cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mp911 25-01-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering, klant vriendelijk en goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans Boer 25-01-2010

Algemene score

8,3
De site vind ik niet erg overzichtelijk. Heel veel rubrieken en het is niet altijd snel duidelijk onder welke rubriek je moet zoeken. Bestelling en levering gaan supersnel en ook als er iets defect is, is de nazorg prima!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans234 25-01-2010

Algemene score

9,7
doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchWilly 25-01-2010

Algemene score

9,0
Bestelling netjes en op tijd afgeleverd.
Geen klachten tot op heden.
Geen ervaring met garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth0 25-01-2010

Algemene score

9,5
Goede service!
Snelle levering, ziet er perfect uit. Kortom...een volgende keer weer bij www.camara.nu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s.sfennet 25-01-2010

Algemene score

7,8
prima

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J.Wieringa 25-01-2010

Algemene score

9,3
Ik zocht een Panasonic DVD-recorder en kwam op de site van Kieskeurig waar ik de aanbieding van Camera NU zag.
Ik heb deze besteld bij hun en ik moet zeggen dat e.e.a. zeer vlot is verlopen . Ik ben dik tevreden over het product en de aflevering.
Maar ik kende het bedrijf al van vorige bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naphausen-siebelder 25-01-2010

Algemene score

10,0
overzichtelijke website, gemakkelijke manier van bestellen en betalen, goede informatie over betaling, verzending en levering dmv mail, en daarbij ook nog eens de beste prijzen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertha1951 25-01-2010

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de aankoop en het te woord staan via de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammeke009 25-01-2010

Algemene score

9,0
Heb mijn film camera sony DCR 37E besteld. En binnen no-time was het binnen!!! Echt goede service, vooral met de mailtjes die je krijgt over de status van je bestellig etc. Je wordt op de hoogte gehouden tot het verkrijgen van de trackcode van TNT en vanaf de TNT site kan je de rest volgen. Beetje onduidelijkheid bij TNT zelf, over de afleveringsdatum maar voor de rest is het prima geregeld!! Ook de website is gebruikersvriendelijk, gewoon duidelijk hoe en wat. En op één website na de beste prijs.Alleen die andere website werkte met een postbedrijf die nogal laks was. Vandaar mijn keuze op Camera.nu. Ben blij dat ik camera.nu heb gekozen.
Daar kunnen andere bedrijven nog wel eens wat van leren!!!!!

Oja BTW G E W E L D I G E Camera!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

coradiel 25-01-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering en netjes verpakt. We hebben deze camera nog maar 2 weken dus after sale kunnen we gelukkig nog niet beoordelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

68innzG 25-01-2010

Algemene score

10,0
Goed en snel berijkbaar,
altijd vriendelijk,
telefonich ook behulpzaam.
Dit is mijn winkel.
sorry kan alleen maar tienen
geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bear664 25-01-2010

Algemene score

9,3
Perfecte service en aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clemens1955 25-01-2010

Algemene score

10,0
Dat deze service nog zo bestaat.Overzichtelijke site, makkelijke betaalmethode, snelle levering en ook nog eens 2 jaar garantie op het product.
Precies zoals een webwinkel moet functioneren. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woutervanderzouwe 25-01-2010

Algemene score

10,0
Prima, snelle levering, duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jehanne 25-01-2010

Algemene score

9,0
uitzonderlijk snelle service en levering. vriendelijke en accurate klantendienst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk Boom 25-01-2010

Algemene score

8,0
Ik wilde een flitser bestellen en had de vraag of deze wel past bij mijn camera. Het antwoord kwam binnen een dag en was deskundig. De bestelling die ik 's middags deed, werd dezelfde dag nog op de post gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan.Schonenburg 25-01-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website, complete beschrijving up-to date.
Goed toegankelijk, nette klantvriendelijke service.
Aanrader wat mij persoonlijk betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mariel72 25-01-2010

Algemene score

8,2
Goeie internetsite, snelle levering en kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul van der Linden 25-01-2010

Algemene score

8,2
Snelle levering en correcte afwikkeling kortom een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RobWietze 24-01-2010

Algemene score

8,5
Zeer tevreden over de aankoop van mijn camera bij deze site!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DKlamer 24-01-2010

Algemene score

9,5
Goede service en helder proces bij de bestelling van de camera.
Erg tevreden over de camera.
60 GB is ruimschoot voldoende voor onze doeleinden. Gebruikersvriendelijk en touch screen maken van het nemen van films/foto's tot een kinderspel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jensvandermeert 24-01-2010

Algemene score

9,0
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19Tedious72 24-01-2010

Algemene score

8,7
Goede website, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Oter 24-01-2010

Algemene score

9,0
Levering volgens afspraak. Scherpe prijzen!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suir1947 24-01-2010

Algemene score

8,0
Ik diverse malen iets gekocht bij cameranu. Ook heb ik tijd uitgetrokken om bij het kopen van apparatuur waar ik iets meer van wilde weten en zien het bedrijf bezocht. Daar heb ik een duidelijk voorlichting gekregen.Ze hebben veel in voorraad en de voorraad klopt ook met wat er op de site staat aangegeven. Dus niet dat het achteraf in backorder staat. Kortom goede voorlichting goede prijs en levering zoals beloofd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wilmahoogenhuizen 24-01-2010

Algemene score

10,0
Bijzonder tevreden over de site, de winkel, het personeel en de snelheid van bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voor-EnAchternaam 24-01-2010

Algemene score

8,0
zeer vlotte levering, netjes betalen met iDeal, goede status info. Voorbeeldig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Stevenaprilia 24-01-2010

Algemene score

9,5
ZEER TEVREDEN OOK ZEER VLUGGE LEVERING.

ENKEL JAMMER LENS NU AL GOEDKOPER €59 BETAALD NU €50

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knolj28 24-01-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed verpakt, duidelijke mailing met track&trace nummer! Alles perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madelon1 24-01-2010

Algemene score

9,7
Ik wilde deze camera op een zondagavond bestellen, maar de betaling via mijn bank met IDEAL lukte niet, waardoor ik een dubbele bestelling had geplaatst. Dezelfde zondagavond heb ik een email naar CameraNU.nl gestuurd om de situatie uit te leggen. De volgende ochtend kreeg ik meteen een mail terug met een link om de betaling via IDEAL makkelijk af te ronden.
De dag daarop (dinsdag)heb ik mijn Panasonic camera (van Panasonic Nederland!) keurig verpakt en supersnel ontvangen.
Bovendien sprak de duidelijke en uitgebreide website met veel informatie van CameraNU.nl mij erg aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

topscanner 24-01-2010

Algemene score

9,0
alles werkte snel, en tegen scherpe prijs;

en de scanner is een wereld-machine;

draait hier vol op overuren.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolevangemert 24-01-2010

Algemene score

8,5
Een zaak waar je op kunt vertrouwen!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

cetos 24-01-2010

Algemene score

9,3
1. goederen keurig op tijd afgeleverd.
2. bedrijf heeft zelf bestelling
geannuleerd waarvan duidelijk was dat
deze dubbel was (als gevolg van afgebro-
ken betaling)
3. website is voldoende informatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred1950 24-01-2010

Algemene score

8,0
altijd keurig op tijd afgeleverd en goed verpakt. geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a169898 24-01-2010

Algemene score

8,3
Een zeer snelle en accurate levering van het produkt.
Binnen 24 uur thuis bezorgt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RuudvB 24-01-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering van het bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neander24 24-01-2010

Algemene score

9,0
zeer snelle levering; had de camera 2 jaar geleden al gekocht bij Cameranu.nl; na een mailwisseling precies te weten gekomen wat ik nodig had. Topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bambam1968 24-01-2010

Algemene score

9,0
After sales niet nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermsenk 24-01-2010

Algemene score

7,7
Bestelling is snel en correct geleverd (je werd door mail goed op de hoogte gehouden). Nog gebeld met een vraag en ze waren prima te bereiken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J.Kusters 24-01-2010

Algemene score

9,3
Het product wat ik besteld
hep is perfect afgehandeld en
binnen de afgesproken tijd
afgeleverd.
Alle lof voor de firma
CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xraybody 23-01-2010

Algemene score

7,8
de levering was goed geregeld zo ook de site, wat erg verwarrend was, was de inrichting en routing in de winkel in Urk.

De routing is onduidelijk en de eerste indruk is erg chaotisch, dit is een punt dat voor verbetering vatbaar is.

Verder ben ik tevreden over uw bedrijf.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

cees1959 23-01-2010

Algemene score

9,3
alles is perfect verzorgt zowel de site als de service vandaar de goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rita59 23-01-2010

Algemene score

8,3
met 2 dagen werd de cameru keurig aangetekend afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GWelbergen 23-01-2010

Algemene score

9,7
Ik vind de website van Cameranu bijzonder duidelijk en informatief en ik heb nog nooit problemen met de bereikbaarheid ondervonden.
De bestellingen die ik gedaan heb bij Cameranu zijn altijd zeer correct en snel uitgevoerd. Soms zelfs sneller dan bij het doen van de bestelling werd aangegeven.
Betaalmogelijheid vioa Ideal is natuurlijk ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steinvoorte 23-01-2010

Algemene score

8,8
Een prima service. De betaling lukte niet meteen bij de bank maar er werd voor gezorgd dat ik een nieuwe link naar ideal kreeg al voordat ik daarover belde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotojohn 23-01-2010

Algemene score

8,7
Website kan mijns inziens wat moderner, vooral de voorpagina.
Bereikbaarheid wat afstand betreft voor mij wat ver.
Bestellingen, contact en levertijd keurig verzorgt.
Aftersales heb ik geen ervaring mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hessel.kraaij 23-01-2010

Algemene score

8,7
Snel en goed geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CPGTilanus 23-01-2010

Algemene score

8,0
Nadat mijn bestelling door een fout mijnerzijds niet is doorgegeven door Pretium, bleek er een misverstand. Overigens kreeg u wel een betaling, maar niet de bestelling. Toen het misverstand was opgelost, ging alles naar mijn gevoel wondersnel. Tevens kreeg ik heel snel eem teveel betaald bedrag terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wijnie2010 22-01-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zéér tevreden.
Alles is uitstekend verlopen.
Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews