cook&co.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cook&co.nl.

cook&co.nl stelt zich voor

Bij Cook&Co weten we dat koken net zo gezellig kan zijn als eten! Op www.cookandco.nl vind je culinaire inspiratie en smakelijke ideeën voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt. Als kookliefhebber kun je dus je hart ophalen. We serveren de leukste, mooiste en handigste kookspullen; een uitgebreid assortiment, van kwalitatieve basisartikelen tot specialistische artikelen en eigentijdse hebbedingen. Wanneer je op werkdagen voor 22:00 bestelt dan wordt je bestelling de volgende dag thuisbezorgd. Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €25,-.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 163 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ISD 08-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare en veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare webshop, snelle levering, uitgebreid assortiment, goede kwaliteit- en prijsverhouding. Na het koopproces wordt je via mail op de hoogte gehouden van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilko 05-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is toegankelijk en de bestelling is eenvoudig te plaatsen. De communicatie over de levering is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kitty 03-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service
Goed contact en super klantenservice. Ik ben erg blij met de producten en ga zeker vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 03-06-2018 Via de website gekocht

Goede prijs voor een goed product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Blij verrast door de gunstige aanbiedingen die de winkel heeft. Dus als je iets specifieks zoekt, check dan de site van Cook&Co.
De levering was zoals vermeld; binnen een dag, keurig verpakt en nog een mooie katoenen tas als cadeautje zat er bijgevoegd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 02-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Blij met de tas die ik bij mijn bestelling kreeg! Daarnaast een snelle levering en goede kwaliteit producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 26-05-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Senseo-apparaat om 21:00 besteld en de volgende dag werd hij om 9:00 bezorgd. Product was in goede conditie en was netjes verpakt met alle onderdelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adina 16-05-2018 Via de website gekocht

Goed Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed service. De prijzen zijn wel een beetje te hoog in verhouding met andere sites. Het kan zeker beter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 14-05-2018 Via de website gekocht

Prima service en direct geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BBQ besteld en de dag erna al kunnen genieten van de aankoop! Ook prima verpakt zodat er geen schade tijdens het transport mogelijk was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mm 30-04-2018 Via de website gekocht

Wat een verrassing!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht een waterkoker bij Cook & Co, omdat de waterkoker hier het goedkoopst was. De waterkoker ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit. Toen ik de doos kreeg vond ik de verpakking al erg groot, maar wat een leuke verrassing: ik kreeg er een prachtig en vrolijk oranje dienblad bij! Die gebruik ik nu dagelijks om alle ontbijtspullen te pakken. Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alessandra 22-04-2018 Via de website gekocht

Great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
It looks like they were waiting till a reasonable time to do the delivery, once the product was quite big and heavy. Nice logistical work!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 18-04-2018 Via de website gekocht

Erg tevreden over de hapjespan en de levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht naar een hapjespan met afneembaar handvat. Kwam daardoor uiteindelijk op deze site terecht. Is heel moeilijk te vinden onder deze zoekterm. Misschien een puntje van aandacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GJ Brouwer 15-04-2018 Via de website gekocht

zeer goed

Algemene score

8,0
het gemak om hier producten te bestellen omlijn. de kwaltijd is goed van het product.
zelf telefonisch nog contact gehad met de web winkel en was goed te bereiken en mijn vragen werden goed behandelt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop 14-04-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede levering . Goed product
De verpakking kan beter, was door post NL dichtgeplakt omdat de omdoos open was gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sv 10-04-2018 Via de website gekocht

giftcards werkten niet

Algemene score

6,0
Bij de betaling lukte het niet om de cadeaukaarten volledig in te wisselen. Heel jammer. Later wel hersteld en lukt de bestelling alsnog.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Adri 05-04-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze.Alles snel geregeld op heel eenvoudige manier. Daarna snel in huis . Sneller kan haast niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lesley 03-04-2018 Via de website gekocht

Zeer makkelijk en snel bestellen !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is makkelijk in gebruik, biedt topproducten aan tegen concurrentiële prijzen en zorgt voor een uiterst snelle levering :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RobinHood 01-04-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze, aantrekkelijke prijsstelling & prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruim aanbod van producten tegen een nette prijs en een goede service. Leveringen worden goed verpakt en vlot uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mama.heidi 22-03-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle perfecte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We bestelden dinsdag na 20.00u artikel en het werd de volgende ochtend rond 9u al geleverd! Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 21-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Goed verpakt. Top! Ben erg blij met mijn gekozen spullen. Zal hier zeker nog eens terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 17-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en overwachte extra's

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een zoektocht over het Internet toch besloten om de Le Creuset pan te kopen bij Cook & Co. De prijs was scherp én de pan werd geleverd met een gratis deksel, waarvoor normaal € 22,-- betaald moet worden. Vervolgens correcte en snelle levering. Wat wil je als internetshopper nog meer?!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.A.de Kreij-van Hellemond 14-03-2018 Via de website gekocht

Niets dan Lof!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik op de website van Blokker ongeveer tweehonderd blenders kreeg te zien, wist ik niet meer welke ik moest kiezen. Gelukkig dacht ik ineens aan Cook&Co. Daar werden vijf blenders getoond met een volmaakte beschrijving , zodat ik in no time wist welke ik wilde hebben. Meteen besteld en de volgende dag in huis: Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tes87 12-03-2018 Via de website gekocht

Goede service, mooi en breed aanbod van topmerken

Algemene score

10,0
Goede service
Mooie kwalitatief goede en hoogwaardige artikelen.
Zeer breed assortiment, kortom een expert op het gebied van koken en tafelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LBB 11-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was snel. Het boek was met korting maar hiervan was eigenlijk alleen de folieverpakking gescheurd. Verder zag het er prima uit. Ga het boek zeker nog vaak gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.van Rossum 03-03-2018 Via de website gekocht

eerste ervaring met Cook&Co helemaal geweldig!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eerste ervaring super. Mooi assortiment , uitgebreid!!!! perfekte service!, supersnelle levering van een kwaliteitsprodukt!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 02-03-2018 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk, snel en geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door mij ontvangen product voldeed niet aan de verwachtingen. Ontving toen hele duidelijke info voor retournering en kreeg het advies om een foto van het bewijs van verzending te mailen ter bespoediging van de geldteruggave. Had binnen een paar dagen geld terug. Dame aan de telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 28-02-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en betrouwbare webshop met mooie kwaliteit keukenspullen. Keurig op het afgesproken tijdstip de bestelling ontvangen. Goed verpakt en product voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank de Jongh 26-02-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een 8 omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn. Ik heb een overzichtelijke site gezien. Duidelijke navigatie. Verwachting die gesteld is komt overeen met de ervaring. En als echt Hollander “ het was goedkoper dan bij vergelijkbare sites “. Kortom a winner.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JVO 24-02-2018 Via de website gekocht

Knap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering heeft even op zich laten wachten, blijkbaar was er telefonisch contact gezocht maar was het telefoonnummer niet helemaal opgenomen bij bestelling wegens belgisch nummer.
Was een bijzonder gunstige aanbieding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 24-02-2018 Via de website gekocht

Professioneel en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 24 uur geleverd, laagste prijs. Product voldoet aan alle verwachtingen.
Gebruikersvriendelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shop aholic 23-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Algemene score

10,0
Site gevonden via de site beslist.nl
Uitgebreide informatie over de producten en snelle levering van in het weekend bestelde product. Product voldoet precies aan wat op de site word weergegeven.
Top!!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 23-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, zeer nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb in de sale een bbq gekocht. Helaas bleek t niet dezelfde uitvoering te zijn als op de afbeelding op de website.bbq werd door PostNL extra@home afgeleverd. Dit verliep perfect tijden werden door ge sms't waardoor ik precies wist waar ik aan toe was.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans Braakman 20-02-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden vaak de winkel bezocht,helaas gesloten,dus dan maar internet,valt niet tegen,alleen jammer dat het niet meer "voelen"

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lambèr 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede, concurrerende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar de laagste prijs voor een door mij uitgekozen keukenmachine toch weer bij Cook&Co terecht gekomen.
Na de bestelling werd de machine heel snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Alessandra 10-02-2018 Via de website gekocht

Top products and fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
It is worth to wait for the sales season! - bought amazing products for nice nice prices and they were all delivered perfectly and fast...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 09-02-2018 Via de website gekocht

Mooi apparaat, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor Cook&Co gekozen, omdat de espressomachine daar in de aanbieding was. Blijf toch een Nederlander. De levering was snel en correct. Machine levert lekkere koffie. Had ook een blik koffie mee besteld en kreeg ook nog één spontaan bij.
Enig minpunt was de omverpakking. Een gigantische doos met heel veel luchtkussentjes en ergens onderin de - eigenlijk wel kleine - machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 09-02-2018 Via de website gekocht

Goede zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al eens eerder besteld bij Cook&co. Eerdere ervaring was dusdanig dat ik weer besteld heb. Goede communicatie, prima prijzen/aanbiedingen en snelle levering. Wat wil je nog meer. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 09-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google op deze site terechtgekomen en geen spijt van gehad. vlot kunnen bestellen, snelle levering en goede afhandeling. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 05-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en uitstekende service. Afspraken zijn nagekomen. Duidelijke presentatie op de site. Product voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hoots 05-02-2018 Via de website gekocht

Topservice

Algemene score

9,0
Al het material was van hoge kwaliteit en een supersnelle levering. Een absolute aanrader voor eenieder die met koken bezig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plato 05-02-2018 Via de website gekocht

Onvoldoende service

Algemene score

5,0
De shop en site zijn OK maar het product was niet in orde (verkeerde samenstelling bestekset Oxford van Amefa). Ik werd doorgezonden naar Amefa om zaken te ruilen. Is wel op deze manier opgelost dat hoort anders (ketenaansprakelijkheid).

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

S. de Rooij-van Dorst 03-02-2018 Via de website gekocht

Mooie site, uitgebreid assortiment, overzichtelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was snel. De site overzichtelijk en Cook & Co heeft een prachtig assortiment voor de kook liefhebber in alle prijsklassen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja en Koen 31-01-2018 Via de website gekocht

Voordelige prijsstelling, correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en makkelijk te doorzoeken aanbod, goede prijsstelling.
Contact met klantendienst verliep vlot.
Aanrader !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 26-01-2018 Via de website gekocht

nee melding gemaakt en geen reactie gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
Roestig en geen reactie gehad ,geen feedback gekregen. Ook geen geld terug gekregen.
Wat wel de rekening

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Rachel 26-01-2018 Via de website gekocht

Zwilling mes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke site, precies wat ik zocht.
Zeer snelle service, zeker een aanrader.
Heb meerdere site’s gezien maar deze werd het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allisje 26-01-2018 Via de website gekocht

prima geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een ijzeren poffertjes plaat voor onze dochter en ben bij jullie prima geslaagd.
dit via google gezocht en ben bij Cook&CO terecht gekomen en deze hebben het naar onze zin geleverd,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede levering. Maar als er iets mis is geen snelle reactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie shop, hebben van alles.
Snelle levering.
Maar als het mis is met de levering geen snelle reactie per mail.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Ibtisame 23-01-2018 Via de website gekocht

Kan beter

Algemene score

6,0
De levering verliep goed. Helaas doet de sensor van de prullenbak het niet. Ik heb paar keer contact gehad met de klantenservice. Zij zouden mij zsm de gebruiksaanwijzing mailen. Inmiddels vijf dagen later en nog steeds niks gezien.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

keukenprinses 22-01-2018 Via de website gekocht

No-nonsense webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe afvalemmer kwam ik een aanbieding tegen op Cook&Co van een simplyhuman exemplaar dat precies aan mijn specificaties voldeed met maar liefst 50% korting. Mooie aanbieding, heb het laatste exemplaar gekocht. Daarna nog even gecheckt of het écht de laatste was. Klopte allemaal, dus prima no-nonsenseshop en ook de levering was op tijd en goed te volgen via track&trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alya 21-01-2018 Via de website gekocht

Metéén in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden een weekend gepland en wouden racletten. Bleken we een toestel te weinig te hebben. Besteld en volgende dag in huis. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lis Eve 21-01-2018 Via de website gekocht

Keurig verpakt en snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, mooie artikelen, kortom: een hoop gekwijl van mij maar uiteindelijk een mooie keuze waar ik heel blij mee ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews