cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hali53 28-12-2009

Algemene score

8,2
Ik word altijd goed behandeld door de verkopers die duidelijke informatie geven.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

albertenmaya 28-12-2009

Algemene score

8,7
binnen 48 uur het bestelde keurig bij me thuis
afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wingman253 28-12-2009

Algemene score

9,0
Zeer snelle service en netjes verpakt afgeleverd. Zondag besteld en dinsdag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rikske2009 28-12-2009

Algemene score

8,7
Dit is een geweldige (web)winkel! Ze hebben een uitstekend assortiment en hebben erg veel op voorraad. De bestel en afleverprocedure is bijzonder strak georganiseerd en daar kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen. Het prijsniveau is concurrerend met andere bekende fotografie webwinkels.
Bij mijn bestelling ging (alweer) de ideal betaling mis. Ik heb direct het bedrag op de normale manier overgemaakt en dit werd keurig opgepakt. Het heeft mijn bestelling niet vertraagd en ik kreeg er keurig een e-mailtje over.
Mijns inziens is die 10 dik verdient!
Wat ik jammer vind is dat ze een hele mooie winkel hebben in URK maar dat het veel te ver is vanuit de randstad om daar regelmatig langs te gaan. Ik ben er een keertje geweest en was onder de indruk. Wellicht is het een idee een extra filiaal te openen ergens ten zuiden van Amsterdam?
Eén verbeterpuntje nog; is het mogelijk het zoeksysteem op de website wat te verbeteren en nog wat meer info bij de artikelen te plaatsen?
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Egbert58 28-12-2009

Algemene score

9,7
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ottawa 28-12-2009

Algemene score

8,5
Ondanks dat het artikel niet op voorraad was, werd de bestelling binnen 24 uur uitgevoerd. De camcorder werkt uitstekend, goede beelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sirenia 28-12-2009

Algemene score

8,5
CameraNU oogt betrouwbaar en maakte dat waar met de bestelling die ik deed. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wesselink66 28-12-2009

Algemene score

9,5
Besteld en netjes afgeleverd.
Niets mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duck443 28-12-2009

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk besteld en snel geleverd. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen115 28-12-2009

Algemene score

8,7
Keurige site, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WWillemsen 28-12-2009

Algemene score

10,0
Duidelijke melding over de status van de opdracht. De levering is goed te volgen via intranet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Helwegen 28-12-2009

Algemene score

8,7
Vind de verzendkosten voor kleinere en minder waardevolle leveringen te hoog.Kosten van bijna 10% in dit geval. Hiervoor zou een tussenoplossing (tussen normaal poststuk en aangetekend) moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Burcu91 28-12-2009

Algemene score

9,2
Ze belden de vorige dag op om een afspraak te maken tussen half 11 en half 12.
Ze waren er precies om 11.00

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kouffeld 28-12-2009

Algemene score

9,0
Opmerking:
Handleiding is zeer slecht.
Onduidelijke en soms onjuiste vertalingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bubbles2410 28-12-2009

Algemene score

8,3
Goeie service en erg blij met product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marietje1965 28-12-2009

Algemene score

9,2
Al jaren koop ik mijn digitale spiegelreflex camera's en comact camera's voor prive en zakelijk gebruik bij camera.nu. Vakkundig advies, snelle levering , goed contact bij garantiegevallen en lage prijzen zorgen ervoor dat ik een vaste klant ben geworden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly96 28-12-2009

Algemene score

9,2
wordt vriendelijk te woord gestaan en zij proberen het eventuele probleem gelijk op te lossen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gortster 28-12-2009

Algemene score

7,0
Het prettige bij cameranu vindt ik dat zij ook een uitstekende winkel hebben die ik inmiddels meerdere keren heb bezocht. Tot nu toe zijn hun prijzen nog altijd laag t.o.v. anderen en worden de bestellingen keurig verzorgt afgeleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

111946 28-12-2009

Algemene score

8,0
bestelling prompt uitgevoerd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

xionn1 28-12-2009

Algemene score

7,7
Duidelijkheid m.b.t. de order en de verzending. Levering meteen en netjes.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bruins92 28-12-2009

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker bij Cameranu.nl een bestelling gedaan,en ik kan niet anders zeggen,"dat het zo gaat",als je hoopt dat het gaat.
Dus ik ben vol lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvanhaaren 27-12-2009

Algemene score

9,3
Mijn product geheel gekocht via internet. Alles keurig op tijd ontvangen. Netjes in een doos verpakt.
Het product is onbeschadigd ontvangen.
Het was voor mij de tweede keer dat ik iets besteld had.
Toen (aug 2009) is het ook perfert gelopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donlang 27-12-2009

Algemene score

8,5
duidelijke bestelprocedure,
snelle respons en afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

heuv0508 27-12-2009

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site en zelfs onder moeilijke omstandigheden van sneeuw en ijs werd de scanner keurig bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid1902 27-12-2009

Algemene score

8,2
Ik heb de bestelling dinsdag betaal en kreeg meteen een bevestiging mail binnen met de mededeling dat de bestelling weggestuurd is. woensdag in de avond werd er een groot pakket geleverd
gewoon top de service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

geert1957 27-12-2009

Algemene score

9,5
Duideljke website, heel gunstig geprijsd, snelle levering.
Dus....volgende keer weer Cameranu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjappe 27-12-2009

Algemene score

8,3
Zeer snelle en correcte afhandeling. Binnen 2 dagen aan huis geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

moeskoetie 27-12-2009

Algemene score

9,5
personeel is vakkundig, behulpzaam, levering is snel, prijzen zijn dik in orde, en service staat hoog in het vaandel bij cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nhermes 27-12-2009

Algemene score

9,0
Besteld, via ideal betaald volgende dag verzonden. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evdwal 27-12-2009

Algemene score

9,5
Snel en correct. Helder en overzichtelijk en bovendien ook nog eens de scherpste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digipixz 27-12-2009

Algemene score

10,0
Duidelijk website, makkelijk en veilig online betalen en zeer snelle levering producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svw1 27-12-2009

Algemene score

9,3
De productinformatie kan bij enkele producten beter. Mbt levering en bereikbaarheid alleen maar positieve ervaringen.
Met de afdeling after sales heb ik nog niet te maken gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ninakeano 27-12-2009

Algemene score

9,3
We zijn tevreden over de gang van zaken ivm het bestellen en ontvangen van onze videocamera, vriendelijke groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shshrhrjhr 27-12-2009

Algemene score

1,0
Het grote probleem is dat uw site is alleen in de Nederlandse taal, dan kun je wilt verkopen in Europa als uw items zijn ook naar Frankrijk Zwitserland, België, enz..
Je zou kunnen bieden uw klanten in het Engels, het Frans, die tot de meest gebruikte talen in Europa, aangezien uw winkel is op het net, niet vergeten dat het toegankelijk is voor iedereen en ik ben ervan overtuigd dat u de markten verliezen voor bovenstaande reden.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Akerboom 27-12-2009

Algemene score

8,3
Duidelijke omschrijving van het bestelde product. Zeer goede prijs, vlotte levering door TNT. Uitstekende verpakking. Bij verzending het pakket via de website kenbaar gemaakt door een mailtje, te volgen en wanneer bezorgd. In een woord: Vanaf het moment van bestelling tot en met de aflevering: "Uitstekend verzorgd"!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nieuw23 27-12-2009

Algemene score

8,2
Ik had een sony fototoestel gekocht maar daar veel pech mee.
Ik werd steeds snel per mail geholpen en het apparaat werd snel teruggeleverd.
Toen bleek dat het niet te verhelpen was, werd me snel een nieuw toestel toegestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HandigeHarrie 27-12-2009

Algemene score

8,3
snelle reactie op vragen die via de mail gesteld zijn en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ericvdp 27-12-2009

Algemene score

8,0
Ik heb eerst een flitser gekocht, die thuis bezorgd is. Later heb ik een digitale videocamera gekocht die ik heb opgehaald. Vriendelijk personeel, goede afhandeling. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jolle1932Meinie1935 27-12-2009

Algemene score

9,0
Snelle levering van onze bestelling en keurig afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert7125 27-12-2009

Algemene score

9,8
De website is zeer overzichtelijk.
Op voorraad is inderdaad op voorraad.
De levering is zeer snel. Prima verpakt.
Ruilen bleek geen enkel probleem.
Deskundig advies in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederiek24 27-12-2009

Algemene score

8,0
Ook vlak voor de kerst was mijn bestelling netjes in twee dagen geleverd. Tijdens de levering heb ik nog een vraag gesteld, waar ik dezelde dag nog een reactie op heb ontvangen.

Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheidn, service en snelheid van Cameranu.nl.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

accuracy 27-12-2009

Algemene score

9,5
Duidelijke website, snelle reactie via mail, en vlotte afhandeling (incl. duidelijke info over status van bestelling),kortom prima internetbedrijf !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alainsaouma 27-12-2009

Algemene score

8,3
geen motivatie, maar wil wel helpen de service te verbeteren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

chrisgottlieb 27-12-2009

Algemene score

7,7
de website is goed
zeer snelle levering ongeacht dat het een week voor kerstmis is

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

magnin1 27-12-2009

Algemene score

9,3
voor 16.00 uur besteld en betaald met i-deal, de volgende dag al bezorgd !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phermans 27-12-2009

Algemene score

8,5
Snelle en probleemloze levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wbmakkerman 27-12-2009

Algemene score

8,0
nadat ik bericht had gehad dat product niet meer leverbaar was, kon ik aan geven of ik op de hoogte gehouden wilde worden mocht het product weer op voorraad zijn. Ik heb dat gedaan en inderdaad was het product een paar dagen weer leverbaar voor dezelfde prijs. Super zo.n reactie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TheoS 26-12-2009

Algemene score

9,3
Keurige snelle levering.
Tussentijds goed geïnformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olejorik 26-12-2009

Algemene score

10,0
I've received an e-mail from the shop with a request to fill in this forme.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piejoma 26-12-2009

Algemene score

8,7
Snelle levering maken de belofte waar,
en de prijs was zeer acceptebel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews