cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Juan_DLC 29-01-2010

Algemene score

9,0
Uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel-123 29-01-2010

Algemene score

9,2
Zeer uitgebreid assortiment, kundig personeel die alle tijd voor je neemt als je in de winkel bent, makkelijk bestellen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansnoppen 29-01-2010

Algemene score

9,0
Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DinyBulthuis 29-01-2010

Algemene score

9,3
Allereerst had ik een vraag gesteld via de mail. Ik kreeg antwoord binnen 24 uur. Na de bestelling geplaatst te hebben en betaald te hebben bedacht ik dat ik eigenlijk nog iets erbij wilde hebben. Mail gestuurd en wanneer ik het bedrag over zou maken met vermelding van mijn vorige factnummer kwam het bij de eerste bestelling. Het zat erbij bij de rest van de bestelling en inderdaad zonder extra verzendkosten.
Zeer tevreden, snel en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jorienwattel 29-01-2010

Algemene score

9,0
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voetbal5 29-01-2010

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ab 29-01-2010

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bnvanmourik 29-01-2010

Algemene score

9,0
Perfecte service & snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette100 29-01-2010

Algemene score

9,0
Inmiddels een paar leuke dingen gekocht bij CameraNU.nl waarvan alles vlekkeloos is verlopen. Ideaal! Lekker gemakkelijk thuis shoppen, veilig/vertrouwd en keurige levering! (Canon tussenring/Canon D10)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tmeenink 29-01-2010

Algemene score

8,0
goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bob-Visser 29-01-2010

Algemene score

8,7
Ontvang al enige tijd nieuwsbrief. N.a.v. deze bekendheid winkel in Urk bezocht.
Zeer goed persoonlijk geholpen. Verkopen dacht verder dan mijn vraag (b.v. om ouderwetse flitser aan te sluiten).
Aantal kleine steekjes laten vallen: 1. niet vermeld dat er geen geheugenkaartje meegeleverd werd (zat nu zondag NIET te testen).
2. verkoper kende niet alle mogelijkheden van camera zoals 1e en 2e gordijn (is er wel) en macro opnamen (wel mogelijk)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frenal 29-01-2010

Algemene score

7,8
Levering goed verlopen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

wdequelerijboere 29-01-2010

Algemene score

8,2
uitgebreide duiselijke site, goede prijzen en prima afhandeling. Ook bij iets retourneren snel een mail en geld terug. Kortom prima service!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dcstefan 29-01-2010

Algemene score

10,0
Zeer goed winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

islager 29-01-2010

Algemene score

10,0
Een week na mijn aankoop ontdekte ik dat de camera (canon g11) een niet werkende pixel had. Bij navraag kreeg ik snel een antwoord en heb ik de camera teruggestuurd. Het is netjes in behandeling genomen en naar canon doorgestuurd voor reparatie (valt onder garantie). Goede informatie gekregen over de ontvangst en doorzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moon4chris 29-01-2010

Algemene score

9,0
op donderdag de bestelling geplaatst en had op vrijdag de spullen al in huis, super.
op de website staat alles goed uitgelegd mbt de specs van de apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierrottweiler 29-01-2010

Algemene score

9,0
cheap and fast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJSNIJDER 29-01-2010

Algemene score

8,0
Goede website waarin duidelijk wordt aangegeven wat de garantie condities zijn (2 jaar) en of het een Nederlands of Europees model betreft (Nederlands dus met Nederlandse handleiding). Veel andere winkels zijn daar niet duidelijk in.

Bestelling en status goed verzorgd. Minpuntjes betreffen de verpakking: blijkbaar was D90 body tijdelijk uitverkocht(zoals bij veel andere winkels ). Daarom doos D90 met kitlens verstuurd waaruit de lens is verwijderd zonder de vrijgekomen ruimte op te vullen. Daardoor kon de inhoud tijdens transport vrijelijk schuiven. Inhoud toch zonder beschadigingen ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

l.koppen 28-01-2010

Algemene score

9,2
Website bevat veel relevante informatie, is van uitstekende opzet met duidelijke categorieën en overzichtelijke pagina's. Aanvullende informatie(technisch) was gemakkelijk te verkrijgen via een snelle en vooral deskunsige telefonische afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mainski 28-01-2010

Algemene score

9,0
lekker snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

willemcamstra 28-01-2010

Algemene score

9,0
Altijd correct en keurig op tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PierreH 28-01-2010

Algemene score

9,3
Supersnelle afhandeling en levering tegen een prima prijs !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMK75 28-01-2010

Algemene score

9,0
gewoon goed en duidelijk en snelle levering.
kortom helemaal top :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GaDrent 28-01-2010

Algemene score

8,0
Ik heb nu een aantal keren via CameraNu gekocht en ben een erg tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

henry0527 28-01-2010

Algemene score

9,0
heb er meerdere malen wat aangeschaft en zou er zeker weer heen gaan.

Nette, overzichtelijke winkel, deskundig personeel, goede prijs, ruim assortiment en gratis koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cschram 28-01-2010

Algemene score

7,3
Vertalingen bij sommige producten krakkemikkig!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

annefaes 28-01-2010

Algemene score

9,8
ik had bang om iets op het internet te bestellen (zeker ivm het bedrag vd aankoop)
het verliep allemaal vlekkenloos, nog beter dan ik zelf had durven hopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adjidono81 28-01-2010

Algemene score

8,5
I like the bag a lot :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Klijnstra 28-01-2010

Algemene score

8,8
Heel goede service. Erg plezierige en behulpzame mensen aan de telefoon. Zo kom ik het niet vaak tegen. Niet alleen deze keer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poelaert 28-01-2010

Algemene score

8,8
Vlugge levering zonder problemen.
Materialen zijn zeer degelijk !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nnoort 28-01-2010

Algemene score

8,0
Alles ging zeer efficiënt.
Nu nog ervaring opdoen met het product en eventuele after sales.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelito 28-01-2010

Algemene score

9,5
Product zeer scherp geprijsd. Vlotte en goedkope levering. Product goed verpakt. Totaal geen klachten. Kortom een heel tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Priyono81 28-01-2010

Algemene score

9,8
Tot op heden ben ik er uitmuntend geholpen. Zo zou er meer winkels moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThT 28-01-2010

Algemene score

9,5
Ik heb op dinsdagavond 26 januari 2010, laat, een bestelling geplaatst en een aantal bevestigingen gekregen over voorraad en levering. Helder, duidelijk met verwijzing naar mogelijkheden zoaals het opnemen van contact als er vragen zijn. Wat ik mis is een bevestiging dat het spul op voooraad is. De huidige mededeling houdt een slag om de arm. Ik zou het toejuichen wanneer blijkt dat spullen op voorraad zijn en geleverd kunnen worden, dit nog boor betaling wordt vastgesteld. Maakt het handelen en leveren nog inzichtelijker. Desondanks een hoge waardering op snelheid en helderheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benbenny 28-01-2010

Algemene score

9,7
alles volgen afspraak geleverd .
je wordt goed op de hoogte gebracht van de ontwikelingen rond om de besteling een goede voor en nazorg van de besteling dus. ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJy 28-01-2010

Algemene score

8,0
ik heb de 12-60mm SWD al een tijdje in huis en ben zeer tevreden over deze lens. supersnel en haarscherp, ook bij was minder licht. De beste aanvulling op deze lens is natuurlijk de 50-200mm SWD.
Ook deze aangeschaft en gebruik hem nu een paar weken.
In een woord: super!redelijk compact in vergelijk met de Sigma 70-200, ook supersnel en haarscherp. Een vogel tijdens de vlucht is geen enkel probleem. Dit wat betreft de lens.
Cameranu is wat anders. de service en adviezen zijn prima,
en de prijs meestal ook wel. Alleen, dat wachten......wachten......dat duurt vaak langer dan 1 uur voordat je geholpen wordt. Dit vind ik schandalig (camera-express is w.d.b/ veel beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tweemeterman 28-01-2010

Algemene score

8,5
Erg snelle levering, volgende dag in huis zoals beloofd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

josje53 27-01-2010

Algemene score

9,0
vlotte levering
perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flip65 27-01-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke website,goede en snelle levering.
onze ervaring met een defect produkt Usb stick
via telefoon direct met medewerker in contakt zonder keuze menu
duidelijke instucties i.v.m.retourzenden
twee dagen later door nieuw exemplaar aangetekend ontvangen.
top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mensink1 27-01-2010

Algemene score

8,7
Ze komen gewoon de afspraken na.
Bestellen en de volgende dag wordt het geleverd.

Top !!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jocrisse 27-01-2010

Algemene score

8,5
Ooit daar mijn Nikon D70 gekocht, nu een fotoprinter, de Canon Pixma i4700. Was daar het goedkoopst. Keurig binnen een dag geleverd, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Petra47 27-01-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel in huis. De producten zaten goed in een grotere doos beschermd verpakt waarbij het risico op schade zeer gering is. Producten zagen er goed uit en prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fredvonk 27-01-2010

Algemene score

8,5
website:zeer overzichtelijk
gebruiksvriendelijk.

Bereikbaarheid: Vanuit Boxmeer
moeilijk . Met openbaar vervoer problematisch.

Bestelling en levering: snel
en correct.

After sales : vakkundige en
eerlijke voorlichting.

Conclusie:
Cameranu :Betrouwbaar en
"prettig in de omgang"!


Attentie: Dit is nu al de derde keer dat u mij met deze
enquete lastig valt.
NIET MEER DOEN !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeovanderHarst 27-01-2010

Algemene score

9,5
Website geeft prima informatie om weloverwogen je keuze te maken en bestelling via de website te doen. Alles snel, conform afspraak en keurig verpakt vertuurd. Toppie! en ik zou het zo weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Essie83 27-01-2010

Algemene score

9,5
Mooie site en een supersnelle en vriendelijke afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkempers 27-01-2010

Algemene score

8,3
keurig en vlot geregeld, duidelijk allemaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

daansmit 27-01-2010

Algemene score

7,5
Goede service in winkel.
Assortiment is geweldig!
Veel op voorraad.

In mijn ogen net een stukje beter vergeleken Fotokonijnenberg.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Erik L 27-01-2010

Algemene score

9,2
Ik koop al jaren bij CameraNu.nl en ik ben zeer tevreden over hun. Over het algemeen hebben ze zeer scherpe prijzen en als het ergens anders goedkoper aangeboden wordt, dan vraag ik eerst aan hun of ze het voor dat bedrag ook aan kunnen bieden. Dat gaat niet altijd, maar soms wel. Ik vind het prettig om 1 leverancier te hebben voor mijn fotoapparatuur en dat is dus vrijwel altijd CameraNu.nl

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mescie 27-01-2010

Algemene score

9,0
Zelf had ik een verkeerd product besteld, deze wel netjes binnen gekregen en weer terug gestuurd om deze om te ruilen voor het juiste product. Ik ontving alleen helaas het verkeerde product maar dit werd door de helpdesk perfect opgepakt en de volgende dag nog had ik het juiste product in huis.

Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja5 27-01-2010

Algemene score

8,0
Eerste headset functioneerde niet goed, maar zonder schromen werd een nieuw exemplaar opgestuurd die wel goed werkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews