cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marron00 20-11-2009

Algemene score

9,2
De website is heel overzichtelijk. We zijn in de winkel geweest en werden ontzettend goed en vriendelijk geholpen.
De reserve accu bleek niet goed te werken en die heb ik opgestuurd en binnen 2 dagen kreeg ik een nieuwe toegestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knikkertje 20-11-2009

Algemene score

9,8
goede winkel en voorlichting als je het nodig hebt.serv is meer dan perfect en bestelling en levering was bij mij al binnen 24 uur.alles netjes verpakt en alles wat ik nodig had is uit geleverd.klasse dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SASM 19-11-2009

Algemene score

9,2
Prima adres om iets te kopen. De website/winkel is duidelijk. Snelle en juiste verwerking van bestelling en betaling. Je bestelling kun je goed bijhouden via track en trace bij TNT. Woensdagavond besteld en vrijdagmorgen keurig verpakt en aangetekend afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerd dijkstra 18-11-2009

Algemene score

9,5
Paar maal een aankoop gedaan, welke zeer vlot en correct werd afgeleverd.
Service inclusief advisering over aanschaffingen was erg correct en deskundig.
Levering zeer snel.
Een camera recentelijk ter reparatie aangeboden en deze is binnen 1,5 week keurig gerepareerd weer terug ontvangen.
Ben zeer onder de indruk van de precisie en snelheid waarmee een en ander is afgehandeld (vergeleken met een "normale" fotozaak)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PottenJan 17-11-2009

Algemene score

9,8
Reserveren, afhalen, betalen, koffie op dezelfde dag; alles zoals je dit als klant mag wensen.
Reparatie onder garantie zeer goed;
- Informeren via email mbt. status reparatie
- Mij telefonisch benaderd na onbevredigende reactie importeur
- Doorgeven door mij telefonisch verstrekte info aan importeur.
- Telefonisch zeer goed bereikbaar (3x) tegen “normaal KPN” tarief.
- Verzendkosten retour voor rekening webwinkel
Kan niet beter, een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouke 16-11-2009

Algemene score

9,2
Prijs - kwaliteit de bèste camera site online!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donald Cerpentier 16-11-2009

Algemene score

10,0
Prachtige showroom. Enorm uitgebreid assortiment en zeer concurrerende prijzen; wie hier niet kan slagen, moet wel heel unieke wensen hebben. Kosteloos parkeren. Zeer klantvriendelijk personeel. Enorm uitgebreide en informatieve website; beter is haast niet mogelijk.
Kortom: Ik kom en koop er nu ongeveer 1 jaar mijn fotospullen (en zelfs een Blu Ray speler)en ik ben uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liladijkman 14-11-2009

Algemene score

9,0
De website heb ik niet uitgebreid bekeken, ik wist al wat ik wilde bestellen. Afhandeling van de bestelling was uitermate vlot, een email ter bevestiging van de bestelling, een email met info rondom de aflevering en een mail met track en trace linkje. Super verzorgd, en inderdaad: vrijdagmiddag 15.00 besteld, zaterdag ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bellemieken 13-11-2009

Algemene score

9,7
Voor de 3e maal besteld en gekocht. Heel snelle verwerking. Op zaterdag besteld en betaald via bank, woensdag geleverd in België. Helemaal top. Fantastisch goede service en de leveringskosten zijn heel behoorlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wachik 12-11-2009

Algemene score

9,8
Prima zaak. Alles flot afgehandeld en geen problemen gekend. Prima service afdeling als je vragen hebt over het gekochte product. Je wordt vriendelijk geholpen zonder allerlei gedoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

costi 11-11-2009

Algemene score

10,0
Fast and professional service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barkas120 11-11-2009

Algemene score

10,0
Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krischa 11-11-2009

Algemene score

8,0
Supersnelle levering, vandaag besteld, morgen in huis.
Faktuur kwijt, via email binnen 10 minuten kopie faktuur. Super.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dennissmit 11-11-2009

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een Olympus E3 camera en accessoires op het internet en kwam toevallig op de CameraNu Website terecht.

Zeer professionele en zeer snelle service. Emails met vragen werden binnen een uur beantwoord, wanneer een bestelling is geplaatst wordt dit gelijk bevestigd en relevante details over het versturen doorgegeven (track & trace via TNT Post).

Prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de status van beschikbare artikelen is accuraat.

Deze (E)winkel is bijzonder aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caro1978 10-11-2009

Algemene score

10,0
Wij hebben een sony dsc-W290 besteld bij CameraNu.nl .
Zondag besteld op een nederlandse site en vandaag al bij ons in de bus in België.
Super snelle verzending, toestel perfect veilig ingepakt en nog een pak goedkoper dan eender waar. Het goedkoopste dat we gevonden hadden was nog steeds 40 Euro duurder!!!

Zeker een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Baron 10-11-2009

Algemene score

9,8
Deze winkel heeft een duidelijke web-site, een zeer snelle levering en een goede after sales. Bij reparaties wordt de klant minstens één keer per week per E-mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Mails worden ook bijna direct beantwoord. Verder, in Urk een prachtige winkel met zeer vriendelijk en terzake kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pim99 09-11-2009

Algemene score

9,7
Zeer snelle levering, koerier was precies op de afgesproken tijd aanwezig. Goede service en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bomber69 08-11-2009

Algemene score

8,5
Supersnelle levering: vrijdagochtend besteld en zaterochtend al in huis!
Super.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

olifant 06-11-2009

Algemene score

9,3
Cameranu.nl
De service van deze winkel is uitmuntend. na mail direct volgende dag een telefoontje en de verkoper heeft 25 minuten van alles gedaan om het probleem op te lossen

Heb de canon powershot SX 120 IS
gekocht en de Lumix FZ38 beide keurig ontvangen goede verpakking en binnen 2 dagen thuis.

Ik heb een mail gestuurd omdat ik niet zo tevreden was over de ruis van de canon powershot SX 120 IS had daarvoor de 110 en gaf bijna geen ruis op de automaat de iso schroeft de 120 erg hoog op in de automaat en p stand

Cameranu.nl heeft mij opgebeld en uitleg gegeven wat er nou het verschil is met de 110 en 120.
Mag de camera zo omruilen doe dit niet want verder is het een super camera alleen niet voor mij in de automaat stand zet liever de iso waarde zelf vast.

Dus voor mij een hele goede service een snelle levering en in deze tijd is vaak de service te zoeken maar bij CAMERANU is de service top.
Dus de volgende keer weer naar cameranu.nl voor een bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Threesa 04-11-2009

Algemene score

9,2
Extreem goede service en altijd scherpe, up to date prijzen. Alles heel goed vermeld op de website.

Bij vragen of opmerkingen (zowel via mail als opmerking bij bestelling) krijg je snel (binnen de 2 werkdagen) een correct en precies antwoord.

Heel vlotte levering, ook naar België! Goede opvolging van de betaling en processing van je pakket. Wel een klein foutje in de link voor track en trace, maar de bestelling is zo vlot, dat je die feitelijk niet nodig hebt.

Niets dan lof tot nu toe voor deze shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

230552K 04-11-2009

Algemene score

9,2
Prompte levering en omgaande beantwoording van mails, geen vooruitbetaling nodig, telefonisch uitstekend bereikbaar. Goede prijzen en uitsluitend Nederlandse modellen (bij Panasonic plasma's blijkbaar nodig om een beroep te doen op de aanhuisgarantie van Panasonic Nederland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4h 28-10-2009

Algemene score

9,3
kan niet anders zeggen dan klasse.
Bestelling wordt snel en professioneel opgepakt. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Martens 26-10-2009

Algemene score

9,8
Door de service, kwaliteit en snelheid van levering en de 'pre - en after
sales' een sterke aanrader.Hun klantgerichtheid staat hoog in het vaandel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eltjov 24-10-2009

Algemene score

9,0
Ik heb bij deze winkel een flitser gekocht voor bij mijn toestel.
Om 16:00 's middags besteld en de volgende dag binnen. Dat heb ik nog nooit
meegemaakt. Erg goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bubble 23-10-2009

Algemene score

10,0
Heldere website. Eerlijke informatie. Scherpe prijzen.

Snelle levering volgens afspraak op de site.

Telefonisch goed bereikbaar.

Goede afhandeling reparatie. Ondanks dat mijn reparatie niet onder garantie
viel, is deze door CameraNu toch kosteloos afgehandeld (geen handling kosten,
geen verzendkosten). Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens reparatie. Bij
onduidelijheid werd ik gebeld door personeel. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

medemblik 20-10-2009

Algemene score

8,2
Zeer goede ervaringen met dit online bedrijf.
Ondanks dat het produkt niet op voorraad was toch op de derde dag na bestelling
geleverd.
Tevens prima communicatie en betaalgemak!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

olye420 19-10-2009

Algemene score

5,0
----------- Update review 19-10-2009 -----------
wij hebben een mp3 2GB besteld bij cameranu.nl 1 voor mij en 1 voor mijn vrouw
na 500 mb zegt ie kan niet kopieren kan map of bestand niet maken.

Daarna contact gehad met de winkel en kregen wij alle 2 een nieuwe mp3 maar
weer na 500 mb weer het zelfde.

Nu hebben we ze weer opgestuurd en we horen nog
het produkt is een scansa clip

---------- Oude review 13-10-2009 ----------
zeer goede afhandeling bij aanschaf, service,en schade herstel
afz. een zeer tevrede mp3- speler klant uit nijverdal

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

AriO 15-10-2009

Algemene score

10,0
Wow wat een service, kijken kopen, bestellen en ontvangen zoals afspraak.

In het verleden al eens iets gekocht, toen zaten ze nog op zolder, nu een
geweldig bedrijf geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atalanta 14-10-2009

Algemene score

9,7
Ontzettend snelle en accurate webwinkel! Daarbij zijn hun prijzen enorm
concurrerend - nu een printer en een 4GB geheugenkaart gekocht voor 30% lagere
prijs dan de andere winkels. Ik ga hier zeker terugkomen als ik weer iets nodig
heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerzy69 13-10-2009

Algemene score

10,0
• Overzichtelijke website;
• Levert uit eigen voorraad;
• Relevante productinformatie;
• Uitstekend prijspeil;
• Transparante voorwaarden;
• Telefonisch prima bereikbaar;
• Levert volgens afspraak;
• Inzage op verzending (TNT-tracking);
• Product prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Case 10-10-2009

Algemene score

10,0
Op donderdag ± 15:30 uur besteld.
De volgende dag, vrijdag ± 14:00 uur geleverd door TNT-post.
Goed verpakt en supersnel en, niet onbelangrijk, goedkoop!
Verder: duidelijke website, besteltraject prima begeleid d.m.v.
order-betalings-verzendingsbevestigingen via e-mail en track&trace via TNT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo Krabben 09-10-2009

Algemene score

9,5
zeer snelle levering(binnen24 uur) en ook een klacht over het ontbreken van een
rubber dopje wordt heel serieus genomen en zeer vriendelijk en snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loophart 08-10-2009

Algemene score

10,0
CameraNu.nl is een buitengewoon goede, gespecialiseerde webwinkel.
Afhandeling en levering zijn snel en zorgvuldig.
Vooral goed vind ik het uitgebreide assortiment met vooral ook veel accessoires.
Per (hoofd)produkt is duidelijk aangegeven welke accessoires van toepassing
zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Van Beemen 07-10-2009

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over mijn bestelling gedaan via internet,alsook voor het
vlugge antwoord die ik telkens kreeg op een vraag via internet.
Echt die winkel is aan te bevelen heeft goed personeel die het ter harte trekt
bravo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mijer01 05-10-2009

Algemene score

9,0
Uitstekende oplossingen en advies.
Goede inruil bij vernieuwing van artikelen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvzuijlen 04-10-2009

Algemene score

9,0
Supersnelle levering + ontzettend goede prijs vergeleken o.a. andere
webconcurrenten.

Gratis trialset met professional fotopapiersoorten erbij, al hoort dat
misschien bij de printer maar dan nog ben ik zeer tevreden dat het er ook
daadwerkelijk bij zit. Altijd handig om een goede keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ArjanH 02-10-2009

Algemene score

8,8
Goed en eerlijkadvies.
Ik had gekozen voor levering met koerier, waardoor ik verwacht had dat het
produkt de volgende dag binnen was. Dat was helaas niet het geval. Bij Wehkamp
en Bol.com lukt dit wel. Dat is het enige minpuntje. Voor de rest top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Karin000 02-10-2009

Algemene score

8,3
Snelle service en 1 jaar extra garantie vanuit Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rovel 30-09-2009

Algemene score

9,0
Tot nog toe alleen ervaring met bestelling (op zaterdag) en levering
(aangetekend op dinsdag).
De levering is snel en verzorgd.
Daarbij wordt iedere statusverandering van de bestelling doorgegeven, zodat je
weet dat men er mee bezig is en waar het zich bevindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.oosterhof 29-09-2009

Algemene score

10,0
Ik ben zeer te spreken over de afhandeling van mijn bestelling.
De website is zeer overzichtelijk en geeft complete info.
De bestelling is binnen 24 uur keurig afgeleverd en middels een fiks aantal
e-mails ben ik steeds op de hoogte gehouden van hoe de stand van zaken was met
de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CanonRobert 26-09-2009

Algemene score

9,0
Uitstekend geïnformeerd toen de camera Canon PS SX20IS op voorraad kwam, daarna
direct de order geplaatst, samen met de
speedlite flitser 270EX en 8GB geheugen kaart,'s morgens vroeg met koerier
geleverd, pin apparaat was niet voldoende opgeladen, (pinnen ging niet)
Cameranu.nl verzoek, dan maar het bedrag via bank over te maken, dat is
natuurlijk uitgevoerd.
Erg tevreden over deze order levering.
Wederom goed en snel geïnformeerd toen de adapter ring voor het UV filter van
58 mm op voorraad was.
Ook deze direct besteld met het UV filter en nu vlot met TNT geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinie 25-09-2009

Algemene score

8,0
Prima betrouwbare leverancier. Snelle bevestiging en levering. Dit is de 2e
camera die ik bij hen kocht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

lvandeweerd 22-09-2009

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaring met CameraNU.nl!!! Ik heb een complete professionele
fotostudio gekocht (Nikon-camera + Visico flitserset & achtergrond etc.). Na
enkele weken begon de flitserset te storen. CameraNU.nl reageerde onmiddellijk
op mijn klacht, regelde zonder verdere discussie een nieuwe set die de volgende
dag al om 07.30 uur bij mij bezorgd werd. Zo'n service tref je zelden en is een
verademing t.o.v. vele andere webwinkels en dat zelfs zonder het
Thuiswinkel.org Keurmerk!

Ik ben zeer tevreden, scherpe prijzen en vriendelijke klantenservice. Ik kan
CameraNu van harte aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cookie65 22-09-2009

Algemene score

7,7
Levering keurig volgens de gegevens, zelfs nog sneller.
Duidelijke afspraken over betaling, evt. bijkomende kosten, e.d.
Geen stortvloed van e-mails, maar alleen die nodig zijn om de gang van zaken
duidelijk te maken en houden.
Bij telefonisch contact goede informatie en bruikbaar advies.
Kortom: een goede lerancier.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jarijn60 22-09-2009

Algemene score

8,3
De bestelling is binnen een werkdag keurig bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter de Weerdt 21-09-2009

Algemene score

8,8
De Website van Cameranu is netjes een eenvoudig. Voor een hobby site zou er wat
mij betreft wel wat meer leuke (achtergrond-)informatie aan toegevoegd kunnen
worden, maar voor de gewone winkelfunctie en degene die weet wat hij of zij
kopen wil is de eenvoud ook wel weer heel doeltreffend. De bereikbaarheid van
de site is prima. De winkel in Urk niet ver van de A6 trouwens ook. Een keurige
zaak met deskundig en vriendelijk personeel. Logistiek is het netjes voor
elkaar. Voor de wachtende is er een kopje koffie, een zithoekje en altijd leuke
artikelen om te bekijken. De bestelling en leveringsinformatie is bij mij
altijd perfect verlopen. De voorraad informatie klopte in mijn gevallen altijd.
Vandaag besteld morgen in huis is ook steeds waargemaakt. Ik ben al klant van
Cameranu sinds Johan van Slooten in de oude visafslag met cameranu.nl begon. Ik
heb in de loop der jaren heel wat artikelen besteld en de zaak enorm zien
groeien. Altijd is de goede service en de zeer betrouwbare en klantgerichte
benadering mij opgevallen. Vooral omdat de prijzen ook scherp zijn en je gaat
twijfelen of er niet bezuinigd wordt op de service. Maar ik kan niet anders
zeggen dat het mij altijd beter is bevallen dan de meeste reguliere fotozaken
waar ik voorheen klant was. Onlangs heb ik voor het eerst pech gehad met de
aankoop van een Canon Powershot SX1. De camera had een storing in de
stroomvoorziening waardoor elke verse batterij al na enkele minuten 'leeg' leek
te zijn. Cameranu heeft de camera na ruggespraak met Canon Benelux zonder enig
bezwaar kosteloos omgeruild en ik kon twee dagen later alsnog probleemloos
fotograferen en filmen met de Powershot SX1.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 21-09-2009

Algemene score

9,5
Het is de tweede keer dat ik hier een aankoop doe en beide keren ben ik goed
geholpen. De tweede aankoop was niet voor mezelf, maar een cadeau voor iemand
en omdat de levering via TNT niet volgens schema liep, heb ik meerdere malen
(tot zeurens toe)navraag gedaan bij Camera Nu en ben steeds correct en vlot
geholpen. Een prima bedrijf, naar mijn mening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan61 20-09-2009

Algemene score

9,8
Zeer correct, proffesioneel en vriendelijk geholpen in de winkel.
De winkel is professioneel, modern, overzichtelijk en zeer netjes ingericht.
Ook de website is erg gebruiksvriendelijk.
Ook wat betreft de after sales krijg je een goed gevoel: een goede naam moet
behouden blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franky_Bruneel 18-09-2009

Algemene score

10,0
Cameratas maandag besteld en betaald, gisteren geleverd in België. Op en top
snelle en stipte service voor een degelijk product aan een scherpe prijs. Ik
ben een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janott 18-09-2009

Algemene score

9,8
Meerdere bestellingen geplaatst en altijd prompt geleverd. Laatste bestelling
telefonisch geanulleerd omdat ik bij weborder had aangegeven dat ik gebeld
wilde worden over exacte specs. Toen dat gebeurde, beleken de specs niet te
voldoen aan onze vereisten. Toen ik daarop aangaf de order dan liever te
annuleren gebeurde dit ook per omgaande en werd ook per omgaande het reeds
gestortte bedrag teruggeboekt. Dat geeft vertrouwen voor volgende
bestellingen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews