cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43616 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ryanman 22-01-2010

Algemene score

9,7
Heb een sony tv bestelt en is binnen 2 dagen afgeleverd.
had eerst besteld bij goedkoopstenu.nl en die hadden hem zogezegd op voorraad,wat na een week wachten dus niet zo bleek.De leverancier bleef achter en het bestlede product was waarschijnlijk niet leverbaar.Daarna besteld bij correct maar die rekenden 40 euro meer als ik onder rembours wou laten afleveren.Tenslotten bij camera.nu uitgekomen en echt alles is snel en goed afgehandeld.Ben zeer tevreden over alles.Dus vandaar de hoge beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tripoux 21-01-2010

Algemene score

8,0
Tevreden, zowel over website, bestelling, advies en afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jensvandermeer 21-01-2010

Algemene score

9,0
Erg correcte afhandeling.
Vriendelijke en duidelijke site.
Levering stipt op aangegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasbeer1988 21-01-2010

Algemene score

6,2
het is een goed bedrijf , eerste keer via jullie besteld , maar niet de laatste keer!!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

vugts 21-01-2010

Algemene score

8,5
Duidelijk en overzichtelijke site; snelle en keurige bezorging. Al met al een betrouwbare indruk

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

oordeel01 21-01-2010

Algemene score

9,5
site: het 'gemak' van een site is altijd subjectief. Ik vind de site a) uiterst toegankelijk b) relevant feitelijk-informatief (geen opgeschroefde verkooppraatjes) c)uitstekend van herkenbare afbeeldingen voorzien
best/lev: precies als een vorige keer: zorgvuldig geformuleerd,geadministreerd en via e-mail begeleid. Stipt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hsouren 21-01-2010

Algemene score

9,0
Prima keuze in webshop, levering volgens afspraak de volgende dag.
Netjes en degelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milo1970 21-01-2010

Algemene score

8,3
Ik heb 's middags om drie uur via de website een bestelling gedaan, om een uur later al bericht van verzending te krijgen. De volgende dag werd de bestelling keurig afgeleverd. Veel sneller kan echt niet. Fantastisch!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cameranuandre 21-01-2010

Algemene score

9,3
Ik heb hier al meerdere camera's gekocht,plus een verrekijker, en het bevalt me uitstekend.Snelle levering, betrouwbare voorraad-indicatie, en stukken goedkoper dan in de winkel.Een echte aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdfhee 21-01-2010

Algemene score

9,3
Snel en zeer correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WAHL 21-01-2010

Algemene score

8,0
Hi my order is arrived very quickly.

it would be the best if the website is in french or english.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pdijk 21-01-2010

Algemene score

6,0
Telefonische service snel en erg vriendelijk.

Er was een kortingsaanbieding voor de camera met een ander (goedkoper) opslagkaartje dan dat ik kocht. Ondanks dat ik bij de camera een duurder kaartje kocht, kreeg ik geen korting, ook niet nadat ik er om vroeg. Erg zuinig (wat is 15 euro korting op een aanschaf van 5000 euro ?).

Moest in de winkel erg lang wachten omdat er maar twee mensen hielpen. Terwijl ik geholpen werd ging de medewerker die me aan het helpen was ook nog een gesprek aan met zijn collega waar de gevraagde extra ondersteuning bleef.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Surdientje 21-01-2010

Algemene score

8,2
Duidelijke website, goede en snelle afhandeling/bezorging producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Korverpat 21-01-2010

Algemene score

9,0
Aangeklikt via kieskeurig. 's Middags rond half vijf besteld en toch de volgende dag geleverd. Bovendien was het artikel, zoals in de link vermeld, inderdaad op voorraad, dat is niet altijd zo bij andere winkels. Zeer tevreden tot nu toe, compliment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

t.nohlmans 21-01-2010

Algemene score

8,0
Alles is goed verlopen en prima aangeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

renedelaat 21-01-2010

Algemene score

8,7
after sales nog niet bekent

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

notglad 21-01-2010

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk klantvriendelijk personeel.
Cameranu-winkel is goed bereikbaar en fraai ingericht. Personeel adviseert indien dit gewenst wordt. Men kan ook direct product meenemen. Met nummertje trekken is met deze en andere keuzes rekening gehouden.
Geen ervaring met toezending.
Is landelijk gezien één van de goedkoopste fotowebwinkels.
Een jaar extra garantie geven zou nog beter zijn. Bepaalde zaken geven nl 2 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tijsvddonk 21-01-2010

Algemene score

9,5
Dit is de tweede keer dat ik hier iets koop en alles wordt perfect afgehandeld. De door mij bestelde rollen van 3 m. lang werden speciaal afgeleverd door hun eigen vervoer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.smidts 21-01-2010

Algemene score

9,0
Snel, concurrerend en informatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LemmensJo 21-01-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering.
Zeer goede prijs.
Zeer goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raekers 21-01-2010

Algemene score

8,3
koop 3 a 4 keer per jaar
diverse fotografische
artikelen.
Ook voor wat betreft
de duurdere artikelen
zijn ze qua prijs zeer concurrerend.
Ik laat de artikelen
via hun eigen koerier
bij mij bezorgen, hetgeen
vlekkeloos gebeurt,tegen
aan alleszins acceptabel tarief van 20 euro.


kopen via internet
is voor mij - gezien mijn
leeftijd ( 75 ) niet
een eerste optie.
Voor Cameranu maak ik
gezien mijn goede ervaringen een uitzondering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gijs1gans 21-01-2010

Algemene score

9,5
Website is duidelijk, geeft goede informatie en geeft ook vertrouwen. De bestelling en levering ging heel goed, sneller dan ik had verwacht en keurig afgeleverd, geeft allemaal een goed gevoel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

babytje 21-01-2010

Algemene score

8,7
Snelle en goede bezorging.
Produkt in goede staat.
Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

stamoudste 21-01-2010

Algemene score

9,0
Website is duidelijk en uitstekend gegroepeerd. Bereikbaarheid is als je de juiste openingstijden kent optimaal. Bestelling en levering meer dan goed. After sales nog niet meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcsuef 21-01-2010

Algemene score

9,8
Erg snelle communicatie bij vragen zeer behulpzaam product werd erg snel en perfect verpakt geleverd met originele Nederlandse garantie en handleidingen. Makkelijk te bereiken via telefoon en mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerbil12 21-01-2010

Algemene score

9,2
Ik vond van bestelling tot aflevering erg goed! De mails om me op de hoogte te houden van de stand van zaken vond ik erg prettig. Wat er werd belooft werd ook gedaan en de vertraging (van slechts 1 dag ) werd keurig gemeld waardoor ik me geen seconde 'ongerust' hoefde te maken over het tijdstip van aflevering en of het wel kwam.
Comlimenten dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy1977 21-01-2010

Algemene score

10,0
Perfekte en snelle levering.
Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camernu 20-01-2010

Algemene score

9,2
perfecte organisatie en ewrg klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bear664 20-01-2010

Algemene score

9,0
Snelle service; zelfs in het weekeinde werden mails beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rianmisa 20-01-2010

Algemene score

9,0
Snel en netjes geholpen tijdens telefonische vragen.
Levering aangekochte producten per mail bevestigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drick 20-01-2010

Algemene score

9,5
Winkel hield zich goed aan zijn afspraak. Voor 16.00 betaald, volgende dag werd het product al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenc77 20-01-2010

Algemene score

9,0
Snelle service en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geeroos 20-01-2010

Algemene score

9,7
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannesdekker 20-01-2010

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website.
Prijsgunstig.
Zeer vlotte levering en een goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westra.S 20-01-2010

Algemene score

9,5
Nikon flitser bestelt die de volgende dag al binnen was.
Helaas waren de bijgeleverde oplaadbare batterijen ondanks netjes opladen niet goed.Na nog een aantal keer proberen de batterijen teruggestuurd zonder de bijgeleverde lader want ik verwachte alleen 4 nieuwe batterijen. Binnen 2 dagen werden er 4 nieuwe batterijen plus een nieuwe oplader bezorgd.
Dus ik ben zeer tevreden over CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcschuit 20-01-2010

Algemene score

10,0
Zo moet het! A+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dieuwer37 20-01-2010

Algemene score

9,2
Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benbrefeld 20-01-2010

Algemene score

7,5
's avonds beter telefonisch bereikbaar zijn. Dit past bij een internetbestellingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RiekusHatzmann 20-01-2010

Algemene score

8,0
't is een beetje zoeken maar zodra je eea gevonden hebt perfecte service en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PieterMali 20-01-2010

Algemene score

8,5
Woensdag besteld, betaald per bank om 11.55, om 18uur verzonden en donderdag geleverd!

Razendsnel en volgens verwachtingen, voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maartenfontein 20-01-2010

Algemene score

8,8
Goede en snelle aflevering. Ook verkeerde artikelen die uit de verpakking waren gehaald werden tegen een zeer reele vergoeding terug genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leonsneon 20-01-2010

Algemene score

8,3
Goede service en gebruiksvriendelijke website. Veel keus en scherp geprijst. Zondags besteld en dinsdags in huis. Qua garantie en after sales is het altijd afwachten. Maar dat is in de plaatselijke winkel ook altijd zo.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DavidFoster 20-01-2010

Algemene score

9,5
Epson scanner gekocht.
Perfect opgeleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IJCRits 20-01-2010

Algemene score

8,5
Superservice, elke keer weer, mensen met verstand van zaken.
Nemen de tijd voor jou en je vragen. Ook achteraf nooit te beroerd voor service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aopran 20-01-2010

Algemene score

8,5
...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Johan Bodewes 20-01-2010

Algemene score

10,0
Bijzonder goede service. Lage prijzen.Zeer klantvriedelijk. Vandaag besteld beslist morgen in huis. Zeer aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Compass123 20-01-2010

Algemene score

8,2
Zeer vlotte levering.
Zeer goed op de hoogte gehouden van de vorderingen naa betaling.
Product binnen 24 uur thuis.

Kortom zoals het hoort en een voorbeeld voor vele anderen.
Kan het weten , daar ik veel via het internet bestel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hatzm001 20-01-2010

Algemene score

8,8
scanner is stipt op tijd geleverd en ik werd duidelijk geinformeerd over de levering.
De scanner werkt na volle teveredenheid.
De prijs lag inclusief verzend-kosten 20% onder de winkelsprijs. De levertijd was 2 dagen en bij de winkel een week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

StiekelC 20-01-2010

Algemene score

8,7
goede en snelle levering.
Retour zending bijzonder snel en correct afgehandeld. Echter voor ieder item moet een afzonderlijk formulier ingevuld worden. Meer artikelen op een formulier zou handiger zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

edak 20-01-2010

Algemene score

9,5
Een hoekzoeker van Nikon voor de D700 besteld die bij andere leveraciers niet voorradig waren, bezorging binnen 24 uur, netjes met TNT, en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews