cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AN5849 11-12-2009

Algemene score

8,8
Duidelijke Website.
Goede bereikbaarheid
Snelle en perfekte levering,en je wordt goed op de hoogte gehouden,qua betaling,verzending,en levering.
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonder 11-12-2009

Algemene score

10,0
-Cameranu is de enige van 4 bezochte winkels die uitleg hadden over het feit dat, alle merken van macrolenzen f2.8 op de Nikon D80 en D90, beperkingen hebben qua diafragmaopening, in functie van de afstand tot het object

-De laagste prijs

-De coffie is er goed

ps:Mischien in't zuiden van Nederland of noorden van Belgie ook een winkel openen...250km is al ver!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pixelfrits 11-12-2009

Algemene score

8,2
Het is nu voor mij de 3e keer dat ik de reis naar Urk heb ondernomen. EN nog steeds naar tevredenheid. Klantvriendelijk, nemen ( bij het pakken van het juiste volgnummer) alle tijd voor je - en zijn kundig. Als het prijsnivo dan ook nog eens goed uitpakt, zeg ik, op naar Urk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud65 11-12-2009

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Krimpenfort 11-12-2009

Algemene score

8,3
vlotte , snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

havo1946 11-12-2009

Algemene score

9,0
Goede omschrijving van artikelen. Gewoon, snelle en correcte levering. Niets op af te dingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotowillem 11-12-2009

Algemene score

10,0
Buitengewoon goede service, beter dan konijnenberg in den Ham die verkopen demo camera's voor nieuw uit eigen ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

32bob90 11-12-2009

Algemene score

9,5
Snelle bestelling en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jojozeeland 11-12-2009

Algemene score

8,2
goed en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jvdwoude 11-12-2009

Algemene score

10,0
bijzonder snelle reactie en nieuwe levering van defact product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rienvink 11-12-2009

Algemene score

8,7
snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pietbalk 11-12-2009

Algemene score

9,0
regelmatige klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandy7665 11-12-2009

Algemene score

8,7
Heel snelle levering, correcte uitleg op de site, zeer goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TvdB1 11-12-2009

Algemene score

8,2
Printer keurig netjes ontvangen en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jack28 11-12-2009

Algemene score

9,2
Goede en heldere communicatie. Snelle reactie en aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winkler 11-12-2009

Algemene score

8,3
Onberispelijk Served.
Goede contacten, snelle behandeling van de order, snelheid van levering.
Verzendkosten erg laag.
Order tracking perfect.
Aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jfcoumans 11-12-2009

Algemene score

8,0
Goede service vooraf en achteraf. Website niet altijd even duidelijk of overzichtelijk, maar uiterst prettige adviseurs!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BrianMorgan 11-12-2009

Algemene score

6,0
Goede service en bij defecten bij aankoop makkelijke omruiling zonder veel poespas.
openingstijden zouden beter kunnen als men van ver komt is sluiting tussen 12 en 2 lang en niet meer van deze tijd.ook zaterdag de dag dat de meeste mensen tijd hebben om de soms lange rit te maken mag de openingstijd wel wat uitgebrijdt worden..

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

gargamel2306 11-12-2009

Algemene score

9,3
Perfect transaction, i will order with you next time again

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffski01 11-12-2009

Algemene score

10,0
V.w.b. bovenstaande punten alles TOP. Op de website staan veel producten en mogelijke combinaties te gebruiken met je aangekochte product. Qua bereikbaarheid ben ik ook zeer tevreden. Direct na bestelling kreeg ik direct bericht van de bestelling. De levering van de bestelling verliep zeer goed. Ik kon de bestelling volgen via Track & Trace van TNT en de bestelling was zeer snel binnen. Ik kreeg na dat ik de bestelling binnen had ook weer een mail of ik de bestelling in goede orde ontvangen had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svanderwal 11-12-2009

Algemene score

8,3
Zelfs 's avonds laat kreeg ik binnen 10 minuten (!) per e-mail antwoord op mijn vragen.
Bestelling en verzending enorm snel en correct verwerkt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. Bas01 11-12-2009

Algemene score

7,3
makkelijk bestellen, goede prijs snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

juulensaf 11-12-2009

Algemene score

9,5
alles was gewoon prima en heel snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rayzerr 11-12-2009

Algemene score

10,0
Super service. Binnen 1 dag geleverd.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peturbo 11-12-2009

Algemene score

9,0
Alleen maar positief !!
snel en betrouwbaar en last but not least, niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvKr 11-12-2009

Algemene score

9,5
De website van Cameranu.nl staat in mijn favorieten. Dit heb ik gedaan omdat hij erg overzichtelijk is, goeie informatie bevat en vaak goeie prijzen heeft in vergelijking met de concurrentie. Over de bereikbaarheid ben ik ook zeer te spreken. Fout erheen rijden kan haast niet. Wij hebben dan wel vaak de Tom Tom aan maar ook zonder lijkt het mij geen probleem om de vestiging te vinden. Het ligt helemaal aan het begin van Urk en is erg duidelijk vanaf de weg te zien.

Conclusie: Wij zijn erg tevreden over Cameranu.nl en hopen er nog vaak terug te keren voor verdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BS1971 11-12-2009

Algemene score

8,8
Supersnelle levering, echt top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rutgersr 11-12-2009

Algemene score

9,2
Perfecte uitleg. Memen tijd voor je en denken mee.
Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne-anneke 11-12-2009

Algemene score

8,5
alles was prima voorelkaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zelissem 11-12-2009

Algemene score

9,0
Snelle en juiste afhandeling van bestelling. Directe reactie op wijzigingen inclusief de gewenste aanpassingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhagen007 11-12-2009

Algemene score

9,0
perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

friedodejong 11-12-2009

Algemene score

9,0
Website is goed bereikbaar, snel in het doorzoeken. Voorraden kloppen zoals aangegeven bij de artikelen. Prima levering, netjes op tijd. Ruilen of teruggeven is nooit een probleem. Cameranu: een voorbeeld voor anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.v.d.corput 11-12-2009

Algemene score

8,8
Bij CameraNU staat de klant echt voorop. Op een gestelde vraag of informatieverzoek wordt vrij snel heel deskundig beantwoord. Ook de levering gebeurt conform de gemaakte afspraken.
De processtappen zijn thuis achter de computer perfect te volgen. Als het bbestelde product wordt verstuurd wordt je daarover geïnformeerd. Complimenten voor de geleverde kwaliteit, zowel voor de dienstverlening als het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbwienk 11-12-2009

Algemene score

8,2
CameraNU is een goede winkel waar je inhoudelijk goed advies krijgt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nl45360 11-12-2009

Algemene score

6,3
Bereikbaarheid vand e website en de winkel zijn prima. Echterd e wachttijd bijd e balie is verschrikkelijk. Dit zal mij een 2e maal weerhouden om naar Urk te rijden.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Batcompu 11-12-2009

Algemene score

10,0
Erg snel geleverd.

En zelfs op aanvraag ingepakt zonder bij komende kosten.

Echt een super Bedrijf en dan ook nog eens de goedkoopste zijn.

Petje af voor deze mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjefke4 11-12-2009

Algemene score

9,5
Duidelijke communicatie. Snelle Levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

htuijn 11-12-2009

Algemene score

9,0
Ik heb bij deze winkel uiteenlopende artikelen gekocht. Van betrekkelijk goedkope tot zeer dure. Altijd was de service in de winkel, aan de telefoon of via e-mail erg goed.d Vriendelijk, ter zake kundig en men neemt de tijd. Ruilen is geen enkel probleem. Klachten achteraf worden goed aangehoord en opgelost (heb ik van een vriend; zelf niet meegemaakt).
Het enige kritiekpuntje is misschien: in de winkel zijn veeel en steeds verschillende verkopers/adviseurs. Het maakt soms uit dat hun meningen/adviezen niet hetzelfde zijn. Geeft soms wat verwarring. Geen breekpunt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viv29 11-12-2009

Algemene score

9,0
Direct na het plaatsen van de bestelling krijg je per e-mail een bevestiging toegestuurd met alle informatie.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en er staat altijd bij vermeld hoe je contact met CameraNU.nl kunt opnemen.
Zodra de bestelling verzonden is, ontvang je het TNT trackingnummer waarmee je het pakket op internet kunt volgen.
De bezorging was exact op tijd en mijn camera was keurig en degelijk verpakt...
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannievdw 11-12-2009

Algemene score

9,0
Reparatie verzoek netjes en snel uitgevoerd en opgevolgd, terwijl ik zelf daarin behoorlijk laks was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tournel 11-12-2009

Algemene score

10,0
Beste prijs,

enige opmerking, kon niet betalen met American Express.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackbass 11-12-2009

Algemene score

9,0
snelle levering (binnen 1 dag); prima afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julia98 11-12-2009

Algemene score

9,3
Prima srevice tot nog toe.
Maar heb geen ervaring met eventuele klachten achteraf over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kesiep 11-12-2009

Algemene score

8,0
Website goed toegankelijk. Eenvoudig om producten te vinden en een groot aanbod. Adequate afhandeling van de bestelling met keurige informatie over de voortgang van de afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter Bosma 11-12-2009

Algemene score

9,2
snel en duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlbertNetjes 11-12-2009

Algemene score

10,0
Prettige en deskundige bediening in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartpepels 11-12-2009

Algemene score

9,0
Vandaag besteld, dag erna geleverd. Alles in prima staat. Ik werd direct geinformeerd en op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Exact zoals het hoort te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leenjoke 11-12-2009

Algemene score

8,8
prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebr.naam 11-12-2009

Algemene score

10,0
Artikel was niet op voorraad.
Gebruik gemaakt van informatie-aanvraag omtrent levertijd.
Heel snel reactie terug.
Artikel direct de volgende dag leverbaar, verzonden en dag daarna ontvangen. Super!
Duidelijke informatieverstrekking. Prettige communicatie.
Goede verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.JAnson 11-12-2009

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf. Er zouden er meer moeten zijn .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews