cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evdwal 27-12-2009

Algemene score

9,5
Snel en correct. Helder en overzichtelijk en bovendien ook nog eens de scherpste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digipixz 27-12-2009

Algemene score

10,0
Duidelijk website, makkelijk en veilig online betalen en zeer snelle levering producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svw1 27-12-2009

Algemene score

9,3
De productinformatie kan bij enkele producten beter. Mbt levering en bereikbaarheid alleen maar positieve ervaringen.
Met de afdeling after sales heb ik nog niet te maken gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ninakeano 27-12-2009

Algemene score

9,3
We zijn tevreden over de gang van zaken ivm het bestellen en ontvangen van onze videocamera, vriendelijke groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shshrhrjhr 27-12-2009

Algemene score

1,0
Het grote probleem is dat uw site is alleen in de Nederlandse taal, dan kun je wilt verkopen in Europa als uw items zijn ook naar Frankrijk Zwitserland, België, enz..
Je zou kunnen bieden uw klanten in het Engels, het Frans, die tot de meest gebruikte talen in Europa, aangezien uw winkel is op het net, niet vergeten dat het toegankelijk is voor iedereen en ik ben ervan overtuigd dat u de markten verliezen voor bovenstaande reden.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Akerboom 27-12-2009

Algemene score

8,3
Duidelijke omschrijving van het bestelde product. Zeer goede prijs, vlotte levering door TNT. Uitstekende verpakking. Bij verzending het pakket via de website kenbaar gemaakt door een mailtje, te volgen en wanneer bezorgd. In een woord: Vanaf het moment van bestelling tot en met de aflevering: "Uitstekend verzorgd"!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nieuw23 27-12-2009

Algemene score

8,2
Ik had een sony fototoestel gekocht maar daar veel pech mee.
Ik werd steeds snel per mail geholpen en het apparaat werd snel teruggeleverd.
Toen bleek dat het niet te verhelpen was, werd me snel een nieuw toestel toegestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HandigeHarrie 27-12-2009

Algemene score

8,3
snelle reactie op vragen die via de mail gesteld zijn en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ericvdp 27-12-2009

Algemene score

8,0
Ik heb eerst een flitser gekocht, die thuis bezorgd is. Later heb ik een digitale videocamera gekocht die ik heb opgehaald. Vriendelijk personeel, goede afhandeling. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jolle1932Meinie1935 27-12-2009

Algemene score

9,0
Snelle levering van onze bestelling en keurig afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert7125 27-12-2009

Algemene score

9,8
De website is zeer overzichtelijk.
Op voorraad is inderdaad op voorraad.
De levering is zeer snel. Prima verpakt.
Ruilen bleek geen enkel probleem.
Deskundig advies in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederiek24 27-12-2009

Algemene score

8,0
Ook vlak voor de kerst was mijn bestelling netjes in twee dagen geleverd. Tijdens de levering heb ik nog een vraag gesteld, waar ik dezelde dag nog een reactie op heb ontvangen.

Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheidn, service en snelheid van Cameranu.nl.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

accuracy 27-12-2009

Algemene score

9,5
Duidelijke website, snelle reactie via mail, en vlotte afhandeling (incl. duidelijke info over status van bestelling),kortom prima internetbedrijf !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alainsaouma 27-12-2009

Algemene score

8,3
geen motivatie, maar wil wel helpen de service te verbeteren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

chrisgottlieb 27-12-2009

Algemene score

7,7
de website is goed
zeer snelle levering ongeacht dat het een week voor kerstmis is

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

magnin1 27-12-2009

Algemene score

9,3
voor 16.00 uur besteld en betaald met i-deal, de volgende dag al bezorgd !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phermans 27-12-2009

Algemene score

8,5
Snelle en probleemloze levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wbmakkerman 27-12-2009

Algemene score

8,0
nadat ik bericht had gehad dat product niet meer leverbaar was, kon ik aan geven of ik op de hoogte gehouden wilde worden mocht het product weer op voorraad zijn. Ik heb dat gedaan en inderdaad was het product een paar dagen weer leverbaar voor dezelfde prijs. Super zo.n reactie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TheoS 26-12-2009

Algemene score

9,3
Keurige snelle levering.
Tussentijds goed geïnformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olejorik 26-12-2009

Algemene score

10,0
I've received an e-mail from the shop with a request to fill in this forme.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piejoma 26-12-2009

Algemene score

8,7
Snelle levering maken de belofte waar,
en de prijs was zeer acceptebel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ackeijzer 26-12-2009

Algemene score

8,5
Duidelijke website en goede bereikbaarheid. De levering was ook snel.
Al met al ben ik zeer tevreden over cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fredel 26-12-2009

Algemene score

9,3
Goede website met duidelijke en uitgebreide informatie over producten en voorraad.
Bestelfaciliteiten en terugkoppeling uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvmoorsel 26-12-2009

Algemene score

8,5
vlotte services, ook bij telefonisch contact voorafgaand aan de aankoop. Product volgende dag in huis.
Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ron05020 26-12-2009

Algemene score

9,3
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermien86 26-12-2009

Algemene score

8,8
Ben zeer tevreden over de gehele procedure van bestelling tot de levering toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fishtale13 26-12-2009

Algemene score

8,0
gebeld, uitstekend te woord gestaan. Prompte levering, goed verpakt.
Het enige aandachtspuntje is het feit dat niet erg duidelijk wordt dat jullie ook e-book readers verkopen. Toevallig vroeg ik hierna, en toen werd mij verteld dat ik deze onder tv en audio kon vinden. Voor mij geen logische plek. Aangezien dit volgens mij een enorme hit gaat worden, zou ik er zelf een apart kopje van maken. Zeker omdat jullie € 20,= goedkoper zijn dan Bol.com.
Mocht ik nog vragen hebben, dan weet ik dat ik gerust kan bellen.
Hartelijk dank.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TimTheTeacher 26-12-2009

Algemene score

10,0
goede snelle levering, scherpe prijs. prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leguaan 26-12-2009

Algemene score

8,8
prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kievit 26-12-2009

Algemene score

9,5
Het resultaat dat je verwacht bij het bestellen van een product op deze webite. Na bestelling en afrekenen wordt het product snel geleverd. Met After sales en bereikbaarheid hebben wij geen evaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shimute 26-12-2009

Algemene score

9,8
het bestellen gaat makkelijk via de website .
de afhandeling gaat snel en correct .
kortom zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elg03 26-12-2009

Algemene score

8,0
Bestellingen worden (indien op voorraad) volgens afspraak de volgende dag geleverd. Wel even voor 4 uur bestellen natuurlijk. Ook telefonische informatie/navraag wordt naar tevredenheid beantwoord.
Inmiddels heb ik meerdere bestellingen geplaatst bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald Holland 26-12-2009

Algemene score

9,3
Website is duidelijk, werkt goed en vlot. Bestelling en betaling voor 16.00 uur wordt de volgende dag uitgeleverd indien het product op voorraad is. De stelling wordt volledig waar gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cnorlax 25-12-2009

Algemene score

9,0
De website is helder van opzet en prettig leesbaar. De navigatie is probleemloos.
Bestelling en levering verlopen zonder meer vlekkeloos.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jeangenie 25-12-2009

Algemene score

9,0
uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CameraNU 25-12-2009

Algemene score

8,0
prima service van CameraNu
alles goed geleverd en prima geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wilmax57 25-12-2009

Algemene score

8,5
snelle en vlotte levering, zoals eigenlijk altijd het geval is

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

maldon 25-12-2009

Algemene score

9,0
Zoekfunctie duidelijk, info duidelijk, kortom functioneel. Goed tot zeer goed bereikbaar. Bestelling en levering perfect, vakkundig, snel, goed verpakt, safe. Goed op de hoogte gehouden van status bestelling en levering. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DieDubbelJoe 24-12-2009

Algemene score

9,3
De website is eenvoudig maar verzorgd.
Op mailberichten wordt snel en correct geantwoord. Goede service.

Heb nog geen after sales ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I-Know 24-12-2009

Algemene score

10,0
Echte een geweldige webwinkel overzichtelijk en zeer scherpe prijzen!
Pakket was binnen 24uur geleverd.
Contact: had direct telefonisch contact en mijn vraag werd duidelijk uitgelegd en daarmee direct verholpen.
Antwoord via email binnen 12uur.

Echt een geweldige service deze shop is absoluut een aanrader...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geeroos 24-12-2009

Algemene score

9,7
goeie shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.stalpers 24-12-2009

Algemene score

9,8
na een maand begaf mijn infra-rood afstand bediening van het merk JJC het. Ik wilde daarom eigenlijk de originele Nikon infra-rood afstandbediening daarvoor in de plaats hebben, er vond een kleine bijbetaling plaats en binnen 2 dagen lag de nieuwe in de bus. eigenlijk, zoals altijd, zeer klantvriendelijk en super snel met de afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus500 24-12-2009

Algemene score

9,0
Per ongeluk verkeerde camera besteld. Geld terugstorten en ondersteuning bij ruilen verliepen vlekkeloos.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

biggles1951 24-12-2009

Algemene score

10,0
in een woord goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hulion11 24-12-2009

Algemene score

9,0
Order prima te volgen en wat nog belangrijker is, ook conform toezegging geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

h.vangaal 24-12-2009

Algemene score

9,0
Duidelijke website, en snelle levering. Ook prijs/kwaliteit aangekocht product is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janjurrienmulder 24-12-2009

Algemene score

8,7
NVT

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bladetmc 24-12-2009

Algemene score

9,2
Heerlijke club die absoluut nergens moeilijk over doet, klantvriendelijk enm service is blijkbaar iets wat heel hoog staat op hun lijst.


Kortom meer dan dik tevreden over de levering, de staat ervan en de aftersales!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roniana 24-12-2009

Algemene score

8,3
Goede duidelijke site en snelle levering.
Echter ik had een complete set besteld tbv een canon foto toestel, a 400 €, de tas die meegeleverd werd is eigenlijk te klein voor de camera.
Dit is een min punt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

psjb 24-12-2009

Algemene score

8,5
Ruime keuze, scherpe prijzen, supersnelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews