cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tiebster 14-12-2009

Algemene score

9,8
De website is erg overzichtelijk en intuïtief.

Voordat ik de 3 artikelen bestelde, heb ik een vergelijking gemaakt met 7 andere webshops waarbij cameranu.nl duidelijk de goedkoopste was.

Daarnaast had ik in mijn bestelling helaas een foutje gemaakt door een verkeerd product te bestellen. Retourneren was geen probleem, ik kon het gewenste product dan ook direct bestellen en hoefde daar alleen de verzendkosten over te betalen. Erg fijn.

Cameranu.nl maakt het de consument niet alleen makkelijker maar ook goedkoper. Meer kun je niet vragen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanloonsr 14-12-2009

Algemene score

9,3
De bestelling werd snel en duidelijk bevestigd en inderdaad de volgende dag aan huis afgeleverd zoals was beloofd. Over de after sales service kan ik nog niet oordelen omdat ik het apparaat nog maar enkele dagen in gebruik heb en er zich geen problemen voordeden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedewenl 14-12-2009

Algemene score

9,5
Uitstekend adres met vriendelijk en deskundig personeel. Afhalen of bezorgen, het is nog nooit fout gegaan. Die ene keer dat er wat was met een camera die batterijen "vrat" is de camera zonder enig probleem omgeruild voor een goed werkend exemplaar. Ik koop er vol vertrouwen en met veel (hobby-)plezier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohGHahn 14-12-2009

Algemene score

9,0
Buitengewoon plezierige fotowinkel, ook voor de professionele fotograaf. Deskundig, snelle accurate levering, goede communicatie met de klant. Geen discussie bij teruggaaf of omruil.
Een aanrader voor wie snel, voordelig en goed fotoapparatuur wil kopen.
Ook de fysieke winkel in Urk is buitengewoon plezierig. De medewerkers nemen de tijd voor de klant en adviseren op niveau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miasmits 14-12-2009

Algemene score

8,0
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sanbouw82 14-12-2009

Algemene score

9,8
Ik heb al vaker bij Cameranu gekocht en aangezien ik iedere keer goede ervaring had wist ik meteen zeker dat ik de volgende aankopen (spiegelreflex camera en videocamera) ook hier wilde plaatsen. De prijzen zijn prima en ze leveren supersnel. Ik had per ongeluk niet goed opgelet en een oplader erbij gekocht die niet nodig bleek te zijn. Toen ik het had teruggestuurd kreeg ik meteen de dag erna al mail dat ze het hebben ontvangen en toen nog eens mail dat het is overgemaakt. Kortom scherpe prijzen, handige webshop, snelle reacties en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vh 14-12-2009

Algemene score

9,7
De website is helder over voorwaarden, prijzen en wat je daarvoor krijgt.
Telefonisch is cameranu goed bereikbaar en via de telefoon werd adequate informatie geleverd. De levering van de bestelling wa weliswaar volgens de voorwaarden (ook deze voorwaarden waren helder), maar ik had deze graag nog net iets eerder in huis gehad.
Tot nu toe hebben wij geen gebruik hoeven maken van de after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginie123 14-12-2009

Algemene score

8,0
Goede voorlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mmdd 14-12-2009

Algemene score

9,0
Duidelijke website met veel info, met concurrerende prijzen, een overzichtelijke winkel , voldoende en vooral vriendelijk, behulpzaam personeel met kennis van zaken. Ik had een Kata Pouch Sling Backpack 3N-1-30 via de website besteld, maar helaas beviel deze niet geheel naar mijn verwachting. Na een bezoek aan de winkel in Urk ben ik na goed advies, weg gegaan met een Lowepro Backpack Slingshot 300 AW en een Sigma AF 70-200/2.8 EX DG APO MACRO II HSM (Nikon).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saulbenjamin 14-12-2009

Algemene score

9,7
Laagste prijs, telefonisch goed bereikbaar, geweldige service, bestellen en de volgende dag in huis, keurige e-mails over status bestelling, ik kom zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jabrouwer 14-12-2009

Algemene score

9,2
Snelle en uitstekende service en informatie bij bestelling. Zeer eenvoudig te vinden in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon.lenaerts 14-12-2009

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden over de snelheid van de aankoop en levering. Alsook de ondersteuning bij mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kilas1953 14-12-2009

Algemene score

9,3
My punctuation was given, I eat when 10 are better, and the worst the 1. I wait to be so.
I find the whole service the best.
Good prices, good communication and sympathy.
I am a client and am going to spread.
Many thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tasdijk 14-12-2009

Algemene score

9,0
Alles verliep naar wens .
Een groot voordeel is dat het bedrijf tefonisch is te bereiken en niet via een 0900 nummer!!!!!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rveld 14-12-2009

Algemene score

8,3
Goede en snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

xavier32 14-12-2009

Algemene score

9,0
rimpelloze afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepie33 13-12-2009

Algemene score

9,3
De website werkte bij het opgeven van de bestelling niet optimaal.
Het bestellen diende enkele keren te worden herhaald om verder te komen.
Nadat de bestelling eenmaal was doorgegeven werkte e.e.a. zeer naar wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annetje47 13-12-2009

Algemene score

9,8
Simpel en doeltreffend, en meestal (inclusief de verzendkosten)een van de goedkoopsten. Ik heb nu al een keer of vijf iets via camera.nu besteld, nooit een probleem gehad, niet met het artikel, niet met de betaling en niet met de bezorging. Dit in tegenstelling tot dixons bijvoorbeeld, die toezeggen dat je je bestelling de volgende dag bezorgd krijgt maar daar rustig een weekje mee wachten. Camera.nu vind ik echt een aanrader; mijn ervaring is dat ze hun beloften nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teun75 13-12-2009

Algemene score

8,8
Prima zaak. Goede service.
Goede adviezen. Doen niet moeilijk als iets geretourneerd wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timmermans26 13-12-2009

Algemene score

10,0
zeer snelle en correcte afhandeling van bestelde goederen.
reeds 3x eerder bij deze winkel uit Urk via internet gekocht, nooit klachten. op voorraad is ook echt op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrikhaas 13-12-2009

Algemene score

9,0
Prima prijs
Duidelijke en gebruiksvriendelijke webpagina
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameraatje 13-12-2009

Algemene score

8,7
zeer correcte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

toonvanaert 13-12-2009

Algemene score

9,3
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rteekens 13-12-2009

Algemene score

9,3
Site was netjes en overzichtelijk, prijzen klopten met Tweakers en levering was snel en naar tevredenheid. Zou hier zeker weer kopen.
Rolf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille06 13-12-2009

Algemene score

9,5
Zeer betrouwbare site, en firma. Snelle en correcte levering in België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enters 13-12-2009

Algemene score

9,3
ze zijn gewoon snel en correct. alles is keurig verpakt. tevens staat op de site keurig beschreven wat je kan verwachten en dat komen ze na ook

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hofferj 13-12-2009

Algemene score

8,0
goede winkel, snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerri 13-12-2009

Algemene score

9,5
perfecte afhandeling van bestelling.Ook eerdere afhandeling van een gekochte videocamera met garantie perfect afgehandeld en kreeg direct een nieuwe videocamera mee terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CecielRuud 13-12-2009

Algemene score

8,2
Website geeft duidelijk aan wat je wilt weten. Foto van het product en de prijzen helder op een rij.
Via e-mail snel reactie. Wel telkens een andere naam die ondertekent maar wel snel en correcte reactie.
Bestelling in Belgie binnen twee dagen in huis.
Aankoopnota was niet helemaal correct, maar per mail op dezelde dag nog reactie inclusief de verbeterde mail. Al met al erg goed waren alle internet bedrijven maar zo duidelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dunk 13-12-2009

Algemene score

9,0
Erg overzichtelijke site, ruime keuze, goede prijs en zeer korte levertijd.
Alle keren nog niets verkeerd gegaan, complimenten !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard-grafhorst 13-12-2009

Algemene score

9,0
Erg snel. Ik had een kleine fout gemaakt bij de bestelling en via e-mail werd dit snel en correct opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimmarty 13-12-2009

Algemene score

9,8
erg makkelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

El53 13-12-2009

Algemene score

9,5
Aflevering conform de voorwaarden die volgens de firma op de website werden aangegeven. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aurelia 13-12-2009

Algemene score

9,5
Very good communication, responds quickly to e-mail.
The delivery is fast. The care given to the packaging could be improved .
Very satisfied with the service. If the site could be in French, I'd be even more .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leeuw48 13-12-2009

Algemene score

8,0
-

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ton1947 13-12-2009

Algemene score

9,7
Dit is de derde levering in korte tijd. Inclusief levering op een ander adres. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Minpunt is de verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beve 13-12-2009

Algemene score

10,0
De site is zeer overzichtelijk dus je hebt snel gevonden wat je zoek en d eprijs en voorraadstatus zijn dus gauw bekend . Een maal besteld , dan gaat alles zeer snel indien op voorraad . Kortom prima afhandeling en de volgende keer zal ik weer graag van de diensten van Camera nu gebruik maken .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerbetto 13-12-2009

Algemene score

10,0
De grip voor mijn digitale camera was inderdaad op voorraad zoals op de website stond vermeld. Bij een andere internetshop had ik de vervelende ervaring dat op die website op voorraad stond, maar het artikel niet leverbaar bleek, zonder dat dit op de website veranderd werd. Bij CameraNU.nl was dit niet het geval en dus perfect geregeld. De afwikkeling en verzending waren supersnel; hier kan menige internetwinkel een voorbeeld aan nemen. Ik had bij CameraNu.nl al eens eerder iets gekocht met dezelfde positieve ervaring. Wat mij betreft een TOPPER dus!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buwalda 13-12-2009

Algemene score

9,5
Dinsdagavond camera besteld, vrijdag nog niets ontvangen Een telefoontje naar Urk. Er was een misverstand i.v.m voorradig zijn van camera. Camera was wel op voorraad en de volgende dag (zaterdag) werd de camera in ontvangst genomen door ons. prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sluyt050 13-12-2009

Algemene score

9,3
Ik ben zeer tevreden over deze zaak. Ze hebben een eigen koeriersdienst die vlot aflevert en goedkoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

republiek 13-12-2009

Algemene score

9,0
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Oonk 13-12-2009

Algemene score

8,7
Scherpe prijzen en supersnelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wege 13-12-2009

Algemene score

9,5
De bestelling verliep zonder enig probleem.
Ook de levering is uitgevoerd zoals afgesproken.
Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarryMiedema1949 13-12-2009

Algemene score

8,5
Ik had een verkeerde geheugenkaart meegekregen bij een aankoop in de winkel.
Amsterdam, Urk visaversa.
Binnen één dag een nieuwe kaart gekrgen en het teveel betaalde had ik direct retour op de giro. Service was top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paralax 13-12-2009

Algemene score

9,3
Makkelijk kiezen op de xite en een stipte en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kitty1975 13-12-2009

Algemene score

9,3
ik heb de 'sony DPF- D72N Zwart' goed ontvangen.

wat ik jammer vind:

- er is geen toegangspoort voor een USB stick

- kabel voor verbinding van de digitale fotoalbum naar een computer is niet bijgevoegd.

Kan ik deze laatste bij jullie bestellen?

Met vriendelijke groet,

Kitty Ooms

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

veerjeroen 12-12-2009

Algemene score

9,0
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zenp 12-12-2009

Algemene score

8,8
Juist en snel geleverd.
Correcte after sales.
Uitstekende service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hpp 12-12-2009

Algemene score

9,0
Een uitstekende "conventionele" winkel met zeer deskundige verkopers in combinatie met een feilloos leverende webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

x-tra 12-12-2009

Algemene score

9,5
Prima website. Duidelijke informatie. Goede orderafhandeling en correspondentie over de status van de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews