cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43610 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jocrisse 27-01-2010

Algemene score

8,5
Ooit daar mijn Nikon D70 gekocht, nu een fotoprinter, de Canon Pixma i4700. Was daar het goedkoopst. Keurig binnen een dag geleverd, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Petra47 27-01-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel in huis. De producten zaten goed in een grotere doos beschermd verpakt waarbij het risico op schade zeer gering is. Producten zagen er goed uit en prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fredvonk 27-01-2010

Algemene score

8,5
website:zeer overzichtelijk
gebruiksvriendelijk.

Bereikbaarheid: Vanuit Boxmeer
moeilijk . Met openbaar vervoer problematisch.

Bestelling en levering: snel
en correct.

After sales : vakkundige en
eerlijke voorlichting.

Conclusie:
Cameranu :Betrouwbaar en
"prettig in de omgang"!


Attentie: Dit is nu al de derde keer dat u mij met deze
enquete lastig valt.
NIET MEER DOEN !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeovanderHarst 27-01-2010

Algemene score

9,5
Website geeft prima informatie om weloverwogen je keuze te maken en bestelling via de website te doen. Alles snel, conform afspraak en keurig verpakt vertuurd. Toppie! en ik zou het zo weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Essie83 27-01-2010

Algemene score

9,5
Mooie site en een supersnelle en vriendelijke afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkempers 27-01-2010

Algemene score

8,3
keurig en vlot geregeld, duidelijk allemaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

daansmit 27-01-2010

Algemene score

7,5
Goede service in winkel.
Assortiment is geweldig!
Veel op voorraad.

In mijn ogen net een stukje beter vergeleken Fotokonijnenberg.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Erik L 27-01-2010

Algemene score

9,2
Ik koop al jaren bij CameraNu.nl en ik ben zeer tevreden over hun. Over het algemeen hebben ze zeer scherpe prijzen en als het ergens anders goedkoper aangeboden wordt, dan vraag ik eerst aan hun of ze het voor dat bedrag ook aan kunnen bieden. Dat gaat niet altijd, maar soms wel. Ik vind het prettig om 1 leverancier te hebben voor mijn fotoapparatuur en dat is dus vrijwel altijd CameraNu.nl

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mescie 27-01-2010

Algemene score

9,0
Zelf had ik een verkeerd product besteld, deze wel netjes binnen gekregen en weer terug gestuurd om deze om te ruilen voor het juiste product. Ik ontving alleen helaas het verkeerde product maar dit werd door de helpdesk perfect opgepakt en de volgende dag nog had ik het juiste product in huis.

Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja5 27-01-2010

Algemene score

8,0
Eerste headset functioneerde niet goed, maar zonder schromen werd een nieuw exemplaar opgestuurd die wel goed werkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hen3kus 27-01-2010

Algemene score

8,3
met aftersales geen ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Logister 27-01-2010

Algemene score

10,0
Nikon objectief besteld, en per ideal betaald.
Kreeg meteen bevestiging per mail.
Tevens mail bij ontvangen betaling,en trackinggegevens.

Zeer tevreden over cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.Beijk 27-01-2010

Algemene score

9,0
Goede en betrokken telefonische bereikbaarheid.

Goede uitleg. Korte lijnen.

Goede bezorging.

Goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula1982 27-01-2010

Algemene score

9,5
Zeer goede en deskundige klantenservice, uiterst vriendelijke mensen en zeer snelle verzending van het bestelde produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schul334 27-01-2010

Algemene score

7,5
Zeer goede ervaring, alleen voor telefonische vragen wat minder omdat dit niet altijd bereikbaar was.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Scheltes 27-01-2010

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk.
De bereikbaarheid weet ik niet, want ik ben nog nooit naar Urk geweest.
De bestelling en levering werden correct afgehandeld.
Ik heb een prima aftersales service ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reah 27-01-2010

Algemene score

9,0
alles vlot verlopen
héél vlug geleverd na betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

photron 27-01-2010

Algemene score

9,0
Ik heb een Canon EF 24-70L lens online bij CameraNU gekocht. Op de website stond dat ik de bestelling de volgende dag thuisbezorgd kreeg als ik voor 16:00 uur bestelde (met iDeal). Nou, ik bestelde om 17:15 uur en de bestelling is alsnog de volgende dag rond het middaguur bezorgd! Dat vind ik echt super van CameraNU.

De website is simpel en overzichtelijk. Ik kon mijn weg makkelijk doorheen banen. Daarvoor eigenlijk een 9 of een 10. Maar voor mijn smaak kan de website nog wat mooier en daarom ruimte voor verbetering: een 8. Maar dat is een persoonlijke smaak.

Het online bestelproces is prima verlopen. De webpagina's zijn duidelijk, het registreren ging snel, de betaling ging soepel, ik kreeg netjes en snel e-mails (orderbevestiging, betalingsbevestiging en verzendbevestiging). Bijna twee weken na dato heb ik (nog?) geen spam ontvangen, ook dat vind ik goed.

De bestelling is netjes (en snel) aangekomen. De doos was heel en na uitpakken was de doos van de Canon-lens ook spiksplinter nieuw, zonder schrammetje of deuk! Ook de lens zelf is onaangetast nieuw, zo uit de fabriek denk ik. Super top natuurlijk!

En het allerbelangrijkste voor mij is of ik een goed exemplaar heb gekregen van de lens. Er schijnen exemplaren in de circulatie te zijn (geweest?) die slecht focuste. Een paar testfoto's later met een gedownloade "focus chart", ben ik zo blij als een kind. De focus is zo perfect als het maar kan!

Samengevat, de website is overzichtelijk, het bestellen ging prima, het e-mailverkeer ging prima, de levering was sneller dan verwacht en het product is van topkwaliteit. Al met al heeft CameraNU met mij een uitermate tevreden klant bijgekregen!

Opmerking: oh, nog vergeten bij te vertellen dat ik CameraNU in de eerste instantie had gekozen vanwege de al goede recensies en vooral ook de goede retour-service (kijk zelf maar naar de voorwaarden op de website)!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gwplomp 27-01-2010

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een voorbeeld voor anderen. Kwaliteit, neemt tijd voor de klant, goede adviezen, transparant. Aan te bevelen voor iedereen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J_Stijnman 26-01-2010

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EllenSpaan 26-01-2010

Algemene score

8,0
Wat er gezegd wordt gebeurt ook. Voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis.
Heb bij andere internetwinkels wel anders meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Trienke2010 26-01-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke, overzichtelijke
website.
Vlotte email service en
prima geholpen.

Bestelling/bezorging
keurig op tijd, zoals aangegeven
op de site.
Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricJorem 26-01-2010

Algemene score

9,2
Website duidelijk, overzichtelijk en toont alle relevante informatie zonder overbodige franje. Bereikbaarheid tot op heden perfect. Bestelling ging zeer eenvoudig en de levering was vlot en compleet. Één telefoontje moeten plegen omdat ik een deel van de bestelling niet meteen kon vinden (wat er overigens wel netjes bij zat) en ik werd keurig en adequaat te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoe0823 26-01-2010

Algemene score

8,5
Goede website zondere veel poespas & wat natuurlijk nog veel belangrijker is, is dat de bestelling altijd tiptop geleverd worden en dat de producten altijd voor een goede prijs aangeboden worden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter5d 26-01-2010

Algemene score

10,0
Perfecte service, ook bij reparatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schraal 26-01-2010

Algemene score

8,2
Via de website besteld, voor het eerst. Meestal gaan we naar de winkel, omdat je daar altijd prima service en een goed wachten op je beurtsysteem hebt (bonnetje trekken en op je beurt wachten onder het genot van een kop koffie).
Nu dus over de post de bestelling gedaan. En keurig binnengekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heijf 26-01-2010

Algemene score

10,0
Goede en voldoende informatie op de site en zinvolle feed back na bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tintin1953 26-01-2010

Algemene score

9,2
Correcte en vriendelijke behandeling, zelfs toen ik zelf een foutje in de bestelling had gemaakt. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

THIRY 26-01-2010

Algemene score

8,7
Well, it's not easy because your website is only in nederlands. But it was easy to use.

All things are very good

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

theijnen 26-01-2010

Algemene score

9,5
Website is doeltreffend maar wel wat sober.
Telefonische bereikbaarheid is prima, krijg altijd meteen contact en correcte en snelle afhandeling.
Feedback van bestelde artikelen is goed zodat je weet wat de status is. Bestellingen worden goed verpakt en op tijd bezorgd.
After sales beoordeel ik op basis van een defect aan fototoestel: zeer correct, zakelijk, snel en zonder gedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dijstelberge 26-01-2010

Algemene score

9,2
Ik kwam er al toen het nog vier jongens in schipperstruien waren boven een viswinkel - nu is het een reuzenbedrijf maar de aanpak is nog altijd persoonlijk, vriendelijk, snel en goed. Een reuzenbedrijf. Misschien niet de aller allergoedkoopste, maar zeker niet de duurste en wel de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorus14Miriam 26-01-2010

Algemene score

9,0
Mijn vriend en ik hadden perongeluk de verkeerde camera besteld. We dachten een fullHD te hebben maar dat was het niet. Het was een verjaardags kadootje en daarom kwamen we er na 2 weken pas achter omdat ik hem toen pas kreeg.
We wilde toch graag een andere en daarom mailde we Cameranu over de situatie. Dit was totaal geen probleem. We konden hem terug sturen en een nieuwe uitzoeken. Nadat we het verschil hadden overgemaakt werd de camera onmiddelijk verstuurd. Dit allles gebeurde in 3 dagen. De communicatie verliep geweldig. We kregen snel reactie en ook de levering was snel. Kortom een super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koosberg 26-01-2010

Algemene score

9,2
zeer goed en snel afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gfmbakker 26-01-2010

Algemene score

8,7
Website is zeer goed toegankelijk, artikelen zijn gemakelijk te vinden en de informatie is actueel.
De winkel is zowel via de website, via de telefoon en ook als winkel zeer goed bereikbaar. Ik heb niets besteld, ik ben naar de winkel gegaan voor uitgebreid overleg en uitproberen van het aan te schaffen foto-objectief. Ook na de koop kon ik goed terecht met vragen en nam men alle tijd om zaken toe te lichten. Een hele prettige en deskundige crew.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rose-emma 26-01-2010

Algemene score

8,0
ik kreeg mijn bestelling de volgende dag al

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mp911 25-01-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering, klant vriendelijk en goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans Boer 25-01-2010

Algemene score

8,3
De site vind ik niet erg overzichtelijk. Heel veel rubrieken en het is niet altijd snel duidelijk onder welke rubriek je moet zoeken. Bestelling en levering gaan supersnel en ook als er iets defect is, is de nazorg prima!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans234 25-01-2010

Algemene score

9,7
doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchWilly 25-01-2010

Algemene score

9,0
Bestelling netjes en op tijd afgeleverd.
Geen klachten tot op heden.
Geen ervaring met garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth0 25-01-2010

Algemene score

9,5
Goede service!
Snelle levering, ziet er perfect uit. Kortom...een volgende keer weer bij www.camara.nu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s.sfennet 25-01-2010

Algemene score

7,8
prima

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J.Wieringa 25-01-2010

Algemene score

9,3
Ik zocht een Panasonic DVD-recorder en kwam op de site van Kieskeurig waar ik de aanbieding van Camera NU zag.
Ik heb deze besteld bij hun en ik moet zeggen dat e.e.a. zeer vlot is verlopen . Ik ben dik tevreden over het product en de aflevering.
Maar ik kende het bedrijf al van vorige bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naphausen-siebelder 25-01-2010

Algemene score

10,0
overzichtelijke website, gemakkelijke manier van bestellen en betalen, goede informatie over betaling, verzending en levering dmv mail, en daarbij ook nog eens de beste prijzen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertha1951 25-01-2010

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de aankoop en het te woord staan via de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammeke009 25-01-2010

Algemene score

9,0
Heb mijn film camera sony DCR 37E besteld. En binnen no-time was het binnen!!! Echt goede service, vooral met de mailtjes die je krijgt over de status van je bestellig etc. Je wordt op de hoogte gehouden tot het verkrijgen van de trackcode van TNT en vanaf de TNT site kan je de rest volgen. Beetje onduidelijkheid bij TNT zelf, over de afleveringsdatum maar voor de rest is het prima geregeld!! Ook de website is gebruikersvriendelijk, gewoon duidelijk hoe en wat. En op één website na de beste prijs.Alleen die andere website werkte met een postbedrijf die nogal laks was. Vandaar mijn keuze op Camera.nu. Ben blij dat ik camera.nu heb gekozen.
Daar kunnen andere bedrijven nog wel eens wat van leren!!!!!

Oja BTW G E W E L D I G E Camera!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

coradiel 25-01-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering en netjes verpakt. We hebben deze camera nog maar 2 weken dus after sale kunnen we gelukkig nog niet beoordelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

68innzG 25-01-2010

Algemene score

10,0
Goed en snel berijkbaar,
altijd vriendelijk,
telefonich ook behulpzaam.
Dit is mijn winkel.
sorry kan alleen maar tienen
geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bear664 25-01-2010

Algemene score

9,3
Perfecte service en aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clemens1955 25-01-2010

Algemene score

10,0
Dat deze service nog zo bestaat.Overzichtelijke site, makkelijke betaalmethode, snelle levering en ook nog eens 2 jaar garantie op het product.
Precies zoals een webwinkel moet functioneren. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woutervanderzouwe 25-01-2010

Algemene score

10,0
Prima, snelle levering, duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews