Campz.be - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 33 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Muriel 22-11-2017 Via de website gekocht

Prima prijs/kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toevallig op de site geraakt. Scherpe prijzen, vlotte bestelling en een snelle levering.
Prima prijs/kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.B 22-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering - aankopen zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon dik in orde. Wel jammer dat er zo veel maten uitverkocht waren voor de Lowa wandelschoenen.
Snelle levering en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Debuck 21-11-2017 Via de website gekocht

Alles zeer vlot verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke en overzichtelijke site, gemakkelijk in gebruik .
Snelle levering van het besteld produkt.
Niks op aan te merken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynn 17-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering van een perfect gekozen artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden, over de exacte beschrijving van het artikel, goede verpakking, op tijd een perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans V 15-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service, goedkoper dan elders

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In mijn zoektocht naar klimschoenen bleek Campz de beste en goedkoopste, gelet op de aankoopprijs, verzendkosten en leveringstermijn. Hiervoor koos ik voor Campz.be.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tatjana 07-11-2017 Via de website gekocht

Super service: snelle levering en retour gratis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Mijn vraag over een product is heel snel en uitgebreid beantwoord. Je hoeft geen overbodige informatie in te vullen bij bestelling. Had mijn bestelling snel in huis. Retour zenden is gratis en simpel. Dat is nog eens fijn winkelen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine Pauwels 01-11-2017 Via de website gekocht

Super service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop , handig in gebruik . Snelle service . Een aanrader voor iedereen !ik ga daar zeker nog kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiley 01-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tervreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tuigje van Ruffwear gekocht voor onze Beagle. Goede uitleg van het product op de website & snelle levering. Zeker een aanrader !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 31-10-2017 Via de website gekocht

Op en top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn crocs botjes waren perfect en dan ook nog het goedkoopst van alle website.
Snel ontvangen het was gewoon top beveel dit iedereen aan.
Groetjes Chantal

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Elien 31-10-2017 Via de website gekocht

Goede organisatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De website is heel handig en je kan hoge kortingen krijgen op artikelen van goede kwaliteit. De betalingsmethoden zijn uitgebreid, wat het online shoppen veel makkelijker maakt. Bovendien is mijn pakketje zeer snel geleverd!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Thijs 31-10-2017 Via de website gekocht

Lage prijzen, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en na wat onderzoek de laagste prijs voor de schoenen die ik hier gekocht heb. Na de bestelling werd ik netjes op de hoogte gehouden en ik had ze snel in huis. Absoluut aanbevolen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klimmer1986 27-10-2017 Via de website gekocht

vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het artikel was snel geleverd, de aankoop is zonder problemen verlopen.
Het terugbetalen van een retour ging ook heel snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KDV 18-10-2017 Via de website gekocht

service zonder enige opmerking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze topmerken,correcte levering. Mooie aanbiedingen. Indien iets niet ok is dan is het geen probleem voor terugname.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 17-10-2017 Via de website gekocht

goede service prima levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles wat besteld was mooi op tijd en correcte beschrijving van de goederen, goede feedback dus alleen maar positief

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronny 10-10-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site en zeer snelle levering. Top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site.
Supersnelle levering, na 2 dagen reeds thuis geleverd vanuit Duitsland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camper 303 04-10-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en degelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, vlotte afhandeling, het product was zoals omschreven, goed verpakt en gratis verzonden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine Van Daele 04-10-2017 Via de website gekocht

vlot verloop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie collectie , goede prijzen , vlotte bestelling en na een paar dagen was mn bestelling er al ,
de bestelde producten waren van goede kwaliteit .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 04-10-2017 Via de website gekocht

Alles TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en LED hoofdlamp is TOP, wat je dan ook van Nitecore mag verwachten. Misschien nogal aan de prijzige kant, maar ja, kwaliteit kost nu eenmaal iets meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosine 27-09-2017 Via de website gekocht

vlugge en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had door onachtzaamheid de bestelling dubbel geplaatst. CAMPZ heeft contact met me opgenomen en heeft dan de 2de bestelling zonder problemen geannuleerd.
Van een correcte en vlotte service gesproken! Dank u wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 13-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Campz vind je enorm veel keuze van outdoorkleding. Was ook goedkoper dan op andere online shops . Gemakkelijke betaling en zeer snelle levering. Was netjes verpakt . Ik ga hier in de toekomst nog bestellen. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 12-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering aan eerlijke prijs.
Was mijn eerste bestelling maar zullen er zeker nog volgen!!
Mvg

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Ferson 12-09-2017 Via de website gekocht

Goe te bestellen en zeer goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een bepaald artikel en door te zoeken op internet kwamen we CAMPZ tegen.
Gemakkelijk te bestellen, zeer correcte afhandeling en we werden perfect op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven de Kort 07-09-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje aan het wachten op de Helix Ground Zero chair maar telkens kreeg ik de melding dat het in backorder stond, wat wekelijks werd verlengd. Daarom dus op zoek gegaan en bij Campz terechtgekomen. Enkele dagen later kon ik de stoel al uitproberen. De tien Euro korting was ook mooi meegenomen.
Als ik in de toekomst nog iets nodig heb van hiking materiaal, check ik eerst bij Jullie.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi bonte 06-09-2017 Via de website gekocht

prime en snelle service

Algemene score

9,0
Concurrentiële prijs op de website in vergelijking met andere e-winkels. Correcte service en een zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siglind 06-09-2017 Via de website gekocht

Uiterst tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via zoekmachine op website gekomen - gebruiksvriendelijke en duidelijke website - beste prijs voor mijn gekozen product - heel snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 05-09-2017 Via de website gekocht

Prima Product via online

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongelofelijke site om producten te bestellen online, goede uitleg met een goede uitvoering en service tot betaling. Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Van Laer 31-08-2017 Via de website gekocht

Online bestelling High Peak como 6

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke online winkel. Overzichtelijke site. Degelijke omschrijving en foto's.
Correcte afspraken in verband met de levering.
Vlotte online service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 29-08-2017 Via de website gekocht

Correct en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2-persoons hangmat gekocht. Deze werd snel geleverd en orderstatus gaf goed weer waar het item zich bevond tijdens transit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 23-08-2017 Via de website gekocht

CAMPZ: outdoor & adventure

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen van deze webshop zijn zeer goed, vergeleken met verschillende websites en dit was veruit de goedkoopste. Ik heb een tent voor 6 personen besteld, bestelling was gemakkelijk en duidelijk, levering was ook zeer snel. helemaal tevreden :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 22-08-2017 Via de website gekocht

Exact wat het moet zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid actueel en mooi aanbod, snelle levering en meer dan correcte prijzen : wat willen we nog meer ?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandekerckhove 18-08-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supervlotte levering. Net terug van vakantie. Tent goed bevonden door de dochter. De tent zet vlot op. OK voor 2 personen. Erg krap voor 3 personen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi lamote 16-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kan er voor heel veel terecht en grote keuze en handig om te zoeken. Snelle levering vlotte retour! Goeie communicatie .

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc 15-08-2017 Via de website gekocht

Alles naar wens!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De procedure van inschrijven en bestellen was eenvoudig en het pakketje werd keurig op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lupus 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
ok om de product te vinden, de web site werkt heel vlot op vlak van response tijd. Niet ideaal voor ee touch device.
Had wel last om bagagehelpers te vinden. Op AS adventure ging dat vanzelf. Op Campz was het kwestie van veel te bladeren... Niet zoels het hoort.

Service
Sea To Summit artikelen hebben geen afmetingen op de site. Ik contacteer de helpdesk en vraag de afmetingen. Ik krijg een antwoord dat ze de afmetingen niet hebben. Ik bestel alsnog en krijg een verpakking met de afmetingen erop!!! Een artikel is veel te groot... Wat een balen dat ze gewoon zelf niet eens in het magazijn gaan kijken en zelfs dat ze de afmeting niet op de web site hebben!!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, geleverd met DHL in België na 2-3 dagen.

Aanbeveling
Zie service. Een beetje beneden de verwachting. Je zou op zijn minst verwachten dat ze een keer de moeite doen om de afmeting op te nemen, in dit geval van de verpakking af te lezen...

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Rolly13 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onmiddellijk gevonden op de website wat ik zocht. Bestelling zeer vlot. Prijs lager dan andere winkels.

Service
Vlotte en snelle levering

Aanbeveling
Ik kan niets dan positiefs zeggen

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling en ik kan echt niets negatief zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter en niek 23-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Tweemaal moeten bellen omdat na 7 dagen nog niet geleverd was. Nochtans afficheert Campz 2 à 4 dagen.

Service
Toen we belden ivm de laattijdige levering werden we met een kluitje in't riet gestuurd en wimpelde met de verantwoordelijkheid af. Wij zouden maar moeten bellen met DHL.

Aanbeveling
levering duurde tweemaal zo lang, zonder echte reden. Service van Campz weinig klantgericht.

Extra toelichting
Door de vertraging van de levering en de niet klantgerichte manier van omgaan met onze zorg hebben wij nog weinig vertrouwen in Campz.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

ronbiker 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Op enkele klikken is alles duidelijk

Service
er staat wel bij de bestelling dat de zending de volgende dag verstuurd wordt, niet wanneer je ze zult aankrijgen. Was 5 dagen later ! !

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

kris haghebaert 22-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Service
Vlotte levering. Eerste aankoop gratis teruggestuurd, bedrag vrij vlug terugbetaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dirksilversmet 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Degelijk materiaal aan betaalbare prijs

Service
Snelle bevestiging van de order en levering

Assortiment
Als militair kan ik dit assortiment heel uitgebreid noemen

Aanbeveling
Gewoon doen

Extra toelichting
Dit is online shopping zoals het hoort, degelijk materiaal voor een betaalbare prijs binnen een uitgebreid gamma, met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henauca 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hele goede en makkelijke website

Service
Alles verliep vlot. Geen specieke extra support nodig gehad

Assortiment
Veel keuze en mogelijkheid te vergelijken.

Aanbeveling
Zonder twijfel.

Extra toelichting
Gemakkelijke website. Veiligheid betalen online. Snelheid op alle gebied. Automatische en makkelijke opvolging van de levering. Breed aanbod artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertjen1 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
kleine bestelling,snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

thierymoens 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
gemakkelijk kunnen bestellen, levering na 2 dagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dancelis 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Vlotte verzending en een heel ruim assortiment. Gratis terugsturing heb ik niet moeten testen maar is zeker een voordeel tov andere websites in het buitenland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FilipBelaen 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Vlotte afhandeling. Zeker voor nieuwe bestelling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike111 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling verloopt zeer vlot, betaling met kredietkaart eenvoudig. Communicatie verloopt via mail en zeer correct. Moment van verzending met trackingnummer wordt medegedeeld zodat je de verwachte levering kunt opvolgen.

Service
Heb reeds enkele malen iets online besteld bij campz. Iedere keer was de service uitstekend. Heb 1 keer iets moeten terugsturen, vanwege te grote pasvorm, en kon deze kostenloos terugsturen, met terugbetaling aankoopbedrag. Kortom ben zeer tevreden over de geleverde service.

Assortiment
Het aangeboden assortiment is groot, doch niet alle maten zijn beschikbaar, vandaar een 8.

Aanbeveling
Nog geen problemen gehad, vertrouw deze winkel 100%, vadaar heb ik geen enkel probleem om deze bi iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Zie vorige motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirkus13 28-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer