Fitness24.nl - Reviews & Ervaringen

1,0 Lees 36 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitness24.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Slecht
  • Slecht
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Spotlight77 25-09-2017 Via de website gekocht

Service uit 1920!!!

Algemene score

1,0
Wat een slecht bedrijf zeg!!!heb in jaren niet zulke slechte service gehad als bij dit bedrijf.
Spullen na te lange levertijd eindelijk geleverd,zat er een product niet bij,die ook niet gefactureerd was,dus verkeerde factuur/product te weinig.geen telefoontje/e-mail niets.zelf maar bellen dan....product niet meer leverbaar.ander(soortgelijk)product besteld,niet op voorraad.twee weken levertijd.andere producten ook niet goed....weer bellen....de terug betaling van het prijsverschil van de producten nog niet geregeld na 10 dagen....weer bellen.kortom:we leven in 2017 maar dat is bij dit bedrijf nog niet helemaal bekend want de service en levertijd zijn rondom zo slecht dat je bijna zou denken dat we in 1920 leven!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

xxxToppertje 12-07-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Vorige week bestelling geplaatst maar niets vernomen. Ook geen indicatie van de levertijd. Vervolgens hier een mail heen gestuurd met verzoek duidelijkheid te geven. Helaas geen enkele reactie. Vandaag dan ook de order geannuleerd. Hier overigens wel een reactie op ( geen excuses, geen begrip, geen gebaar maar alleen ' wij annuleren de order) die ik ook matig vind. Zeer nieuwsgierig of en wanneer ik mijn geld terugkrijg. In een tijdperk van coolblue en andere winkels met een snelle service is deze keten compleet overbodig.

Ps

Overigens onderdeel van een keten van meer winkels die ik omdat je van andere mail adressen een antwoord krijgt dan shop zelf

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Velkanier70 29-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Leveren langzaam, zit een week te wachten op mijn spullen.

Service
Reageren niet op email. Nemen wel de telefoon op.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Als je iets koopt mag je verwachten dat ze snel leveren en niet dat je meer dan een week moet wachten. Als het er niet is en besteld moet worden zet dat dan op de site.

Extra toelichting
Ik heb nog geen spullen geleverd gekregen en zit er nog op te wachten. Reageren niet op email. Fitness24.nl is het zelfde als vechtsport24.nl Ik bestel op Fitness24 en krijg een email van de bevestiging van aankoop via vechtsport24.nl wat raar overkomt.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

Joeloorebeek 09-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Terugstorting retour duurt inmiddels langer dan een week, na ontvangst goederen door fitness24

Aanbeveling
Verzending is gruwelijk traag, retouren worden ook veel te traag verwerkt.

Extra toelichting
Ze zijn super traag.

Review criteria:

Slecht

Reageer

Vandewoy 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle site, het zoeken gaat met gemak, alles is goed gerangschikt. Je kunt er van alles aanschaffen op het gebied van fitness en vechtsport.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kersten24 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlotte en goede aflevering met een vriendelijke chauffeur

Service
Bestelde product was niet meer leverbaar, als alternatief een luxere versie gekregen!

Assortiment
Ruim, maar producten die niet meer leverbaar zijn van de website afhalen.

Aanbeveling
Ik beveel fitness24 zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Doosje 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Is gewoon een goede winkel met een gebruiksvriendelijke en duidelijke website.

Service
De spullen komen op tijd zoals ze beloven.

Assortiment
Groot assortiment en veel keuze uit verschillende producten.

Aanbeveling
Is gewoon een goede winkel met een gebruiksvriendelijke en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Pezie 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De zoekfunctie werkt goed. Ook is het bestellen gemakkelijk.

Service
Heb al een aantal fitness artikelen besteld die iedere keer snel thuis waren. Laatst een life fitness loopband gekocht die netjes thuis werd geïnstalleerd door 2 deskundige mannen. Ben erg tevreden over de manier van werken!

Assortiment
Ik kan telkens uit verschillende merken, modellen en prijzen kiezen. Prima

Aanbeveling
Ik word altijd goed geholpen door Fitness24. Een verdiend hoog punt!

Extra toelichting
Heb al een aantal fitness artikelen bij fitness24.nl besteld die iedere keer snel thuis waren. Laatst een life fitness loopband gekocht die netjes thuis werd geïnstalleerd door 2 deskundige mannen. Ben erg tevreden over manier van werken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Schuurs 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestellingsprocedure verliep gemakkelijk. Zoals het hoort.

Service
Grote bestelling maandagavond besteld, woensdag in huis. Prima levertijd. Tevreden.

Assortiment
Je vind werkelijk alles bij Fitness24.nl. Werd verrast door het enorme aanbod.

Aanbeveling
Zeer de moeite waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdemaas 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk om een product te bestellen

Service
Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling tot de bezorging!

Assortiment
Heel ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erjan Jantz 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site waar je je het juiste product snel kan vinden, goede uitleg naast het product

Service
Mijn bestelling is vlot verlopen en was sneller thuis dan verwacht. Ik ben zeer tevreden over deze service.

Assortiment
Heel ruim assortiment. Voldoende keuze

Aanbeveling
Fijne webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThijnSpalink 07-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via de site een loopband besteld, de volgende dag in huis. Zij hanteren echt de laagste prijsgarantie dus dat was zeer welkom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees en Joke 29-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkt gemakkelijk en producten kunnen erg fijn/snel aan winkelmandje worden toegevoegd.

Service
Uitstekende service, had bij mijn bestelling (in de morgen) een verkeerde postcode ingevuld waarop ik in de middag een telefoontje kreeg met de vraag wat de correcte postcode is - erg professioneel!

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede aanrader voor de rest, heb nergens problemen mee gehad!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perfectlashes 21-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Bestelproces gaat als bij iedere andere webshop.

Service
Op de website staat bovenin dat ze snel leveren, echter is dit in mijn ervaring erg traag. Ik heb 3 dagen gewacht zonder bericht. Zelf maar gebeld en er is beloofd dat het product 2 dagen later wordt opgestuurd. Hierna niets meer gehoord en we zijn nu alweer 4 dagen verder. Zeer trage levering en dit is nergens vermeld! Klant moet zelf initiatief nemen om te weten te komen wanneer wordt geleverd, en dan houd fitness 24 zich er niet aan.

Assortiment
Veel producten, maar mag meer uitleg en specificaties.

Aanbeveling
Door de slechte communicatie en zeer trage levering haal ik mijn producten volgende keer zeker ergens anders.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

vandekamp 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer groot assortiment en duidelijke keuze

Service
een aantal vragen via de telefoon gesteld, kreeg uitstekende uitleg

Assortiment
zeer groot assortiment met veel keuze die goed gerangschikt is

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterdewith 15-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,7

Gemak
site overzichtelijk

Service
Levering is traag, product zou niet op voorraad zijn. Helaas was dit nergens verteld.

Aanbeveling
Duurt te lang, communicatie hapert

2 mailtjes gestuurd op 1 reactie gehad, andere dus niet!

Extra toelichting
Eigenlijk al verwoord, zijn traag en reageren niet altijd op mail dus slechte ervaring

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

MarkXL 15-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,7

Gemak
Voldoende maar bestelproces gaat niet vloeiend. Je kunt bijvoorbeeld niet op een product klikken welke je wil kopen maar dat moet op de kleine letters eronder.

Service
Ik ben zeer ontevreden over deze winkel. De asics nimbus 15 die ik thuis kreeg waren duidelijk eerder gepast door iemand anders terwijl ik om geheel nieuwe had gevraagd. Daarop gebeld met de winkel, maar dan moest ik ze maar terugsturen op eigen kosten. Daarop heb ik een klacht ingediend bij Thuiswinkel Waarborg, en na 7 dagen (de termijn die geldt) had de winkel nog niet gereageerd. Hierop heb ik het retourformulier van de winkel ingevuld op hun site en de schoenen op eigen kosten geretourneerd. Toen ik ’s middags thuiskwam zag ik een antwoord (2 uur na het verzenden) van de winkel op het retourformulier dat ik de schoenen gratis kon retourneren op hun antwoordnummer. Toen ik opbelde en zei dat ik de schoenen al op eigen kosten had geretourneerd was dat jammer voor mij. Dan had ik maar van hun antwoordnummer gebruik moeten maken. Hierop heb ik weer Thuiswinkel Waarborg geïnformeerd. De winkel heeft toen snel een mail naar Thuiswinkel Waarborg gestuurd waarin over de procedure die de winkel had gevolgd ook nog eens gelogen werd. Ze beweerden dat ze wel binnen een week via mail hadden gereageerd naar mij. Om een lang verhaal kort te maken, ik kreeg geen service.
Het ergste van deze winkel vind ik dat ik aan de telefoon zeer onvriendelijk te woord werd gestaan, zelfs bijna geschoffeerd, met name door de eigenaar alsmede door een paar andere werknemers. Deze winkel had gewoon binnen een week na mijn klacht aan Thuiswinkel Waarborg kunnen reageren en kiezen om wel of geen service te verlenen.
Overigens, als ik op recencies Sanden Sports had gegoogled had ik nooit wat bij deze firma besteld. Fitness24.nl is één van de sites van dit bedrijf. Let op! De reviews op hun eigen site fitness24.nl die ik heb gelezen zijn allemaal positief.

Aanbeveling
Vanwege de slechte service die deze winkel mij geboden heeft raad ik deze winkel af.

Extra toelichting
Ik heb bij de punten die bij mij van toepassing zijn, alles al gemotiveerd.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

AnnemarieD 05-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Deskundig en netjes

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment. Hier vind je altijd wat je zoekt.

Aanbeveling
Een absolute topwebsite als het gaat om fitnessapparatuur en -benodigdheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annab31 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Verschillende producten worden goed beschreven zodat je je keuze gemakkelijk kunt maken.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende gymballen

Extra toelichting
Fitness24 heeft een groot aanbod met goede beschrijvingen van de producten. Dankzij deze beschrijvingen heb ik eindelijk een goede gymbal uit kunnen kiezen. Nu kan ik lekker voor de televisie trainen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Janske1 30-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

edsiv 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ze weten wat ze doen!

Extra toelichting
Ik was al tijden op zoek naar een krachtstation, maar had zo mijn twijfels. Te duur, te groot, etc, etc. Fitness24 had een duidelijke uitleg van een krachtstation, altijd handig! Bij het bestellen ging het ergens even niet goed, waardoor ik niet zeker wist of mijn bestelling was doorgekomen. Contact opgenomen met de klantenservice en mijn eigen krachtstation dezelfde week nog in huis. Lekker trainen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harriedeb 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Crosstrainer gekocht met lichte krasschade, zonder problemen en op kosten van Fitness24 omgeruild, fijn!

Extra toelichting
De klantenservice van Fitness24 is er eentje uit de boeken. Zou normaal niet zo snel een review schrijven maar ik ben uitermate goed en snel geholpen en de klacht (lakschade aan crosstrainer) werd serieus behandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zerlino 22-04-2014 In de winkel gekocht
Amstelveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Stap voor stap wordt je begeleid in het invullen van je gegevens. Er worden geen onnodige zaken gevraagd. Je kunt zelfs kiezen tussen bestellen met een account of zonder een account. Ook de snelheid van het laden van pagina's gaat lekker snel.

Service
Had bestelling geplaatst welke helaas niet op voorraad was. Geen probleem, kreeg een alternatief aangeboden tegen een hoge korting. Pakket netjes afgeleverd.

Assortiment
Je vind werkelijk alles bij Fitness24.nl. Werd verrast door het enorme aanbod van ook de andere shops.

Aanbeveling
Goede service, uitgebreid assortiment en keurig geholpen in de winkel. Ja in alles zou ik deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Goed geholpen met deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erp91 21-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Kon makkelijk vinden waar ik naar op zoek was.

Service
Goede service! Werd op de hoogte gehouden van mijn bestelde product en kreeg het netjes op tijd binnen.

Assortiment
Super assortiment, veel verschillende producten. Erg handig, de keuze is reuze!

Aanbeveling
Er fijn dat je producten met elkaar kan vergelijken. Groot assortiment en goede service, zeker aan te raden.

Extra toelichting
Makkelijk en snel gevonden wat ik zocht. Overzichtelijke site met een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvdw88 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webshop zit duidelijk en goed in elkaar. Alles makkelijk te vinden met de zoekbalk of via de categorieën. Ook de betaling verliep simpel en er zijn vele betaalopties mogelijk.

Service
Na wat onduidelijkheid over een product, kon een medewerker mij hier snel uitleg over geven en besloot zelfs om de beschrijving per direct aan te passen, zodat anderen er ook profijt van konden hebben. Werkelijk geweldig.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid met goede mix van topmerken en ook goedkopere merken, zodat er voor ieder wel wat wils is.

Aanbeveling
Ik zou deze webwinkel zeker aan anderen aanraden, wegens een zeer goede klantenservice, ze zoeken dingen echt tot in de puntjes voor je uit. Tevens hebben ze goedkope prijzen en bieden ze je zelfs een product goedkoper aan als jij het ergens anders goedkoper ziet.

Extra toelichting
Zeer gemakkelijk in gebruik, snelle levering en top klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

monique_1990 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke webshop! Goede afbeeldingen bij de producten.

Service
Zeer fijne, professionele service!

Assortiment
Veel aanbod!

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over Fitness24 by Sanden!

Extra toelichting
Ik was al een lange tijd opzoek naar een goede, maar niet te dure hometrainer. Bij het zien van de webshop zag ik diverse apparaten, maar wat nou echt de verschillen etc. waren was me niet duidelijk. Toen ik Sanden Sport belde voor meer informatie, kreeg ik een hele vriendelijke jongeman aan de telefoon. Hij heeft me ontzettend goed geholpen en uiteindelijk heb ik een prachtig apparaat voor een betaalbare prijs gekocht. Een goede klantenservice is onwijs belangrijk. En ik ben zelfs via de telefoon goed geholpen. Super bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anke8 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon mijn gezochte artikel makkelijk vinden dankzij de heldere menubalk.

Service
Het aanpassen van mijn bestelling ging zonder moeite.

Assortiment
Sanden Sports heeft super veel keuze, echt geweldig!

Aanbeveling
Ze hebben veel keuze, personeel is deskundig en bestellen ging eenvoudig. Ook bezorging van het product was top!

Extra toelichting
Heldere webshop, veel keuze en het bestellen gingen zonder problemen. Ik had mijn pakketje de volgende dag al in huis. Helemaal top!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vandewoy 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg mooie site. Betalen ging makkelijk en snel. Je betaalt geen verzendkosten!

Service
Het product was helaas niet direct voorradig, kreeg hier een e-mail over dat deze vertraagd was vanuit de leverancier. Na 3 dagen had ik hem alsnog in huis. Dus viel uiteindelijk wel mee

Assortiment
Ze hebben een erg groot assortiment met veel hebbedingetjes. Ga hier zeker nog vaker shoppen.

Extra toelichting
Mooie website en groot assortiment. Fijn ook dat er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten worden berekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renskevdijk 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Twee weken geleden heb ik de Buffalo pooltafel besteld bij Sanden Sports. Onze speelkamer wordt nu weer volop gebruikt door deze extra toevoeging. De service was helemaal top. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jvdm92 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat makkelijk en snel. Suggesties bij de producten zijn ook erg handig.

Service
Prima, gewoon volgende dag in huis.

Assortiment
Ontzettend breed assortiment, keuze genoeg. Veel verschillende merken.

Aanbeveling
Super breed assortiment. Wat je maar kan bedenken in sportartikelen hebben zij in het assortiment.

Extra toelichting
Het is een walhalla voor de fitness-liefhebber. Ze hebben echt alles. Breed assortiment en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lsz1992 07-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudige webshop. Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Prima service. Snelle levering. Pakketje kwam netjes op tijd binnen.

Assortiment
Breed assortiment. Mooie kwalitatief goede merken!

Aanbeveling
Ik zou mijn vrienden deze winkel zeker aanraden!

Extra toelichting
Prettige webshop! Overzichtelijk, snelle levering! Pakketje was op tijd binnen en zag er netjes uit. De bestelde artikelen zijn helemaal naar mijn wens, dus ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

L.v.E. 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Heel blij met mijn pilates & fitness set! Fijne site, erg overzichtelijk. Had een vraag over mijn bestelling, dus even contact opgezocht. Medewerkers hielpen me erg goed, super service! Levering was snel binnen. Zal hier snel nog eens mijn aankopen doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

declm 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle levering

Service
Super service! Mijn side-stepper functioneerde, nadat deze een half jaar in gebruik was,niet meer naar behoren. Ik heb een mail gestuurd en kreeg binnen een dag een nieuw toestel toegestuurd.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Onlangs nog iemand doorverwezen naar de online shop en heeft ook een aankoop gedaan en is zeer tevreden.

Extra toelichting
Snelle levering, goede en persoonlijke communicatie voor een online shop en een super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HvVS 31-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Het gemak van een internetwinkel heb ik hier beoordeeld. Door te vergelijken met andere winkels kun je zo het goedkoopste bestellen.

Service
Eerst was mijn vertrouwen gedaald tot het nulpunt omdat ik na de latere levering pas wat reviews ging bekijken. En daar werd ik niet vrolijk van. Toch werden mijn mails steeds direct beantwoord en kwamen ze toch hun toezegging na. Ik heb het product na enige vertraging ontvangen.

Assortiment
Ruime sortering van producten.

Aanbeveling
Zie antwoord onder service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

roon1972 29-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Product wordt niet geleverd, zonder vertragingsbericht. Uiteindelijk mailtje ontvangen levering vertraagd is. Daarna nooit meer iets vernomen.
Geen enkele response op mijn e-mail.
Hele slechte service

Aanbeveling
Wacht al 3 maanden op mijn product, geld allang betaald, maar geen enkele reactie van Fitness24.

Extra toelichting
Product wordt niet geleverd, zonder vertragingsbericht. Uiteindelijk mailtje ontvangen levering vertraagd is. Daarna nooit meer iets vernomen. Geen enkele response op mijn e-mail. Hele slechte service

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

jwbalvers 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk site met bestel process

Service
Thuis installatie! Super kon meteen aan de slag

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Tot nu toe 1 bestelling geplaatst en zeer tevreden met snelheid en service

Extra toelichting
Tot nu toe 1 bestelling geplaatst en zeer tevreden met snelheid en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer