Campz.be - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 196 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 36 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig, gemakkelijk om iets te zoeken
Snel geleverd
Eenvoudig om te betalen.

Reageer

Joseph 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webwinkel met TOP produkten!
Goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Snelle levering!
Doe zo verder!

Reageer

liesbet 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
keen stap sandalen gekocht: 1 maat groter gekocht dan normale maat.Past goed en licht om dragen. Vlugge levering.Tevreden van campz. 1 ste x de site bezocht maar zal dit in de toekomst vaker doen.

Reageer

danny 10-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede kwaliteit en mooi, snel en heel goed op tijd geleverd en het artikel was zeer goed verpakt.

Reageer

Nick Van Ranst 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke site met aantrekkelijke prijzen. Dit in combinatie met een snelle levering maakt van mij een tevreden klant. Deze winkel is een aanrader!

Reageer

PVRM 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en leuke T-Shirt.
De stapschoenen zijn ook prima. Misschien iets meer uitleg over hoe bepaalde maten tailleren.

Reageer

Erwin 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik hou van de producten die jullie aanbieden, helemaal mijn stijl. De site is overzichtelijk, eens je het onder de knie hebt lukt het aardig om producten te vinden die je zoekt. Er zijn veel producten maar door het verfijnen kom je tot een geschikte keuze.

Reageer

Stefan 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service ! Ook retourneren is gemakkelijk en geen probleem. Bedankt

Reageer

Ina 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijk, snelle levering, duidelijke site, product was degelijk verpakt

Reageer

marc 18-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
positief zoals steeds . Onze bestellingen zijn steeds vlekkeloos en foutloos verlopen

Reageer

Geert 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon deze sportschoenen kopen voor een zacht prijsje en ze werden binnen de 2 dagen vlekkeloos thuis geleverd ! Top!

Reageer

kevin 15-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar , snel geleverd en prijs kwaliteit . Ik bestel regelmatig bij Campz en zeer tevreden

Reageer

GB 13-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel voor klimmateriaal, ruim aanbod met gedetailleerde beschrijving van de producten. normale levertermijn en ik ben een tevreden klant.

Reageer

william wynants 10-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor de webshop vanwege goedkoopste prijs en correcte levering. Wel iets langer moeten wachten op levering. Goederen zaten in originele verpakking. Retourneren kon gratis.

Reageer

Marianne 27-02-2019

Algemene score

9,0
ik bestelde de verkeerde maat en was net te laat om de bestelling nog aan te passen voor de verzending.
nieuwe bestelling geplaatst, de oude bestelling teruggestuurd.
binnen de kortste tijd stonden mijn centen opnieuw op mijn rekening
prima service, goeie klantensupport
top !

Reageer

Starofont 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verloopt vlot, correct en volgens afspraak. De prijzen zijn gunstig en voordelig.

Reageer

TrJ 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds enkele bestellingen gedaan en ook deze keer weer een snelle en perfecte service

Reageer

Inge 05-02-2019

Algemene score

9,0
Bij problemen / onduidelijkheden helpen ze prima. Het terug sturen van een deel van je bestelling verloopt vlekkeloos.

Reageer

Wouter 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Campz is een betrouwbare webshop met een snelle en goede service. Juiste product ontvangen en heel degelijk materiaal

Reageer

marc 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop, eerlijke producten, zeer correcte prijs, gewoon top

Reageer

Pieter 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte levering en service. Gratis retour gebruikt en zonder problemen bedrag teruggestort gekregen

Reageer

Kelly 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, goede en vlotte service. Alles correct verlopen. Product voldoet volledig aan de beschrijving.

Reageer

hagi 06-12-2018 Via de website gekocht

vlotte transactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geregeld mooie aanbiedingen en kortingen die een bestelling de moeite maken.
Altijd mogelijkheid tot terugsturen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weerkundige 05-12-2018 Via de website gekocht

Matige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bezorging duurde lang, door fout UPS. Na telefonisch contact met de service afdeling van CampZ, kreeg ik een telefoonnummer in Nederland om dit zelf op te lossen! Gekocht product is van goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

koen 05-12-2018 Via de website gekocht

snelle service,topprodukten

Algemene score

10,0
zoals steeds snelle service voor goede prijs en kwalitatief product;
Ruime keuze voor mijn doelgroep

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 28-11-2018 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede zoekfuncties - snelle levering én snelle regeling voor retour! Terugbetaling ook zeer correct gebeurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 26-11-2018 Via de website gekocht

Zeer teleurgesteld, en laten klanten in de kou staan!

Algemene score

2,0
Voor service en klantenbinding moet je bij Campz.be zeker NIET kopen!

Ik kan mijn teleurstelling niet verbergen... 6 maanden geleden kocht ik een paar La Sportiva TX4 wandel- en trekkingsschoenen bij Campz.be... Aanvankelijk was ik zeer tevreden over mijn aankoop doch de vlugge afloop van de zool baarde me zorgen... Ik dacht dat de slijtage wel minimaal zou zijn tot ik een nieuw paar bestelde. Na vergelijking van de nieuwe identieke schoenen viel ik haast van mijn stoel. Na 6 maanden normaal gebruik was de zool bijna compleet opgebruikt...
Boos nam ik contact op met La Sportiva om mijn ongenoegen kenbaar te maken maar zij vertelden me dat ik geen wandelschoenen maar "Via Ferrata" of "Technical Approach" schoenen had aangekocht en dat deze schoenen helemaal niet geschikt zijn als wandel- en trekkingsschoen.
Campz.be had deze schoenen in een verkeerde categorie aangeboden (nog steeds trouwens).
Ik neem contact op met Campz.be en zeg hen dat ze mij eigenlijk verkeerd hebben geïnformeerd (schoenen staan in de verkeerde categorie) waarna ze mij antwoorden dat er in de kleine lettertjes wel degelijk staat vermeld dat deze schoenen voor Via Ferrata of Technical Aapproach zijn gemaakt waarop ik hun op mijn beurt antwoord dat ik als doorsnee wandelaar nog nooit van zulke termen heb gehoord.
Ik vraag hun vriendelijk om hun verantwoordelijkheid te nemen en om het aankoopbedrag terug te geven. Per slot van rekening hebben ze mij een verkeerd paar schoenen verkocht. Ik ontvang een antwoord dat het enkele dagen kan duren alvorens de garantieafdeling hier een beslissing in kan nemen. Na twee weken is mijn geduld op en en neem ik terug contact op met Campz.be. Enkele dagen later sturen ze mij letterlijk en figuurlijk wandelen... Met andere woorden, ze betalen niets terug maar zullen wel overwegen om de schoenen nu in de juiste categorie te plaatsen...
Ik heb inmiddels La Sportiva op de hoogte gebracht die deze gang van zaken betreurt en zij hebben de lokale sales manager op de hoogte gebracht om hier te bemiddelen...
Kortom, Campz.be, door het ontlopen van uw verantwoordelijkheid voel ik me genoodzaakt om alle middelen aan te wenden om jullie tot andere inzichten te bewegen vermits ik als consument verkeerd werd geïnformeerd. Het is jammer dat u me - ironisch weliswaar - wandelen hebt gestuurd...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Willem 20-11-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en correcte prijs, product voldoet aan de verwachtingen, gebruikscomfort is optimaal, extra korting is mooi meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer vlotte afhandeling! 20-11-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en duidelijke website. Makkelijk te bedienen. De levering gebeurde sneller dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 20-11-2018 Via de website gekocht

Outdoor materiaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bieden outdoor materiaal aan wat je niet overal vindt. Correcte levertijd en soepele terugname van goederen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 02-10-2018 Via de website gekocht

Mooi aanbod in ALLE maten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De jas in XS of XL was alleen bij jullie verkrijgbaar. Scherpe prijs en vlotte levering. Voor ons is deze webshop een waardevolle ontdekking!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Senneds 26-09-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle service tegen een zeer scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreid aanbod met per item een duidelijke beschrijving kan het niet mislopen. Zeer overzichtelijk aan een nette prijs. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 26-09-2018 Via de website gekocht

Correct, snel en voldoet aan de verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top. Levering zoals verwacht. Betaling zoals het moet. Artikelen zijn van uitstekende kwaliteit. Al enkele malen besteld via de website, nog nooit teleurgesteld geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DV 20-09-2018 Via de website gekocht

Opnieuw zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere malen besteld - opnieuw uiterst tevreden wat verzending, opvolging en bestelde artikelen betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc (heusden-zolder) 20-09-2018 Via de website gekocht

snelle levering , goed materiaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruim aanbod , redelijke prijzen .
alles in de door mij gewenste kwaliteit .
alleen 3 grote dozen terwijl alles vlotjes in 1 gepast had (gelukkig kon ik deze net goed gebruiken )

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annelien Adams 19-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service en heel gebruiksvriendelijke webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs bestelling geplaatst voor trip Ijsland. Dankzij de gebruiksvriendelijke shop heb ik heel snel mijn artikelen gevonden. Service verliep vlot en mijn artikelen werden bovendien ook snel geleverd. Aanrader ! Bedankt CAMPZ !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.K. 27-08-2018 Via de website gekocht

Positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste aankoop met een positieve ervaring. Goede kwaliteit aan scherpe prijs. Snelle en correcte levering. Deze regenjas voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ts 21-08-2018 Via de website gekocht

Prima producten, fijne koopjes, snelle levering! Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan te bevelen! Goeie website, snelle levering, mooi gamma producten, schone kortingen. Sokken van Rohner een
Ontdekking en super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Muësen 08-08-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte website, vlotte bestelling, vlotte betaalmogelijkheid, keurig afgeleverd. Aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GKVM 06-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed product !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stipte en snelle levering, alles correct en we zijn zeer tevreden van het product. We zullen hier in de toekomst nog bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 02-08-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden over de aankoop en de levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Campz geeft een duidelijke uitleg over uw aankoop. De levering gebeurt precies zoals ze voorspellen. We zijn heel tevreden over onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 01-08-2018 Via de website gekocht

Vlotte bestelling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze. Makkelijk de gewenste producten terug te vinden op de site. Bestelling en levering verliepen zonder problemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Snelle en correcte service 01-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een vergelijking te maken van enkele vergelijkbare webshops, heb ik uiteindelijk voor campz.be gekozen omwille van het aanbod en kortings acties die op dat moment liepen.
Shoppen en afrekenen (verschillende betalingsmogelijkheden) ging zeer vlot, waarna mijn pakketje perfect op tijd (zelfs een dag "te vroeg") aan huis geleverd werd.
Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 31-07-2018 Via de website gekocht

Ideaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze. Zeer goede prijs. Perfecte communicatie. Zeer snelle levering. Kwaliteitsproducten. Voor mij de ideale winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 30-07-2018 Via de website gekocht

Verkeerde levering

Algemene score

2,0
Broek besteld, verkeerde maat gekregen, geen reacties op telefoons of emails, broek teruggestuurd en niks meer gehoord.
Geen goede eerste ervaring dus.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Elien 18-07-2018 Via de website gekocht

Croozer hangmat vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte aflevering van onze bestelling (accessoire fietskar)
Duidelijke communicatie, betrouwbaar
Aan te raden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syra 17-07-2018 Via de website gekocht

zeer snelle levering, duidelikke web site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke web site, duidelijke omschrijvingen, betrouwbaar en duidelijk. Eerlijke foto’s. Gemakkelijke zoekfunctie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof 17-07-2018 Via de website gekocht

eenvoudig en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitgebreide keuzemogelijkheden, correcte prijs en snelle service, alles wat je van een online shop verwacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guido 17-07-2018 Via de website gekocht

fijne ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima, snel en correct afgehandeld

artikel goed verpakt en in uitstekende staat geleverd


goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 17-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en concurrerende prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle artikelen zijn goed beschreven en men heeft veel op voorraad. De prijzen zijn concurrerend en de service is top.
Snel en goed verpakt geleverd.
Top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews