Campz.be - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 27 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 13-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Campz vind je enorm veel keuze van outdoorkleding. Was ook goedkoper dan op andere online shops . Gemakkelijke betaling en zeer snelle levering. Was netjes verpakt . Ik ga hier in de toekomst nog bestellen. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 12-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering aan eerlijke prijs.
Was mijn eerste bestelling maar zullen er zeker nog volgen!!
Mvg

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Ferson 12-09-2017 Via de website gekocht

Goe te bestellen en zeer goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een bepaald artikel en door te zoeken op internet kwamen we CAMPZ tegen.
Gemakkelijk te bestellen, zeer correcte afhandeling en we werden perfect op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven de Kort 07-09-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje aan het wachten op de Helix Ground Zero chair maar telkens kreeg ik de melding dat het in backorder stond, wat wekelijks werd verlengd. Daarom dus op zoek gegaan en bij Campz terechtgekomen. Enkele dagen later kon ik de stoel al uitproberen. De tien Euro korting was ook mooi meegenomen.
Als ik in de toekomst nog iets nodig heb van hiking materiaal, check ik eerst bij Jullie.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi bonte 06-09-2017 Via de website gekocht

prime en snelle service

Algemene score

9,0
Concurrentiële prijs op de website in vergelijking met andere e-winkels. Correcte service en een zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siglind 06-09-2017 Via de website gekocht

Uiterst tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via zoekmachine op website gekomen - gebruiksvriendelijke en duidelijke website - beste prijs voor mijn gekozen product - heel snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 05-09-2017 Via de website gekocht

Prima Product via online

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongelofelijke site om producten te bestellen online, goede uitleg met een goede uitvoering en service tot betaling. Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Van Laer 31-08-2017 Via de website gekocht

Online bestelling High Peak como 6

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijke online winkel. Overzichtelijke site. Degelijke omschrijving en foto's.
Correcte afspraken in verband met de levering.
Vlotte online service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 29-08-2017 Via de website gekocht

Correct en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2-persoons hangmat gekocht. Deze werd snel geleverd en orderstatus gaf goed weer waar het item zich bevond tijdens transit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 23-08-2017 Via de website gekocht

CAMPZ: outdoor & adventure

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen van deze webshop zijn zeer goed, vergeleken met verschillende websites en dit was veruit de goedkoopste. Ik heb een tent voor 6 personen besteld, bestelling was gemakkelijk en duidelijk, levering was ook zeer snel. helemaal tevreden :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 22-08-2017 Via de website gekocht

Exact wat het moet zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid actueel en mooi aanbod, snelle levering en meer dan correcte prijzen : wat willen we nog meer ?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandekerckhove 18-08-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supervlotte levering. Net terug van vakantie. Tent goed bevonden door de dochter. De tent zet vlot op. OK voor 2 personen. Erg krap voor 3 personen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi lamote 16-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kan er voor heel veel terecht en grote keuze en handig om te zoeken. Snelle levering vlotte retour! Goeie communicatie .

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc 15-08-2017 Via de website gekocht

Alles naar wens!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De procedure van inschrijven en bestellen was eenvoudig en het pakketje werd keurig op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lupus 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
ok om de product te vinden, de web site werkt heel vlot op vlak van response tijd. Niet ideaal voor ee touch device.
Had wel last om bagagehelpers te vinden. Op AS adventure ging dat vanzelf. Op Campz was het kwestie van veel te bladeren... Niet zoels het hoort.

Service
Sea To Summit artikelen hebben geen afmetingen op de site. Ik contacteer de helpdesk en vraag de afmetingen. Ik krijg een antwoord dat ze de afmetingen niet hebben. Ik bestel alsnog en krijg een verpakking met de afmetingen erop!!! Een artikel is veel te groot... Wat een balen dat ze gewoon zelf niet eens in het magazijn gaan kijken en zelfs dat ze de afmeting niet op de web site hebben!!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, geleverd met DHL in België na 2-3 dagen.

Aanbeveling
Zie service. Een beetje beneden de verwachting. Je zou op zijn minst verwachten dat ze een keer de moeite doen om de afmeting op te nemen, in dit geval van de verpakking af te lezen...

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Rolly13 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onmiddellijk gevonden op de website wat ik zocht. Bestelling zeer vlot. Prijs lager dan andere winkels.

Service
Vlotte en snelle levering

Aanbeveling
Ik kan niets dan positiefs zeggen

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling en ik kan echt niets negatief zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter en niek 23-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Tweemaal moeten bellen omdat na 7 dagen nog niet geleverd was. Nochtans afficheert Campz 2 à 4 dagen.

Service
Toen we belden ivm de laattijdige levering werden we met een kluitje in't riet gestuurd en wimpelde met de verantwoordelijkheid af. Wij zouden maar moeten bellen met DHL.

Aanbeveling
levering duurde tweemaal zo lang, zonder echte reden. Service van Campz weinig klantgericht.

Extra toelichting
Door de vertraging van de levering en de niet klantgerichte manier van omgaan met onze zorg hebben wij nog weinig vertrouwen in Campz.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

ronbiker 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Op enkele klikken is alles duidelijk

Service
er staat wel bij de bestelling dat de zending de volgende dag verstuurd wordt, niet wanneer je ze zult aankrijgen. Was 5 dagen later ! !

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

kris haghebaert 22-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Service
Vlotte levering. Eerste aankoop gratis teruggestuurd, bedrag vrij vlug terugbetaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dirksilversmet 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Degelijk materiaal aan betaalbare prijs

Service
Snelle bevestiging van de order en levering

Assortiment
Als militair kan ik dit assortiment heel uitgebreid noemen

Aanbeveling
Gewoon doen

Extra toelichting
Dit is online shopping zoals het hoort, degelijk materiaal voor een betaalbare prijs binnen een uitgebreid gamma, met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henauca 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hele goede en makkelijke website

Service
Alles verliep vlot. Geen specieke extra support nodig gehad

Assortiment
Veel keuze en mogelijkheid te vergelijken.

Aanbeveling
Zonder twijfel.

Extra toelichting
Gemakkelijke website. Veiligheid betalen online. Snelheid op alle gebied. Automatische en makkelijke opvolging van de levering. Breed aanbod artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertjen1 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
kleine bestelling,snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

thierymoens 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
gemakkelijk kunnen bestellen, levering na 2 dagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dancelis 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Vlotte verzending en een heel ruim assortiment. Gratis terugsturing heb ik niet moeten testen maar is zeker een voordeel tov andere websites in het buitenland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FilipBelaen 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Vlotte afhandeling. Zeker voor nieuwe bestelling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike111 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling verloopt zeer vlot, betaling met kredietkaart eenvoudig. Communicatie verloopt via mail en zeer correct. Moment van verzending met trackingnummer wordt medegedeeld zodat je de verwachte levering kunt opvolgen.

Service
Heb reeds enkele malen iets online besteld bij campz. Iedere keer was de service uitstekend. Heb 1 keer iets moeten terugsturen, vanwege te grote pasvorm, en kon deze kostenloos terugsturen, met terugbetaling aankoopbedrag. Kortom ben zeer tevreden over de geleverde service.

Assortiment
Het aangeboden assortiment is groot, doch niet alle maten zijn beschikbaar, vandaar een 8.

Aanbeveling
Nog geen problemen gehad, vertrouw deze winkel 100%, vadaar heb ik geen enkel probleem om deze bi iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Zie vorige motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirkus13 28-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer