cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MarkdePooter 17-01-2010

Algemene score

8,0
Prima transactie. Heldere communicatie en afwerking via ideal, snel geleverd (binnen twee werkdagen) en netjes verpakt.

Keurig en een zekere aanrader!
Mark

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

bobbrouwer 17-01-2010

Algemene score

9,0
Goedkoop en goed.
site opgeslagen en bij volgende aankoop zal ik deze site zeker weer bezoeken en vergelijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Broekstra 17-01-2010

Algemene score

8,5
Camera kit is ondanks informatie dat bij betalingen uitgezonderd via ABN AMRO, enkele werkdagen op zich laat wachten, al binnen 36 uur geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

drekepek 17-01-2010

Algemene score

9,7
prima winkel / website pakket snel en netjes ontvangen.
aanbod van extra s bij sommige producten is prettig en handig te bestellen in een pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dogsen 17-01-2010

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering van aangekocht product, met duidelijke contact gegevens voor evt. vragen.prijs is goed
kortom prima zoals dat behoord te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jmre 17-01-2010

Algemene score

9,3
ik geef 8 voor bestelling en levering : bestelling was zeer goed maar het is onmogelijk de levering te volgen via eps : mijn ordernummer was onbekent. De levering zelf was vlug.
Ik heb de toestel aangekocht een week geleden ik kan dus geen beoordeling geven voor after sales.

Excuseer mijn nederlands ik ben franstalig.
Wat betreft dit taal probleem dat is jammer dat enkele delen niet beschikbaar zijn in andere talen; ten minste de algemene voorwaarden en het bestelling bewerking; we zijn in de tijd van Europa en waarom niet ook engels, duits en frans...
Maar een echte vertaling en geen google vertaling!...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

camera55 17-01-2010

Algemene score

7,8
De eerste keer via internet voor een groter bedrag gekocht. Verbaasd over de snelle zeer correcte afhandeling en het grote prijsverschil met de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kees-jan.de.jong 17-01-2010

Algemene score

8,3
Mijn eerste ervaring met cameranu.nl
Deze is positief!
Ik zal hier zeker terug komen.
Kees-Jan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

boeket 17-01-2010

Algemene score

9,3
Beste prijs
Snelle levering
Ruim aanbod op stock
naverkoop nog niet nodig had,heb het toestel nog maar één week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tmerkx 17-01-2010

Algemene score

8,3
bestelling en levering zonder op of aanmerking volledig naar verwachting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hvmhvmhvm 17-01-2010

Algemene score

10,0
Bijzonder correcte afwikkeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdeblij 17-01-2010

Algemene score

8,0
De verwijzing naar de standaard extra onderdelen van de camera volgens de leveranciersspecificatie kan beter

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ajacio 17-01-2010

Algemene score

8,7
Alles supersnel geleverd, en goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

salomevleeming 17-01-2010

Algemene score

8,5
Prima en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

speurneus77 17-01-2010

Algemene score

9,8
Prima winkel goede service.
Hadden tot 2x toe een Panasonic HD camcorder gekocht en beviel ons niet vanwege de kleuren binnenshuis.Binnenshuis waren blauwe kleuren groen niet echt de bedoeling volgens mij. Geen probleem binnen 7 dagen terug gebracht en met goede begeleiding een Sony gekocht.Deze is helemaal perfect nu zijn de kleuren binnen ook echt blauw inplaats van groen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josjoosten 17-01-2010

Algemene score

8,2
--

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

corsa01 17-01-2010

Algemene score

9,7
zeer goed op alle gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feeye 17-01-2010

Algemene score

9,0
Erg snelle levering, hele fijne prijs. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lovania 17-01-2010

Algemene score

10,0
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phmjjanssen 17-01-2010

Algemene score

8,3
het bestelde exemplaar in goede staat en snel ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ipfeil 17-01-2010

Algemene score

8,0
Heldere website met makkelijke en goede zoekfunctie en grote keuze aan artikelen. Bovendien scherp geprijst!
Afspraken worden correct en vlot nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ken11 17-01-2010

Algemene score

9,0
Alles verliep zoals ik het verwacht. Goederen perfect ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brunssum1 17-01-2010

Algemene score

8,2
Zeer tevreden over de snelle afhandeling,binnen 24 uur geleverd.Prijs van het product incl afleveringskosten,zijn volgens mij het goedkoopste bij dit bedrijf.Ik zal zeker als ik nog iets nodig zou hebben even bij cameranu.nl kijken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jacoborullsel13 17-01-2010

Algemene score

9,3
Alles snel en goed bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvanaanholt 17-01-2010

Algemene score

10,0
De bestelling is naar wens verlopen, er zijn geen op of aanmerkingen.
De geheugenkaart was veilig verpakt. Ik heb hem nog niet kunnen testen maar ik heb er alle vertrouwen in dat hij goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia25 17-01-2010

Algemene score

8,7
Super duidelijke en overzichtelijke webshop.

De winkel zelf doet erg professioneel aan en is duidelijk opgezet.

Via een touchscreen trek je een nummertje om zo goed mogelijk geholpen te worden; advies over foto/video of meteen afhalen van een geplaatste bestelling. Zo wordt de wachttijd tot een minimum gereduceerd.

Terwijl je wacht kun je gratis koffie, thee,gekoeld water, warme chocomel of cappuchino pakken.
Helaas was het de zaterdag dat wij er waren bijna allemaal op...

De toiletten zijn echt super schoon.

in mijn ogen een topwinkel,met een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Er wordt de mogelijkheid geboden een product te reserveren gedurende een week, echt een super optie; zo kun je er nog even over nadenken. Het annuleren van zo'n bestelling kan kostenloos.

eindoordeel; TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

memoriesforlife 17-01-2010

Algemene score

8,0
Zeer fijne webwinkel. Overzichtelijk, mooie prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Flozem 17-01-2010

Algemene score

8,5
Mooie website. Voorraadindicatie lijkt te kloppen. Update van je account met recente bestellingen is wat langzaam.

2x een product besteld, waarvan één verzending via TNT en één met eigen koeriersdienst. Pinnen bij koerier is mogelijk.

Levering als beloofd binnen drie dagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

piaf58 17-01-2010

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lestarifaber 16-01-2010

Algemene score

9,5
zeer tevreden over alles rondom mijn bestelling. Prima prijs, prima aanbieding met accesoires. Levering snel en correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabine1972 16-01-2010

Algemene score

8,2
snelle levering van mij aankoop.makkelijke website.en je krijgt keurig een e mail over je bestelling. ben erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kerstboom31 16-01-2010

Algemene score

9,5
Al eerder bij cameranu besteld.
Altijd goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joriskloek 16-01-2010

Algemene score

9,0
Bestelling op vrijdag om 16:50 geplaatst, de volgende dag om 12 uur per post geleverd. Mijn eerdere ervaringen met Cameranu.nl zijn ook altijd zeer positief geweest: helder en adequaat antwoord op vragen, uitstekende en snelle service, ook bij vragen of problemen achteraf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marioveraart 16-01-2010

Algemene score

9,3
Goede winkel, perfecte vervending, TOP.
Alles keurig verpakt en aangekomen, Zaterdag besteld en via IBAN -onverschrijving betaald, Woensdag levering in BELGIË, zeer tevreden?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbqg 16-01-2010

Algemene score

9,0
Alles ging snel en vlekkeloos
ook het bericht wanneer betaald en verstuurd was prettig en werkte perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkvanderneut 16-01-2010

Algemene score

8,2
De bestelling is geheel volgens mijn verwachting be- en afgehandeld. Duidelijke afspraken en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jschotsman 16-01-2010

Algemene score

10,0
Eenvoudige website, bestellen zonder inloggen, snelle reactie op email en uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kelleners 16-01-2010

Algemene score

10,0
Al vaker hier iets gekocht. Altijd tevreden geweest over de uitstekende service.
Deze videocamera viel wat tegen en daarom heb ik hem binnen de gestelde termijn geretourneerd. Zonder problemen het geld binnen een paar dagen terugontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander1968 16-01-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website met goede suggesties voor nuttige accesoires. Razendsnelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ehuso 16-01-2010

Algemene score

8,8
n.v.t.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans012345 16-01-2010

Algemene score

10,0
Betaling met Ideal had een storing. Daarop is zeer snel en klantgericht gereageerd!
De levering was zeer snel in huis, alles OK, dus geen aftersales nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siedse 16-01-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering correct afhandeling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jankl46 16-01-2010

Algemene score

9,5
de goede en snelle afwerking heeft me verbaast en was top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trooskensluc 16-01-2010

Algemene score

9,0
het juiste produkt heel vlot ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoMuts 16-01-2010

Algemene score

7,7
Goede uitleg, kanttekening is wel dat er een te kleine tas is verkocht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

roeper 16-01-2010

Algemene score

10,0
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JimmyLoodts 16-01-2010

Algemene score

8,0
ik heb enkele malen moeten proberen om de bestellingsprocedure af te ronden.
Het product zat in mijn karretje, maar na enkele stappen kreeg ik de foutmelding dat er niets in mijn karretje zat en dus niet verder kon.
De derde poging was de goede in dit geval.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

reimering 16-01-2010

Algemene score

8,5
goede communicatie nav vraag via e-mail.

goede comm mbt bestel, betaal en leveringsproces.

snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

heijden27 16-01-2010

Algemene score

8,5
zeer overzichtelijk, goede prijs, keurige en snelle aflevering vh product. zeer zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swint1928 15-01-2010

Algemene score

9,0
artikel prompt op tijd geleverd, tussentijdse stand van zaken t.a.v.de bestelling zeer uitvoerig, incl tnt-tracking sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews