cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

knolj28 24-01-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed verpakt, duidelijke mailing met track&trace nummer! Alles perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madelon1 24-01-2010

Algemene score

9,7
Ik wilde deze camera op een zondagavond bestellen, maar de betaling via mijn bank met IDEAL lukte niet, waardoor ik een dubbele bestelling had geplaatst. Dezelfde zondagavond heb ik een email naar CameraNU.nl gestuurd om de situatie uit te leggen. De volgende ochtend kreeg ik meteen een mail terug met een link om de betaling via IDEAL makkelijk af te ronden.
De dag daarop (dinsdag)heb ik mijn Panasonic camera (van Panasonic Nederland!) keurig verpakt en supersnel ontvangen.
Bovendien sprak de duidelijke en uitgebreide website met veel informatie van CameraNU.nl mij erg aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

topscanner 24-01-2010

Algemene score

9,0
alles werkte snel, en tegen scherpe prijs;

en de scanner is een wereld-machine;

draait hier vol op overuren.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolevangemert 24-01-2010

Algemene score

8,5
Een zaak waar je op kunt vertrouwen!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

cetos 24-01-2010

Algemene score

9,3
1. goederen keurig op tijd afgeleverd.
2. bedrijf heeft zelf bestelling
geannuleerd waarvan duidelijk was dat
deze dubbel was (als gevolg van afgebro-
ken betaling)
3. website is voldoende informatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred1950 24-01-2010

Algemene score

8,0
altijd keurig op tijd afgeleverd en goed verpakt. geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a169898 24-01-2010

Algemene score

8,3
Een zeer snelle en accurate levering van het produkt.
Binnen 24 uur thuis bezorgt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RuudvB 24-01-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering van het bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neander24 24-01-2010

Algemene score

9,0
zeer snelle levering; had de camera 2 jaar geleden al gekocht bij Cameranu.nl; na een mailwisseling precies te weten gekomen wat ik nodig had. Topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bambam1968 24-01-2010

Algemene score

9,0
After sales niet nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermsenk 24-01-2010

Algemene score

7,7
Bestelling is snel en correct geleverd (je werd door mail goed op de hoogte gehouden). Nog gebeld met een vraag en ze waren prima te bereiken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J.Kusters 24-01-2010

Algemene score

9,3
Het product wat ik besteld
hep is perfect afgehandeld en
binnen de afgesproken tijd
afgeleverd.
Alle lof voor de firma
CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xraybody 23-01-2010

Algemene score

7,8
de levering was goed geregeld zo ook de site, wat erg verwarrend was, was de inrichting en routing in de winkel in Urk.

De routing is onduidelijk en de eerste indruk is erg chaotisch, dit is een punt dat voor verbetering vatbaar is.

Verder ben ik tevreden over uw bedrijf.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

cees1959 23-01-2010

Algemene score

9,3
alles is perfect verzorgt zowel de site als de service vandaar de goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rita59 23-01-2010

Algemene score

8,3
met 2 dagen werd de cameru keurig aangetekend afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GWelbergen 23-01-2010

Algemene score

9,7
Ik vind de website van Cameranu bijzonder duidelijk en informatief en ik heb nog nooit problemen met de bereikbaarheid ondervonden.
De bestellingen die ik gedaan heb bij Cameranu zijn altijd zeer correct en snel uitgevoerd. Soms zelfs sneller dan bij het doen van de bestelling werd aangegeven.
Betaalmogelijheid vioa Ideal is natuurlijk ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steinvoorte 23-01-2010

Algemene score

8,8
Een prima service. De betaling lukte niet meteen bij de bank maar er werd voor gezorgd dat ik een nieuwe link naar ideal kreeg al voordat ik daarover belde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotojohn 23-01-2010

Algemene score

8,7
Website kan mijns inziens wat moderner, vooral de voorpagina.
Bereikbaarheid wat afstand betreft voor mij wat ver.
Bestellingen, contact en levertijd keurig verzorgt.
Aftersales heb ik geen ervaring mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hessel.kraaij 23-01-2010

Algemene score

8,7
Snel en goed geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CPGTilanus 23-01-2010

Algemene score

8,0
Nadat mijn bestelling door een fout mijnerzijds niet is doorgegeven door Pretium, bleek er een misverstand. Overigens kreeg u wel een betaling, maar niet de bestelling. Toen het misverstand was opgelost, ging alles naar mijn gevoel wondersnel. Tevens kreeg ik heel snel eem teveel betaald bedrag terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wijnie2010 22-01-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zéér tevreden.
Alles is uitstekend verlopen.
Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomassobina 22-01-2010

Algemene score

8,5
supersnelle levering.
alles aanwezig behalve een kleine gebruiksaanwijzing voor installatie papierrol.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gorejolus 22-01-2010

Algemene score

8,0
een plezierig bedrijf; goed advies; alle tijd , ook als het druk in de winkel is. En voor de wachter ijd om rond te snuffelen én een kopje koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

brink_assen 22-01-2010

Algemene score

9,0
Duideijke website, voorzien van overzicht van bij te kopen producten,zoals geheugenkaarten, tasjes etc.
Vlekkeloze levering, e-mail swrvice over de voorgang van het leverings proces.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke021 22-01-2010

Algemene score

10,0
zeer goede en snelle service. Ook op elke verstuurde mail kreeg je reactie (zelfs tijdens het weekend). UITSTEKEND

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

------ 22-01-2010

Algemene score

9,0
Heb al eerder iets gekocht via webwinkel en goede ervaring behouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdekker 22-01-2010

Algemene score

8,5
Prima assortiment, goed prijzen, een keer iets moeten terugsturen (na de omruiltijd) en dat is keurig afgehandeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hofnar 22-01-2010

Algemene score

9,2
zeer kundig personeel, maken hun beloftes waar.
erg prettig om een internet winkel te treffen wiens voorraad klopt, en doen wat zij beloven. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corine001 22-01-2010

Algemene score

8,7
Op voorraad, levering de volgende werkdag, goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kobe48 22-01-2010

Algemene score

8,8
snel en correct geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ryanman 22-01-2010

Algemene score

9,7
Heb een sony tv bestelt en is binnen 2 dagen afgeleverd.
had eerst besteld bij goedkoopstenu.nl en die hadden hem zogezegd op voorraad,wat na een week wachten dus niet zo bleek.De leverancier bleef achter en het bestlede product was waarschijnlijk niet leverbaar.Daarna besteld bij correct maar die rekenden 40 euro meer als ik onder rembours wou laten afleveren.Tenslotten bij camera.nu uitgekomen en echt alles is snel en goed afgehandeld.Ben zeer tevreden over alles.Dus vandaar de hoge beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tripoux 21-01-2010

Algemene score

8,0
Tevreden, zowel over website, bestelling, advies en afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jensvandermeer 21-01-2010

Algemene score

9,0
Erg correcte afhandeling.
Vriendelijke en duidelijke site.
Levering stipt op aangegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasbeer1988 21-01-2010

Algemene score

6,2
het is een goed bedrijf , eerste keer via jullie besteld , maar niet de laatste keer!!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

vugts 21-01-2010

Algemene score

8,5
Duidelijk en overzichtelijke site; snelle en keurige bezorging. Al met al een betrouwbare indruk

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

oordeel01 21-01-2010

Algemene score

9,5
site: het 'gemak' van een site is altijd subjectief. Ik vind de site a) uiterst toegankelijk b) relevant feitelijk-informatief (geen opgeschroefde verkooppraatjes) c)uitstekend van herkenbare afbeeldingen voorzien
best/lev: precies als een vorige keer: zorgvuldig geformuleerd,geadministreerd en via e-mail begeleid. Stipt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hsouren 21-01-2010

Algemene score

9,0
Prima keuze in webshop, levering volgens afspraak de volgende dag.
Netjes en degelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milo1970 21-01-2010

Algemene score

8,3
Ik heb 's middags om drie uur via de website een bestelling gedaan, om een uur later al bericht van verzending te krijgen. De volgende dag werd de bestelling keurig afgeleverd. Veel sneller kan echt niet. Fantastisch!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cameranuandre 21-01-2010

Algemene score

9,3
Ik heb hier al meerdere camera's gekocht,plus een verrekijker, en het bevalt me uitstekend.Snelle levering, betrouwbare voorraad-indicatie, en stukken goedkoper dan in de winkel.Een echte aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdfhee 21-01-2010

Algemene score

9,3
Snel en zeer correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WAHL 21-01-2010

Algemene score

8,0
Hi my order is arrived very quickly.

it would be the best if the website is in french or english.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pdijk 21-01-2010

Algemene score

6,0
Telefonische service snel en erg vriendelijk.

Er was een kortingsaanbieding voor de camera met een ander (goedkoper) opslagkaartje dan dat ik kocht. Ondanks dat ik bij de camera een duurder kaartje kocht, kreeg ik geen korting, ook niet nadat ik er om vroeg. Erg zuinig (wat is 15 euro korting op een aanschaf van 5000 euro ?).

Moest in de winkel erg lang wachten omdat er maar twee mensen hielpen. Terwijl ik geholpen werd ging de medewerker die me aan het helpen was ook nog een gesprek aan met zijn collega waar de gevraagde extra ondersteuning bleef.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Surdientje 21-01-2010

Algemene score

8,2
Duidelijke website, goede en snelle afhandeling/bezorging producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Korverpat 21-01-2010

Algemene score

9,0
Aangeklikt via kieskeurig. 's Middags rond half vijf besteld en toch de volgende dag geleverd. Bovendien was het artikel, zoals in de link vermeld, inderdaad op voorraad, dat is niet altijd zo bij andere winkels. Zeer tevreden tot nu toe, compliment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

t.nohlmans 21-01-2010

Algemene score

8,0
Alles is goed verlopen en prima aangeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

renedelaat 21-01-2010

Algemene score

8,7
after sales nog niet bekent

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

notglad 21-01-2010

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk klantvriendelijk personeel.
Cameranu-winkel is goed bereikbaar en fraai ingericht. Personeel adviseert indien dit gewenst wordt. Men kan ook direct product meenemen. Met nummertje trekken is met deze en andere keuzes rekening gehouden.
Geen ervaring met toezending.
Is landelijk gezien één van de goedkoopste fotowebwinkels.
Een jaar extra garantie geven zou nog beter zijn. Bepaalde zaken geven nl 2 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tijsvddonk 21-01-2010

Algemene score

9,5
Dit is de tweede keer dat ik hier iets koop en alles wordt perfect afgehandeld. De door mij bestelde rollen van 3 m. lang werden speciaal afgeleverd door hun eigen vervoer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.smidts 21-01-2010

Algemene score

9,0
Snel, concurrerend en informatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LemmensJo 21-01-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering.
Zeer goede prijs.
Zeer goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews