cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Visser 01-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vriendelijk telefonisch mijn vraag beantwoord. Snelle levering. Ga zeker nogmaals iets bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feico 01-05-2018 In de winkel gekocht
Urk

Service zoals het behoort te zijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service zoals het hoort. Alle tijd voor de klant nemen en de klant van goed advies voorzien.
Zo kan je de juiste keuzes maken en de aankopen doen die je nodig bent.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana de Boer 01-05-2018 Via de website gekocht

Goede inruil objectief. flitser aangeschaft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wegens aanschaf nieuw objectief was ik op zoek naar een bedrijf waar ik mijn oude objectief zou kunnen verkopen of inruilen. Ik kwam op de site van cameranu.nl en kon een aanvraag doen voor een taxatie van de inruilwaarde. Die kwam vlot via de mail en was zeer redelijk. Ik had 2 weken de tijd om te beslissen. Vervolgens bij Cameranu gezocht naar een flitser voor mijn Nikon spiegelreflex, en geslaagd. Alles is keurig geregeld via de mail met duidelijke instructies. Ik heb mijn objectief opgestuurd en de flitser besteld. vlotte levering en prima afgehandeld. Uitstekende service bij Cameranu.nl!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joes 01-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op dinsdagavond na 23.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Gedurende het leveringstraject voortdurend op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas J. Romkes 01-05-2018 Via de website gekocht

Echt goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is gewoon een geweldig bedrijf. Je merkt aan alles dat de medewerkers niet alleen goede verkopers zijn, maar voor alles liefhebbers. Ze proberen je niet zoveel mogelijk te verkopen, maar zo geschikt mogelijke dingen. Toen ik onlangs een lensje wilde kopen voor mijn Canon, zei de verkoper: "Meneer, dit is een kit-lens, hebt u die niet bij uw camera dan? Dan is deze eigenlijk overbodig." Ik legde uit dat ik dit koopje gewoon erbij wilde hebben als reserve. Kijk dat is echte service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, ruime voorraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl een zaak met hele snelle levering en ruime voorraad en een aantrekkelijk prijs niveau. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Punnie 01-05-2018 Via de website gekocht

Sony a7iii

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via email een inruilschatting gekregen, in de winkel uiteindelijk nog meer inruil gekregen en verder alles perfect volgens afspraak geregeld. Topwinkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michèle 01-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website was erg duidelijk.en gaf voldoende informatie De prijs van het product was aantrekkelijk en de levering heel snel. Dit heeft mij doen besluiten bij camera.nu te bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 01-05-2018 In de winkel gekocht
Urk

Altijd TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd top, deze (web)winkel. Er is hier altijd de gelegenheid het te kopen product rustig te bekijken en in handen te hebben. Daarnaast wordt er de tijd gegeven om advies te vragen en alternatieven te bespreken. Kortom er wordt als klant serieus aandacht aan je besteedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GG 01-05-2018 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een goede levering van de printers. Goede service en gewoon binnen een dag in huis. Doen wat ze beloven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoarie 01-05-2018 Via de website gekocht

Meer dan uitstekend!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, correct en uitstekend verpakt!! Site is goed te gebruiken. Informatievoorziening prima en de tracking is uiterst duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Volker 01-05-2018 In de winkel gekocht
Urk

Uitstekende deal gesloten.

Algemene score

9,0
Vorige week naar Urk getogen, om mijn Nikon-spullen in te ruilen voor een Fujifilm X-T2. Prima prijs gekregen voor de Nikon, en met de nieuwe Fujifilm uitstekend op weg geholpen, zodat ik hem meteen op de mooi in bloei staande tulpenvelden kon loslaten. En dat viel bepaald niet tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bieke 30-04-2018 Via de website gekocht

EF 100mm macrolens 2.8

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb m'n lens besteld via de website van camera nu.nl Super snelle levering, en de dag erna verzonden. Heel erg fijn, ik kon de lens meteen uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 30-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, makkelijk om een artikel op te zoeken. De specificaties zijn duidelijk. What you see is what you get. Snelle levering, goede afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jorden 30-04-2018 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor cameranu.nl gekozen door de snelle levering en perfecte service. Werd na de bestelling keurig op de hoogte gehouden van de bezorging. Het pakketje vast goed ingepakt met genoeg bubbeltjes folie om beschadigingen te voorkomen. Ik kies bij mijn volgende aankoop zeker weer voor cameranu.nl.

Reageer

GMK 30-04-2018 Via de website gekocht

Als altijd een snelle en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze levering is zoals altijd perfect afgehandeld. Het product (een Foscam GI9961EP beveiligingscamera) bleek echter een tweede kans exemplaar te zijn. Er zat al een (onbekend) password in, terwijl dit bij een "vers" exemplaar leeg hoort te zijn. Ook ontbrak de inbussleutel om de camera behuizing te openen om de SD kaart te plaatsen. Tenslotte was het artikel niet fabrieksmatig verpakt, de camera was duidelijk al een keer uit de doos geweest. De camera werkt verder perfect, dus ik heb er verder geen aandacht aan gegeven. Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik dit bij Cameranu meemaak. Ik koop bij voorkeur bij Cameranu, omdat zij altijd alles perfect afhandelen, goede prijzen hanteren en goede garantie bieden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math Gossens 30-04-2018 Via de website gekocht

Service zoals ik het al jaren gewend ben.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds meerdere jaren bestel ik mijn fotospullen bij CameraNu, en dit is vanaf het beging super geweest, ben zelf ook al een paar keer in Urk geweest en daar wordt je ontvangen met dezelfde warmte als dat de inkopen via internet afgehandeld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.G. 30-04-2018 Via de website gekocht

Good service and delivery.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
The product was delivered in top shape and is working as expected. The tablet is exactly as described on the CameraNU website.
There were some delivery problems related to my day schedule, but they were solved quickly. The customer service is good.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 30-04-2018 Via de website gekocht

Jammer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Jammer, dat als je een foto kit koopt en deze is niet volledig op voorraad. Dat individuele producten worden aangevuld zonder overleg. Als je belt word er gezegd dat dit het beleid is van cameranu. Beetje jammer wat in overleg is vaak veel mogelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 01-05-2018

Beste Jan,

We danken je hartelijk voor de review, en we vinden het jammer dat je niet helemaal tevreden bent. We hebben je hier telefonisch over gesproken, en je ook aangeboden om de set om te ruilen. Dat was gelukkig niet nodig, waarmee je in ieder geval je vertrouwen in ons hebt uitgesproken. Dank daarvoor!
Je hebt een goed punt, we zouden beter vooraf kunnen overleggen over de eventuele samenstelling van de levering. Dit is niet in alle gevallen mogelijk, waardoor we soms inderdaad ongevraagd een set leveren die door ons zelf werd samengesteld. Aangezien we daarbij ook altijd de optie open houden om te ruilen levert het echter nooit of zelden bezwaren op.
We houden ook in jouw geval de optie open om de set te ruilen, en als de 14 dagen al voorbij zijn zullen we daarin met alle plezier een uitzondering maken.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Alfred Oosterman 30-04-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na pech met een eenvoudige gymbal en de behoefte om dit wat serieuzer aan te pakken heb ik Cameranu gebeld voor advies. Duidelijk en met goede argumenten is mij een betere gimbal geadviseerd. De afgelopen week heb ik er al veel mee gewerkt en zoals ik nu kan beoordelen voldoet dit volledig aan mijn wensen. Cameranu is er weer in geslaagd om goed te luisteren en met een heel goed advies te komen. Bedankt!!

Reageer

Ferdi 30-04-2018 Via de website gekocht

Meer heb je niet nodig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laatste tijd bestel ik alles via Cameranu.
Spullen worden op tijd geleverd, netjes bezorgd en de prijs is geweldig.
Voor een vraag is een telefoontje snel gepleegd en deze mensen willen je echt helpen:
wat is het beste voor jou?

Mijn laatste aankoop was een Fujifilm X-T20. Supersnel bezorgd (zelfs dezelfde dag) en piekfijn.
Wat een heerlijk apparaat! Als advies heb ik gevraagd welke keuze ik moest maken wat betreft Fuji en ik heb er tot nu toe niks anders dan lof voor: wat een service en topmensen daar!

Reageer

Niels Witteman 30-04-2018 Via de website gekocht

Kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een goede HD camera voor het maken van corporate video's en opnames buiten de deur terecht gekomen bij cameranu.nl.
Aanvankelijk gekozen voor een occasion, die bleek helaas niet meer beschikbaar te zijn. Na goed overleg met en advies van specialist Daniel werd een nieuwe Canon XF100 aangeboden compleet met accessoires. Dit alles is dezelfde avond nog met een koerier bezorgd.
Inmiddels de eerste opnames gemaakt naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hofstede 30-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een microfoon nodig voor een klus de dag nadat ik hem besteld had, en hij was gewoon rond 1/2 uur binnen, prima op tijd! De microfoon werkt goed en ben er erg tevreden mee, dankjewel cameranu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DT 30-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'k Had een polsbandje nodig voor m'n compact camera. CameraNu heeft een uitgebreid assortiment hiervan beschikbaar. Het was eenvoudig zoeken en vergelijken om het juiste artikel te vinden. En dan ook nog gratis verzonden. Prima geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Beckers 29-04-2018 Via de website gekocht

Benro Bas Meelker Filter Kit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een grijsfilters, maar als je geen ervaring hier mee hebt is het moeilijk kiezen. Daar kwam ik de starterskit tegen van Benro die zij samen met de bekende fotograaf Bas Meelker hebben samen gesteld. Een hele mooie set om grijsfilters te ontdekken, welk geleverd wordt met een goed opbergmapje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delahaye, Lelystad 29-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Altijd betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij CameraNu koop ik regelmatig mijn spullen. Bestelde spullen zijn als zodanig aangegeven ook altijd aanwezig.
Voor het overige heeft de winkel een ontzettend ruim assortiment tegen gangbare prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kuijpers 29-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keus.
Duidelijke en overzichtelijke website.
Ik koop hier alles voor mijn video hobby.
Ook makkelijk dat je naar de vestiging City Foto in Eindhoven kunt gaan.
Daar onlangs nog een statief gekocht,

Reageer

Wirowr 28-04-2018 Via de website gekocht

Mooie prijs, Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel nieuwe batterijen nodig, Even gezocht snel gevonden bij Cameralnu, een sterke prijs en nog eens super snel geleverd zodat ik weer vooruit kan. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Tromp 28-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij cameranu wordt ik altijd prettig en adequaat geholpen. Al je vragen worden aan de telefoon correct beantwoord. Producten die even niet voorradig zijn worden zo spoedig mogelijk nagezonden of je krijgt je geld meteen terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke J 28-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Fijn geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het fototoestel wat ik van te voren had uitgezocht, was er niet meer. Daarna kwam de verkoper met een aantal suggesties en uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij een Olympus systeemcamera. Wij zijn er blij mee en tevreden naar huis gegaan. Er werd uitgebreid de tijd genomen en geadviseerd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

In een flits 28-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Groot assortiment en check de goede occasions.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hoop enthousiasme bij de medewerker over het product met onderbouwd technisch advies.
Ik ga hier graag heen, mede vanwege de goede camera occasions.
Geen aansmeer praatjes.
Het pand is perfect te bereiken met ruime gratis parkeergelegenheid.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 27-04-2018 Via de website gekocht

hele snelle bezorging

Algemene score

8,0
hele goeie aanbiedingen en snelle en duidelijke bezorging. Ik heb de cameratas savonds besteld en de volgende dag heb ik hem al mee op pad genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RTV GO! 27-04-2018 Via de website gekocht

Altijd goed, snel en betrouwbaar.

Algemene score

9,0
Meerdere keren zaken met Cameranu.nl gedaan voor onze omroep RTV GO! Ook deze aankoop is weer professioneel verlopen en tijdig afgeleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miunho 27-04-2018 Via de website gekocht

Ik ben een moeilijke klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na allerhande omzwervingen toch bij Cameranu terecht gekomen. Techniek, en helemaal streaming video, heeft complexe samenwerkingen tegenwoordig. HDMI naar USB maar wel HD of hoger en dan graag compatibel met de software die toevallig al op de laptop staat want anders is het niet te betalen. Bij Cameranu nemen ze gewoon nog de telefoon op, geven goed advies en de prijs is ook goed. Bovendien werd de uiteindelijke bestelling snel geleverd. Het artikel, Blackmagic Web Presenter, en daar kan Cameranu nou weer weinig aan doen, bevatte geen netsnoer en geen USB-snoer. Bij de opmerkingen tijdens de bestelling had ik de vraag ‘of er kabels bij zaten’ wel gesteld. En daar kan Cameranu wel iets verbeteren, want ik kreeg geen antwoord meer op die vraag en ik moest dus de volgende dag naar de Mediamarkt om een netsnoer en een USB-snoer extra te kopen. Dat had ik leuk gevonden om eerder te weten natuurlijk, dat is beter voor de wotkflow.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cora 27-04-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zonnekap voor een lens besteld. De volgende dag had ik hem keurig verpakt in huis. De produkten worden dezelfde dag verstuurd als ze op voorraad zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Graaf 27-04-2018 Via de website gekocht

lekker snelle levering

Algemene score

9,0
de shop is mooi overzichtelijk en met zeer goede informatie. alles is makkelijk te vinden.
kan alles vinden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri 27-04-2018 Via de website gekocht

cameranu mijn fotowinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals gewoonlijk: goede kwaliteit voor een goede prijs en snelle levering. Voor fotospullen altijd mijn eerste keus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Matt Kemp 27-04-2018 In de winkel gekocht

Wederom uitstekend geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Georienteerd op het web; duidelijke info op webshop. Uitstekende toelichting en hulp bij feitelijke koop in winkel. Er wordt goed geluisterd naar specifieke wensen; er wordt goed meegedacht; alternatieve mogelijkheden worden geduldig toegelicht, Enthousiaste verkoper; uitstekend geholpen.

Reageer

hans 27-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende lens. Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lens was een occasion. Stond als "zilver" op de site doch werd als "zwart" geleverd. Vond ik geen probleem.
De lens is uitstekend te noemen. Als nieuw.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 27-04-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke site zowel op de PC als op de smartphone. Ik heb al vaak bij cameranu.nl besteld en altijd wordt er snel en correct geleverd.

Reageer

Willy 27-04-2018 Via de website gekocht

uit stekende winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vlotte en correcte af handeling van het bestelde artikel, de voorraad is geweldig.
Volgende keer weer een bestelling plaatsen, is me goed bevallen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor010 26-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een artikel besteld en betaald, en een aantal dagen later werd er door een andere aanbieder hetzelfde artikel een stuk goedkoper aangeboden.
Na een mailtje kreeg ik al snel te horen dat ze de prijzen hadden aangepast en dat ik het verschil teruggeboekt kreeg. Een paar dagen had ik het bedrag weer op mijn rekening staan. Top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch 26-04-2018 Via de website gekocht

Zoals een goede shop ook betaamd: problemen snel verholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe camera, de geweldige Canon XF400, hield er na enkele weken mee op. Ik kon 'm nog terugsturen en had binnen 2 dagen een vervangend exemplaar binnen. Geweldige service, zoals ik de afgelopen jaren van deze prettige webshop gewend ben!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 26-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor grotere aankopen rijden wij toch even naar Urk. In de winkel krijg je uitstekend advies en nemen ze de tijd voor je. Misschien is het er daardoor bijna altijd druk ;-)

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kampenaar 26-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Perfect advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een scanner waarmee ik ook oude zwart/wit-negatieven kan scannen (de ouderwetse rolfilm).
Door de mensen van Camera.nu prima geadviseerd, via internet.
In de winkel snel en op een zeer prettige wijze geholpen.
En inderdaad: de scanner werkt perfect, is redelijk snel en geeft van oude negatieven prima foto's weer.
Een aanrader!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 26-04-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijzen, snelle en nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor Cameranu.nl gekozen door scherpe prijs van systeemcamera en accessoires. Daarnaast het gemak van bezorging per koerier. Netjes van tevoren gebeld over dag en tijdstip van aflevering en op de dag zelf ook door koerier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Valere 26-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling is tijdig afgehandeld en alles was ook goed verpakt. Helemaal tevreden over de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liem 26-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Tevreden gevoel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waarom weer naar cameranu toch een flink eind van het Haagse? Het is alweer de zoveelste keer en ook logisch als je zo goed wordt behandeld kom je telkens terug. Plezierige mensen met vakkennis, goede objectieve voorlichting een beste inruilprijs dus altijd met een tevreden gevoel naar huis. Tot ziens maar weer!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PB 25-04-2018 Via de website gekocht

Tg tracker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling is het proces snel gegaan.Prima afhandeling,snelle levering,product geweldig en prima feedback

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Jansen 25-04-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een camera bij CameraNu.nl. De website is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. De camera werd veilig ingepakt geleverd. De levering was een dag later dan gepland, duurde 2 dagen ipv 1 dag, maar dat lag aan PostNL, van CameraNu kreeg ik hier een keurige mail over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews