cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacques67 11-01-2010

Algemene score

9,0
Prima (inter)winkel zoals het moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roadkill 11-01-2010

Algemene score

9,0
Snel geleverd, goede prijs. kortom, zoals het moet zijn maar je maakt het niet overal mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sbijkerk 11-01-2010

Algemene score

8,0
Super gewoon!!
Snel, goede prijs, netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

keessc 11-01-2010

Algemene score

9,0
ik had een artikel verkeerd besteld dit is keurig opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

javan 11-01-2010

Algemene score

6,0
snelle levering,winkel die te vertrouwen is.
alleen als je belt zijn ze niet zo vriendelijk,heb ook gevraagd of ze me een advies konden geven over een camera,,simpele canon of sony toestel die momenteel zeer pompulair is.
het antwoord was,we hebben zoveel producten dat we het niet weten en u niet kunnen helpen.
Meet een zucht..
een winkel is volgens mij nog altijd beter..kan je het toestel voelen en eventueel testen..maar ja..de prijs is ook belangrijk..

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Slecht

Reageer

corsa01 11-01-2010

Algemene score

9,3
duidelijke site, supersnelle levering, prima aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Essepes 11-01-2010

Algemene score

8,5
Al vaak producten gekocht bij CameraNu. In de winkel (ik rij er graag een stuk voor) en online. Online een goede snelle levering. Duidelijke site. Zeer goede prijzen. Veel keus. Enige minpunt is dat er geen zoekfunctie op de site is. In de winkel ook een zeer proffesionele en vriendelijke service. Voor mij de favoriete winkel en zijn branche.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

josdejonge 11-01-2010

Algemene score

9,3
Prima overzichtelijke site, scherpe prijzen en een vlotte levering. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patjem2309 11-01-2010

Algemene score

9,0
Steeds snelle en zeer correcte service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcmousset 11-01-2010

Algemene score

9,0
uitgebreide site die veel to-the-point-info biedt, het bestellen en afrekenen gaat heel makkelij.levering probleemloos en heel snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sasnet 11-01-2010

Algemene score

10,0
Prima feedback en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam1937bis 11-01-2010

Algemene score

10,0
Reeds meerdere keren een bestelling geplaatst, en doen plaatsen door vrienden van de foto en videoclub.
Iedereen ten volle tevreden over de ganse lijn, moesten alle internet aanbieders zo stipt en correct handelen, dan kreeg het vertrouwen een boost in aankoop op internet
proficiat cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvertBerendsen 11-01-2010

Algemene score

9,0
Bij Cameranu.nl heb ik een lensbaby besteld. Op de website stond aangegeven dat wanneer je voor vier uur zou bestellen de order de dag erna geleverd zou worden. Ik heb om half vijf mijn bestelling afgerond en betaald. Zelfs deze werd gewoon de dag erna geleverd.
Hoewel op de doos aangegeven stond dat het een canon lensbaby was zat er een Nikon lens in de doos. Ik heb hierover proberen te bellen maar het was sluitingstijd geweest. Toen ik een mail had gestuurd kreeg ik binnen een kwartier een reactie wat ik heel fijn vond.
Toen de teruggestuurde lens aangekomen was kreeg ik een telefoontje dat hij binnen was en dat de nieuwe lens uitgetest was op een canon camera zodat de goede lens aangekomen was.
Ik vind dat ik zeer goed en professioneel ben geholpen door de medewerkers van Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bokos 10-01-2010

Algemene score

10,0
Alles is zeer overzichtelijk ingedeeld op de website, alles in een bepaald onderdeel, alles wat bijelkaar hoort staat ook bij elkaar. Zeer overzichtelijk.
In de zaak zelf staat alles ook duidelijk opgesteld met voldoende informatie. Bij binnenkomst trek je een nummertje en wacht, sosm lang, tot het nummer wordt afgeroepen. Wanneer het lang duurt is het ook erg druk. Maar ondanks dat wordt er gewoon de tijd genomen om je vragen te beantwoorden. Wil je iets van bijvoorbeeld Canon, maar hetzelfde is ook aanwezig van een ander merk maar werkt hetzelfde en is beduidend goedkoper wordt dat gemeld. Aan jou de keus om te kiezen, niets wordt opgedrongen.
Bestellen via email gaat zeer snel en de levering is ALTIJD op de afgesproken datum binnen.
Gewoon een perfecte winkel en goed met zijn prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesbeth25 10-01-2010

Algemene score

9,0
de website was heel duidelijk
de bestelling was binnen de gestelde tijd keurig afgeleverd aan deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danilin 10-01-2010

Algemene score

8,8
I've bought Canon Ligeria HF200 from this web shop. Everything went just as I expected. Order - Payment - Delivery within 2 days. I'm very satisfied!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

logsyc 10-01-2010

Algemene score

6,7
Please be careful when transfering informations to TNT, the company name was forgotten on my order and the delivery failed.
Fortunately, your very reactive answer to my mail enabled a fast resolution of this issue.

regards

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

h.freije 10-01-2010

Algemene score

8,7
Alles verliep gladjes, en de bestelling kwam op de voorspelde tijd aan, wat tevens heel snel was

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

robk73 10-01-2010

Algemene score

9,3
Uitstekende reactie op bestelling snel en accuraat in de communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chipmunck 10-01-2010

Algemene score

10,0
Zondagavond besteld, dinsdagmiddag geleverd.
Goed verpakt, alles op en aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vrieweer 10-01-2010

Algemene score

8,3
Bestelling wordt snel bezorgd. Geen klachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rijko 10-01-2010

Algemene score

7,5
geen ervaring met after sales. enkele zaken besteld en nooit klachten gehad.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

KatjaS 10-01-2010

Algemene score

9,0
Levering vond na betaling per ommegaande plaats (zondag bestelling gedaan en betaling via iDeal geregeld, op maandag bevestiging dat producten verzonden waren). Pakket kon makkelijk gevolgd worden via Track&Trace. Had bij de bestelling via de website een extra verzoek gedaan via het opmerkingenveld. Hier kreeg ik, naast het standaard bevestigingsbericht ook direct antwoord op in een apart bericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petersdhomen 10-01-2010

Algemene score

7,0
goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

fveneman 10-01-2010

Algemene score

8,7
Gewoonweg prima in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1Jan7 10-01-2010

Algemene score

9,3
Snel verzonden en keurig verpakt.
Een internetbedrijf waar nog velen van kunnen leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nvt. 10-01-2010

Algemene score

10,0
Geen klachten, alles is perfect verlopen. Geen problemen qua betaling en ook met de bezorging is alles goed gegaan. Gewoon netjes op tijd afgeleverd en de bezorger is zelfs een derde keer 's avonds langsgekomen, omdat er 's middags tot twee keer toe niemand thuis was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkeeris4 10-01-2010

Algemene score

8,0
Ondanks dat op de site stond dat mijn bestelling niet compleet op voorraad was had ik alles na 2 dagen in huis.Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

water25 10-01-2010

Algemene score

9,0
Bestelling is keurig en snel afgewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman108 10-01-2010

Algemene score

9,0
ik heb via de website een printer gekocht. deze werd keurig op tijd via TNT geleverd. De website bevatte voor mij alle informatie die ik wilde weten voordat ik de printer kocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdamen82 10-01-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering. Voor 16.00 besteld en de volgende dag in huis. Net zoals op de internet pagina staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tdcebula 10-01-2010

Algemene score

10,0
Alles ging perfect. Donderdag besteld en vrijdag bij de deur. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.Wenting 09-01-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke productomschrijving op de website.
Zeer aantrekkelijke prijsstelling en vooral een supersnelle levering: zaterdag besteld, dinsdag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ErwinBordspeler 09-01-2010

Algemene score

8,8
Scherpe prijs, snelle levering, goede verpakking en een vlotte & adequate reactie op een vraag per e-mail. Dit was mijn eerste bestelling bij deze winkel. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tango1973 09-01-2010

Algemene score

8,0
snelle levering en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

emmanuelfontaine 09-01-2010

Algemene score

8,5
Nous sommes super contents du service ... commande passée le dimanche avec paiement le jour même ... et livraison chez nous en belgique le jeudi. Nous sommes très contents et si besoin, nous n'hésiterons pas à recommander via le site cameranu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Aant 09-01-2010

Algemene score

9,0
Neutraale verkoper.
Zakelijk.
Niet opdringerig.
Besteld per email,gewoon een mailtje terug dat het opjectief klaar lag om opgehaalt te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jampie1969 09-01-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbs1976 09-01-2010

Algemene score

7,7
Goed ingedeelde website met overzichtelijkheid.
Vooral onderin de extra accessoires vermelding vind ik echt geweldig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

dacf5600afbb004fc1256db10027944d 09-01-2010

Algemene score

7,8
Mooie duidelijke web-side met goede informatie waardoor je als onervaren klant toch gemakkelijk een keuze kan maken.Mijn toestel werkt naar tevredenheid!


René

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mvdhiele 09-01-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering, je wordt van het moment van bestellen direct op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Prima verpakt, en netjes op mijn werkadres afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nelha 09-01-2010

Algemene score

9,7
goede en snelle service
ook na aflevering ( garantie )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimdochy 09-01-2010

Algemene score

10,0
Vlot verloop van de bestelling.
Goed op de hoogte gehouden over tijdstip levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

behangrandenplaksel 09-01-2010

Algemene score

9,0
Zaterdagavond besteld - zaterdagavond bevestigd - maandagochtend 8:30 in huis. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helmut071072 09-01-2010

Algemene score

10,0
goeie service
klantvriendelijk
scherpe prijzen
zeer nette winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

falcobeckers 09-01-2010

Algemene score

8,0
Goede prijs en snelle en correcte levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

secs1706 09-01-2010

Algemene score

9,5
goede beschikbaarheid producten, terwijl bij overige uitverkocht.

Bijzonder snelle levering, sneller dan aangekondigd en goede tracking mogelijk

logistiek --> Beter kan niet

en prijs ook top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

floor247 09-01-2010

Algemene score

9,0
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nherik 09-01-2010

Algemene score

8,2
Tijdens de feestdagen besteld, keurig op tijd verwerkt, goede meldingen via e-mail, snelle aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SjakieZulu 09-01-2010

Algemene score

10,0
CameraNU.nl garandeert een levering binnen 1 a 2 werkdagen, als het artikel op voorraad is (ze voeren een eigen voorraad). De avond voor Kerst heb ik een Sony LCD TV besteld, een werkdag later werd een afspraak gemaakt voor de levering, een dag later werd de TV volgens afspraak afgeleverd. De TV is een Nederlands model en de doos was ongeopend bij levering. Chapeau!

Mails worden vrijwel direct beantwoord, de site ziet er verzord uit en de indeling is logisch en overzichtelijk. De TV die ik kocht (Sony 37W5500) was zo'n beetje de goedkoopste in Nederland. Ik kan iedereen CamerNU.nl dan ook van harte aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews