cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sabine 03-02-2010

Algemene score

8,0
Hele snelle levering, zoals beloofd.
Zeer ruim assortiment en ook niet onbelangrijk, 1 van de goedkoopste aanbieders.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

guido nuyttens 03-02-2010

Algemene score

9,2
Reeds enkele keren bij cameranu
aankopen gedaan.
Steeds alles perfekt in orde en
snel antwoord op vragen van
de verkoopsdienst.
Echt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

internet123 03-02-2010

Algemene score

10,0
Heb al diverse malen bij CameraNu.nl mijn spulletjes besteld en ben altijd zeer tevreden over de snelle levering en het afhandelen daarvan. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de email, en als je vragen hebt en deze via de mail gesteld hebt... krijg je snel antwoord. Ook telefonisch staan ze je netjes en zeer vriendelijk te woord. Ook voor een volgende aankoop omtrent fotografie zal ik zeker bij hen mijn bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABR62 03-02-2010

Algemene score

9,3
Lekker overzichtelijke en snelle site. Levering ging weer supersnel. sMiddags besteld andere dag in huis. Scherpe prijzen, altijd leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boekel23 03-02-2010

Algemene score

9,2
duidelijke website en artikel was supersnel geleverd tijdens een zeer goeie communicatie.
Ben ook zeer tevreden over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJvanNes 03-02-2010

Algemene score

8,3
vlotte en correcte afhandeling bestelling
goede tel bereikbaar en klantgerichte actie en meedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marlievdberg 03-02-2010

Algemene score

9,0
Perfecte bezorging. Gekochte in goede staat!
Complimenten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rokusvanstuyvenberg 03-02-2010

Algemene score

9,3
Goede site.Waren prima bereikbaar en een zeer vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Photo89 03-02-2010

Algemene score

10,0
In perfecte staat afegeleverd op de aangegeven datum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jappiek 03-02-2010

Algemene score

8,5
Een goede service met een duidelijke begeleiding hoe ver
men met de bestelling is en wanneer het weg gestuurd heeft

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkrouwel 03-02-2010

Algemene score

9,0
goede levering endat je en dag van tevoren wordt gebeld hoe laat de levering komt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AWKok 03-02-2010

Algemene score

8,0
Bij het betalen van mijn bestellen via Ideal ging er wat mis. Gelukkig is wel meteen een factuur met vermelding om op rekening over te maken gemaild. Dus gewoon geld overgemaakt en nog even gebeld. Ondanks dit ongemak heb ik mijn bestelling zonder vertraging bij mij thuis ontvangen. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lukas1234 03-02-2010

Algemene score

10,0
zondag bestelling geplaatst, maandag geld overgeschreven, donderdag 12:00 h geleverd hier in Mechelen; bij Cameranu.nl loopt alles blijkbaar op wieltjes; ben zeer tevreden met de Legria HFS10 : beantwoordt volledig aan de beschrijving op de Canon site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fbaart 03-02-2010

Algemene score

10,0
Goede prijs, super snelle levering, probleemloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grootheest 03-02-2010

Algemene score

8,5
Zeer snelle en nette aflevering product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan_van_Driel 02-02-2010

Algemene score

8,7
Goede website en snelle levering. Het assortiment is ook goed gevuld. Met aftersales heb ik (gelukkig) nog geen ervaring.

via Track and Trace het pakket volgen is ook goed geregeld.

Dit is de derde aankoop en is tot nu toe altijd goed afgehandeld.

AL met AL een aanrader om te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

winstonbogarde 02-02-2010

Algemene score

8,5
Bestel regelmatig en ook als er iets mis is met een camera lossen ze het netjes op en doen ze hun best om de camera zo snel mogelijk weer terug te krijgen. Dit gebeurt pro-actief hetgeen vertrouwenwekkend is.
Ze hebben vaak de laagste of vrijwel laagste prijs maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit.
De website kan wat logischer en vooral praktischer worden ingedeeld. Bijvoorbeeld staan filters niet vermeld als optionele accessoires bij camera's met een kitlens waardoor ik handmatig eerst naar de lens moet gaan die bij de kit hoort om daar te bekijken welke filters bij de lens passen en dan nog staan niet alle passende filters bij de optionele accessoires waardoor ik tot de conclusie zou kunnen komen dat het filter dat ik zoek niet verkocht wordt door cameranu.

Tip; maak van de dikgedrukte kopjes als 'accessoires', 'onderhoud', 'filters', 'flitsers' etc een link naar ALLE flitsers, filters, accessoires, tassen, etc. Daardoor hoef ik niet in het linker kader naar de hoofdgroepen te zoeken, dan naar het merk, maat, etc.

En het allerbelangrijkste; zet de hoofdgroepen in het linker kader van de site op alfabetische volgorde. Soms moet ik tot vervelens toe staren naar de lijst om de categorie te vinden die ik zoek.

Nu is de hoofdgroep 'accessoires' een vergaarbak net als 'accu's en toebehoren'. Misschien is het een idee om Canon en Nikon apart als hoofdgroep te nemen. Bijvoorbeeld;
CANON, LENZEN, ZOOM/MACRO/etc. Vervolgens kan ik voor een specifieke lens onder het kopje accessoires kiezen voor en lensdop, flitser, filter, camera, etc.

Het is maar een idee. Verder top !

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michielisthebest 02-02-2010

Algemene score

8,5
Bestel regelmatig en ook als er iets mis is met een camera lossen ze het netjes op en doen ze hun best om de camera zo snel mogelijk weer terug te krijgen. Dit gebeurt pro-actief hetgeen vertrouwenwekkend is.
Ze hebben vaak de laagste of vrijwel laagste prijs maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit.
De website kan wat logischer en vooral praktischer worden ingedeeld. Bijvoorbeeld staan filters niet vermeld als optionele accessoires bij camera's met een kitlens waardoor ik handmatig eerst naar de lens moet gaan die bij de kit hoort om daar te bekijken welke filters bij de lens passen en dan nog staan niet alle passende filters bij de optionele accessoires waardoor ik tot de conclusie zou kunnen komen dat het filter dat ik zoek niet verkocht wordt door cameranu.

Tip; maak van de dikgedrukte kopjes als 'accessoires', 'onderhoud', 'filters', 'flitsers' etc een link naar ALLE flitsers, filters, accessoires, tassen, etc. Daardoor hoef ik niet in het linker kader naar de hoofdgroepen te zoeken, dan naar het merk, maat, etc.

En het allerbelangrijkste; zet de hoofdgroepen in het linker kader van de site op alfabetische volgorde. Soms moet ik tot vervelens toe staren naar de lijst om de categorie te vinden die ik zoek.

Nu is de hoofdgroep 'accessoires' een vergaarbak net als 'accu's en toebehoren'. Misschien is het een idee om Canon en Nikon apart als hoofdgroep te nemen. Bijvoorbeeld;
CANON, LENZEN, ZOOM/MACRO/etc. Vervolgens kan ik voor een specifieke lens onder het kopje accessoires kiezen voor en lensdop, flitser, filter, camera, etc.

Het is maar een idee. Verder top !

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beemt004 02-02-2010

Algemene score

9,8
Prettig bedrijf, goede service en perfecte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keessc 02-02-2010

Algemene score

10,0
alles goed en prima apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janrenkum 02-02-2010

Algemene score

8,3
nemen ruim de tijd voor uitleg en zelf proberen ondanks dat het er druk is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ThT 02-02-2010

Algemene score

8,7
Helder website met goede informatie. Bestelling plaatsen zeer eenvoudig, uitleg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DaNaca 02-02-2010

Algemene score

9,5
Geweldige shop. Eind van de middag besteld, binnen een uur een verzendmelding en de volgende dag in huis.

Toen de camera wat haperende pixels bleek te hebben (geen schuld van Camernu.nl) kon ik de camera (binnen 7 dagen) zonder problemen terugsturen voor een nieuwe. Vrijdag opgestuurd, zaterdag bij Cameranu ontvangen, maandag een nieuwe verstuurd en dinsdag naar volle tevredenheid in mijn bezit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HennieBlomsma 02-02-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende service en snelle levering van bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peugot206 02-02-2010

Algemene score

8,0
goede informatie, goede betalingsmogelijkheden en perfecte afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miriam1961 02-02-2010

Algemene score

9,2
Alles prima en snel gegaan en afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bax01 02-02-2010

Algemene score

9,2
Door ervaring weet ik dat de service, de vakkundigheid, klantvriendelijkheid en de after sales van hoge kwaliteit zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henniedraayer 02-02-2010

Algemene score

7,5
goede site met keurige levering.
Alles met 1 dag in huis bezorgd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hendrik53 02-02-2010

Algemene score

9,0
altijd alles prima verlopen ,geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric van rijen 02-02-2010

Algemene score

8,0
Goed en soepel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

raymondwalpot 02-02-2010

Algemene score

9,0
snelle afhandeling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris_BE 02-02-2010

Algemene score

9,3
Bereikbaarheid: er was een probleem met de betaling via creditcard, even een mailtje naar de klantendienst en even later was het probleem verholpen, zeer goed dus.

Levering was goedkoop en snel, enkel de tracking via TNT werkt niet goed voor verzendingen naar Belgie: eenmaal de grens over kan je het pakketje niet meer volgen, maar dat ligt aan TNT natuurlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.vledder 02-02-2010

Algemene score

9,2
Nadat ik een foutje had geconstateerd werd dit snel en professioneel opgelost.
Ik heb vaker in deze winkel gekocht en ben altijd prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johansson 02-02-2010

Algemene score

9,3
Momenteel zeer tevreden kan geen opmerking geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

almeidajpg 02-02-2010

Algemene score

7,2
This website would greatly improve if it had an English version. Other than that they have an extraordinarily fast response time for any email you send them. Which is very good and unusual compared to other websites.
I definitely recommend this shop, it is trustworthy and reliable.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peter0161 02-02-2010

Algemene score

8,5
Website is zeer toegangkelijk en duidelijk. De link naar de accessoires wordt goed wergegeven zodat zoeken niet nodig is. Levertijd perfect, binnen 1 dag de apparatuur in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

EStaijen 02-02-2010

Algemene score

8,0
Zeer correcte en snelle afhandeling en precies datgene ontvangen dat er besteld was.
Ook was de levering conform de afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanBoon 02-02-2010

Algemene score

8,7
bestellen is eenvoudig, de levering erg snel, en netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joeharp 02-02-2010

Algemene score

10,0
Na een paar bestellingen, tot nu toe, heb ik een uitstekend ervaring met cameranu.nl; Site is duidelijk, goede begeleiding en snelle zending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennymichel 02-02-2010

Algemene score

8,2
Vind alles prima verlopen na bestelling via internet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peetje4493 02-02-2010

Algemene score

8,8
Erg snelle afhandeling! Goede voorwaarden.
Prima ervaringen met Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Logister 02-02-2010

Algemene score

10,0
2 dagen na bestelling en betaling de bestelde lens reeds binnen.

Ben zeer tevreden over Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.C.VandePol 01-02-2010

Algemene score

9,7
zeer snelle verwerking van de order, netjes verzonden, goed verzorgd pakketje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 01-02-2010

Algemene score

9,3
After Sales: Teveel verschillende personen tijdens briefwisseling (email verkeer).
Als klant wil je graag een dossier verantwoordelijke die vanaf het eerste contact ook de uiteindelijke afhandeling verzorgt.
Conclusie: uiteindelijk komt alles terecht en wordt alles goed afgehandeld... nog steeds mijn favoriete winkel op fotografisch gebied!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danikooy 01-02-2010

Algemene score

8,0
Na het plaatsen van mijn bestelling, werd er spoedig contact met mij opgenomen om een leveringsafspraak te maken. Pakket werd keurig op tijd, zoals afgesproken, op een door mij opgegeven adres afgeleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden over de levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

rku 01-02-2010

Algemene score

8,5
Correcte en snelle levering en statusupdates hierover.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

skippie123 01-02-2010

Algemene score

9,0
Snelle respons en vriendelijke behandeling bij correspondentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedhouder 01-02-2010

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en snel en ik heb nog nooit een time-out gehad. Men voldoet aan de bewering voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beaumimi 01-02-2010

Algemene score

10,0
Zeer prettig geholpen.
Ik twijfelde tussen twee soorten fototassen en de persoon aan de balie hielp me, de goede keuze te maken.
Ook bij eerdere aankopen werden we goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maanlander 01-02-2010

Algemene score

8,5
veel keuze uit diverse camera's, ook de aangeboden pakketten zoals camera+geheugenkaart+extra accu zijn erg handig en voordelig. De camera is snel in huis en wordt aangetekend (dus verzekerd) verstuurd. Dit is de 2e camera die ik via hen bestel en tot nu toe zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews