Campz.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 135 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 122 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Orbi 22-06-2018 Via de website gekocht

Super eenvoudig, snelle levering, super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, bestellen is eenvoudig, snelle verzending, zending eenvoudig te volgen, super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulette 21-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke uitleg op de site qua materiaal en maten. Heb een halve maat groter bested dan normal omdat dit zo aangegeven stond toch vallen ze groot uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lynn 19-06-2018 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi assortiment, snelle levering! Zondagavond besteld, dinsdagmiddag al geleverd. Ik kan campz alleen maar aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn Van Achter 19-06-2018 Via de website gekocht

Pakket komt niet aan, zit vast in Brussel X

Algemene score

1,0
Pakket 2 weken geleden verstuurd, zit vast in Brussel op 5km van mijn deur, maar noch BPost, noch DHL noch Campz slagen erin het pakket los te krijgen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Andy 19-06-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren gebruik gemaakt van de online shop. Bestellen, leveren, eventueel terug sturen en de terubetaling verlopen voor én zonder bijkomende kosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lionel 14-06-2018 Via de website gekocht

Gunstig, betrouwbaar, snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geprijsd, mooi assortiment, snelle levering!
Via hun partner website Bikester bij hun terechtgekomen,
alletwee de moeite waard!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina 13-06-2018 Via de website gekocht

Prima service, snel, voordelig, correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst : het is super goed meegevallen! Goede prijs, snelle service, correct. Ik kan deze webshop aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KVE 13-06-2018 Via de website gekocht

Goeie en snelle service maar slecht ingepakt

Algemene score

6,0
Alles is perfect verlopen, maar de micropur tabletten die ik besteld had zijn beschadigd door andere producten in de doos die hen geplet hebben. Niet alleen was het doosje volledig geplet, ook was er een tabletje reeds vrijgekomen uit de verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Uneek 12-06-2018 Via de website gekocht

Alles verlopen zoals er in de mails geschreven was.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Produkt omschrijving klopte volledig, geweldige sandalen. Zeer licht en verfrissend. Vlot aan en uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baziel 08-06-2018 Via de website gekocht

Correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte service en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Toffe niet alledaagse dingen te vinden op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larissa Stas 06-06-2018 Via de website gekocht

Zeer vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Opzoek naar een Buff looppet. Op jullie site terecht gekomen en de prijzen waren zeer goed. zeker de moeite op nog eens te bezoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 05-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, correcte prijs en levering, voor iedereen een overzichtelijke en duidelijke website die per merk,product en prijs kan geraadpleegd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 05-06-2018 Via de website gekocht

Alles goed verlopen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling is goed en vlot verlopen.
Prima website !
Vlotte behandeling!
Prima levering , zoals aangekondigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonathan 05-06-2018 Via de website gekocht

Super service - aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, duidelijke info, aantrekkelijke prijzen! Campz heeft een vaste klant aan mij! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stephanie 05-06-2018 Via de website gekocht

Vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pakje tijdig gekregen volgens de gegeven tijdspanne. Ook levering in orde, was zelf niet thuis maar was heel duidelijk waar het wel werd afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tomas 30-05-2018 Via de website gekocht

Zeer duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer eenvoudig om online te bestellen. Duidelijke omschrijving van het product en eenvoudige betaalservice. Zeker aan te raden. Ook een goeie mobiele versie van de website.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert/annik 29-05-2018 Via de website gekocht

Topmerken met veel keuze en topprijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met veel keuze met correcte prijzen. Heel veel topmerken. Levering zoals afgesproken.
Heel tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 23-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen hoge prijs voor een zeer goed product. Super! Ik heb verschillende sites vergeleken maar dit was de beste en het ging ook heel snel. Binnen 2 dagen had ik mijn product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwers 23-05-2018 Via de website gekocht

Duidelijk! Snel! Correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke website met goede informatie. Een snelle levering in een stevige en degelijke verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 22-05-2018 Via de website gekocht

Aankoop vaude rekkingbroek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte maat. Gelukkig is een maat-long beschikbaar als je man ietjse langere benen heeft.
Mooie kwaliteit.
Perfecte en correcte aflevering.
En nu op naar de GR20. Perfect om uit te testen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 22-05-2018 Via de website gekocht

Goeie website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk
snel antwoord op mail
snelle levering van de goederen
korting wel niet duidelijk omschreven
kleinste en grootste maat is met korting, tussen maten geen korting

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre de backer 15-05-2018 Via de website gekocht

Onberispelijk tot hiertoe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de levering van een paar wandelschoenen bleek dat de bestelde maatvoering niet voldeed , terugname en nieuwe levering verliepen vlekkeloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 09-05-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering en tracking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijs. En correcte levering met track & trace op D + 2. Ruim binnen de beloofde 3 tot 4 dagen. Kwam nochtans van Stuttgart

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

torke 01-05-2018 Via de website gekocht

super duidelijke en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed, goed, goed
eenvoudig, snel, handig, gepaste opvolg info, ook tijdens de verzending.
verpakking is TOP, nazorg zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 25-04-2018 Via de website gekocht

IN orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
handige website, goede info
Duidelijke prijsopgave
Levering van de producten ging snel en alles was netjes verpakt.
Tevreden klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sofie 25-04-2018 Via de website gekocht

vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een betrouwbare site. prijzen zijn in orde. en heb al iedere keer mijn pakje snel ontvangen. ook de kwaliteit is altijd goed en zoals beschreven. alles staat duidelijk uitgelegd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 14-04-2018 Via de website gekocht

aankoop LED lamp

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, geen opmerkingen, echt een aanrader !
Aan te bevelen bedrijf.
Het product voldoet aan de beschrijving en doet het uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 10-04-2018 Via de website gekocht

Top service ! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site, goede beschrijving van het produkt en maattabel. Vlug geleverd, goede verpakking, snelle afhandeling. Gewoonweg top ! !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 03-04-2018 Via de website gekocht

goede levering en zeer vlot , TOP !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toevallig op deze webshop uitgekomen en er absoluut geen enkele spijt van gehad . Vervolgens een bestelling gedaan en die is zeer vlot verlopen en perfect afgegeven en geniet nu elke dag van mijn nieuwe schoenen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Willy 28-03-2018 Via de website gekocht

Aangenaam winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangenaam winkelen.Goede service en prijs en snelle levering.Wij zullen nog zeker producten kopen bij Campz

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim VW 28-03-2018 Via de website gekocht

Snel, correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie overzichtelijke webshop. Producten zijn goed te vergelijken. Correcte info. Goeie shipping updates.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petroons JC 27-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service & snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, efficiënte service, inhoud van de bestelling zoals besteld.
Alles werd zoals geleverd in onze krantenwinkel omdat ikzelf niet aanwezig was.

Kortom TOP !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdurmen Danny 23-03-2018 Via de website gekocht

Heel vlot verlopen mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over mijn bestelling Campz.
De bestelling was binnen drie dagen geleverd.
Geleverd door UPS.
Goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcdehaan@gmail.com 14-03-2018 Via de website gekocht

Zorgeloze afhandeling van mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, perfecte prijs/kwaliteitverhouding, Perfecte service.
Praktische overzichtelijke website.
Ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 13-03-2018 Via de website gekocht

Vlotte afhandeling, snel aangekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alle outdoor producten die je nodig hebt aan scherpe prijs!! Goede omschrijving van de producten (ivm maten, zeer belangrijk) Snelle en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fatima 13-03-2018 Via de website gekocht

Waw! Mooie jas!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop... overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Fijne service... goede kwaliteit.!
Zeer tevreden met mijn jas...ideaal om de kou te trotseren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anthony 08-03-2018 Via de website gekocht

goede en rappe service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
smiddags besteld en de dag nadien was mijn bestelling al geleverd. proper en degelijk verpakt.

Top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Katja 07-03-2018 Via de website gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Campz biedt een zeer uitgebreid assortiment. De artikelen worden goed omschreven met correcte maatadviezen. De goederen werden snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 06-03-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg de beste prijs op het www, en de levering kon niet sneller, dus top. De gekochte goederen waren zoals beschreven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri V 02-03-2018 Via de website gekocht

Ruim assortiment, en uiteraard een prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Campz vond ik een klimharnas voor kinderen, niet overal is dit verkrijgbaar. Campz had ook een eerlijke prijs, maar vooral kocht ik het hier omdat jullie ook zo'n ruim assortiment hebben voor allerlei outdoor materialen!
Ik kom dus zeker nog terug naar jullie webshop.
Bedankt voor de prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friedel 27-02-2018 Via de website gekocht

Het beste wat je kan verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gevonden waar ik al enkele weken naar op zoek was en dit aan een verrassende prijs! Bestelling en levering was volledig naar wens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika 24-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden van de service. Broek besteld en volgende dag geleverd. ik beveel deze winkel aan iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende verhouding prijs kwaliteit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze.
Top merken.
Gemakkelijk te bestellen.
Goede prijs kwaliteits verhouding.
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera 14-02-2018 Via de website gekocht

Mvr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuze, veel merkkleding, website was makkelijk in gebruik. Goede acties. Product was snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc SOUTAER 14-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling geplaatst. Betaald per overschrijving en de levering was onberispelijk. De termijn was zoals omschreven op de site. Het volgen van het pakket is een luxe en kan men zich organiseren om het te ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonia 13-02-2018 Via de website gekocht

Super snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede prijs kwaliteit
Pakje paste zelfs in mijn brievenbus waardoor men van de eerste keer kon afleveren. Goed inzicht of grote brievenbus😁

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle service. Volledige bestelling werd in 2 pakketten geleverd, allas was prima in orde. Producten voldoen aan de verwachtingen en de korting was mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stoneke 08-02-2018 Via de website gekocht

Bijzondere geweldig service van jullie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de eerste keer dat ik een product bestel bij Campz en de service en de keuzes van hun producten zijn bijzonder goed.Jammer genoeg past het geleverde product niet zoals ik had gehoopt maar de retour lijkt me ook een positieve reactie,enkel nog even wachten op de terugstorting,heb alvast een postieve mail ontvangen dat het retourproduct bij hun goed is toegekomen.
Doe zo verder en wees maar zeker dat ik nog gebruik zal maken van jullie

Mvg,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daisy 07-02-2018 Via de website gekocht

Vlugge, correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs /kwaliteit héél goed. Vlotte service. Duidelijk en makkelijk werken. Gratis levering vanaf een bepaald bedrag is ook heel belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lverpaele 31-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte transactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke shop, kwaliteitsproducten en scherpe prijzen. De betaling en levering gingen zeer vlot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews