Campz.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 92 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 79 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vera 14-02-2018 Via de website gekocht

Mvr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuze, veel merkkleding, website was makkelijk in gebruik. Goede acties. Product was snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc SOUTAER 14-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling geplaatst. Betaald per overschrijving en de levering was onberispelijk. De termijn was zoals omschreven op de site. Het volgen van het pakket is een luxe en kan men zich organiseren om het te ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonia 13-02-2018 Via de website gekocht

Super snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede prijs kwaliteit
Pakje paste zelfs in mijn brievenbus waardoor men van de eerste keer kon afleveren. Goed inzicht of grote brievenbus😁

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle service. Volledige bestelling werd in 2 pakketten geleverd, allas was prima in orde. Producten voldoen aan de verwachtingen en de korting was mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stoneke 08-02-2018 Via de website gekocht

Bijzondere geweldig service van jullie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de eerste keer dat ik een product bestel bij Campz en de service en de keuzes van hun producten zijn bijzonder goed.Jammer genoeg past het geleverde product niet zoals ik had gehoopt maar de retour lijkt me ook een positieve reactie,enkel nog even wachten op de terugstorting,heb alvast een postieve mail ontvangen dat het retourproduct bij hun goed is toegekomen.
Doe zo verder en wees maar zeker dat ik nog gebruik zal maken van jullie

Mvg,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daisy 07-02-2018 Via de website gekocht

Vlugge, correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs /kwaliteit héél goed. Vlotte service. Duidelijk en makkelijk werken. Gratis levering vanaf een bepaald bedrag is ook heel belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lverpaele 31-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte transactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke shop, kwaliteitsproducten en scherpe prijzen. De betaling en levering gingen zeer vlot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 31-01-2018 Via de website gekocht

vlotte bestelling, goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn vaak goedkoper in deze webshop dan elders. Door betaling van België naar Duitsland verloopt de bestelling iets langzamer, maar op zich is dat geen probleem. Verder een vlot bestelproces en levering.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk V. 30-01-2018 Via de website gekocht

Zondagavond sneeuwraketten besteld, dinsdag 9 uur geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De sneeuwraketten die ik zocht, vond ik alleen bij Campz. Ik bestelde ze op zondagavond en pas daarna realiseerde ik me dat ze uit Duitsland moesten komen (de benaming campz..be geeft de indruk dat het een Belgische winkel is). Ik verwachtte me aan een leveringstermijn van drie dagen, maar dinsdagochtend om 9 uur waren ze er al. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 18-01-2018 Via de website gekocht

Aangename verrassing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via zoekmachine hier terechtgekomen. Ruim assortiment, scherpe prijzen. Bij sommige producten ontbreekt soms gedetailleerde beschrijving. Levering UPS op het werk geen probleem.
Helaas ook gebruik moeten maken van de retourregeling, deze verliep prima !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, prijs en snelheid

Algemene score

10,0
Schoenen besteld aan een goede prijs en waren er binnen een dag. Top.
De tekst hier moet vol maar wat wil je dat ik verder nog schrijf?! T zijn mooie schoenen hoor...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hj 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had wandelstokken nodig, uitgebreide keuze. Dus om zelf geen verplaatsing te moeten doen, via de website besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ines 17-01-2018 Via de website gekocht

Prima producten, vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede omschrijving van het product
maattabel is zeer handig
kortom goede producten en vlotte servicd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 17-01-2018 Via de website gekocht

Zeer vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot, overzichtelijk en divers aanbod met veel topmerken. Scherpe prijzen. Heeft een solden afdeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 16-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke info en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is een groot aanbod en de beschrijving is vaak uitgebreid en zinvol.
Levering was snel en betrouwbaar en de prijzen van de meeste producten zijn supervoordelig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivan 16-01-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Van A tot Z in orde. Niets op aan te merken. Wat wil je dat ik nog meer schrijf. Als je vindt wat je zoekt en je krijgt wat je vraagt en je hebt het geluk dat er nog is wat je graag hebt en zelfs de kleur die je in gedachten had maar eventueel toch een andere kleur zou bestellen, dan kan je niet meer dan blij zijn en zo kan ik nog uren doorgaan omdat ik gelukkig ben dat ik ....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatje p 10-01-2018 Via de website gekocht

aankoop via website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
site is overzichtelijk en geeft goede uitleg. de verzending was snel en goed ingepakt. de pakjes dienst kwam op het afgesproken moment.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 09-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was dik in orde. Ook toen ik een vraag had beantwoordde Campz deze zeer snel, alhoewel ik op dat moment nog niets had gekocht. Duidelijke site, mijn eerste aankoop maar zeker niet de laatste!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze van topmerken waarbij de kwaliteit garant staat. Daarbij is de kwaliteit prijsverhouding door de kortingen erg gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christophe Korthoudt 31-12-2017 Via de website gekocht

Keurige service

Algemene score

9,0
Toffe shop met kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen. Eerste ervaring, maar dat zal niet de laatste zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc Van den Berghen 27-12-2017 Via de website gekocht

Gewelledige jas, perfect geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winterjas gevonden, van Vaude. Goede prijs kwaliteit. Gedragen en goed bevonden. Perfect afgeleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

anoniem 27-12-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bij Campz besteld omdat de prijs beter lag dan elders. Correcte en snelle levering. Duidelijke site. Het product zelf heb ik nog niet uitgetest, dus daarover kan ik geen mening geven. Ook niet over eventuele na-service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melissa 27-12-2017 Via de website gekocht

snelle levering maar wat zorg nodig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De afhandeling van de bestelling tot aan levering ging snel en correct.
De kartonnen verpakking is echter zeer slap en dit zorgde voor een beschadiging aan 1 van de slaapzakken. Bovendien werden de 2 samenhorende dozen op 2 verschillende plekken geleverd (een bij buur, een in postput)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bram 20-12-2017 Via de website gekocht

Goede eerste kennismaking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle levering! Alles top en dus vlot verlopen! Ik zal hier zeker nogmaals aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Udo 20-12-2017 Via de website gekocht

vlug en efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
grote keuze en regelmatig kortingen ..... snelle levering..... geen negatieve opmerkingen...........

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Steve 19-12-2017 Via de website gekocht

Heldere website, snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op mijn zoektocht naar kwalitatieve kleding op basis van merinowol kwam ik campz.be tegen. De heldere en informatieve website maakte het gemakkelijk om datgene te zoeken wat ik nodig had en ook de bestelling en betaling verliepen vlot. Een dag later werd mijn bestelling reeds geleverd dus bij deze een tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 19-12-2017 Via de website gekocht

Vlot besteld en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi aanbod en overzichtelijke webwinkel. Goede prijszetting. Bestelling liep heel vlot en werd snel geleverd. 100% tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 14-12-2017 Via de website gekocht

Ver fietsen om pakje op te halen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Zeer tevreden over de producten. De maten waren van de 1ste keer correct! Jammer dat de leverancier het pakje naar een ophaalpunt heeft gebracht waarvoor ik 4,5 km moest fietsen. Dat doet nl. heel het concept van online winkelen teniet. Ik had evengoed naar de winkel kunnen gaan...

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Rudi 12-12-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een paar keer iets besteld en altijd een perfecte en correcte levering. Ook bij telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 12-12-2017 Via de website gekocht

Onwaarschijnlijk snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onwaarschijnlijk! Barre weersomstandigheden, surfen, shoppen en amper anderhalve dag later al gekleed naar het weer! En ondertussen profiterend van kortingen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggi 12-12-2017 Via de website gekocht

snelle en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een aangename en overzichtelijke website , met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. vlotte en snelle verzending.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Keennan 12-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Door de aantrekkelijke korting heb ik voor deze site gekozen. Ik kende de site daarvoor nog niet, maar het is een zeer betrouwbare site met een goede service. Ik heb ook een pakket moeten terugsturen en na een paar dagen stond mijn geld terug op mijn rekening. Het is juist spijtig dat ik de korting van de eerste bestelling niet kon recupereren voor de tweede bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pat45 09-12-2017 Via de website gekocht

Bedenkelijke vepakking

Algemene score

5,0
Het is de 2de maal dat ik bij CAMPZ bestel en telkens krijg ik het artikel in een plastiek zak. Zelfs een dure trui wordt in zo een ordinaire zak geduwd, jammer. Een stevige doos is toch iets aangenamer en beter voor het milieu.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Janssens 06-12-2017 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gemakkelijk te bestellen, goede omschrijving en snelle levering, super kwaliteit aan behoorlijke prijzen......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank VDB 06-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was snel en voor de rest niets op aan te merken......
Het gekochte product was naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WEYN fREDDY 06-12-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
was de eerste keer dat ik bij jullie iets heb gekocht . in twee woorden Echt top.
De prijs was in orde veel goedkoper dan in de winkel

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Bracke 05-12-2017 Via de website gekocht

kwaliteitsvolle outdoorwinkel

Algemene score

8,0
Goede prijs voor degelijke producten. Heb recent een artikel teruggestuurd omwille van te krappe maat. De waardering 8 geldt uiteraard onder het voorbehoud dat de aankoopprijs voor het betrokken artikel op korte termijn wordt teruggestort.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Taschke 05-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, perfecte verpakking, toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de eerste keer dat ik via Campz bestelde maar het was een aangename ervaring. Snelle levering, correcte info op de site, goede verpakking ... voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nele en werner 05-12-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherpe prijzen op kwaliteitsproducten snelle levering en ruime keuze en bij retour ook een snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

christel 29-11-2017 Via de website gekocht

bestelling

Algemene score

6,0
op de levering geen opmerkingen! wel op de producten. ik koos een jas uit de wintercollectie voor de prijs van 150€. krijg ik een flinterdun jasje toegestuurd, eigenlijk een super dun jasje voor de regen. om alle miserie van terug te sturen, hou je dat jasje natuurlijk bij. heb ik nog steeds winterjas en campz heeft weer een jasje meer verkocht! ik versta nog steeds niet waarom dit jasje tussen de wintercollectie stond. dit was mijn 1e bestelling bij campus :-(

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Stefanie 29-11-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop het product gevonden dat ik zocht en snel geleverd. Ik zou de site aan andere zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google terechtgekomen bij Campz voor het bestellen van badpakken voor mijn dochter. Op woensdag besteld en donderdag reeds geleverd! Terwijl er bij stond dat levering tot 3 dagen kon duren. Dochter heeft dus zaterdag toch wedstrijd kunnen zwemmen. Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Van Vynckt 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed retourbeleid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klimschoenen gekocht, is moeilijk op het zicht, dus verschillende modellen gekocht. Eentje gehouden 3n de rest geretourneerd, zonder problemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Slootmans 28-11-2017 Via de website gekocht

super verlopen zeer vlot en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Produkten worden correct omschreven, na bestelling perfect op de hoogte gehouden en de verzending was perfect in orde. Ook de track en trace was perfect. Gewoon zeer leuk om zaken mee te doen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 28-11-2017 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

9,0
zeer snelle en correcte afhandeling, goede producten aan zeer competitieve prijzen. Gekocht via webshop,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 28-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is prima verlopen. Het pakket was netjes op tijd geleverd en de inhoud helemaal wat ik had gevraagd, geen mankementen of dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muriel 22-11-2017 Via de website gekocht

Prima prijs/kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toevallig op de site geraakt. Scherpe prijzen, vlotte bestelling en een snelle levering.
Prima prijs/kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.B 22-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering - aankopen zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon dik in orde. Wel jammer dat er zo veel maten uitverkocht waren voor de Lowa wandelschoenen.
Snelle levering en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Debuck 21-11-2017 Via de website gekocht

Alles zeer vlot verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke en overzichtelijke site, gemakkelijk in gebruik .
Snelle levering van het besteld produkt.
Niks op aan te merken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynn 17-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering van een perfect gekozen artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden, over de exacte beschrijving van het artikel, goede verpakking, op tijd een perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews