cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43703 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

annicoja 17-12-2009

Algemene score

8,0
De website is prima verzorgd en makkelijk te navigeren.
Bereikbaarheid weet ik niet, heb tot nu alleen ervaring via internet.
Bestelling en levering keurig. Vandaag besteld en betaald, morgen geleverd.
After sales nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wiegers 17-12-2009

Algemene score

10,0
Bestelling vlot geleverd zoals aangegeven. (1 dag later). Ofschoon niet echt noodzakelijk in dit geval voldoende info omtrent de levering per post.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walda 17-12-2009

Algemene score

8,0
Via telefoon voor de zekerheid nagegaan of het product op voorraad was, ook al zeggen ze op de website dat je er echt van uit kunt gaan. Ja, het was op voorraad. ik wilde het snel hebben dus ging ik er langs. Eerst de tip van de website gevolgd (had de medewerker aan de telefoon overigens niet gezeg.d : ook als je komt halen, reserveer dan eerst via de website. Ter plekke prima advies gekregen. Ik kocht uiteindelijk een ander type dan ik zelf had besteld en ben daar erg tevreden over.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Stijn.V 17-12-2009

Algemene score

9,0
Snelle verzending, product zoals beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap.harryvan 17-12-2009

Algemene score

9,0
Bert is heel goede verkoper!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EriQ87 17-12-2009

Algemene score

10,0
Zeer vertrouwd. Koop er al jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eden76 17-12-2009

Algemene score

9,0
prima service en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamnobody 17-12-2009

Algemene score

10,0
Al jarenlang bestel ik alles bij CameraNU
In alle opzichten niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kippestront 17-12-2009

Algemene score

7,7
alles komt aan en doet het ook tegen zeer schappelijke prijzen. het is alleen raar dat er geen usb kabel bij de printer zit????????????

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

frans.55 17-12-2009

Algemene score

9,8
we hebben nu al vanaf maart spullen gekocht en alle leverringen zijn op de afgesproken dag altijd bezorgd
tel goed te berijken altijd mensen aan de telfoon die weten waar ze het over hebben
en als laatste de prijs zeker niet de duurste,wat ze beloven doen ze ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredvr 16-12-2009

Algemene score

8,0
geen bijzonderheden. via internet besteld\betaald en eea keurig de volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

rubenmoen 16-12-2009

Algemene score

9,0
Ik heb de camera op woensdag avond besteld, met de opmerking dat ik toestemming gaf het pakketje bij een vriend van me te laten bezorgen. Op vrijdag werd het pakketje, met de opmerking erop geplakt, op de mat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AbSuijlekom 16-12-2009

Algemene score

9,0
Mijn zoon heeft een Sony digitale fotocamera gekocht.
Geheugenkaart en tasje erbij.
Totaal € 129.
In de winkel kost de DSC W190
met 12,1 megapix € 149,=
Na 2 weken gaat het geheugenkaartje stuk, en hebben gewoon een copy van de bon en het defecte geheugenkaartje opgestuurd. Op de bon geschreven dat het kaartje stuk was.
Na een week een E mail met de verzendopdracht voor een nieuw kaartje.
8 dagen na opsturen lag de nieuwe geheugenkaart in de bus.
Geen vragen verder, geen telefoontjes, geen poging om onder verantwoordelijkheden uit te komen. Kortom, een wereldtoko.
Zo hoort het te zijn..Perfect
Bedankt Ab

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernardenwendy 16-12-2009

Algemene score

8,0
Wij hadden de pech dat ons nieuwe toestel een maandag ochtend gevalletje was maar dat is echt fantastisch opgelost!! SUPER

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

swagerman 16-12-2009

Algemene score

9,5
Bij alle bestellingen die ik bij deze winkel heb gedaan, is het tot nog toe prima gegaan.Levering was altijd de volgende dag!Een product terug brengen of omruilen was nooit een probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schoneveldandre 16-12-2009

Algemene score

9,8
website erg duidelijk
bestelling na 17.00 gedaan en 2 dagen later alles in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ToonLadder 16-12-2009

Algemene score

9,5
Alles prima en vlot geregeld. Zelf nog sneller dan op de site staat de lens in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mce72 16-12-2009

Algemene score

8,2
Heb product via Cameranu.nl besteld, leuke aanbieding, prijs zeer gunstig en zeer snelle levering. De producten zijn goed verpakt en juiste weergave van informatie over verzending. zeker voor herhaling vatbaar en eventueel goed adres om aanvullingen te bestellen op de producten. Leuke setprijs voor het product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique van Workum 16-12-2009

Algemene score

9,3
Supersnel en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janetdegraaf 16-12-2009

Algemene score

8,0
snelle levering, alles goed verpakt. gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ericbour 16-12-2009

Algemene score

8,0
gewoon heldere procedure, tijdige levering zonder problemen. Internetwinkelen wordt zo steeds prettiger!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henco77 16-12-2009

Algemene score

9,0
Goed website
duidelijke outlay
goede voorraad aanwijzing
snelle levering met tracking
gewoon een eerlijk en goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lds 16-12-2009

Algemene score

8,0
The overall experience of shopping online at CameraNu.nl was very good, except for the fact that the website does not have an English version. This makes it very hard for foreigners who do not speak Dutch to use the website.

I really think that CameraNu.nl would benefit from having an English version of their site. They have some of the best prices in Europe and having an English website would really attract customers from all over Europe.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Joke Beers-Blom 16-12-2009

Algemene score

10,0
Echt een prima webwinkel en gewone winkel. Bestellen gaat supersnel, service is perfect en in de winkel zelf wordt je hoe druk het ook is perfect geholpen.
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim777 16-12-2009

Algemene score

8,3
Onze spullen (externe flitser, batterygrip en lens) waren niet verpakt met beschermingsfolie. Bij TNT was er aardig gesmeten met de doos die zat namelijk vol putten en deuken. Onze spullen hadden daardoor beschadigd kunnen raken. De verzending was niet verzekerd verstuurd door camera.nu dus wij hadden dan met de problemen gezeten. Een beetje slordig dus! Verder was de levering wel snel maar door de slorige verzending/verpakking een matige beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

LucVerheij 16-12-2009

Algemene score

9,0
Ik vind de website heel erg overzichtelijk en helder. De groepen, bijv obj-merken-macro/zoom-telelens, zijn erg goed onderverdeeld.
Meestel heb ik contact via de mail en ik krijg altijd op een prettige manier reactie. Ben eenmaal in de winkel geweest en het oogt op de eerste indruk goed, rust en voldoende tijd.
Bestelling en levering verliepen ook prima.
Onder after sales versta ik de afwikkeling van de koop. Verliep prima. Eenmaal produkt retour gestuurd en dit is goed afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franso 16-12-2009

Algemene score

5,7
Mijn bestelling heb ik meer dan een week geleden gedaan. Helaas heb ik nog niets ontvangen, terwijl men belooft binnen 2 dagen te leveren.
Na klacht denkt men dat het aan de drukte van tnt ligt en: "misschien wordt het pakje alsnog geleverd".

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

mpjbeeres 16-12-2009

Algemene score

9,0
prima snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pofkabouter 16-12-2009

Algemene score

8,0
Prima snelle service, goed verpakt!! Overzichtelijke website.
Geen klachten!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

gerton123 16-12-2009

Algemene score

9,0
Vlotte afhandeling, snelle respons op mail en rekening houdend met de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CordeWeerd 16-12-2009

Algemene score

8,5
Alles zeer duidelijk en correct afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DickvanGroningen72 16-12-2009

Algemene score

7,7
Perfecte service en voorlichting

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jeroentje65 16-12-2009

Algemene score

9,0
Super service betrouwbaar en correct!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knirfie 16-12-2009

Algemene score

8,0
Beide bestelde producten waren op voorraad volgens de site, en werden netjes de volgende werkdag bezorgd.
Goed/stevig verpakt en voorzien van trackingnummer die mij vantevoren gemaild was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

my_fiero 16-12-2009

Algemene score

9,7
Normaal geef ik niet zo snel een reactie,
Maar nu wil het toch even doen.

Na bestelling via een duidelijke webshop, is er binnen 1 uur contact met me opgenomen (telefonisch).
En alles netjes afgesproken voor de levering.
Ook zoals afgesproken is alles netjes bezorgd (door CameraNU.nl koerier).
En kon ik alles eerst rustig bekijken of het allemaal klopte, daarna pas betalen (aan de koerier).

Ook de mailing vooraf was zeer goed, en snel.
Duidelijke uitleg en netjes de tijd genomen!

Een ZEEEEER tevreden klant van cameranu.nl!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan1953 16-12-2009

Algemene score

9,0
goede info over orderstatus en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lissabon 16-12-2009

Algemene score

8,5
Liep vast met website en ben telefonisch voortreffelijk geholpen. Ook bereikbaarheid van cameranu en vriendelijkheid van te woord staan door de dames was uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bri5601 15-12-2009

Algemene score

10,0
alles was duidelijk, precies wat was beschrijven op de site, geen verrassingen achteraf.
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joswinkels 15-12-2009

Algemene score

9,2
cameraNU Goede service en zeer waard om dit te vermelden. Prijs concurerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mimoena 15-12-2009

Algemene score

8,2
Duidelijke site. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Espott 15-12-2009

Algemene score

7,5
Product is zeer snel en goed geleverd voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ajnok 15-12-2009

Algemene score

9,0
aard en eigenschappen aan te kopen objectief heel goed kunnen onderscheiden op de site.
Bestelling snel en makkelijk online kunnen plaatsen.
Ondanks plaatsing order na de tijd waarop men garandeert dat de levering de volgende dag plaatsvindt, kwam de besteller toch al de volgende dag.
Objectief was goed verpakt; de verpakking niet beschadigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ppeterse 15-12-2009

Algemene score

8,0
Uitgezocht op de makkelijke website, besteld, betaald en, keurig anoniem verpakt, op tijd geleverd. Zoals je ook wil werkt het naar behoren, dus over after sales kan ik niets melden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

1937rudolf 15-12-2009

Algemene score

8,0
Webside en berijkbaarheid is duidelijk en goed van opzet.
Bestelling en levering on the dot zoals op de webside aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diaan1975 15-12-2009

Algemene score

9,0
Snelle service, vriendelijke mensen aan de telefoon die geduldig mijn vragen beantwoorden. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

regi1602 15-12-2009

Algemene score

8,7
zeer snelle respons, in 3 dagen was de les reeds bij mij thuis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tstokker 15-12-2009

Algemene score

8,0
Snelle levering, keurig verpakt en compleet.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

crissy 15-12-2009

Algemene score

9,7
Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Prettige bediening en nemen de tijd om uitleg te geven aan de artikelen die ik daar heb gekocht.
Daar ik meerdere artikelen daar heeft gekocht.som ik ze hier op omdat onder niet genoeg plaast is.
Sony fotocamera a350 digitaal
Panaonic HDC HS100 camcorder
Panasonic DVD speler.
Panasonic groohoeklens.
en meerdere andere artikelen.
kom er graag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

graa2686 15-12-2009

Algemene score

9,8
goed verzorgd op alle gebieden
en snelle afahndeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrisbos 15-12-2009

Algemene score

9,2
Steeds weer diezelfde 100% betrouwbaarheid & service. Gewoon klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews