cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43610 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roberto Rodrigues 31-01-2018 Via de website gekocht

Prima en toegankelijke service! ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een verkeerde bestelling gedaan van mijn cameratas. Na een telefoontje en bijbehorend goed advies ontving ik binnen 1 dag de juiste tas en was mijn geld van de eerdere bestelling binnen 2 tot 3 dagen teruggestort!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Hoogsteder 31-01-2018 Via de website gekocht

Als je iets in het hoofd hebt zitten is het snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als Video je hobby is kan je bij deze winkel uitstekend terecht. Alles is goed weer gegeven en er is keuze genoeg.
Je hebt snel gevonden wat je zo zochten het is de volgende dag al bij je thuis. Mooier kan het niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry R. 30-01-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, goed in te vullen wat je bestelt, maar vooral goed te volgen. Vanaf het moment van bestellen tot levering zeker 6 mailtje ontvangen over het verloop van de bestelling tot aan de levering, en!!!! binnen de beloofde 24 uur. Goed verpakt. Ik ben zeer tevreden en beveel dit bedrijf zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 30-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was iets misgegaan met de bestelling (ontbrekend kabeltje), maar na 1 vriendelijk telefoontje was het de volgende dag al opgelost, zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dawid 30-01-2018 Via de website gekocht

Great shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very, very fast delivery. Always according to schedule. Good prices and large amount of different equipment.
One of the best photo shops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 30-01-2018 Via de website gekocht

Super mooie tas!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handig te gebruiken, voorzien van veel extra vakken voor geheugenkaartjes, oplader, etc. etc. En ook nog eens een mooi model voor mijn Sony cybershot DCS-H400! 's Avonds na 19.00 uur besteld en de volgende dag om 10.15 uur thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 30-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service van begin tot eind!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke en snelle website zorgt er naast goed advies en geweldige service voor dat het plezierig winkelen is bij Cameranu.nl. Het assortiment is up to date en zeer uitgebreid, waarbij de webshop ook veel nuttige en goede informatie biedt bij elk product. Ben je niet helemaal zeker over de juiste keuze? Of de beste manier van betalen, bezorging of retourneren? Bel dan even en je wordt direct goed geadviseerd. Van de eerste tot en met de laatste stap is alles duidelijk bij Camernu.nl.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 30-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel vak kennis goede producten en ze doen veel voor je als klant en ze zijn open en eerlijk.
Geven vaak workshops en lezingen waar je veel van leert .
En altijd goed geregeld.
En website die up to date is met een snelle bezorging

Reageer

G. van Zellem 29-01-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd met 5 jaar garantie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb uiteindelijk (want de prijs was hetzelfde) de optie 5 jaar garantie het zwaarst laten wegen. De levering was prima verzorgt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Frenck Klaassen 29-01-2018 Via de website gekocht

Weer een feestje!

Algemene score

9,0
Een filterset aangeschaft bij CameraNu.nl omdat ik me meer wil toeleggen op landschapsfotografie. De levering was weer netjes op tijd en zeer zorgvuldig verpakt.

Nadat het product bezorgd was heb ik door middel van de chat via de webshop nog contact gehad over de wijze van onderhoud van de filterset. Ik ben erg te spreken over de manier waarop mijn vraag is beantwoord, kortom klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij CameraNu.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hmj Heuvels 29-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende Foto webshop/winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl .... ik kan niet anders dan deze fotoshop een 10 geven, Service is perfect, verzenden is perfect, assortiment is perfect....Ik heb hier objectieven en body gekocht en zo ook mijn lee adapter ringen, De kwaliteit is uitstekend er wordt snel bezorgd en als je een probleem hebt word dit snel en kundig verholpen.
Uitstekend cameranu, een aanrader !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 28-01-2018 Via de website gekocht

Prima shop om te kopen .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is goed , je kunt er makkelijk je dingen vinden en als je wilt kopen gaat het van een leien dakje .
Geen problemen met de bestelling en niet met het betalen en de zorg voor de verzending is ook prima .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 28-01-2018 Via de website gekocht

Goede klantenservice, scherpe prijs en 5 jaar garantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik hier hier recent een nieuwe camera. Na bestelling kreeg ik echter geen bevestiging per mail en ik was niet aangemeld als klant. Ik nam via de zendesk kontakt op met de klantenservice en werd direct geholpen. Er bleek een tijdelijke storing te zijn. Er werd daarop alsnog een bevestiging gestuurd en mijn login werd aangemaakt. Snelle reaktie dus en de camera de volgende dag ontvangen.
Heldere site met relevante informatie, de specificaties zijn compleet. Ze hanteren een scherpe prijs en bieden 3 jaar extra garantie bovenop de wettelijke garantie. Dat kunnen volgens mij weinig andere webshops bieden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja Wessels 28-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd! Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee keer heb ik besteld bij CameraNu Beide keren werd er snel en volgens afspraak geleverd. Er was een inlog-probleem met mijn account. Ik nam per mail contact op. Het probleem was zeer snel verholpen. Ik heb me geabonneerd op de nieuwsbrief. Ik was "een beetje bang" dat dat heel veel onzin en reclame op zou leveren. Niets is minder waar. Er komen af en toe reclames en verder veel leuke en handige tips en informatie. Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peverelli 26-01-2018 Via de website gekocht

Héél snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besloot op vrijdag mijn accessoire te kopen en de volgende dag gratis voor 12:00 in huis! Zelfs de tweede bestelling dien ik vergeten was en 2 uur daarna bestelde werd gelijktijdig geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Nijenhuis 26-01-2018 Via de website gekocht

Service zoals beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 24 uur besteld en dus de volgende dag afgeleverd! En dit was niet voor het eerst..... Op voorraad, betaald (niet met credit card) en laten verzenden met PostNL zijn de enige voorwaarden voor een perfecte aflevering. Een geruststellende gedachte....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaimie peeters 26-01-2018 Via de website gekocht

Als je iets zoekt dan weet je zeker dat je het hier vindt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
9 van de 10 x zit ik thuis te zoeken naar net die ene lens of die ene body. En altijd vind ik het hier. De gemakkelijkste winkel voor mij ooit. Ook voor de prijzen weet ik dat ik bij CameraNU altijd goed zit. Ik hoef dan ook niet nog naar andere winkels te kijken. Ze hebben het altijd en voor de juiste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey Roelofs 26-01-2018 Via de website gekocht

Top levering en meer dan een uitmuntende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb afgelopen week 2 camera’s bij jullie gekocht (canon g7x). Naast de uiterst snelle levering werd ik, na een onderdeel niet geleverd te hebben gekregen, uitmuntend te woord gestaan en geholpen. Het onderdeel werd dezelfde avond nog verzonden en had ik de volgende dag binnen. Handig omdat ik die dag al moest draaien met m’n twee nieuwe camera’s. Kortom: goede, makkelijke en duidelijke website. Hele snelle levering en daarnaast een meer dan uitmuntende service. Heb ik niet vaker meegemaakt bij winkels / online shops. Wil je niet alleen een product kopen maar mochten er problemen zijn ook contact hebben met goed functionerende en hele fijne personen is deze echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 26-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke webshop. Goede productomschrijving en mooie productfoto's.
Je kan zo goed zien wat er te koop en is. Ook de vergelijker maakt het kiezen makkelijker.
Goede prijzen en snelle verzending.

In 1 woord: TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 26-01-2018 Via de website gekocht

Dia scanner

Algemene score

3,0
Sorry kan niet anders vermelden dan het volgende .
Slechte ervaring keer een al reeds gebruikte product geleverd
Na contact direct weer terug gestuurd

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 26-01-2018

Beste Jan,

Hartelijk dank voor je review, en het lijkt er op dat hier iets is mis gegaan. We kunnen jammer genoeg geen gegevens vinden, maar we zouden het graag zo goed mogelijk met je willen oplossen, als dat nog niet is gebeurd.

We bieden je in ieder geval hierbij onze excuses aan voor het ongemak!

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Oranjewoud 26-01-2018 Via de website gekocht

Goede keuzehulp!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site gebruiksvriendelijk en een goede vergelijking tussen camera's is makkelijk te maken. Levering snel. Al eerder met Camera.nu gewerkt en ook toen als zeer prettig ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjouk 25-01-2018 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg fijne winkel. Snel antwoord op vragen (email) , behulpzaam , goede adviezen, nemen de tijd! Levering altijd heel goed en eventueel retourneren zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nano 25-01-2018 Via de website gekocht

Telefonisch prima geholpen!

Algemene score

9,0
De keuze op de site was groot en dus telefonisch me laten adviseren.
Prima service en de volgende dag in huis.

Reageer

Jaap 25-01-2018 Via de website gekocht

Altijd top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi voorbeeld: Ik had op oudejaarsdag een cable release voor mijn Canon nodig om een vuurwerkshow te fotograferen. Het product werd dezelfde dag nog geleverd. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Makkinje 25-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

Klasse super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn camera en lens waren defect en moesten worden opgestuurd naar de reparateur echter was ik in tijd nood en zou het allemaal snel moeten worden geregeld, Ik werd door Cameranu perfect op de hoogte gehouden van de stand van zaken en uiteindelijk allemaal gelukt
perfect

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sonya H. 25-01-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De kabel van mijn Panasmic HCD 900 videocamera was defect.
Ik kon de batterij niet meer opladen. Dus ook niet meer filmen.
Camera N had een en prima oplossing en stuurde mij de Jupioi Simgle Charder.
Maar ook dat kabeltje werkte niet goed.
Een telefoontje was genoeg en ik kreeg een nieuwe kabel per aangetekende post. .
Het probleem is opgelost en ik vind de serve echt fantastisch. SUPER zoals op mijn mailtjes werd geegeerd en vragen werd beantwoord.
Ik kan nu weer filmen en ben heel erg blij.
Ik waardeer jullie met een 10+ , maar weet niet joe dat doet. ( De hele lijn wordt blauw na het aanklikken). .
Dit is het mooiste cadeau voor mijn 81ste verjaardag.
Hartelijk dank, lieve medewerksters.

Sonya
.

Reageer

huba 25-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

No nonsence professionals

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige zaak, met heel veel know how. Ik wilde mijn 5D IV laten upgraden met Canon-Log, daarvoor moest hij naar Canon worden verstuurd. Dat kon ik niet zelf regelen, moest door tussenkomst van een retailer. Ik heb gekozen voor CameraNu. Ik was best wel een beetje huiverig of dat allemaal wel goed zou gaan, want het gaat niet om een cameraatje van een paar honderd euro. Maar chapeau, het heeft al met al ruim 2 weken geduurd, maar werd keurig op de hoogte gehouden omtrent de stand van zaken. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat de camera terug was met upgrade, en dat ik hem of kon komen ophalen of gratis laten thuisbezorgen. Ik heb gekozen voor de thuisbezorging en had hem de volgende dag al binnen, keurig extreem veilig verpakt. Zo zie ik het graag, no nonsence professionals.

Reageer

KeeCee 25-01-2018 Via de website gekocht

De plek voor bijna al mijn camera gear!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop hier praktisch al mijn camera gear. Prijzen zijn vaak scherp, website werkt lekker en het team denkt goed mee bij vragen. Genoeg redenen om niet op onbetrouwbare websites rond te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 24-01-2018 Via de website gekocht

Wéér een topaankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het aanvragen van een offerte voor de aanschaf van een nieuwe Canon 1DX Mark II camera inclusief alle accessoires ben ik top geholpen door de medewerkers van CameraNu.nl !

Nadat ik telefonisch goedkeur had gegeven op het totale offertebedrag kreeg ik per mail eenvoudig een Ideal betalingslink toegestuurd, het bedrag moest voor 23:59 uur 's avonds betaald worden om ervoor te zorgen dat het pakketje diezelfde dag zou worden verstuurd..

De volgende ochtend werd om 10:00 uur keurig netjes m'n nieuwe DSLR camera geleverd, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Vianen 24-01-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gekozen voor de ze winkel is omdat ze goede artikelen leveren en snelle levering garanderen
en ook dat je via mailtjes van cameranu.nl ook op de hoogte word gehouden wanneer het artikel geleverd wordt
en natuurlijk voor de prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 24-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig ruim assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een geweldig ruim assortiment, met goedkope prijzen en veel keuze in de diverse materialen die te koop zijn. Ook vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

AdrivanOfoto 24-01-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld morgen in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is super, bestelling geplaatst voor 23:00, de volgende dag in huis. (Mits op voorraad) ik was er blij mee en kon snel weer verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevertje 24-01-2018 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service: Ruim assortiment. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Maar wie echt naar het luilekkerland van de fotografie verlangt moet naar Urk afreizen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Ensing 23-01-2018 Via de website gekocht

netjes geholpen met mijn vragen via whatsapp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima materiaal voor een voordelige prijs, op mijn vragen via de app kwam snel advies. Levering was snel en gratis, en de producten zijn naar wens !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 23-01-2018 In de winkel gekocht
Den Bosch

zeer goede setvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
perfect geholpen bij het filiaal Den Bosch
Zeer goede uitleg. Geen gevoel gehad dat ze ons iets echt wilde verkopen, nee goede uitleg gehad en verschillende camera's laten zien met alle plussen en minnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 23-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, makkelijk om je spullen thuis uit te zoeken en te bestellen.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Neels 23-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende verkoop service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hartstikke goede shop met een uitstekende service. Speciaal de verkoopmedewerkers zijn uitstekend in staat goed advies te geven en lossen eventueel ontstane problemen met de glimlach op. Ook nog een korting erbij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Wittenberg 23-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

aankoop Fujifilm XT2 zilvereditie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte afhandeling en keurige levering. Ik heb mijn Fujifilm XT1 met zoomlens ingeruild voor een XT2 systeemcamera met motordrive en een 16x55mm 2.8 zoomobjectief. De prijs voor het ingeruilde was zoals ik vooraf ingeschat had. De verkoper was goed op de hoogte van de specificaties van het product en had oog voor mijn behoefte zonder mij allerlei extra zaken te willen opdringen.
Kortom, voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 23-01-2018 Via de website gekocht

Cameranu.nl: Werk Aan De Winkel!

Algemene score

2,0
Product stond op voorraad. Besteld en betaald. Daarna vele en elkaar tegensprekende contactmomenten via mail en telefoon. Totale chaos. Uiteindelijk na weken wachten de bestelling maar geannuleerd. Deze zaak heeft zijn logistieke én administratieve processen niet op orde. Eén positief punt resteerde: Je wordt wel allervriendelijkst te woord gestaan.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 23-01-2018

Beste Lodewijk,

Dank voor je review, en jammer dat we je zo hebben teleurgesteld.

Het artikel dat je bestelde was helaas echt uitverkocht op het moment dat je bestelde, en omdat het een artikel is dat niet veel wordt verkocht hebben we het standaard niet op voorraad.
Dat we je daarna niet de juiste informatie hebben kunnen geven over de verwachte levertijd spijt ons zeer, en dat punt nemen we dan ook ter harte.
We maken met deze leverancier duidelijke afspraken over de communicatie van levertijden, en zullen eerder en duidelijk terugkoppelen wat je van ons kunt verwachten.

We bieden je langs deze weg nogmaals onze welgemeende excuses aan, en we hopen dat je ons nog eens een herkansing gunt!

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

D. van de Kamp 22-01-2018 In de winkel gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste ervaring met CameraNu boven verwachting goed. Motivatie: Prima voorgelicht mbt. keuze verrekijkers. Helaas bleek één exemplaar niet op voorraad, kan gebeuren. Wat schets mijn verbazing: De volgende morgen 09:30 koerier voor de deur met onze nieuwe kijker. Waarschijnlijk is dezelfde dag de kijker alsnog binnen gekomen én direct verzonden. Service met een hoofdletter S !

Reageer

Gijs Possel 22-01-2018 Via de website gekocht

Service waar je blij van wordt!

Algemene score

10,0
Eerder had ik contact met CameraNu over een adapter voor ND filters. Deze werd dezelfde dag nog opgestuurd vóórdat er een betaling werd gedaan. Nee, ze vertrouwden wel dat die betaling gedaan zou worden!! Waar maak je dit mee???
Reden temeer om bij CameraNu mijn Pentax K1 te kopen!! Een fantastische camera die ik de volgende dag in huis had! Ik had ook nog even gebeld of de CashBack actie nog geldig was en werd bijzonder sympathiek te woord gestaan. En dit is iedere keer als ik bel. Jammer dat de winkel in Urk zit, zou het dichterbij zijn dan zou ik er graag naar toe gaan!!

Reageer

Hollander 22-01-2018 In de winkel gekocht
Urk.

Superhandig.. Mooi strakke kleine clip

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu is om de hoek en altijd een directe en een volledige service.
Een grote voorraad en klantvriendelijk ontvangst incl lekkere warme chocolademelk 😍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Swarte 22-01-2018 Via de website gekocht

Een woord Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik woon in Belgie namelijk Koolskamp wij moeten naar het buurland gaan om zo mooie en correcte internet winkel te vinden In 24 uur is de bestelling thuis als hij in voorraad is Proficiat Belgié moet noch veel leren van jullie
Groetjes Paul

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 22-01-2018 Via de website gekocht

Verzending nadelig vanwege handtekening vervalsing

Algemene score

6,0
De producten waren goed geprijsd en kwam betrouwbaar over. Maar de verzending is twee keer vertraagd en helaas werd je daar pas eind van de dag er over geïnformeerd, waardoor ik twee keer om 7 uur voor niks uit bed moest. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat het bezorgd was in de brievenbus, terwijl het aangetekende post was.

Wat betekend dat ik 2 dagen voor niks thuis heb zitten wachten en mijn handtekening dus vervalst. Twee keer klacht ingediend, maar erg serieus werd dat niet genomen en zal waarschijnlijk niks mee gebeuren.

Dan kunnen ze het net zo goed gewoon als brievenbuspost verzenden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 22-01-2018

Beste Erwin,

Zojuist probeerde ik je even te bellen over je review. We willen je in de eerste plaats bedanken voor het nemen van de moeite om je ervaringen te delen. We vinden het jammer dat je bestelling niet helemaal vlekkeloos is verlopen, en wilden je daarvoor graag alsnog persoonlijk onze excuses voor aanbieden.

We zien in de aflevergegevens van PostNL dat de zending 1 keer is vertraagd. Je bestelde op 2 januari voor 23:59 uur, dus de bestelling zou eigenlijk op 3 januari bezorgd moeten worden, maar dit is 4 januari geworden. We hebben helaas moeten constateren dat PostNL duidelijk niet berekend was op de grote drukte in de eerste weken van januari, en dat het percentage vertragingen groter was dan normaal. We hebben daardoor de verwachting niet waar kunnen maken, en dat spijt ons zeer.

Over de aflevering in de brievenbus zijn we verbaasd. Wij betalen PostNL immers voor een persoonlijke bezorging, en hechten waarde aan het zetten van een handtekening om zeker te zijn dat de bestelling ook daadwerkelijk is afgeleverd. Dat is dan ook onze overweging om ook de kleine pakketjes aangetekend te verzenden. Een bezorger die kennelijk zelf tekent voor het afleveren is in onze ogen onbetrouwbaar, en je kunt ervan op aan dat we deze constatering dan ook doorgeven aan PostNL.

Wat we vooral jammer vinden is dat we je niet hebben kunnen overtuigen dat we je klachten serieus hebben genomen. Dat hebben we namelijk weldegelijk. We vinden klanttevredenheid ontzettend belangrijk, en doen er dan ook alles aan om die te waarborgen. Waar het mis gaat proberen we zo goed mogelijk ervoor te zorgen dat het niet nog eens kan gebeuren. En waar we het niet zelf in de hand hebben houden we een stevige vinger aan de pols, zoals in dit geval bij PostNL.

We hopen dat we je langs deze weg alsnog hebben kunnen verzekeren dat we jouw klacht zeer serieus hebben genomen, en dat we er ook daadwerkelijk war mee hebben gedaan. Nogmaals onze excuses voor deze ervaring, en we hopen dat je ons nog eens een herkansing gunt.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Theo Donders 22-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goed contact mogelijk zonder lange wachttijden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn betrokken bij eventuele moeilijkheden die kunnen ontstaan. Jammer dat de betaling via creditcard 2% extra kost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Gruun 22-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Concurrerende prijs, 5 jaar (!!!) garantie en ook nog een leuk extraatje passend bij de aankoop. Ben benieuwd of een andere webshop het nog beter kan.

Reageer

Mikal 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling plaatsen gaat makkelijk. Tussen bestelling en bezorging word je duidelijk op de hoogte gehouden middels e-mails. Bestelling is keurig op zondag geleverd en zat prima verpakt!

Reageer

Merel 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site voor foto benodigdheden. Hier bestel ik altijd mijn fotoalbums en keer op keer zijn ze binnen een dag geleverd! Een echte aanrader!

Reageer

Rinkje van der Heide 21-01-2018 In de winkel gekocht
Urk

geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel, lekkere koffie klant vriendelijk,heel deskundig personeel.Veel keus en goed de producten kunnen zijn / vast houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Postma 21-01-2018 Via de website gekocht

Wederom snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een uitmuntende winkel in zijn categorie! Altijd snelle leveringen, super service bij vragen of opmerkingen. De 70-200 2.8 occasion aangeschaft. Niks op aan te merken. Alles waar een klein krasje op zat werd zeer goed vermeld. Geen bijzonderheden over deze winkel! Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews