cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 02-04-2018 In de winkel gekocht
Beurs in Nijkerk

Snelle levering met eigen express service. Perfecte monitor.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Monitor gekocht op beurs. Was binnen 3 dagen met eigen express service geleverd. Aankoop op beurs verliep prima. Groot voordeel dat het product op de beurs op de Eizo stand te zien was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rein Helmink 02-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu biedt uitstekende service, geeft goede voorlichting, biedt snelle levering en bovendien is de prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Goedhart 02-04-2018 Via de website gekocht

Op de eerste rang!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had zeer speciale wensen: een kleine travelcamera met grote sensor en groot zoombereik. Die camera bestond tot nu toe niet. Ik vroeg CameraNu me te melden als die er wel zou zijn. Ik kreeg eind maart een mailtje: de Panasonic TZ200 komt in de loop van april uit. En een week later mailden ze: we hebben er nu al een paar!! Wat een service. En precies op tijd voor mijn al geplande uitstapje waarbij ik de camera kon uittesten. Mijn dank!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 02-04-2018 In de winkel gekocht
Op de beurs in Nijkerk Professional Imaging.

Super geholpen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben wederom geweldig van advies voorzien,alvorens ik mijn printer heb aangeschaft. Heb op de beurs in Nijkerk mij ook laten voorlichten,door de andere verkopende partijen. Maar Camera nu heeft mij weten te overtuigen door de duidelijke uitleg en gunstige prijs en afspraak. Niet op voorraad maar beloven u voor het weekend in huis bij u. En jawel hoor vrijdag morgen afgeleverd,nogmaals bedankt Camera nu. zo kon ik ook mijn afspraken met mijn vrienden nakomen top!! ( en print geweldig hoor).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Gladdines 02-04-2018 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling je kan alles checken top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon geweldig je bestelling is goed te volgen wel of niet op voorraad tijd van bezorgen eigenlijk gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors 02-04-2018 In de winkel gekocht

Gastvrije medewerkers met verstand van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het ontzettend fijn om een specialistische winkel als CameraNu dicht bij huis te hebben. Online is veel te vinden, maar vooral bij camera's is het toch ook wel fijn de spullen even fysiek in de handen te hebben. De kwaliteit te voelen en om extra informatie te verkrijgen. Het team van CameraNu denkt ook actief mee in jouw voordeel. Welke apparatuur volbrengt jouw wensen het beste binnen jouw gestelde budget. Een fijne zaak waar ik als startende graag kwam en nu als professional nog steeds ontzettend graag kom. Ook online!

Reageer

Frans 02-04-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke mensen. Helpen goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik moest een onderdeel kopen en wist niet of ik het goede gekozen had.
Bij telefonische navraag werd ik goed en gemakkelijk geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan.S 02-04-2018 Via de website gekocht

super snelle levering zonder verzendkosten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele nette prijs kwaliteit verhouding. ik heb veel websites bezocht voor het artikel wat ik gekocht heb. Maar cameranu.nl was voor mij de meest aantrekkelijke aanbieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 02-04-2018 In de winkel gekocht
Brummen

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de PI beurs te Nijkerk ben ik enorm goed geholpen met het kiezen van een nieuwe fototas. Daar was ik al tijden naar op zoek. Twee verkopers die goed samenwerkten en in fijne sfeer de koop afhandelden. Nogmaas dank.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rodon 02-04-2018 Via de website gekocht

Goede webshop en winkel..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb vaker bij cameranu.nl besteld. En het als je wat besteld heb je je producten altijd een dag daarna in huis. De service is ook goed mocht je toch niet tevreden zijn over je aankoop ze doen niet moeilijk, je stuurt het product terug en binnen een paar dagen heb je je geld al weer terug op je rekening.
Ik zal deze webshop en winkel aan iedeen aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 02-04-2018 Via de website gekocht

Prompt geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoewel het een relatief goedkoop artikel was (zonnekap voor een lens), snel geleverd en precies volgens de beschrijving. De betaalpagina liep vast, ook daarmee werd ik goed en snel geholpen. Prima.

Reageer

Roel van der Baan 02-04-2018 Via de website gekocht

Ruim keuze en snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel in de winkel als in de WebShop een ruime keuze, prima geprijsd en als je online koopt snelle levering. Je wordt keurig via mail op de hoogte gehouden van de verzending. Kortom uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Miedema 02-04-2018 In de winkel gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de beurs Professional imaging een goed statief gekocht. Deze was niet op voorraad. Vanaf de bestelling tot de levering hield Cameranu per dag op de hoogte wat de status was. Ook snel geleverd overigens

Reageer

Marnix 02-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel mijn fotografiespullen bij voorkeur bij maar een paar (web)winkels. Cameranu is daar één van. Ze zijn snel en lossen eventuele problemen snel op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-04-2018 Via de website gekocht

Weer perfect geholpen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben nu al enkele jaren tevreden klant bij cameranu en wel omdat de afspraken meestal via e-mail 100% nagekomen worden. Mijn bestelling doe ik via de super werkende website omdat ik in zuid nederland woon en Urk helaas iets te ver is. Zoeken op de site is een waar genoegen. Houden zo, top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Bax 02-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Professioneel advies en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrij recent een nieuwe camera gekocht bij de winkel die service hoog in het vaandel heeft staan en dat ook waar maakt! Vlotte levering, concurrerende prijzen, direct antwoord op een vraag. Hetzij via de mail of telefonisch. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Wolters 02-04-2018 In de winkel gekocht
Beurs bij Pixperience

De service is geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kan steeds meer op deze shop vinden, gebruik heb bijna altijd om prijs, mening medewerkers en alle informatie te vinden over een artikel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ron B 02-04-2018 In de winkel gekocht
Beurs in Nijkerk

Goede klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al redelijk wat spullen gekocht bij CameraNu en ik moet zeggen naar alle tevredenheid zowel in kwaliteit als in mijn portomonnee.
Ook de mensen achter cameraNu mogen ontmoeten tijdens de Professional Image beurs in Nijkerk en ik merkte dat men weet waar men over praat en dat vol enthousiasme. Ik heb mijn zaakje wel gevonden :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-04-2018 In de winkel gekocht
Professsional Imaging

Goed advies en geen geschuif met dozen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alhoewel Cameranu 1 van de grootste foto videozaken in Nederland is merk je dat niet wanneer je de winkel binnenstapt. Je wordt snel geholpen en de verkoper neemt de tijd voor je. Ook aankopen via internet lopen snel. En mocht het product niet voldoen dan wordt het zonder morren weer terug genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Studio swaneveld 02-04-2018 In de winkel gekocht

Leuke aanbieding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de professional imaging beurs een LEDGO led-lampje gekocht. Omdat ik al de accu’s en de voeding had, was de keus makkelijk. Jeroen van cameranu.nl heeft me prima geholpen in de hectiek van de beurs.

Reageer

Pascal 01-04-2018 Via de website gekocht

Service

Algemene score

10,0
2 maal in korte periode iets gekocht / besteld en werd keurig geleverd. De service is uitstekend en het personeel kundig en enorm vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Zwaan 01-04-2018 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is hier super zowel online als in de winkel. Ze nemen alle tijd voor je en altijd vriendelijk. Personeel heeft verstand van wat ze verkopen. En denken graag met je mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid van Leeuwen 01-04-2018 In de winkel gekocht
Op de beurs in Nijkerk

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn objectief op de fotobeurs in Nijkerk gekocht waar ik beurskorting kreeg. De zonnekap hadden ze daar niet op voorraad en is mij gratis thuisgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Wendrich 01-04-2018 In de winkel gekocht
PI 2018 Nijkerk

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU is voor mij zo ongeveer een hofleverancier als het gaat om fotografie gerelateerde spullen. Ze hebben zo ongeveer alles wat je maar wensen kan en als je zelf niet kunt vinden dan word je zeer vakkundig geholpen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten de Beurs 01-04-2018 Via de website gekocht

Goede winkel en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vindt deze winkel zowel online als in de winkel zelf gewoon goed. In service en levering. Heb hier al meerdere onderdelen voor mijn camera besteld en ook laten bezorgen. Als er iets niet duidelijk is online kun je een vraag stellen en krijg je snel antwoord via WhatsApp. Als ik iets nodig heb ga ik eigenlijk altijd direct naar cameranu pas als zij het niet hebben ga ik veder zoeken. Kortom voor mij is cameranu de site om te zoeken en te bestellen

Reageer

Ronald Abrahams 01-04-2018 In de winkel gekocht

Jupio grip voor D850

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende grip, doet niets onder voor het origineel. Goede kwaliteit voor een zeer nette prijs. Nog geen nadelen kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Flos 01-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service bij cameranu.nl is me altijd goed bevallen. Heb al meerdere keren items besteld en altijd een goede en snelle service gehad. Echt een aanrader .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 01-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Of je nu in de winkel koopt, via internet of op een beurs, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en geven uitstekend advies. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, is het “probleem” al naar behoren opgelost, voordat je teleurgesteld kunt zijn. Enige nadeel is dat je blijft kopen, gelukkig zijn de prijzen concurrerend met alle andere Nederlandse aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosB 31-03-2018 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht, n Canon scanner waar ik zeer tevreden mee ben.Goede product kwaliteit voor ' n zeer mooie prijs, begeleid door prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alma 31-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten werden snel en keurig afgeleverd. Ben niks anders gewend van cameranu.nl. super blij met de producten en ook dat het zo snel thuis geleverd was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 30-03-2018 In de winkel gekocht
Urk

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was naar de zaak gegaan om een persoonlijk advies te krijgen over de aankoop van een compact camera. Ondanks dat het erg druk was namen ze de tijd om je de verschillende camera's uit te leggen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 30-03-2018 In de winkel gekocht
Urk

Geduldig en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al is het nog zo druk, je wordt met geduld geholpen en van advies voorzien. Heb je iets besteld dat toch niet is wat je had verwacht, er is tijd om een alternatief uit te zoeken en te proberen. Ik had die ervaring met de aanschaf van een verrekijker en een fototas.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 30-03-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige website van Cameranu.nl. Volop keuze met scherpe prijzen. Bij een vraag had ik binnen 24 uur antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark_berk 30-03-2018 Via de website gekocht

Goed geholpen, fantastisch product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede voorlichting in de winkel. De website is erg uitgebreid, met veel informatie over ieder product. Bij het bestellen liep mijn browser vast tijdens het betalen. Ik heb dit via de chat aangegeven en werd toen snel en correct geholpen. Binnen 5 minuten was dit rond.
Ik kocht een occasion lens, deze was in perfecte staat, zoals de webshop al zei.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry 30-03-2018 Via de website gekocht

Uitmuntend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer duidelijk- en overzichtelijke website. Niet alleen nieuw apparatuur maar ook 2e hands tegen zéér scherpe prijzen. 'Vandaag besteld, morgen in huis' is hun credo en dat klopt als een bus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Rossum 30-03-2018 Via de website gekocht

Zeer handige GPS tracker en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de originele Nikon GPS tracker voor mijn D810 niet/slecht leverbaar is, heb ik op advies van CameraNu gekozen voor de GPS tracker van JJC. Geweldig apparaat, zeer gebruiksvriendelijk en bijna voor de helft van de prijs van de originele tracker van Nikon! Bedankt CameraNu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun IJff 30-03-2018 Via de website gekocht

Echt goede service en professionele fotografie winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK koop al jaren mijn spullen voor fotografie bij Cameranu.nl Waarom ? Omdat ze betrouwbaar zijn met goede service en concurrerend met andere winkels. Samen met snelle en goede verzending maakt dat tot één van de betere online fotowinkels ! Ook als er ergens anders een lens in de aanbieding is en je vraagt of zij deze lens voor die prijs kunnen leveren doen ze dat gewoon ( in mijn geval ) ! Top ! Als je ze belt als er iets mis gegaan is met de verzending of mailt, er is altijd een snelle reactie van hun ! Ook mede omdat ik daar al jaren koop en nooit problemen heb met Cameranu.nl zorgen ervoor dat ik een goed vertrouwen heb in de winkel. Ik ben een paar keer in de winkel zelf geweest ( maar is mij net ff te ver ). Maar ook daar krijg je meteen koffie en een goede uitleg over producten etc. en het is een mooie winkel met professionele uitstraling. Kortom, zo zouden meer winkels moeten zijn !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenna 29-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De productomschrijving is goed. Het is ook fijn dat je ervaringen van andere klanten kunt lezen. Je kunt bijna middernacht nog bestellen en dan heb je het de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

beekman 29-03-2018 In de winkel gekocht
Urk

USB C kabel

Algemene score

3,0
Ik werd naar camera nu gestuurd, omdat ze een apple dealer zijn, ik zocht een USB-C om de laptop op te laden. Dit lukte niet met de gekochte kabel. Via internet kwam ik er achter dat er meerdere soorten USB-C kabels zijn en die ik had gekocht was enkel voor datq- overdracht. Ik wist dit niet, maar vonds dat de medewerker dit wel had moeten weten als Apple dealer. Ik ga nog wel terug en verwacht en hoop dat ik kan ruilen. Ik heb twee maal nu de ervaring van dezelfde fout te maken gehad, daarom de onvoldoende. Ik denk dat het bedrijf op gebied van Camera's meer in de mars heeft, maar hiermee heb ik geen ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 09-04-2018

Beste heer Beekman,

Naar aanleiding van je review hebben we contact met je gezocht. We vermoeden dat er sprake is van een misverstand, en kunnen dat eenvoudig uit de wereld helpen. We hopen daarom dat we snel een reactie tegemoet kunnen zien, zodat we het op kunnen lossen, en we kunnen laten zien dat we ook in deze artikelen een specialist zijn.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

W. G. Romijn 29-03-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service. Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je krijgt een persoonlijk en goed advies. Het assortiment is heel uitgebreid. En een mooie en ruime locatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cloots Hugo 29-03-2018 Via de website gekocht

op de eerste plaats ...DE KLANT

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik zou veel kunnen schrijven ...zal het stilletjes zeggen ....vertel het niet voort...ze helpen je uit de puree zonder bijkomende kosten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 29-03-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren besteld en nooit problematiek. Goede producten, zeer snelle levering, goede service en contact, ik ben zeer tevteden en zou bestellen zeker herhalen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 29-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier vaste klant, goed advies en voldoende keuze.
Ruim assortiment van gezochte artikel.
Goed onderling vergelijk mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 29-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze aankoop gedaan op basis van een van de artikels die verschenen zijn en door de link daarin naar het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janwoort 29-03-2018 Via de website gekocht

deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote assortiment,deskundig advies,prettige winkel om in rond te kijken.

goed bereikbaar van a6 en Urk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maartje 29-03-2018 Via de website gekocht

Supersnel uit het grote assortiment leverbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU heeft een enorme keuze én snelle en gratis leveringen. Perfect voor mij als startende zelfstandige.
Kortom: ik ben meer dan tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 29-03-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera nu koop ik meestal. Ik krijg goede informatie over producten.
Wil ik snel iets weten dan maak ik gebruik van de chatfunctie op de site en heb ik meestal binnen tien minuten antwoord. Producten worden snel geleverd, meestal al de volgende dag.

Reageer

Marco Batenburg 29-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende levering, snelle website, zeer gedetailleerd op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling, redelijke prijzen, verzendkosten prima, heel goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantsje 29-03-2018 Via de website gekocht

Canon eos 700d

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed en de voordeligste site en een snelle levering. En ik vindt het makkelijk dat je achteraf kunt betalen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fred 29-03-2018 Via de website gekocht

Super service snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de eerste keer dat ik bij cameranu heb besteld.
Cameranu had de scherpste prijs voor mijn drone propellers.
En ook nog een snelle levering.
Gewoon super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews