cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43601 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bertw 11-12-2009

Algemene score

10,0
Al verscheidene malen iets gekocht via de website. Vlotte service, snel en vlot antwoord op een gestelde vraag.
Ruim aanbod en ruim voorradig.
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lcorveleijn 11-12-2009

Algemene score

9,5
Behalve dat zij een uitstekende service leveren zijn alle medewerkers zeer deskundig. Cameranu reageert direct op mail met gestelde vragen. Zij zijn betrouwbaar, snel en overzichtelijk. In de zaak heerst een prima sfeer, ook wanneer je iets langer op je beurt moet wachten vanwege de drukte wordt de tijd verkort doordat er van alles is te ontdekken op het gebied van fotografie. De koffiebar staat ter beschikking en niet met plastic bekertjes maar met stenen kopjes en een koekje. Heel klantvriendelijk.

Men moet wel rekening houden dat zij tussen de middag zijn gesloten zodat je niet voor niets komt of twee uur moet wachten. Lastig voor mensen die van ver komen en hier niet bij na hebben gedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.heemskerk 10-12-2009

Algemene score

8,3
's avonds geld overgemaakt, volgende dag al bevestiging van ontvangst en de dag erna afleveren van bestelling. Razendsnel! ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pijlsnel 10-12-2009

Algemene score

8,0
Ik heb niets besteld, maar ben naar de winkel gereden omdat op de website stond dat het artikel voorradig was. Dat bleek inderdaad het geval.
Ik weet niet of de winkel goed per openbaar vervoer te bereiken is; ik ben met de auto gekomen.
Ik heb ook nog geen ervaring "after sales", want ik heb de body pas.
Moest wel vrij lang op mijn beurt wachten, maar werd toen vlot en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HE-MAN2 10-12-2009

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen, breed assortiment, snel persoonlijk respons, snelle levering, alles was op voorraad, tot nu toe alleen maar goeds...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huubmeijers 10-12-2009

Algemene score

9,0
gewwon helder en duidelijke website, directe levering, prima informatie via postal tracking en verder geen poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P.Neven 10-12-2009

Algemene score

9,0
goede site, duidelijk, goede reacties en prima begeleiding aankoop. Betrouwbaar in afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rickh 10-12-2009

Algemene score

7,3
Snel geleverd. Aftersales is nog niet nodig geweest.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

fideelken 10-12-2009

Algemene score

10,0
Reeds meedere keren aan gekocht, en elke keer zeer correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

050202 10-12-2009

Algemene score

8,5
Regelmatig wat gekocht bij CameraNu....Zeer tevreden met dit bedrijf

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

metchel 10-12-2009

Algemene score

10,0
De medewerkers zijn vriendelijk. als er op de website word aangegeven dat er iets voorradig is dan, is deze ook voorradig. De prijzen zijn ook heel gunstig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Kuppers 10-12-2009

Algemene score

10,0
Via Camera.Nu heb ik inmiddels drie keer besteld.
De tweede keer kon ik niet vinden, wat ik zocht en werd telefonisch snel op het goede pad gezet.
De artikelen arriveerden zeer snel en de klant wordt via email van alles op de hoogte gehouden.Een goede en snelle website en kortom: een zeer goede webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcochristien 10-12-2009

Algemene score

8,8
De zaak is goed bereikbaar en niet een "gewone" webwinkel. Het is een normale winkel met heel veel mooie spullen voor je camera. Er is ruimschoots personeel en bij grote drukte kun je een nummertje trekken. Dan kun je op je gemak rond kijken, hoef je niet in een rij te wachten en "kruipt er niemand voor". Bij speciale acties bij bijv bepaalde camera's, is het mogelijk dat je lang moet wachten. Maar over het algemeen is het prima. Goede service, goede kwaliteit, goed bereikbaar engoede parkeergelegenheid. Al met al een zeer prettige winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Consumindervrouw 10-12-2009

Algemene score

8,8
Duidelijke website, betrouwbare prijzen. Snelle verwerking van gegevens en bestellingen.
Bestelling was op voorraad zoals de website aangaf. Hierdoor is ophalen een dag na de bestelling op internet mogelijk. Je hoeft niet op een ophaalbericht te wachten. Echt super.
Telefonische hulp bij het zoeken naar de bijpassende SD kaart. Verkeerd advies, dus verkeerde kaart geleverd, maar na een telefoontje wel gratis omgeruild. En een groot voordeel is dat je kan bellen naar een gewoon telefoonnummer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.W.Muerders 10-12-2009

Algemene score

10,0
Ben bijzonder tevreden over Cameranu.nl Jaar geleden voor het eerst een camera besteld,bestelling en afhandeling waren perfeckt. Dec 2009 weer een bestelling gedaan .
Ik kwam erachter dan ik iets verkeerd besteld had, even gebeld en het werdt netjes geregeld,( er zijn nog veel bedrijven die hier nog wat van kunnen leren.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timtim 10-12-2009

Algemene score

9,5
Wat beloofd is komt met na.
Een zeer persoonlijk gesprek per telefoon over de aflevering van het product.
Niets dan lof.
Goed voor een volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.m.peek 10-12-2009

Algemene score

8,2
bestelling , bezorging en afhandeling zeer correct.
ik zal zo nodig zeker weer een order bestellen bij cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pelgim 10-12-2009

Algemene score

8,2
goed en snel gegaan

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

June 10-12-2009

Algemene score

8,7
CameraNu is zeer snel in levering. Pakket werd netjes afgeleverd.
De volgende dag werd ik persoonlijk gebeld.
Prijs vergeleken met andere aanbieders en zeer rendabel om bij CameraNu te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjebbe1 10-12-2009

Algemene score

9,7
Zeer goede prijzen, service en doorgaans binnen een dag al geleverd. Blijf zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tovaro 10-12-2009

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering vsn de bestelde camera. Hele goede berichtgeving en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bomers 10-12-2009

Algemene score

9,8
Erg prettige ervaring met deze winkel. Ik had er al eens eerder iets gekocht. Ook al staat de hele winkel vol ze nemen alle tijd voor je om alles goed uit te leggen. Ook het telefonisch contact is erg vriendelijk en ook dan nemen ze alle tijd voor je. Volgende keer ga ik er graag weer heen. Groetjes Jan Bomers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beluga 10-12-2009

Algemene score

7,7
Website ziet er keurig verzorgd uit met een prima zoekfunctie
Bereikbaarheid is prima
Bestelling en levering is over het algemeen goed. Een keer een bestelling geplaatst, die bij het afhalen niet kon worden gevonden. Wellicht dat in dit soort gevallen aangeboden kan worden om de goederen kosteloos toe te sturen dan wel te bezorgen (naar keuze van de klant).
After Sales heb ik nog geen ervaring mee. Nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

SusanneJansen 10-12-2009

Algemene score

9,0
x

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

dumbell59 10-12-2009

Algemene score

10,0
zeer goede en snelle service een aanrader om er je spullen te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1949johan 10-12-2009

Algemene score

10,0
prima geholpen afspraken komen ze na
bij het verzenden van goederen is alles zeer goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koenboer 10-12-2009

Algemene score

8,5
Via de pricewatch van Tweakers.net werd ik direct doorgelinkt naar de pagina waar het product stond. Bestelling ging verder eenvoudig en de 2% extra voor een creditcard betaling vielen me mee. Vrijdag besteld en zaterdag rond 13.00 kwam de post met het pakket.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

htimm 10-12-2009

Algemene score

10,0
Ik ben over deze webwinkel zeer tevreden. Het enige nadeel is dat ze voor mij wat ver zitten om de artikelen eventueel om te ruilen, maar verder niets dan lof over deze mensen. Ik zal hier zeker nog zaken mee doen. Ik had er een Sigma lens gekocht die last had van front-focus. De levering geschiedt snel een dag na bestelling reeds in huis. De lens bleek echter last te hebben van front-focus. Ik heb daarvoor een schade-formulier ingevuld en de gemaakte testopnamen meegestuurd en twee dagen na verzending van mijn lens had ik de nieuwe lens al weer in mijn bezit. Dit noem ik goede service.
Luitjes bedankt en ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moltien 10-12-2009

Algemene score

10,0
Ik had om 17.00 uur gebeld omdat er een actie van de Canon Powershot was, die de volgende dag zou aflopen.
Meteen via de website besteld en de volgende middag had ik de camera al in huis.
Met de juiste factuurdatum om nog van de actie te kunnen profiteren.

Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheoF 10-12-2009

Algemene score

9,7
Zeer snelle, accurate afhandeling. Product goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ETbe 09-12-2009

Algemene score

10,0
Dinsdag om 15u op de website aangekocht, woensdag al om 9u30 geleverd. Superservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rietje 08-12-2009

Algemene score

10,0
prima zaak, snelle levering en snelle reactie op mailtjes.
en lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim1992 07-12-2009

Algemene score

9,0
Prijs en website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Theunissen 07-12-2009

Algemene score

9,7
Met enige gereserveerdheid heb ik mijn eerste bestelling bij CameraNu geplaats. Ik kan niet anders zeggen dan dat de bereikbaarheid en de afhandeling van mijn order fantastisch verlopen is. Ik heb donderdagavond de bestelling geplaatst met Ideal betaling en zaterdag was mijn cameraatje in Maastricht! Geweldig!! Mijn SONY WX1 is ook helemaal naar mijn verwachting, mooi klein cameraatje om altijd bij je te kunnen dragen. Ik hoop dat ik nog vaker bij deze winkel mijn bestellingen zal kunnen plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantar 06-12-2009

Algemene score

9,3
Duidelijke website, zeer klantvriendelijk, snelle en betaalbare levering van producten, ook voor België.
Geen ervaring met dienst na verkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

genbukan 06-12-2009

Algemene score

9,8
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veerj 05-12-2009

Algemene score

9,0
Men beloofde, voor vier uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Ik bestelde om 13.00 uur vrijdag en kreeg het bestelde 12.00 uur de zaterdag daarop. Kunnen veel sites een voorbeeld aannemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nina22 04-12-2009

Algemene score

10,0
Nog nooit zo snel en correct een bestelling binnen gekregen, mijn complimenten!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bababbou 03-12-2009

Algemene score

9,0
Snelle levering, veel keuze en zeer interessante prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Bergsma 03-12-2009

Algemene score

9,5
Product gisteren besteld, en vandaag in goede conditie ontvangen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muyllae 30-11-2009

Algemene score

9,5
Na lang zoeken vond ik de camera voor m'n dochter tegen een zeer voordelige prijs én onmiddellijk beschikbaar.
De verzendingskosten naar België vielen reuze mee (€ 6,5) en de levering gebeurde bliksemsnel: in slechts 2 dagen! Alles bestelde goederen mooi verpakt en compleet, een droom...
Tussen bestelling en levering werd ik bovendien door 3 e-mailtjes op de hoogte gehouden van de evolutie.
Dikke pluim en zeker tot een volgende keer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjvdvate 29-11-2009

Algemene score

7,8
1.) Na een verkeerde levering van een fotocamera-accu is een vervangend (en duurder) exemplaar gratis verstrekt.
2.) Wat mij verder positief opviel, is dat je actief benaderd wordt om je klacht opgelost te krijgen. Dit is dus gelukkig niet het piep-systeem waarbij net zolang gewacht wordt totdat je geïrriteerd reageert, maar er wordt vriendelijk gevraagd of je je retourprocedure wilt afmaken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kapstok 29-11-2009

Algemene score

9,2
Goede prijs, snelle levering.
Nog geen enkel probleem gehad.
Goed verpakt en keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elmopino 28-11-2009

Algemene score

8,3
Goede en snelle verzending, ook prijs kwaliteits verhouding is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martinberentsen 28-11-2009

Algemene score

9,8
een snelle ahandeling en direct berichten dat bestelling is ontvangen en direct bericht dat geld is ontvangen.

ook gemakkelijk is te zien op de website of iets op voorraad is of niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeppe07 27-11-2009

Algemene score

10,0
Besten
Ongelooflijk, gistermiddag besteld en heden middag reeds thuis geleverd in perfecte omstandigheden. Hoed af voor jullie.
Thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toStephen 27-11-2009

Algemene score

10,0
Aankoop ging zeer vlot, levering de dag na betaling. Zeer goeie service! Ik blijf zeker klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camera49 25-11-2009

Algemene score

10,0
Goede beschrijving van het gekochte objectief op internet, inclusief de beschikbare acessoires.

Snelle response op E-mail, en directe levering binnen 24 uur, welke tevens ruim tevoren is aangekondigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs80 25-11-2009

Algemene score

9,7
Ik heb onlangs een plasma tv besteld via deze site. Bestelling via website liep heel vlot. Makkelijk betaald via iDeal.

Ik heb 's-avonds laat besteld. Werd de volgende dag gebeld wanneer er geleverd kon worden. De dag daarna is de tv geleverd.

Vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cyclist112 24-11-2009

Algemene score

8,2
Alle tot nu toe gedane bestellingen zijn steeds correct en snel afgeleverd. Ook ophalen in Urk is goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews