cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klant-1950 06-01-2010

Algemene score

8,7
Duidelijk en overzichtelijke bestelling. Correct bezorgd.
Gelukkig nog geen ervaring met after sales

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

korst312 06-01-2010

Algemene score

8,0
Vooraf had ik zelf via internet een keuze gemaakt. In de verkoopruimte nog een ander type camera gezien. Na overleg met Ruud en een goed advies toch de eerste keus gekocht. Een prima en correcte service!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

cap_picart 06-01-2010

Algemene score

8,2
Zeer correcte internet winkel. Onmiddellijke en juiste afwerking en bezorging van aangekocht artikel. Ook dienst na verkoop kon ik best smaken. Goed bedrijf

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcohoogakker 06-01-2010

Algemene score

8,0
Goed, snel, makkelijk en goedkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a.chrispijn 06-01-2010

Algemene score

8,3
eerste keerniets gekocht bij "cameranu".
Bestelling is keurig afgehandeld.
Bij een volgende aankoop kijk ik het eerst bij "cameranu".

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fruitmand 06-01-2010

Algemene score

9,3
De website is heel duidelijk. Je kunt er makkelijk vinden wat je zoekt. De bestelling en levering gingen hel voorspoedig. Je wordt via mails op de hoogte gehouden in welk je traject je bestelling zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans123463245 06-01-2010

Algemene score

8,7
goed en snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan321123321 06-01-2010

Algemene score

9,5
Doen gewoon wat ze beloven: indien op voorraad en voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis!!
Super zeg, deden ze dat maar allemaal zo;-))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankenhilde 06-01-2010

Algemene score

9,3
Dit was mijn tweede bestelling bij cameranu.nl en wederom werd ze perfect afgehandeld.

Zodra mijn betaling vanuit België aangekomen was, werd mijn order verstuurd. De dag erna stond TNT al aan de deur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicky84 06-01-2010

Algemene score

10,0
Zeer goed bedrijf met perfecte serivce en supersnelle levering! en zeer scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nilsx 06-01-2010

Algemene score

9,8
Alle voordelen op een rij:

Snelle levering na mijn bestelling.

Orderstatus en retourstatus van het product via de mail.

Contact opgenomen om product retour te sturen (AFKOELPERIODE). Snelle reactie.

Geld is daarna snel op rekening teruggestort.

Prima shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kjensma 06-01-2010

Algemene score

9,3
Klantgerichte, plezierige en betrouwbare internetwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukie007 06-01-2010

Algemene score

9,0
Gewoon snel en goed geleverd, tegen een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ned. handleiding 06-01-2010

Algemene score

10,0
Snelle reacties op vragen, in de meeste gevallen altijd voorraad. En vandaag bestellen is morgen in huis.

Bij Cameranu.nl zal ik blijven bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basuvd23 06-01-2010

Algemene score

9,0
Snelle correcte afhandeling van hetgeen ik besteld had

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Michigun 06-01-2010

Algemene score

9,0
Bestelling geplaatst op dinsdag en thuis geleverd op donderdagvoormiddag in België.

De prijs was zeer goed, kortom niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamilaje 05-01-2010

Algemene score

8,7
Goede prijs.

Toestel is netjes besteld, op de website komt nog een advies over eventuele accessoires (geheugenkaart e.d.)
Bezorging was ook correct.
Totaal geen negatieve punten te melden over dit bedrijf.
Ik ben tevreden. (tot nu toe)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

patrog 05-01-2010

Algemene score

8,8
uistekende tel service en levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.schraven 05-01-2010

Algemene score

9,7
Prima club. Overzichtelijke website.Goed inzicht in actuele voorraad en beschikbaarheid product. Goede communicatie over de status van bestelling en levering. Product is netjes verpakt en wordt geleverd conform afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

borikime 05-01-2010

Algemene score

10,0
Website : Die is voor elke leek te begrijpen ,alles wat je wilt weten over een product staat er bij goed duidelijk .

De bereikbaarheid : is echt een makkie ,je rijd op de A6 vanaf almere,lelystad afslag urk na de ketelbrug onder aan de afrit links en vanaf het noorden onder aan de afrit rechts ,de weg blijven volgen richting urk , de eerste rontonde rechts gelijk links na +- 200 meter aan de linker kant , kaartje trekken wat u wilt en toen was er koffie, en als je aan de beurt bent dat gaat aardig vlot want ze hebben 10 hulpbalis waar u vriendelijk te woord wordt gestaan over een het product wat u aan wilt schaffen of u twijfelt over twee artikelen na dan ga je samen met die balie medewerker kijken welke toch beter bij u past.

Bestelling : dat wijst vanzelf verschillende betaal mogelijk heden , bijvoorbeeld Ideal met Abn-amro is het snelst want dan kunnen ze dat gelijk zien omdat Cameranu.nl zelf ook Abn-amro hebben .

Levering : Na betaling van u product , krijg je een email daarin staat dat ze de betaling hebben ontvangen en dat je nog een email krijgt waar je , je pakje kan volgen met TNT , je kan niet zien aan de verpakking waar het vandaan komt , want er staat een andere naam op , dan waar het vandaan komt, dat is volgens mij om diefstal te voorkomen .

After sales : zeer scherp geprijst , je kan eigenlijk niet begrijpen dat er nog korting vanaf kan ??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

justwagt 05-01-2010

Algemene score

9,5
bijzonder netjes en correct afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinelli 05-01-2010

Algemene score

9,0
Was op moment van bestellem vrijwel de goedkoopste. Eén telefoontje en er werd verzekerd dat de Sony tv 55W5500 op voorraad was.
De volgende dag kon de bestelling al worden gebracht omdat ze dan toevallig in de buurt waren.
Met ideal betaald en de volgende ochtend werd de tv bezorgd. Omdat de bezorgster 2 uur eerder was dan de afgesproken tijd belde ze onderweg vast op of dat uitkwam. Keurig hoor!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

vince72 05-01-2010

Algemene score

9,3
heel vlotte levering naar belgie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klantdecember 05-01-2010

Algemene score

8,8
De winkel en webwinkel zijn keurig overzichtelijk en klantvriendelijk. De wachttijd in de winkel was kort. Het advies dat ik kreeg was duidelijk en men nam alle tijd voor mij. Het produkt dat ik kocht was aanwezig evenals de extra assesoires die ik erbij wilde hebben. De prijs was concurerend genoeg.
Eerder heb ik een produkt gekocht waarmee ik problemen kreeg en dat werd keurig geregeld, zonder kosten hersteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fokkokuiper 05-01-2010

Algemene score

9,0
Ik was zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Ik werd daar goed en vriendelijk ontvangen door het personeel. De uitleg over de camera en het verschil tussen verschillende camera werd goed uitgelegd. ben bijzonder tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hampus 05-01-2010

Algemene score

9,8
Detta är min andra köp från CameraNu.nl och jag är mycket nöjd. För mig som kunden de svenska priserna är låga och jag apreciate den snabba leveranser. Jag kunde bara följa sänder på webben. En liten fråga: Jag skulle vilja att webbplats och e-post på engelska, men återigen: inte ett verkligt problem.

---------- vertaald met Google translate ----------
Dit is mijn tweede aankoop van CameraNu.nl en ik ben zeer tevreden. Voor mij als klant, de Zweedse prijzen zijn laag en ik waarderen de snelle levering. Ik kon alleen maar volgen de uitzending op het web. Een kleine vraag: Ik zou graag de website en e-mail in het Engels, maar nogmaals: niet een echt probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djvliek 05-01-2010

Algemene score

9,2
dit is een winkel waar ik graag terug kom
maakt niet uit waar je voor komt, de aandacht en hulp is uitstekend
en garantie e.d. word super afgehandeld
topper uit de collectie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bobstuij 05-01-2010

Algemene score

9,0
De website is door z'n eenvoud erg goed. Behalve via de website is de winkel ook erg gemakkelijk per telefoon te bereiken. De deskundigheid van de medewerkers valt daarbij op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tralalamo 05-01-2010

Algemene score

9,3
Prima aflevering.
Na bestelling dezelfde dag nog bericht,De volgende werkdag bezorgt. Keurig verpakt. Inhoud precies zoals omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willempie1954 05-01-2010

Algemene score

9,0
De camera met objectief werd op dinsdagavond om 17.00 uur besteld. Donderdagochtend, oudjaarsdag, werd al geleverd. Ik kon via de website van TNT precies volgens waar het pakket zich op dat moment bevond.
De website van CameraNu.nl is een overzichtelijke site, die snel reageert en waar de arikelen vlot gevonden kunnen worden.
Wat betreft de bereikbaarheid heb ik nog niet zo veel ervaringen mee opgedaan. Vanwege het feit dat in tevreden was over de goede afhandeling heb ik een mail gestuurd om mijn complimenten kenbaar te maken. Daarbij heb ik een vraag gesteld over de 2 jaar garantie, omdat ik dit nergens op kon terugvinden. De volgende dag kreeg ik een bericht terug met de originele factuur, met vermelding dat ik recht heb op 2 jaar garantie. Als dit valt onder de aftersales, wil ik dit waarderen met een 9.
Ik zal er zeker niet over twijfelen om bij CameraNu.nl nog eens een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

degroot55 05-01-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website.
Inderdaad binnen 1 dag geleverd. Keurige emails over de status.
Helaas zoals meerdere winkels een toeslag bij betaling met credit card.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deezoveel 05-01-2010

Algemene score

8,3
Hoewel Cameranu voor mij telefonisch slecht bereikbaar bleek (derde keer proberen was raak) bleek de afhandeling van de bestelling razendsnel. Om drie uur 's middags besteld en rond 9.00 uur de volgende ochtend stond de postbode met het pakket klaar. Alles wat erin hoorde te zitten, zat erin en was goed genoeg verpakt en voorzien van nota met BTW-vermelding (zoals door mij telefonisch gevraagd).

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

h.m.peek 05-01-2010

Algemene score

8,8
ik vind het volgen van de bestelling een beetje omslachtig teveel codes intikken etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

libeton 05-01-2010

Algemene score

8,7
Een van de beste Nederlandse websites van producten o.h.g.v. fotografie. Snel, toegankelijk, overzichtelijk, en veel relevante info. Niet altijd de allerlaagste prijs, maar bijna altijd concurrerend. Snelle en goede levering via internet, maar ook de winkel is het bezoeken waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

andbar 05-01-2010

Algemene score

9,3
Uitstekend. Zeer vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tucson31 05-01-2010

Algemene score

9,5
Via het internet een paar keer bestelling geplaast.Betaling en uitvoerring van de bestelling zijn perfeckt afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jana1401 05-01-2010

Algemene score

9,3
artikel was erg snel gevonden via een ingenieus zoekprogramma, het gemak om een artikel te bestellen en te betalen was naar volle tevredenheid, en de levering was bovendien razendsnel....kortom, niets meer dan lof.....

After sales kan ik niet beoordelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TdeBruin 05-01-2010

Algemene score

8,8
Supersnelle levering, en alles netjes verzorgd, correcte informatie, kortom zo hoort het eigenlijk altijd en overal (maar is helaas niet altijd zo)!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandomburg 05-01-2010

Algemene score

8,5
Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij cameranu.nl. het voldoet volkomen aan mij verwachtingen wat zij op de website beloven correcte en vlotte aflevering Daarbij asl je vragen hebt stellen cameranu.nl alles in het werk om deze goed te beantwoorden. Komt zeer klantvriendelijk over.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berelul 05-01-2010

Algemene score

10,0
een goede snelle en corecte afhandeling Website beschikt over voldoende gegevens en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sammie31 05-01-2010

Algemene score

8,3
Bijzonder snelle levering. Goedkoper dan andere winkels. Prima camera, goede kwaliteit en last but not least makkelijk in gebruik. Zal deze site/winkel en deze camera zeker aanbevelen aan derden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hermanlea03 05-01-2010

Algemene score

9,0
zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapvanrijn 05-01-2010

Algemene score

7,5
snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

h.schurer 05-01-2010

Algemene score

8,7
snelle aflevering en bereikbaar met lokaal telefoonnummer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

emontie 05-01-2010

Algemene score

9,0
Goede duidelijke website met veel informatie en een groot aanbod.Toch mis ik nog wel wat: bv afmetingen en gewicht van de camera's staan niet vermeld.

Ik heb een Canon SX120 besteld, voor een goede prijs, kreeg snel e-mail bevestiging van de bestelstatus, en hij werd meteen de volgende dag bezorgd - prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nowhere 05-01-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke overzichtelijke website met goede informatie. De levering is te volgen via een tracjk en trace code en was inderdaad zoals beloofd de volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pakobaits 05-01-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs,
prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paula5183 05-01-2010

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over deze internetwinkel.
Bestelling om 15.45 geplaatst en de volgende dag alles keurig door TNT afgeleverd.
Ik had één besteld artikel geannuleerd maar alwel betaald.
Het teveel betaalde bedrag stond al 2 dagen later weer op mijn rekening. En dat allemaal in de drukste tijd van het jaar.
Mijn complimenten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

btree 05-01-2010

Algemene score

8,0
goede en duidelijke website; via 'contact' snel en makkelijk te bereiken; goed aan de telefoon geholpen; snelle en correcte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alvin81 05-01-2010

Algemene score

10,0
Snelle service en correct afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews