cook&co.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 429 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cook&co.nl.

cook&co.nl stelt zich voor

Bij Cook&Co weten we dat koken net zo gezellig kan zijn als eten! Op www.cookandco.nl vind je culinaire inspiratie en smakelijke ideeën voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt. Als kookliefhebber kun je dus je hart ophalen. We serveren de leukste, mooiste en handigste kookspullen; een uitgebreid assortiment, van kwalitatieve basisartikelen tot specialistische artikelen en eigentijdse hebbedingen. Wanneer je op werkdagen voor 22:00 bestelt dan wordt je bestelling de volgende dag thuisbezorgd. Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €25,-.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 239 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JM Kok 17-12-2017 Via de website gekocht

Top perfecte organisatie, aanrader, goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop is makkelijk te benaderen. Bij invoer ff gebeld en werd direct geholpen. Vriendelijk en efficient. Volgende aankoop ga ik weer naar Cook & Co

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 16-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was snel geleverd en heel goed verpakt dus ook breekbare spullen komen heel aan. En het product was leuk geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carlien 16-12-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede klantenservice, via de mail gaat prima. 1 product was niet goed, binnen 4 dagen nieuwe thuis ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 12-12-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, diverse prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik dit artikel niet overal kan krijgen.
Ik ben super tevreden hierover.
De service is prima en de levertijd was precies zoals beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert 12-12-2017 Via de website gekocht

verkeerde prijsinformatie

Algemene score

1,0
Geeft verkeerde prijzen op en is op eigen site veel duurder dan op de site van kieskeurig.nl dus misleidend.

Reageer

Marion 12-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Cook & Co is een fijne shop waar van alles te vinden is. Snelle levering. Ik heb Ramekins gekocht om cadeau te geven en die vielen in de smaak. Ik koop zeker weer bij Cook & Co.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanet 12-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site zeer gebruiksvriendelijk. Artikel zeer snel geleverd. Alles top. Dit was mijn eerste bestelling maar er zullen er meer volgen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joydogger@ziggo.nl 09-12-2017 Via de website gekocht

Op tijd geleverd en uiteraard het juiste artikel/

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te zoeken en dus te vinden/schermen zelfs voor mij duidelijk, dus ......
(dat maak ik zelf wel uit, toch.......)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 09-12-2017 Via de website gekocht

Hele snelle levering, alles piekfijn in orde. Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam hier omdat de soepmaker bij andere shops uitverkocht was.
Dat us goed uitgekomen.
De soepmaker werkt prima en de levering was supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DJL 09-12-2017 Via de website gekocht

Ruime keus en goed service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne overzichtelijke website met zeer ruime keus en assortiment. Snelle levering en uitstekende service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hilde 08-12-2017 Via de website gekocht

Verpakking en service...uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop.....veel keus. Verpakking heel solide en beschermd verpakt.
Doen wat is beloofd. Zou anderen de webshop ten zeerste aanbieden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sj 08-12-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al 2 maal iets aangekocht in deze winkel, alles netjes verlopen. Goede site, goede service, goede delivery.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 07-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering. Perfect verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was al een poosje op zoek naar een hogedrukpan. Op Coocking&Co vond ik zelfs een electrische.
Ik ben erg blij met mijn aanschaf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marie Louise Paar 07-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle correcte service

Algemene score

10,0
Wat een mooi bedrijf!
Product super snel geleverd ondanks de drukke december maand
Mooi verpakt, email met bevestiging en via mail tijd van levering
Petje af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea van Dongen 07-12-2017 Via de website gekocht

Super goede service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was een feestje om de zending uit te pakken. Goed verpakt en nog een mooi tijdschrift en een stevige tas is zo. Ik ben dik tevreden en met plezier ga ik weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Thijs 07-12-2017 Via de website gekocht

Leuke aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is zeer vlot verlopen en product is exact zoals aangekondigd. Zeker een asnrader. Een kleine opmerking: er werd gevraagd te leveren op eoensdsg maar er werd reeds een dsg ervoor geleverd. Gelukkig waren we net nog thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monica 07-12-2017 Via de website gekocht

Voor een leuke prijs en goede verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede spullen voor een leuke prijs.
De spullen werden goed verpakt thuis geleverd. De producten waren alle 5 breekbaar maar alles is in goede staat aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus 06-12-2017 Via de website gekocht

prima

Algemene score

8,0
Snelle en probleemloze levering van een goed product voor een schappelijke prijs door Cook&Co webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elke 06-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service, maar beter inpakken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
‘s Avonds besteld en de volgende dag in huis! Wel zat er een dikke laag stof op het product en was de verpakking beschadigd door hoe het ingepakt was. Dat was wel jammer gezien het een cadeau was. Verder wel leuk uitpakken met een extra tas en tijdschrift!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ank 06-12-2017 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webwinkel. Hier vind ik altijd wat ik zoek. Snelle en correcte levering. Ben hier erg tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Marie 06-12-2017 Via de website gekocht

Slechte levering

Algemene score

5,0
Het bestelde artikel kwam niet de volgende dag, zoals beloofd, maar 2 dagen later.
De doos had kennelijk voor langere tijd in een zeer vochtige omgeving gestaan. Zowel de verpakking als het artikel waren beschimmeld.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Nicolette 06-12-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor deze shop omdat ik een cadeau zocht voor iemand die van kokkerellen houdt.
Dit was bij uitstek de beste keuze. Daarnaast hele snelle service. Ik had de volgende dag al het cadeau binnen.
De ontvanger van het cadeau was er heel erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tammie2607 06-12-2017 Via de website gekocht

Altijd goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is gebruiksvriendelijk en er is sprake van een snelle levering kortom een shop waar je op kunt vertrouwen. Het is prachtig we bestellen elke maand koffie en nu zelfs met korting. En... geen opdring mailtjes van we horen niets van u we hebben nu een speciale aanbieding. Nee gewoon goed degelijk en vertrouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koffieleut 13-08-2017 Via de website gekocht

Mooie mokken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke site met prima artikelen. Ik was op zoek naar een kadootje en heb dit vrij snel kunnen vinden. Bij die zoektocht ook leuke artikelen voor mezelf gezien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aj 11-08-2017 Via de website gekocht

heel tevreden alles naar wens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
belofte nagekomen prima toch?en de prijs kan wel lager misschien maar ze hebben wel veel dingen op kookgebied

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 09-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ze zeggen op de site, komen ze ook na. Snelle levering. Ga cker in toekomst vaker bij Cook and co bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bruno 07-08-2017 Via de website gekocht

Prachtige producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige bestelling, mooie keuze, eerlijke prijzen en promoties, vlotte betaling en prima levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 07-08-2017 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles liep perfect, zoals ik ook verwacht van een prima zaak
de bakblikken zien er geweldig mooi uit. Binnenkort ga ik ze gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma R. 05-08-2017 Via de website gekocht

Cook & Co is het vertrouwen waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kenmerken van Cook&Co: duidelijke website, verkoop van A-merken, vertrouwd, supersnelle levering, ga hier zeker nog meer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter van keulen 04-08-2017 Via de website gekocht

Alles prima!

Algemene score

8,0
Shop levert goede spullen en doet wat het beloofd. Na het bestellen loopt alles, zoals ik ook had verwacht gesmeerd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LE Eikens-Choufoer 02-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Algemene score

10,0
Het is fijn winkelen bij Cook&Co. Een ongelofelijk groot assortiment, snelle levering en goede service n last but not least keuze uit meerdere betaalwijzen. Blijf hier terugkomen voor mijnkeukenspullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristien 02-08-2017 Via de website gekocht

een zeer tevreden klant !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1ste maal dat ik bestel via jullie shop. dit is me prima bevallen. mijn drankendispenser ziet er precies zo uit als op de website. ik was eerlijk gezegd wat bang om iets van glas te bestellen, maar de dispenser was heel goed beschermd en verpakt zodat die tijdens het transport niet zou breken. ook werd het geleverd op de dag dat het aangekondigd werd. prima service en jullie website staat alvast tussen mijn "favorieten" !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry 02-08-2017 Via de website gekocht

voor mij nooit meer

Algemene score

1,0
heb via de website van Cookenco voor veel geld Kitchenaid artikelen besteld maar kreeg niet wat er op de foto stond gestuurd ! heb daarom tel. contact met de klantenservice gehad en deze zouden het uit zoeken ? na twee werkdagen en een weekend later nog geen antwoord ,wat ik heel slecht vind .heb alles terug gestuurd , nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg ??

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Marcia de Kort 01-08-2017 Via de website gekocht

Pip mokken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
blij met mijn bestelling 1 kopje was kapot aan de rand stukje eraf dat hadden jullie kunnen zien bij het inpakken. Ik heb de mok teruggestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

georgette huybrecht 31-07-2017 Via de website gekocht

keukengemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
toffe,hippe en degelijke producten.Bestelling is zeer goed opgevolgd.ruime keuze aan keukengerief en de sale is ook aan te raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 27-07-2017 Via de website gekocht

Prachtig op tij geleverd!

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit en de kwaliteit is in de juiste verhouding. Ook de snelle levering en de goede verpakking zijn aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MST 26-07-2017 Via de website gekocht

Goede beschrijvingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk zoeken en vergelijken van producten, duidelijke beschrijvingen ; what you see is what you get

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alper 26-07-2017 Via de website gekocht

Goed!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ging heel soepel en snel, goedkope en goede producten. Prijs-kwaliteit perfect!! Ook erg netjes ingepakt, snel bezorgt met track&trace erbij. Kortom erg plezierig om te winkelen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strandvlinder 25-07-2017 Via de website gekocht

Perfect en vlot!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden waarnaar ik zocht, zeer voordelige prijs, en super snelle en correcte levering.
Wanneer ik nog een keukenartikel nodig heb, zal ik zeker bij Cook & Co zoeken en bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 24-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de snelheid en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over het aanbod en de prettige navigatie op de website. Ik had servies besteld wat achteraf niet in zijn geheel voorradig bleek. Dit werd mij echter vrij snel via email verteld alsook dat het te veel betaalde bedrag zsm teruggestort zou worden. Mijn gehele bestelling is uiteindelijk ( uitgezonderd het deel dat niet leverbaar was ) netjes geleverd op de dag en tijd waarop het op voorhand ook toegezegd was. Het te veel betaalde was ook binnen een paar dagen teruggestort. Ben zeer tevreden over de manier waarop ik benaderd ben en ook over de snelheid waarop eea is afgewikkeld. Helaas kon ik mijn servies niet meer compleet krijgen via Cook en Co. Wel gelukkig nog via een andere leverancier al bleek ook dat niet makkelijk want ik heb lang moeten zoeken maar eind goed al goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruver 24-07-2017 Via de website gekocht

Afwachtend

Algemene score

1,0
Mijn bestelling werd niet geleverd. Cook & co onderzoekt dit momenteel met Post NL dus afwachten ...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Ria 22-07-2017 Via de website gekocht

levering wanneer het mij uitkomt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er was een leuke aanbieding van blond servies, alleen ging ik de volgende dag met vakantie.
Wel de bestelling gedaan en betaald, maar kon de dag na terugkomst bezorgd worden.
Echt een topservice. Alles ook supergoed ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolein Keuning 20-07-2017 Via de website gekocht

een hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google kwam ik door mijn artikel in te tikken bij jullie uit. Ik heb besteld en alles verliep volgens plan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 19-07-2017 Via de website gekocht

Prima levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze shop vonden wij de picknickmand die wij in onze gedachte hadden! hij is keurig verpakt zodat er geen beschadiging bij het transsport konden plaats vinden en op tijd afgeleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoldus 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel overzichtelijk met een ruim aanbod van verschillende artikelen en de levering is als beloofd, n.l. zeer snel. Er is één minpuntje: ik heb nog geen rekening ontvangen, hoewel ik al betaald heb.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fr.Delhey 14-07-2017 Via de website gekocht

Service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling was op tijd binnen en de alles is goed verlopen alles op tijd binnen de service was goed.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen 09-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Breekbare spullen waren goed verpakt en zijn goed aangekomen, snelle levering (binnen enkele dagen).

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 06-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele handige webwinkel! De bestelling en levering gingen heel snel. Voor 22.00 bezorgd is ook echt de volgende dag in huis. Ik raad deze winkel en site zeker weten iedereen aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Rietdijk 04-07-2017 Via de website gekocht

Aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Vanwege nieuwe keuken met inductiekookplaat moest ik nieuwe pannen uitzoeken. Op site zag ik een 4 delige pannenset van BK . Wat niet duidelijk was dat er ook een 5 delige set bestond van dezelfde serie.
Ik had liever een duidelijk overzicht op de site gehad van de mogelijkheden voor dergelijke pannensets.
De 4 pannen zijn wel heel snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Slowcooker 03-07-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, makkelijk te bedienen! Snelle service. Leuk dat receptenboekje erbij (slowcooker).
Veel keus uit het assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews