en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product werd daags na mijn bestelling geleverd zoals aangegeven op de website. Product voldoet volledig aan de verwachtingen en onmisbaar onder spinningfiets.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rs 30-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering, goedkoopste leverancier voor de fitnessvloer die ik zocht!! Alles exact naar wens verlopen!?

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel blankenstein 24-04-2018 Via de website gekocht

Klasse service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shirtje kapot geen probleem. Dag later een nieuwe ,klasse, kunnen andere nog een voorbeeld van nemen, klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fantastische service! 22-04-2018 Via de website gekocht

Fantastische service! Doen wat ze zeggen en nog iets meer.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fitnessapparaat besteld, maar apparaat was zoek geraakt bij PostNL. Hebben meteen een ander apparaat opgestuurd door Transmission, en de volgende dag was het apparaat alsnog in huis. Het eerste apparaat werd door Fitnessmerken afbesteld, maar anderhalve week later alsnog door PostNL bij mij bezorgd. Eén telefoontje en dit apparaat werd twee dagen later conform afspraak opgehaald door Transmission. Alle contact was uitermate vriendelijk en professioneel! Een pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 21-04-2018 Via de website gekocht

Niet duur en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een weerstandband.
Na tijdje googlen, was ik van mening dat Fitnessmerken.nl toch de goedkoopste is.

Let op: Vergeet niet de verzendkosten ook mee te nemen in de vergelijkingen!

Daarnaast een een supersnelle levering.
In de avond 20:00 uur besteld, volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 17-04-2018 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De VirtuFit V1 stoelfiets was niet leverbaar, er werd aangeboden de VirtuFit V2 (duurder) te sturen voor dezelfde prijs. Zeer goed alternatief en erg attent. Snelle levering per POST NL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hommen 17-04-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit ook in grotere heren maten de pas vorm is naar wens voldoet prima aan de maat aanduiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Kox 16-04-2018 Via de website gekocht

Goede levering op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzaam gebeld voor voor hulp bij het bepalen wat voor ons de beste roeitrainer was.
Omdat mijn vrouw visueel beperkt is stellen we andere eisen aan een roeitrainer dan de gemiddelde consument hierbij zijn we goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Uitstekend 01-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is heel gebruikersvriendelijk, we werden goed geïnformeerd over de hometrainer en vragen die we via het chatten hadden gesteld werden direct en goed beantwoord. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gillo 27-03-2018 Via de website gekocht

Goede producten, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles vlot kunnen vinden op de website. Betaling was gemakkelijk (Bancontact app met QR code mogelijk vanuit België). Na twee dagen ontving ik mijn pakje. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 25-03-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid en service is TOP!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website heeft een zeer duidelijke omschrijving van de te kopen merkartikelen.
Je vindt zo je weg door de verschillende categorieën en is heel gebruiksvriendelijke.
Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 19-03-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten, snel geleverd, grote assortiment. Goede prijs en kwaliteit van producten. Voor iedereen iets te vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 17-03-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag bestelt, woensdag in huis, heel blij met deze snelle levering.
Genoeg mail informatie ontvangen over de zending en lever datum.
Op de site ook genoeg keuze bij producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en uitgebreide site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site met een uitgebreid assortiment; alles is makkelijk te vinden.
Heb al vaker bestellingen gedaan nooit problemen gehad en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HL 09-03-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat makkelijk en de volgende dag kun je er al van genieten , snelle levering , betaling via i-Deal

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgitte 07-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een trapper "apparaat" voor mijn revalidatie knie. Die heb ik snel op de site kunnen vinden en de prijs was ook prima! Daarbij werd het apparaat ook nog eens snel geleverd dus kon ik snel beginnen met de revalidatie. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Vriend 27-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en accurate service. 'Man aan man, woord aan woord'

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig en professioneel. Mocht er onverhoopt iets zijn, wordt het naar tevredenheid opgelost binnen 1 dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 26-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we waren op zoek naar een loopband en kwamen bij deze winkel. uit.
Vanaf de bestelling zijn we perfect behandeld tot en met d

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a 14-02-2018 Via de website gekocht

goed op tijd beorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gewoon oke.
op de site stond op meerdere plaatsen, voor 22.00u besteld, volgende dag in huis. Bij de bestelling stond echter 2-5 werkdagen.
Nou had ik er geen haast mee maar dit is wel misleidend/verwarrend

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sneekie 11-02-2018 Via de website gekocht

Als een Diesel kwam de bestelling op gang....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nuttig training apparaat kwam ik bij jullie terecht. Een duidelijke en constructieve site! Echter de levering liet op zich wachten. Maar ik werd keurig en direct te woord gestaan over het waarom. Ben erg blij met het bestelde artikel. Kom zeker nog eens weer om iets te bestellen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-02-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en uitstekende klantenservice!
Deskundig advies gekregen via de chatfunctie op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 05-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
21.15 besteld en de volgende dag 10.00 in huis, top service! Ook nog goed advies gehad per mail. Helemaal toptop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanny 04-02-2018 Via de website gekocht

vlotte levering, corr. info mbt tijdtijdstip van levering!

Algemene score

9,0
Goede website met duidelijke informatie. veel keus in verschillende prijsklassen. Goede beschrijving van de producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

premierscore 31-01-2018 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

8,0
Nergens online vond ik dit fitness step bankje goedkoper! Prima product ook. En ook nog heel snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vermeulen 29-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed en snel geholpen via de online chat service. Vriendelijk en gedienstig met correcte informatie. Snelle levering. Het geleverde product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Mulder 26-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie koos ik voor deze shop vanwege de gunstige prijzen, maar de kwaliteit en service is me ook goed bevallen. Met duidelijke statusinformatie had ik mijn bestelling snel en in goede staat in huis. De producten voldoen aan mijn verwachting, aan de hand van de omschrijving op de website. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joliez 22-01-2018 Via de website gekocht

Blij met mjjn keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kan makkelijk een vraag stellen via de chat over een artikel. Goede levering. Duidelijke omschrijving van de artikelen en afbeelding klopt met het produkt. De goedkoopste in prijs die ik kon vinden op het internet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kettler 19-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel wordt de volgende dag geleverd. De website geeft veel info over het product en het aanbod is gigantisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma-andrie 15-01-2018 Via de website gekocht

Goed apparaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke webshop, product beantwoord volledig aan de verwachting. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christos 15-01-2018 Via de website gekocht

zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product zoals beschreven, snel verzonden en goede communicatie vanuit de winkel toen er een probleem met mijn bestelling ontstond.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews