cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43582 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

shupje 08-01-2010

Algemene score

9,3
Prima produkten, keurige en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulvanG 08-01-2010

Algemene score

9,0
Op de website heb ik alle produkten gevonden die ik nodig had (dit was niet het geval op ander websites) en dit tegen een concurerende prijs. De informatie over het op voorraad zijn van deze produkten bleek juist. Het is jammer dat je op de website niet meteen een produkt kunt bestellen maar eerst op 'meer info' moet klikken. De afhandeling van de bestelling was bijzonder korrekt en snel. Ik woon in Frankrijk en het nogal grote pakket van meerdere kilos is per TNT verstuurd voor slechts 6.50 euro. Kortom ik ben heel tevreden over de geleverde service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bram51 08-01-2010

Algemene score

8,8
Overzichtelijke website met veel keuze, zelfs meer dan de naam deed vermoeden (Apple computers :)
Goede bereikbaarheid, zowel met pre-sales vragen (en advies daarover) als met after sales.
Bestelling en levering ging vlot, ondanks de feestdagen.
After sales zeer behulpzaam bij het verhelpen met een installatieprobleem en bemiddeling bij de Support afdeling van de fabrikant. Ook bij een ander product werd contact opgenomen met de fabrikant om een optimaal gebruik te garanderen.
De winkel werd mij aangeraden door een collega; mijn eerste bestelling, maar tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomasvanacker 08-01-2010

Algemene score

9,8
Perfect en stipt ! Een echte aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hardlopers 08-01-2010

Algemene score

8,0
De zending was keurig verpakt

en op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

nikes 08-01-2010

Algemene score

9,0
website is plezierig en duidelijk om even in rond te kijken, bestelling en levering is snel, correct ondanks de feestdagen en via het internet te volgen, aftersales heel snel antwoordt en eventueel een oplossing via email, kortom ik zal als ik weer wat nodig heb zeker bij camera.nl weer een order plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opaps 08-01-2010

Algemene score

8,3
Tijdens mij zoektocht naar betaalbare camera`s voor mijn kleinkids kwam ik via internet bij CameraNu terecht en vond daar wat ik zocht.
Daar het al tegen de kerstdagen was en verder niets kon vinden en ik eigenlijk geen ervaring had met het kopen via internet toch maar de gok genomen en ik moet zeggen dat ik daar geen spijt van heb gehad, de ontvangst in de winkel is prima,de koffie lekker,indien gewenst kan je een uitgebreide uitleg over je aankoop krijgen, de bestelling lag al klaar,kortom vindt ik deze winkel een aanrader ook vanwege de prijzen, de gekochte camera`s heb ik nog niet ergens anders goedkoper gezien!
Echt een aanrader dus

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennnmen 08-01-2010

Algemene score

10,0
goede en snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikkie800422 08-01-2010

Algemene score

8,7
Cameranu.nl is mijns inziens een prima bedrijf, dat aantrekkelijke prijzen hanteert. De levering was snel, je wordt correct geïnformeerd over de status van de bestelling en de producten waren zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dgerrie 07-01-2010

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, makelijke bestellingen en betalingen plaatsen. Heel snel geleverd. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber161 07-01-2010

Algemene score

9,0
Vooral de correcte after sales is mij opgevallen. Door de jaarwisseling werd de bestelling niet op de dag zelf verwerkt (31-12), maar toen ik vroeg of de factuur wel op die dag gedateerd kon worden, kreeg ik vrijwel direct een positief antwoord. Heel fijn, zo'n snelle reactie, zonder moeilijk te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdoLoenen 07-01-2010

Algemene score

9,5
Omdat ik snel moest beslissen i.v.m. een onverwachte reis naar China wilde ik de camera graag vóór de kerstdagen ontvangen. Inderdaad bleek na mijn bestelling op dinsdagmiddag, de camera op woensdag netjes te worden bezorgd.
Direct na het plaatsen van mijn bestelling bleek dat ik beter gebruik had kunnen maken van het aanbiedingspakket waarin nog een extra batterij en een SD-kaart zat. Één telefoontje was genoeg om dit alsnog te veranderen. Ik behoefde alleen het verschil nog per Ideal over te maken en ondanks het feit dat het al dinsdagmiddag 3 uur was, kreeg ik het hele pakket zonder vertraging op tijd thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janine42 07-01-2010

Algemene score

8,7
prima verzorgd en netjes geleverd. Betrouwbaar en tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kiekjes123 07-01-2010

Algemene score

7,3
Website en levering ok. Snel afgeleverd.
Was niet duidelijk dat de camera zonder geheugenkaart wordt afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

hpoppen 07-01-2010

Algemene score

9,7
Website vaak geraadpleegd, duidelijk en functioneert prima voor het plaatsen van bestellingen. Bereikbaarheid uitstekend, maar parkeerterrein te krap. Ervaring met levering aan huis was prima. De laatste keer gebruikgemaakt van bestellen+afhalen, en de snelkassa-optie -> geweldig, geen noemenswaardige wachttijd ondanks de drukte. Personeel is kundig en klantvriendelijk. De aanduiding op de website "op voorraad" is betrouwbaar.
After sales nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canonspul 07-01-2010

Algemene score

10,0
Niet te duur,wel snel, uiterst correct en betrouwbaar, prettige omgang met klant.
Kortom, mede na de ervaring van enige bezoeken aan de winkel, het gevoel van de vertrouwde dorpswinkel maar dan wel met een enorm assortiment en veel deskundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk.schalen 07-01-2010

Algemene score

8,7
alles prima geregeld, prijs oke

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Steeman 07-01-2010

Algemene score

7,0
Een 6 voor de website, want deze is niet beter dan andere vergelijkbare websites.
Een 8 voor de bestelling en levering, want deze was bijzonder snel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

jgbteg 07-01-2010

Algemene score

8,7
Door de feestdagen niet de volgende dag maar ruim op tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gjkraak 07-01-2010

Algemene score

8,0
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

126220278960 07-01-2010

Algemene score

10,0
alles was perfect geregeld. werd goed op de hoogte gehouden van alle acties. uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenclude 07-01-2010

Algemene score

10,0
Snelle en correcte afhandeling. Strekt tot absolute aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatrickVL 07-01-2010

Algemene score

9,3
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etsaisam01 07-01-2010

Algemene score

9,0
Een goed luisterend oor naar wat de klant wil en indien deze twijfelt dan komt men met een goed en onderbouwd advies. Kortom expertise en klantgerichtheid is super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

esther323 07-01-2010

Algemene score

8,5
tevreden over het aankoopproces en het product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvAxel 06-01-2010

Algemene score

8,5
Zeer goed en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geenpietje 06-01-2010

Algemene score

9,3
Zelfs zo vlak voor oud- en nieuw is mijn bestelling binnen een dag netjes afgeleverd en voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkie91 06-01-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering en het product klopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan.veen 06-01-2010

Algemene score

9,2
snelle levering en perfecte service.
na een kapot filter deze terug gestuurd en direct een nieuwe terug gekregen.
vandaag besteld morgen in huis ook na terug zenden de dag nadat ze mijn filter terug hadden had ik een nieuwe

TOP Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jerigon 06-01-2010

Algemene score

8,8
Website is overzichtelijk, snel en up-to-date.
Bereikbaarheid van de winkel (fysiek) is zeer goed.
Bestellingen en leveringen zijn zonder problemen verlopen en correct en snel afgehandeld, inclusief de informatie vooraf bij bestelling via internet.
Informatie en behandeling in de winkel zijn plezierig en volledig geweest. De afhandeling d.m.v. het trekken van een nummer werkt prima en geeft gedurende het wachten voldoende ruimte om artikelen te beoordelen, zonder dat je beurt voorbij gaat. (Geen ergernis dus.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PaulVanVelzen 06-01-2010

Algemene score

8,3
Prima website, goede bestelprocedure, voldoende keuzes wat betreft bezorging en betaling. Komt betrouwbaar en professioneel over. Nog geen ervaring met after sales.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

visser217 06-01-2010

Algemene score

9,2
Sinds ik Cameranu ontdekt heb doe ik mijn inkopen op fotografiegebied bij hun en ben daar zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bunting 06-01-2010

Algemene score

10,0
betaling ging vlot alsmede de levering
koppelingen passen prima en geven geluid/beeld goed door
Echter op mijn Panasonic zitten de hdmi aansluitingen verticaal.
Maar ondanks dat toch een hele verbetering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janweistra 06-01-2010

Algemene score

9,7
Ik vind de website bijzonder overzichtelijk. Duidelijk en heldere navigatie door de diverse produkten die zij aanbieden.

De bereikbaarheid is uitstekend op alle middelen. De email wordt snel beantwoord, telefonisch wordt je ook nooit teleurgesteld en een bezoek in Urk is ook prima te doen.

Ik heb al diverse malen zaken gedaan met dit bedrijf. Niet alleen prive maar ook zakelijk en ben nog nooit teleurgesteld. Vooral de aan aan 100 % grenzende zekerheid dat een produkt op voorraad is als dat op de site staat vermeld is een waar genot.

Met after sales heb ik nog geen ervaringen gehad. Maar ik weet zeker dat dit bedrijf je niet in de kou zal laten staan wanneer er een beroep moet worden gedaan op deze dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene63 06-01-2010

Algemene score

8,5
Ik heb voor de eerste keer iets bij Cameranu.nl besteld en ben hier zeer tevreden over.
Na mijn bestelling geplaatst te hebben, bleek de camera twee dagen later 16 euro goedkoper te zijn geworden.
Even een mailtje naar Cameranu.nl en ook ik kon profiteren van dit voordeel.
Dit was geen een enkel probleem.
Toppie geregeld allemaal,ik kan niet anders zeggen, ik had ook niet anders verwacht door alle beoordelingen van de andere kopers.
Dit gaf o.a. ook de doorslag om hier mijn bestelling te plaatsen.
Ik kom hier zeker weer terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hekkebeeb 06-01-2010

Algemene score

10,0
Goed geschoold personeel met een zeer klantvriendelijke instelling. Snelle levering en adequate afhandeling van de bestellingen. Dit alles tegen een zeer scherpe en concurrerende prijzen in de markt. Website is zeer actueel met prijzen en voorraad vermelding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekpeer 06-01-2010

Algemene score

10,0
Prima, supersnel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant-1950 06-01-2010

Algemene score

8,7
Duidelijk en overzichtelijke bestelling. Correct bezorgd.
Gelukkig nog geen ervaring met after sales

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

korst312 06-01-2010

Algemene score

8,0
Vooraf had ik zelf via internet een keuze gemaakt. In de verkoopruimte nog een ander type camera gezien. Na overleg met Ruud en een goed advies toch de eerste keus gekocht. Een prima en correcte service!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

cap_picart 06-01-2010

Algemene score

8,2
Zeer correcte internet winkel. Onmiddellijke en juiste afwerking en bezorging van aangekocht artikel. Ook dienst na verkoop kon ik best smaken. Goed bedrijf

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcohoogakker 06-01-2010

Algemene score

8,0
Goed, snel, makkelijk en goedkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a.chrispijn 06-01-2010

Algemene score

8,3
eerste keerniets gekocht bij "cameranu".
Bestelling is keurig afgehandeld.
Bij een volgende aankoop kijk ik het eerst bij "cameranu".

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fruitmand 06-01-2010

Algemene score

9,3
De website is heel duidelijk. Je kunt er makkelijk vinden wat je zoekt. De bestelling en levering gingen hel voorspoedig. Je wordt via mails op de hoogte gehouden in welk je traject je bestelling zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans123463245 06-01-2010

Algemene score

8,7
goed en snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan321123321 06-01-2010

Algemene score

9,5
Doen gewoon wat ze beloven: indien op voorraad en voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis!!
Super zeg, deden ze dat maar allemaal zo;-))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankenhilde 06-01-2010

Algemene score

9,3
Dit was mijn tweede bestelling bij cameranu.nl en wederom werd ze perfect afgehandeld.

Zodra mijn betaling vanuit België aangekomen was, werd mijn order verstuurd. De dag erna stond TNT al aan de deur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicky84 06-01-2010

Algemene score

10,0
Zeer goed bedrijf met perfecte serivce en supersnelle levering! en zeer scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nilsx 06-01-2010

Algemene score

9,8
Alle voordelen op een rij:

Snelle levering na mijn bestelling.

Orderstatus en retourstatus van het product via de mail.

Contact opgenomen om product retour te sturen (AFKOELPERIODE). Snelle reactie.

Geld is daarna snel op rekening teruggestort.

Prima shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kjensma 06-01-2010

Algemene score

9,3
Klantgerichte, plezierige en betrouwbare internetwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukie007 06-01-2010

Algemene score

9,0
Gewoon snel en goed geleverd, tegen een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews