cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43632 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roel 24-01-2018 Via de website gekocht

Wéér een topaankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het aanvragen van een offerte voor de aanschaf van een nieuwe Canon 1DX Mark II camera inclusief alle accessoires ben ik top geholpen door de medewerkers van CameraNu.nl !

Nadat ik telefonisch goedkeur had gegeven op het totale offertebedrag kreeg ik per mail eenvoudig een Ideal betalingslink toegestuurd, het bedrag moest voor 23:59 uur 's avonds betaald worden om ervoor te zorgen dat het pakketje diezelfde dag zou worden verstuurd..

De volgende ochtend werd om 10:00 uur keurig netjes m'n nieuwe DSLR camera geleverd, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Vianen 24-01-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gekozen voor de ze winkel is omdat ze goede artikelen leveren en snelle levering garanderen
en ook dat je via mailtjes van cameranu.nl ook op de hoogte word gehouden wanneer het artikel geleverd wordt
en natuurlijk voor de prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 24-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig ruim assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een geweldig ruim assortiment, met goedkope prijzen en veel keuze in de diverse materialen die te koop zijn. Ook vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

AdrivanOfoto 24-01-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld morgen in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is super, bestelling geplaatst voor 23:00, de volgende dag in huis. (Mits op voorraad) ik was er blij mee en kon snel weer verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevertje 24-01-2018 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service: Ruim assortiment. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Maar wie echt naar het luilekkerland van de fotografie verlangt moet naar Urk afreizen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Ensing 23-01-2018 Via de website gekocht

netjes geholpen met mijn vragen via whatsapp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima materiaal voor een voordelige prijs, op mijn vragen via de app kwam snel advies. Levering was snel en gratis, en de producten zijn naar wens !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 23-01-2018 In de winkel gekocht
Den Bosch

zeer goede setvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
perfect geholpen bij het filiaal Den Bosch
Zeer goede uitleg. Geen gevoel gehad dat ze ons iets echt wilde verkopen, nee goede uitleg gehad en verschillende camera's laten zien met alle plussen en minnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 23-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, makkelijk om je spullen thuis uit te zoeken en te bestellen.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Neels 23-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende verkoop service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hartstikke goede shop met een uitstekende service. Speciaal de verkoopmedewerkers zijn uitstekend in staat goed advies te geven en lossen eventueel ontstane problemen met de glimlach op. Ook nog een korting erbij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Wittenberg 23-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

aankoop Fujifilm XT2 zilvereditie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte afhandeling en keurige levering. Ik heb mijn Fujifilm XT1 met zoomlens ingeruild voor een XT2 systeemcamera met motordrive en een 16x55mm 2.8 zoomobjectief. De prijs voor het ingeruilde was zoals ik vooraf ingeschat had. De verkoper was goed op de hoogte van de specificaties van het product en had oog voor mijn behoefte zonder mij allerlei extra zaken te willen opdringen.
Kortom, voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 23-01-2018 Via de website gekocht

Cameranu.nl: Werk Aan De Winkel!

Algemene score

2,0
Product stond op voorraad. Besteld en betaald. Daarna vele en elkaar tegensprekende contactmomenten via mail en telefoon. Totale chaos. Uiteindelijk na weken wachten de bestelling maar geannuleerd. Deze zaak heeft zijn logistieke én administratieve processen niet op orde. Eén positief punt resteerde: Je wordt wel allervriendelijkst te woord gestaan.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 23-01-2018

Beste Lodewijk,

Dank voor je review, en jammer dat we je zo hebben teleurgesteld.

Het artikel dat je bestelde was helaas echt uitverkocht op het moment dat je bestelde, en omdat het een artikel is dat niet veel wordt verkocht hebben we het standaard niet op voorraad.
Dat we je daarna niet de juiste informatie hebben kunnen geven over de verwachte levertijd spijt ons zeer, en dat punt nemen we dan ook ter harte.
We maken met deze leverancier duidelijke afspraken over de communicatie van levertijden, en zullen eerder en duidelijk terugkoppelen wat je van ons kunt verwachten.

We bieden je langs deze weg nogmaals onze welgemeende excuses aan, en we hopen dat je ons nog eens een herkansing gunt!

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

D. van de Kamp 22-01-2018 In de winkel gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste ervaring met CameraNu boven verwachting goed. Motivatie: Prima voorgelicht mbt. keuze verrekijkers. Helaas bleek één exemplaar niet op voorraad, kan gebeuren. Wat schets mijn verbazing: De volgende morgen 09:30 koerier voor de deur met onze nieuwe kijker. Waarschijnlijk is dezelfde dag de kijker alsnog binnen gekomen én direct verzonden. Service met een hoofdletter S !

Reageer

Gijs Possel 22-01-2018 Via de website gekocht

Service waar je blij van wordt!

Algemene score

10,0
Eerder had ik contact met CameraNu over een adapter voor ND filters. Deze werd dezelfde dag nog opgestuurd vóórdat er een betaling werd gedaan. Nee, ze vertrouwden wel dat die betaling gedaan zou worden!! Waar maak je dit mee???
Reden temeer om bij CameraNu mijn Pentax K1 te kopen!! Een fantastische camera die ik de volgende dag in huis had! Ik had ook nog even gebeld of de CashBack actie nog geldig was en werd bijzonder sympathiek te woord gestaan. En dit is iedere keer als ik bel. Jammer dat de winkel in Urk zit, zou het dichterbij zijn dan zou ik er graag naar toe gaan!!

Reageer

Hollander 22-01-2018 In de winkel gekocht
Urk.

Superhandig.. Mooi strakke kleine clip

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu is om de hoek en altijd een directe en een volledige service.
Een grote voorraad en klantvriendelijk ontvangst incl lekkere warme chocolademelk 😍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Swarte 22-01-2018 Via de website gekocht

Een woord Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik woon in Belgie namelijk Koolskamp wij moeten naar het buurland gaan om zo mooie en correcte internet winkel te vinden In 24 uur is de bestelling thuis als hij in voorraad is Proficiat Belgié moet noch veel leren van jullie
Groetjes Paul

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 22-01-2018 Via de website gekocht

Verzending nadelig vanwege handtekening vervalsing

Algemene score

6,0
De producten waren goed geprijsd en kwam betrouwbaar over. Maar de verzending is twee keer vertraagd en helaas werd je daar pas eind van de dag er over geïnformeerd, waardoor ik twee keer om 7 uur voor niks uit bed moest. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat het bezorgd was in de brievenbus, terwijl het aangetekende post was.

Wat betekend dat ik 2 dagen voor niks thuis heb zitten wachten en mijn handtekening dus vervalst. Twee keer klacht ingediend, maar erg serieus werd dat niet genomen en zal waarschijnlijk niks mee gebeuren.

Dan kunnen ze het net zo goed gewoon als brievenbuspost verzenden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 22-01-2018

Beste Erwin,

Zojuist probeerde ik je even te bellen over je review. We willen je in de eerste plaats bedanken voor het nemen van de moeite om je ervaringen te delen. We vinden het jammer dat je bestelling niet helemaal vlekkeloos is verlopen, en wilden je daarvoor graag alsnog persoonlijk onze excuses voor aanbieden.

We zien in de aflevergegevens van PostNL dat de zending 1 keer is vertraagd. Je bestelde op 2 januari voor 23:59 uur, dus de bestelling zou eigenlijk op 3 januari bezorgd moeten worden, maar dit is 4 januari geworden. We hebben helaas moeten constateren dat PostNL duidelijk niet berekend was op de grote drukte in de eerste weken van januari, en dat het percentage vertragingen groter was dan normaal. We hebben daardoor de verwachting niet waar kunnen maken, en dat spijt ons zeer.

Over de aflevering in de brievenbus zijn we verbaasd. Wij betalen PostNL immers voor een persoonlijke bezorging, en hechten waarde aan het zetten van een handtekening om zeker te zijn dat de bestelling ook daadwerkelijk is afgeleverd. Dat is dan ook onze overweging om ook de kleine pakketjes aangetekend te verzenden. Een bezorger die kennelijk zelf tekent voor het afleveren is in onze ogen onbetrouwbaar, en je kunt ervan op aan dat we deze constatering dan ook doorgeven aan PostNL.

Wat we vooral jammer vinden is dat we je niet hebben kunnen overtuigen dat we je klachten serieus hebben genomen. Dat hebben we namelijk weldegelijk. We vinden klanttevredenheid ontzettend belangrijk, en doen er dan ook alles aan om die te waarborgen. Waar het mis gaat proberen we zo goed mogelijk ervoor te zorgen dat het niet nog eens kan gebeuren. En waar we het niet zelf in de hand hebben houden we een stevige vinger aan de pols, zoals in dit geval bij PostNL.

We hopen dat we je langs deze weg alsnog hebben kunnen verzekeren dat we jouw klacht zeer serieus hebben genomen, en dat we er ook daadwerkelijk war mee hebben gedaan. Nogmaals onze excuses voor deze ervaring, en we hopen dat je ons nog eens een herkansing gunt.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Theo Donders 22-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goed contact mogelijk zonder lange wachttijden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn betrokken bij eventuele moeilijkheden die kunnen ontstaan. Jammer dat de betaling via creditcard 2% extra kost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Gruun 22-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Concurrerende prijs, 5 jaar (!!!) garantie en ook nog een leuk extraatje passend bij de aankoop. Ben benieuwd of een andere webshop het nog beter kan.

Reageer

Mikal 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling plaatsen gaat makkelijk. Tussen bestelling en bezorging word je duidelijk op de hoogte gehouden middels e-mails. Bestelling is keurig op zondag geleverd en zat prima verpakt!

Reageer

Merel 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site voor foto benodigdheden. Hier bestel ik altijd mijn fotoalbums en keer op keer zijn ze binnen een dag geleverd! Een echte aanrader!

Reageer

Rinkje van der Heide 21-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel, lekkere koffie klant vriendelijk,heel deskundig personeel.Veel keus en goed de producten kunnen zijn / vast houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Postma 21-01-2018 Via de website gekocht

Wederom snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een uitmuntende winkel in zijn categorie! Altijd snelle leveringen, super service bij vragen of opmerkingen. De 70-200 2.8 occasion aangeschaft. Niks op aan te merken. Alles waar een klein krasje op zat werd zeer goed vermeld. Geen bijzonderheden over deze winkel! Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 21-01-2018 Via de website gekocht

Deskundig, klantvriendelijk, professioneel, servicegericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al sinds 2010 bij Cameranu.nl en ben erg tevreden over de deskundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers, de overzichtelijke website, de scherpe prijzen t.o.v. andere aanbieders én de snelle levering.
Dit keer had ik mijn bestelling echt de volgende dag nodig en toen bleek deze - door een technische storing bij PostNL - vertraagd te zijn. Hier werd ik tijdig over geïnformeerd en ook kreeg ik de mogelijkheid om de bestelling alsnog te laten leveren via 'sameday delivery service'. Daardoor was mijn bestelling keurig op tijd en heb ik prachtige foto's kunnen maken tijdens mijn vakantie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede en betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb goede ervaringen met deze winkel. Samengevat: Snelle bezorging, snelle communicatie, ruime keuze, concurrerende prijzen. Er is ook een fysieke vestiging, maar daarvoor moet je wel naar Urk. Ik heb nog geen ervaring met afhandeling reparaties, maar ga er van uit dat dat ook goed wordt afgehandeld..

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouterhenk 20-01-2018 Via de website gekocht

Correcte prijs voor de Kiwi afstandbediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is gespecialiseerd in artikelen die alles met camera's te maken heeft! Ik was op zoek naar een compatible afstandbediening voor mijn Sony-A 7 systeem camera en kwam hier bij mijn zoektocht op internet uit! Snel bestellen online en de volgende dag al in huis zoals beloofd door cameranu.nl! Kortom een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede website en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website en snelle bestel modus. Levering snel een keurig verpakt bezorgd.
Cameranu.nl kan ik van harte aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 20-01-2018 Via de website gekocht

Simpel, snel, makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop bij Camera nu al jaren mijn spullen, zowel profesioneel voor de winkel waar ik werk als mijn eigen apparatuur. Nooit een probleem gehad met een bestelling, altijd alles op tijd binnen gehad. Spullen waren ook altijd goed verpakt en nooit beschadigt. Heel saai eigenlijk als het gewoon werkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed Boshuizen 19-01-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen en de volgende dag levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Overzichtelijke site, makkelijk zoeken met ruime keus. Snelle levering: de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido F 19-01-2018 In de winkel gekocht

Vriendelijke, Uitstekende en Profesionele service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor al mijn camera gear e.d. ga ik het liefst naar Cameranu. Ze hebben een groot aanbot. Goede service. En of je nu in de winkel of online advice nodig hebt, ze staan altijd voor je klaar. Ze denken met je me, in JOUW belang. En gaan de Extra mile.

Reageer

GH 19-01-2018 Via de website gekocht

Prima service, goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare shop, prijs en kwaliteit verhouding is goed. Vandaag besteld ... morgen thuis bezorgd. Helemaal in orde!

Reageer

MMAXX.nl 19-01-2018 Via de website gekocht

Prima service en advies. De juiste aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren bij cameranu. Het advies wat ik ontvang doet mij besluiten voor deze winkel te kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 19-01-2018 Via de website gekocht

Ideale manier van vergelijken en kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na lang overwegen en vergelijken uiteindelijk besloten om mijn nieuwe Canon camera te kopen bij Cameranu.
De levering verliep geheel volgens verwachting, en binnen een dag kon ik gaan genieten van mijn nieuwe camera.
Geweldig, bedankt voor de snelle levering

Reageer

Rik 19-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

Normaal goede hulp, deze keer geen kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Normaal gesproken ben ik een super tevreden klant van CameraNU. Dit geldt voor de webwinkel, de chatfunctie en de winkel zelf, maar deze keer kwam ik voor een serieuze uitgave te staan van een fullframe camera en een 70-200mm 2.8 IS II Lens en ben ik geholpen door iemand wiens zin was: "Ik zou willen dat ik u daar antwoord op kon geven maar helaas kan ik niet alles weten". En dit ging om de camera, de lens, de nieuwe cameratas, eigenlijk over alles wat ik gekocht heb.
Ik ben zelf naar een collega van hem gelopen omdat het opzoeken op Google zo'n beetje de enige kwaliteit leek te zijn.

Kortom, CameraNu; zet niet iedereen zomaar op de afdeling verkoop. Ik heb serieus staan twijfelen om om te draaien en de spullen bij een andere winkel te gaan halen, terwijl ik hier al met een jaar of 8 met grote tevredenheid kom.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 25-01-2018

Beste Rik,

We hebben je inmiddels telefonisch gesproken, en onze excuses aangeboden voor deze ervaring. Je zou mogen verwachten dat je bij ons professioneel en deskundig te woord gestaan wordt, ook als je door een nieuwe medewerker wordt geholpen.
We pakken het op met de betreffende collega en de afdelingsverantwoordelijke, en we rekenen erop dat dit een eenmalige ervaring is geweest. We vinden het fijn te horen dat je normaal gesproken super tevreden bent, en we herstellen dat gevoel graag bij je volgende aankoop. Bedankt voor je feedback, dat waarderen we zeer.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Robert van Doorn 19-01-2018 Via de website gekocht

FANTASTISCHE SERVICE!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In 2009 kocht ik voor het eerst een camera bij CameraNu.nl (in de winkel te Urk) afgelopen Oud & Nieuw is deze gevallen en defect geraakt. Omdat ik een goede inboedelverzekering heb en deze schade wilde opgeven kwam ik tot de conclusie dat ik de factuurbon niet meer in mijn bezit had. Bij navraag bij Nikon (waar ik mijn camera had geregistreerd) was enkel de adviesprijs te verkrijgen. Bij navraag bij CameraNu.nl had de medewerkster binnen no-time mijn gegevens achterhaald en de factuurbon. Tijdens het telefoongesprek had ze de factuurbon naar mij toe gemaild en kon ik de verzekering verder afhandelen. Helaas was voor de verzekering mijn camera total loss verklaard. Ik heb diezelfde week, donderdag, voor 22:00 uur een nieuwe camera besteld en de volgende dag, wat ze ook beloven op de website, had ik de nieuwe camera in huis. En zo kon ik weer genieten van mijn hobby en was mijn weekend (wat ook nog mijn verjaardag was) niet in mineur geraakt, ik heb geweldige mooie foto's kunnen maken van deze bijzondere dag! Ik wil langs deze weg xxxxxx van klantenservice heel hartelijk bedanken voor haar inzet!!! 👍👏 Chapeau en CameraNu.nl bedanken voor hun snelle en zeer goede service.

Reageer

Marit 19-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige miniprinter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier een jaar geleden de polaroid zip gekocht en koop hier ook altijd mijn printpapier daarvoor. Bij Cameranu al veel goedkoper dan bij andere winkels. Superleuke fotootjes met een sticker achterkant! Ze worden lekker snel bezorgd en ik kan ze daarom ook gebruiken voor verjaardagen enzo.
Ik maak veel fotos en die polaroids zijn dan heel leuk om aan op muur of op je kast te plakken. Supertevreden met prijs/kwaliteit!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ifat Zohar 19-01-2018 Via de website gekocht

Great service and good quality products

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Love to shop @ CameraNu. The client service is very helpful and professional, the web is quick and easy to find and order and the service is great .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Bolle 18-01-2018 Via de website gekocht

Correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke goed gestructureerde website.
CameraNu belooft snelle levering en dat klopt. Om 22.00 uur besteld en de volgende dag om 15.30 bezorgd. Sneller kan niet. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Slurink 18-01-2018 Via de website gekocht

Fantastische aankoop bij Camera nu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch bedrijf met een snelle service. Had een tegoedbon van € 10,- en kon die niet verrekenen met de aankoop van mijn fototoestel. Bedrag werd binnen de kortste keren overgemaakt. Ook de levering van het toestel was zeer snel en perfect. Niets dan lof van mijn kant!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn Fidder 18-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel met goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkelen bij Cameranu is altijd erg fijn: de service is goed, de levering is snel. Wat ik ook heel fijn vindt is de ongeloofelijk overzichtelijke webshop. Zo kun je snel dat vinden wat je nodig hebt.

Reageer

Debothen 18-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste maal, via internet, kennis gemaakt met deze zaak. Mooie duidelijke website, camera gevonden en aangeschaft. Snelle levering, binnen 1 dag. Keurig verzorgd. Later nog een vraag en binnen 24 uur een duidelijk antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 18-01-2018 Via de website gekocht

Goed verzorgde Nikon Pro dag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed georganiseerd in een mooie studio in Almere. Workshop van Gemmy Woud-Binnendijk was heel waardevol. Daarnaast hele goede uitleg gekregen over de Nikon D850 en de Nikon objectief 105 mm, 1.4. Kortom een geslaagde middag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. de Lange 18-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service binnen 24 uur camera in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een tijdje speuren op internet kwam ons gewenste camera hier het goedkoopste uit. Na bestelling hadden wij de volgende dag de camera in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 18-01-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel op voorraad en goede omschrijving. Duidelijke afhandeling bestelling. Heb al veel bestellingen gedaan en allemaal goed verlopen. ook diverse keren in de winkel geweest en ook hier vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 17-01-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering van mijn adapter met filter ,zonder verzendkosten!
Goede communicatie betreffende levering.
Ik had ook bij andere zaken rondgekeken maar deze waren of duurder of berekenden verzendkosten .
Hier kon ik ook de adapter los bestellen zonder de combinatie met zonnefilter hetgeen aanzienlijk in de kosten scheelde.

Reageer

Mieke 17-01-2018 Via de website gekocht

Mooi product en supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al enkele ervaringen met het kopen van fotografische producten via de webshop. Soms telefonisch advies ingewonnen en ben werd toen deskundig geholpen. Opvallend is de kwaliteit van de producten en de snelle leveringen. Mijn complimenten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle service van cameranu.nl Laat in de avond een SD kaart besteld en via i-deal betaald. Bestelling werd direct in behandeling genomen. Met e-mails werd vanaf de bestelling op de hoogte gehouden. De volgende dag, rond het middaguur, lag het pakketje al op de deurmat, In een woord fantastisch ! Dit is niet de laatste keer dat ik bij cameranu.nl iets koop. Jullie hebben er een klant bij gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 17-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Cameranu.nl kon ik alle items (Think Tank Steroid Speed Belt met Harness, Lens case en Spider Pro Adapter Kit) bestellen en dat was lang niet het geval bij andere sites. Zij hebben een uitgebreid assortiment. Zeer prettig is ook de uitgebreide omschrijving van de artikelen. Ook waren alle artikelen op voorraad dus besteld.

Zoals ze aangaven zou het de volgende dag door Postnl geleverd worden. De volgende dag echter een bericht dat de zending niet was opgehaald en dat men het s'middags alsnog kon leveren met speciale koeriersdienst, zonder extra kosten, wel moest ik hun dan voor 12:00 uur informeren. Ik vind dit zeer klantgericht. Aangezien ik het niet echt direct s'middags nodig had het zo gelaten en is het keurig de volgende dag door Postnl geleverd.

Materialen zijn degelijk verpakt ontvangen en alles zoals besteld zat er bij.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Malestein 17-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle service - dezelfde dag nog bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Normaal al erg goede service en snelle levering! Maar deze keer wel erg snel! 's Morgens besteld en 's middags la bezorg. Kon ik direct dezelfde avond nog enthousiast aan de slag met mijn bestelde spullen. Top!

Reageer

Marco van den Arend 17-01-2018 Via de website gekocht

Absurd snelle levering webshop, lang in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde in mijn lunchpauze een fotowalk op Urk, waar shop tegoed bij zat. Ik ging er vanuit dat ik dat daar zou ontvangen tijdens de walk, maar toen ik uit mijn werk kwam stond er een kerel voor mijn deur met een doosje van CameraNu met het shoptegoed. Dat was echt bizar snel! Ik besloot het tegoed mee te nemen naar Urk voor na de walk. Toen ik na de walk in de winkel kwam en een nummertje trok had ik 30 mensen voor me. Ik heb een kop koffie genomen en een ansichtkaartje naar mijn moeder gestuurd en rond gekeken en toen had ik er nog steeds 28 voor me. Ik besloot het shoptegoed mee te nemen en het vanuit huis te besteden. Mooie winkel, wel wat druk op zaterdag middag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SebastiaanD 16-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met spoed een artikel nodig? Dat kan je welcaan CameraNu overlaten! Snelle levering en makkelijk online te bestellen! Top service!

Reageer

Toon meer reviews