cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton Hermans 08-01-2018 Via de website gekocht

Super SERVICE!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 28 december bestelde ik voor mijn zoon een digitale flitser.
Door MIJN fout bestelde ik de verkeerde die vrijdag 29 december geleverd werd. Dus gebeld en na goede en vriendelijke uitleg de juiste besteld. Die werd zaterdag 30 december met spoed geleverd.
Alles is dus opgelost en op een zéér prettige manier.
CHAPEAU Cameranu.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Cox 08-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en nette zaak, je word er heel klant vriendelijk geholpen, het personeel neemt echt de tijd voor je als je vragen hebt, en als je even moet wachten staat er altijd de koffie klaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob 08-01-2018 Via de website gekocht

Jammer dat de verzending 2 werkdagen duurde

Algemene score

6,0
Ik heb een item besteld op een zaterdag, er vanuit gaande dat ik het product dinsdag zou ontvangen zoals vermeld op de website, werd echter woensdag dat ik het pakketje ontving.
Jammer, vermeld het dan anders op de website, ik ben wel tevreden over het product.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-01-2018

Hoi Rob,

Jammer dat je er op rekende dat de zending dinsdag zou komen. Je hebt ons bij de bestelling namelijk verzocht deze pas op dinsdag te versturen, zodat deze woensdag zou worden bezorgd...
We hebben je een email gestuurd met de vraag of we misschien iets over het hoofd zien, we zien je reactie graag tegemoet!

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Jeroen Bakker 08-01-2018 Via de website gekocht

Supershop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom voor al mijn filmapparatuur bij CameraNU. Niet alleen voor het enorme assortiment, maar ook voor de topservice! Al mijn bestellingen zijn volgens afspraak geleverd en mijn vragen zijn snel en vriendelijk beantwoord. Echte aanrader voor zowel hobbyist als professional!

Reageer

Mima 07-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat ik fotograaf ben bestel ik regelmatig bij CameraNu.nl. De webwinkel is overzichtelijk en ik kan snel vinden war ik zoek! Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elmer L 07-01-2018 Via de website gekocht

Simple, clean website layout makes shopping easy

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The website from CameraNu.nl is very clean and easy to use, making the online shopping experience a pleasure. Delivery of product was also very quick. All in all, a very positive experience!

Reageer

Susanne Karssens 06-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

Juiste vraagstelling gaf mij de juiste camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen decembermaand een fijne Olympus OMD E-M2 systeem camera, met lensen gekocht, bij CameraNu. Bij het eerste bezoek aan de winkel dacht ik nog aan een full frame camera, maar door de juiste vraagstelling en het ook daadwerkelijk kunnen vasthouden van verschillende camera's veranderde ik compleet van gedachten. Mijn hoofd helemaal in de war en dus zonder camera naar huis gegaan, alles even laten bezinken. Binnen een paar dagen stond ik weer in de winkel, nogmaals alle aandacht en expertise gekregen. Wat ik prettig vond is dat ik geen enkele druk tot koop heb ervaren, alleen maar enthousiasme, geduld en veel kennis. Samen hebben we echt gezocht naar een camera die nu bij mij past, zowel qua mijn wensen op beginnend amateurfotografie als mijn portemonnee.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoltan 05-01-2018 Via de website gekocht

geweldige shop ,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie op de site , goed overzichtelijk en zeer duidelijk,
snelle levering daar kunnen veel shops nog van leren ;)
Het is nu de 2 de keer dat ik in volle overtuiging weer bij jullie bestel,
ga zeker zo door en ik kom zekers te weten weer terug bij jullie,
TOPPIE

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lorenzo vb 05-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dag na bestelling s'ochtends 10 uur al binnen gekomen.
Ik kon vervolgends de hele dag met mijn camera aan de slag i.p.v de hele dag op mijn camera wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 05-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige services versturen en de vragen die ik stelde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch eerst wat vragen gesteld en ik kreeg meteen antwoord. Bestelling geplaatst en die werd precies zoals aangegeven bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Reijseger 05-01-2018 In de winkel gekocht

Uitstekende voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het mooie van CameraNu vind ik dat het niet uitmaakt waarvoor je komt en in welke hoedanigheid je komt: professional of hobbyist. De medewerkers zijn altijd vriendelijk, klantgericht, behulpzaam, deskundig en zeker niet onbelangrijk: gevat met de nodige humor.

Reageer

L.a provoost 04-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service, mooie en degelijke spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website
Mooie aanbiedingen en zeer degelijke spullen.
Zeer snelle levering
Ook zijn de spullen goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty 04-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al lang klant bij Camera Nu en steeds tevreden over de leveringen en de producten.Recent als kerstcadeautje een trigger gekregen om mijn flister op afstand aan te sturen, dit was echter niet mogelijk. Ik heb een berichtje naar Camera Nu gestuurd en dezelfde dag antwoord gekregen met uitleg. Kortweg , er moest nog een trigger bij om alles te laten functioneren. Zij hebben de bestelling voor mij aangemaakt en een dag later werd deze keurig afgeleverd en kon ik aan de slag. Alles functioneert nu naar wens, prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wj.snel 04-01-2018 In de winkel gekocht
urk

Zeer goed uitleg over de lens die ik wilde kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede uitleg over de lens die ik wilde kopen enige tijd geleden ook al een body gekocht met een lens zijn er zeer tevreden over deze winkel en het vriendelijke personeel en service.
En niet de vergeten de koffie hoek.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schipper 04-01-2018 Via de website gekocht

Petje af , wat een service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan iedereen aanraden om hier een camera te kopen, kwa vragen en service in 1 woord super!
Heb de canon 200d aangeschaft, en ben er heel blij mee. Savonds besteld de dag erna in huis!
Mooi voor de kerstdagen mooie plaatjes geschoten. De 200d is zeer makkelijk in gebruik te nemen, je kan de uitleg in het scherm instellen als je dat wil.
Cameranu.nl bedankt voor de snelle en vakkundige service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-01-2018 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Filter besteld, is op voorraad en wordt de volgende dag keurig op het aangegeven tijdstip bezorgd. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Bentink 04-01-2018 In de winkel gekocht

Kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom er regelmatig spullen halen, maak dan gelijk wat plaatjes bij de haven. Je krijgt goed advies, en niet tevreden, dan doen ze niet moeilijk, het is een prima zaak waar ik graag kom.

Reageer

Wim 04-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben blij dat ik hier de aanvulling voor mijn fototoestel gekocht heb. Snelle levering tegen redelijke prijs!

Reageer

Velds 04-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service tijdens drukke periode

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering werd zeer snel gedaan, geode communicatie door klantenservice en snelle informative voorziening. Product is volledig zoals beschreven; wat helpt voor een occasion lens.

Reageer

André 04-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop al jaren fotoartikelen en PC randapparatuur bij CameraNu. Reden: het personeel is deskundig en geven goed advies. Dit betekent dat ze niet de duurste oplossing aanbevelen, maar het product dat het beste bij mijn behoefte past. Daarnaast zijn de prijzen zeer concurrerend en is bijna alles uit voorraad leverbaar.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.K. 04-01-2018 Via de website gekocht

Fantastice service Uitstekend geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek gegaan naar nieuwe camera en door de lange garantie op de Sony DSC HX 400 ,
vriendelijke uitleg en snelle verzending en prima contact geweldig goede firma alles Uitstekend
geregeld kan niet beter .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 04-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service is zeer goed, vriendelijk en begripvol, mijn dochters hadden voor mij een Olympus camera besteld nadat ze informatie hadden ingewonnen over de kwaliteit.
Nu bleek dat deze niet voldeed aan de verwachtingen.
Ik heb contact opgenomen en e.e.a. besproken waarbij de medewerker de foto's op internet heeft vergeleken en ook de Nikon coolpix W300 foto's beter vond.
Ik kon de camera omruilen voor de Nikon.

Ik ben zeer tevreden over de goede service,

mvg Gert-Jan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emma 04-01-2018 Via de website gekocht

Superaanbieding & Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb veel winkels vergeleken voor het kopen van mijn camera, maar Cameranu.nl had de beste aanbieding: niet alleen een camera, maar ook gelijk alle benodigheden erbij. De bestelling werd snel en professioneel verpakt geleverd. Ongelooflijk dat je het dezelfde dag nog binnen hebt als je het 's ochtends besteld. Alle onderdelen waren aanwezig en in goede staat. Daarnaast krijg je via de mail een helder overzicht van wat je besteld hebt en wat de status van je order is. Ik raad deze website dus aan voor het bestellen van je camera.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon kuijer 04-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service en top voorraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke en goede website. Alle topmerken in huis voor een nette prijs.
Ik zal hier in de toekomst zeker weerkomen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nollypolly 04-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering. Zaterdagochtend besteld en eind van de dag nog geleverd zonder verzendkosten en gratis met red je pakketje. Ook de goedkoopste. Toppie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin van Amerongen. TudorStyle 04-01-2018 Via de website gekocht

Fantastische service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tussen oud en nieuw een nieuwe statief en objectief besteld. Natuurlijk weet je wel dat het extra druk is met de bezorging via post.nl tijdensdeze dagen. Camera.nu hield met netjes op de hoogte via de mail. Er was enige vertraging op gelopen en daar boden ze hun excuses voor aan. De dag dat uiteindelijk het pakket bezorgd werd kreeg ik een berichtje dat mijn pakket onderweg was voor bezorging. Natuurlijk gaat e.e.a automatisch maar toch wekt het vertrouwen en daar gaat het om. Dank je wel Camera.nu. De eerste fotobeelden van 2018 zijn alweer geschoten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Pouw 04-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte service, productkennis en advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en informatieve website, prima telefonische ondersteuning en een prachtige shop in Urk. Zeer deskundige en vriendelijke medewerkers met een zeer groot assortiment. Een beetje u vraagt en wij draaien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny L 03-01-2018 In de winkel gekocht

Een eerlijk en duidelijk advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wil je iets voor je camera hebben dan moet je na Cameranu toe.
ik wilde een statief of een monopod kopen maar wist niet precies wat en welke.
Na een eerlijk en advies stuurde het vriendelijke meisje ons na een collega die er meer van af wist.
waarom omdat ze willen dat je met het juiste product wat bij jouw wens past na buiten loopt en je niet zomaar wat aan smeren, daarom Cameranu

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frans van Dijk 03-01-2018 Via de website gekocht

Onverminderd goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al velen jaren een trouwe klant. En dat is niet voor niets! Serieus wordt er ingegaan op mijn inhoudelijke vragen. Eventuele garantiezaken een keer voorgekomen, helaas) worden snel en netjes afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 03-01-2018 Via de website gekocht

Op tijd en keurig geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In eerste instantie moeite met bestellen. Verzending zou gratis zijn, maar er waren alleen opties voor € 25,- beschikbaar. Een simpel mailtje loste alles goed op waarna alles vlekkeloos verliep. Dat betekend dus niet alleen een goede levering, maar ze zijn nog bereikbaar ook.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob Hendriks 03-01-2018 Via de website gekocht

Prima service, optimale afhandeling, petje af!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen ik bij CameraNu.nl een fotocamera kocht en deze al had betaald, bleek deze camera niet te voldoen aan mijn eisen. Sterker nog, ik had de verkeerde fotocamera gekocht, en via PayPal betaald. Ik kon van CameraNu.nl het toetsel binnen 14 dagen retourneren, en ik kreeg binnen 2 dagen het aankoopbedrag terug. Een prima service, plus dito communicatie. Ik ben zeer tevreden over deze winkel en kan CameraNu.nl zeker aanbevelen, zeker omdat deze winkel nu maar liefst 5 jaar garantie geeft op een groot aantal producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 03-01-2018 Via de website gekocht

Snel! Bijna altijd de volgende dag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij iedere bestelling weer verbaas ik mij dat ik altijd het bestelde - indien op voorraad - de volgende dag goed verpakt in huis krijg tegen een concurrerende prijs. Ook een vraag via email wordt vlot beantwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 03-01-2018 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is mooi overzichtelijk, de service is snel, en bovendien kreeg ik zeer snel antwoord op een vraag over mijn factuur.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 02-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is al mijn zoveelste bestelling bij CameraNU.nl. En net zoals eerder heeft deze site precies wat ik zocht, heb dit besteld en werd weer supersnel de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 02-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
En inderdaad nog dezelfde dag in huis, waardoor ik op tijd mijn kerstcadeau had. Ik kreeg zelfs een mail van de exacte bezorgtijd.

Reageer

Bartvg 02-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Canon EF 55-250 besteld als cadeau voor iemand anders besteld. I.v.m. persoonsgebonden garantie van 5 jaar alle medewerking van helpdesk gekregen om de garantie toch te behouden.
Zeer tevreden over de service en de snelle levering van Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanneke 31-12-2017 In de winkel gekocht
Urk

k heb er graag een ritje over de dijk voor over

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu is voor mij DE winkel, zowel online als de fysieke winkel in Urk. Er wordt tijd genomen voor vakkundig advies bij aankoop, maar ook de after sales en de service (minstens zo belangrijk) zijn uitstekend. Ik heb er altijd graag een ritje over de dijk Enkhuizen - Lelystad en een wachttijd (de koffie staat altijd klaar) voor over!

Reageer

Michel 31-12-2017 Via de website gekocht

Snelle goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke webshop . Goeie aantrekkelijke prijzen ..
Factuur en levering zijn perfect via mail Geregeld .
Kom hier graag vaker shoppen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamcy 31-12-2017 Via de website gekocht

Perfect en snel geleverd

Algemene score

10,0
Bij Cameranu vond ik de beste aanbieding voor een Sony DSC-RX100V compact camera. Fijn om even een review op YouTube te kunnen zien en na een aantal verkenningen heb ik besloten tot de aankoop van dit toestel via Camranu. Het is perfect afgeleverd, netjes in de originele doos met verzegeling, goed verpakt. 's avonds besteld, volgende dag om 11:00 uur geleverd. Ook credits naar PostNL die dit weer voor elkaar krijgen. Ik heb van de klantenservice geen gebruik hoeven maken omdat alles OK was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Loeffen 30-12-2017 Via de website gekocht

Kopen bij Cameranu is vertrouwd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wordt hier altijd goed geholpen er wordt met je meegedacht en je wordt gewezen op alternatieven.
Ook via de chat snel en duidelijk antwoord.
Koop hier al jaren.

Reageer

Paul 30-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering (ook tijdens de drukke kerstperiode)!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb vorige week een lens bij Cameranu.nl besteld, naast de goedkoopste online-aanbieder was de levering ook nog eens zeer snel. Al binnen 24 uur na bestelling had ik de lens binnen! Ondanks de drukke kerstperiode levert Cameranu.nl dus gewoon binnen de beloofde termijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Antoinette 30-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Deze shop gekozen omdat het bij Kieskeurig de goedkoopste was. Hele snelle levering, wordt aangetekend verstuurd en er werd een tijdblok aangegeven van de bezorging wat perfect was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nildo 29-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed en klantgericht. Duidelijke communicatie richting de klant en supersnelle levering.
Chapeau.
Ik ben en blijf een zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel D 29-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering top communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering gaat erg snel en je wordt voortdurend op de hoogte gehouden waar het bestelde artikel zich bevindt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 29-12-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel om iets te bestellen , goede prijzen en razendsnel toegezonden.
Accu voor mijn camera s’ avonds besteld en de volgende ochtend geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina Zoet 29-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier al eerder aankopen gedaan, zo ook nu weer. Online een lens besteld , deze is diezelfde dag nog bezorgt !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paco61 29-12-2017 Via de website gekocht

Op tijd bezorgd en goed verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. De omschrijving is duidelijk en de afhandeling ging makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri van leeuwen 29-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gehele begeleiding van bestelling tot levering is top.
De keuze van produkten is veelzijdig.
De service van de mederwerkers omtrent het een of ander is zeer goed ze weten waar ze over praten.
Zonodig wordt per email zeer snel de nodige informatie gegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brkmnpictures 29-12-2017 Via de website gekocht

Mooie prijs, toch met een maar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Canon 5D mk ii aangeschaft als occasion, was een gok omdat er niet veel informatie was over de staat van het toestel. Er stond wel netjes bij dat er duidelijke gebruikssporen aanwezig zijn. Toch miste ik bijvoorbeeld het aantal clicks. Thuis heb ik het aantal clicks zelf gecontroleerd met EOSinfo en het bleken er ongeveer 94.000 te zijn, niet nieuw maar relatief weinig voor een toestel dat in 2008 op de markt kwam. Verder vind ik het niet erg dat er gebruikssporen op zitten.

Wat ik wel erg jammer vond is dat de sensor erg vies was. Dat ontdekte ik toen ik mijn fish-eye objectief er op zette en een foto van de blauwe lucht maakte, er zit veel stof op. Ik had verwacht dat deze schoon was gemaakt voordat de camera werd verkocht. Ik laat hem morgen zelf schoonmaken, op het nippertje, want maandag ga ik op vakantie en aan stoffige foto's heb ik niet veel ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 29-12-2017

Beste Thijs,

Hartelijk dank voor je review, en jammer dat de sensor van de camera zo vies was. Je had inderdaad mogen verwachten dat deze schoon gemaakt zou zijn voordat de camera werd verstuurd. We bieden je daarvoor onze excuses aan!

Inmiddels hebben we ook al even telefonisch contact met je gehad, en we zijn blij dat je met ons voorstel erg tevreden bent. We hopen dat je aan deze ervaring alsnog een hogere score wilt geven, en wensen je in ieder geval veel plezier van je "nieuwe" camera.

Groeten,
CameraNU.nl

Reageer

G. H. L. 29-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK had al een keer bij deze shop besteld en was toen ook heel tevreden, daarom besloot ik ook deze keer bij hen te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews