cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pofkabouter 16-12-2009

Algemene score

8,0
Prima snelle service, goed verpakt!! Overzichtelijke website.
Geen klachten!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

gerton123 16-12-2009

Algemene score

9,0
Vlotte afhandeling, snelle respons op mail en rekening houdend met de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CordeWeerd 16-12-2009

Algemene score

8,5
Alles zeer duidelijk en correct afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DickvanGroningen72 16-12-2009

Algemene score

7,7
Perfecte service en voorlichting

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jeroentje65 16-12-2009

Algemene score

9,0
Super service betrouwbaar en correct!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knirfie 16-12-2009

Algemene score

8,0
Beide bestelde producten waren op voorraad volgens de site, en werden netjes de volgende werkdag bezorgd.
Goed/stevig verpakt en voorzien van trackingnummer die mij vantevoren gemaild was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

my_fiero 16-12-2009

Algemene score

9,7
Normaal geef ik niet zo snel een reactie,
Maar nu wil het toch even doen.

Na bestelling via een duidelijke webshop, is er binnen 1 uur contact met me opgenomen (telefonisch).
En alles netjes afgesproken voor de levering.
Ook zoals afgesproken is alles netjes bezorgd (door CameraNU.nl koerier).
En kon ik alles eerst rustig bekijken of het allemaal klopte, daarna pas betalen (aan de koerier).

Ook de mailing vooraf was zeer goed, en snel.
Duidelijke uitleg en netjes de tijd genomen!

Een ZEEEEER tevreden klant van cameranu.nl!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan1953 16-12-2009

Algemene score

9,0
goede info over orderstatus en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lissabon 16-12-2009

Algemene score

8,5
Liep vast met website en ben telefonisch voortreffelijk geholpen. Ook bereikbaarheid van cameranu en vriendelijkheid van te woord staan door de dames was uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bri5601 15-12-2009

Algemene score

10,0
alles was duidelijk, precies wat was beschrijven op de site, geen verrassingen achteraf.
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joswinkels 15-12-2009

Algemene score

9,2
cameraNU Goede service en zeer waard om dit te vermelden. Prijs concurerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mimoena 15-12-2009

Algemene score

8,2
Duidelijke site. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Espott 15-12-2009

Algemene score

7,5
Product is zeer snel en goed geleverd voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ajnok 15-12-2009

Algemene score

9,0
aard en eigenschappen aan te kopen objectief heel goed kunnen onderscheiden op de site.
Bestelling snel en makkelijk online kunnen plaatsen.
Ondanks plaatsing order na de tijd waarop men garandeert dat de levering de volgende dag plaatsvindt, kwam de besteller toch al de volgende dag.
Objectief was goed verpakt; de verpakking niet beschadigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppeterse 15-12-2009

Algemene score

8,0
Uitgezocht op de makkelijke website, besteld, betaald en, keurig anoniem verpakt, op tijd geleverd. Zoals je ook wil werkt het naar behoren, dus over after sales kan ik niets melden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

1937rudolf 15-12-2009

Algemene score

8,0
Webside en berijkbaarheid is duidelijk en goed van opzet.
Bestelling en levering on the dot zoals op de webside aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diaan1975 15-12-2009

Algemene score

9,0
Snelle service, vriendelijke mensen aan de telefoon die geduldig mijn vragen beantwoorden. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

regi1602 15-12-2009

Algemene score

8,7
zeer snelle respons, in 3 dagen was de les reeds bij mij thuis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tstokker 15-12-2009

Algemene score

8,0
Snelle levering, keurig verpakt en compleet.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

crissy 15-12-2009

Algemene score

9,7
Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Prettige bediening en nemen de tijd om uitleg te geven aan de artikelen die ik daar heb gekocht.
Daar ik meerdere artikelen daar heeft gekocht.som ik ze hier op omdat onder niet genoeg plaast is.
Sony fotocamera a350 digitaal
Panaonic HDC HS100 camcorder
Panasonic DVD speler.
Panasonic groohoeklens.
en meerdere andere artikelen.
kom er graag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

graa2686 15-12-2009

Algemene score

9,8
goed verzorgd op alle gebieden
en snelle afahndeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrisbos 15-12-2009

Algemene score

9,2
Steeds weer diezelfde 100% betrouwbaarheid & service. Gewoon klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rbrt 15-12-2009

Algemene score

9,5
Al diverse malen via CameraNu iets besteld en altijd snelle levering, indien nodig via eigen koerier op vantevoren afsproken tijdstip [ideaal, niet uren thuis wachten].

Indien iets niet op voorraad is, goede follow-up en info.

Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derennes 15-12-2009

Algemene score

10,0
I do not understand Dutch.

But if it is a satisfaction survey I can say:
- you site is clear: I can find what I need without understanding verbose.
- your service is top: answering mail very quickly.
- delivery: package well done and receive rapidly.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bebogard 15-12-2009

Algemene score

9,0
snel, deskundig en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebren1947 15-12-2009

Algemene score

9,0
Een Super Zaak !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E- 15-12-2009

Algemene score

9,2
Niet de meest gelikte site, maar wel heel functioneel.

Selectie is goed, aanbevelinge ook en de prijzen zijn ook prima.

Werkelijk geweldige after sales, en ook consequent antwoord op email binnen een uur.

Had een product besteld dat verkeerd formaat bleek te zijn. Werd zonder moeite teruggenomen en geruild - snel en zonder poespas.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doffer50 15-12-2009

Algemene score

9,0
gaat goed met klanten om
heb geen gevoel dat ik een nummer ben.
neemt de tijd voor je
geeft goede uitleg.
reageert snel op mail als je een vraag steld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Primos 15-12-2009

Algemene score

9,2
Zeer goede ervaring met bereikbaarheid,uitstekende
bediening.Zeer goede afhandeling van mijn bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.b.goossens 15-12-2009

Algemene score

9,0
Product om 17.00 uur besteld. een half uurtje later werd ik opgebeld of het de volgende dag om 15.15 geleverd kon worden. Dat kon. Om 15.10 de volgende dag stond de auto van Camera.nu voor de deur en werd de TV geleverd. Zeer snel dus en netjes dat daarvoor gebeld werd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

avro100 15-12-2009

Algemene score

9,3
Snelle levering. Ook telefonisch kontakt zeer vriendelijk en behulpzaam.
Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marlon-petra 15-12-2009

Algemene score

9,0
supersnelle levering. heb nog geen probleem met de lens gehad dus weet niet hoe het gaat als er wat is maar tot dusver heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janne1979 15-12-2009

Algemene score

8,2
Goede, heldere website, juiste informatie, snelle levering, product goed te volgen via internet, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MuntersMunters 15-12-2009

Algemene score

9,5
Groot assortiment, prijzen laag.
De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Netjes verpakt. Gewoon zoals het hoort eigenlijk, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans-12 15-12-2009

Algemene score

10,0
Ik vind het een topzaak, of je nu naar de winkel in Urk gaat of je bestelt via Internet maakt niet uit.
Je wordt goed geholpen, goede service en vriendelijk personeel achter de telefoon en in de winkel.
Nee, ik werk er niet, ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bnie-Rabiah 15-12-2009

Algemene score

9,5
om te laten zien dat ik echt tevreden ben !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goovers 14-12-2009

Algemene score

7,7
Snelle levering met een goed overzicht van de status van de bestelling en tijdige info over aankomst bestelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

rebox 14-12-2009

Algemene score

8,3
snelle en nette levering, voor een nette prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AnnieB 14-12-2009

Algemene score

10,0
Op onze vragen vóór de bestelling werd snel en volledig geantwoord. Na de bestelling is alles volledig afgeleverd. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonderenigenaam 14-12-2009

Algemene score

9,7
Duidelijke website.
Uitgebreid assortiment.
Snelle accurate levering.
Voelt erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henrik46 14-12-2009

Algemene score

9,0
website duidelijk, maar graag
direct zoombereik aangeven.
is, vind ik, essentieel als
de camera daar mee is uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chanelle07 14-12-2009

Algemene score

10,0
Duidelijke website waar alles tot in de puntjes is uitgelegd hoe men moet bestellen, hoe de betaling moet gebeuren enz...
Zeer snelle levering.
Maandag besteld, dinsdag betaald en donderdag in België geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robschrijver 14-12-2009

Algemene score

8,5
Snelle en keurige levering. Geen problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ovenema 14-12-2009

Algemene score

8,2
Goede service en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robijn007 14-12-2009

Algemene score

9,2
Top service en goed advies. Leuke winkel en men heeft bijna alles op voorraad. Al mijn camera aankopen hier gedaan. Geen spijt van de winkel keuze.

Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat de aftersales werkelijk perfect is. Deze zaak luister en begrijpt klanten. Ze hebben bet bij mij zeer net opgelost terwijl de winkel er niets aan kon doen. Foutje Sony. Ze hebben me niet in de kou laten zitten. Top tent!

Als we nieuwe camera spullen kopen maken we er een leuk dagje van. Lekker bak koffie en men neemt de tijd om alles uit te leggen.

Soms kan het er wel ontzettend druk zijn. Daar hebben ze lekker DE koffie en demo modellen voor.

Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EOS50D 14-12-2009

Algemene score

9,0
Normaliter haal ik de spullen in jullie winkel zelf.
Uw medewerkers zijn uitstekend geequipeerd tav achterliggende kennis en voorstellen tot aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avzundert 14-12-2009

Algemene score

8,3
Correct en deskundig advies.
Snelle levering van spullen en zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kees1951 14-12-2009

Algemene score

8,0
Vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KLO 14-12-2009

Algemene score

9,0
Heel tevreden over de afhandeling van het order. Vrijdag avond besteld. Dinsdag avond om 22 uur geleverd. Alle was perfect in orde. Enig probleempje was dat ik pas na mijn betaling (via kaart), bij mijn orderbevestiging, de boodschap kreeg dat ik nog niet moest betalen want mijn BTW nummer moest eerst worden gecontroleerd. Maar dit werd direct in orde gebracht. De onterecht betaalde BTW was woensdag al op mijn rekening teruggestort. Perfecte klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eppih 14-12-2009

Algemene score

8,0
Bestel hier al jaren billeke prijzen en goed service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews