cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43582 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ferdinand53 31-01-2010

Algemene score

8,2
No nonsense, duidelijke taal en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KeesC 31-01-2010

Algemene score

9,3
Bereikbaarheid per website en mail prima, de winkel zelf heb ik niet bezocht. 's middags besteld en betaald, 24 uur daarna aan huis geleverd. Wat mij betreft kan het niet sneller. De after sales heb ik niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mh98 31-01-2010

Algemene score

8,0
Winkel werkt met nummertjes volgorde.
Wel zo prettig. Je weet precies wanneer je aan de beurt bent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

irina1980 31-01-2010

Algemene score

10,0
SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvana2000 31-01-2010

Algemene score

9,2
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansvanOtterloo 31-01-2010

Algemene score

9,0
zeer vlotte en correcte behandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

eos 31-01-2010

Algemene score

9,8
Gewoon snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lifesaver 31-01-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toym8 31-01-2010

Algemene score

9,8
zeer zeer vlotte bediening!

Betalen en de volgende dag is het product er!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hidayat 31-01-2010

Algemene score

9,2
Zeer vlotte orderbevestiging en levering.
Ben tot nu toe zeer tevreden met CameraNu.
Nog geen ervaring met de aftersales van CameraNu maar ga er vanuit dat dat prima is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marenske 31-01-2010

Algemene score

8,5
prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervgeel 31-01-2010

Algemene score

8,5
Bijna was alles goed gegaan.
Echter bij de verzending waren de verkeerde geheugenkaartjes geleverd waardoor ik zelf kosten heb moeten maken om alsnog de goede teogezonden te krijgen.
De omwisseling van de kaartjes is verder vlot en correct verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BoteMac 31-01-2010

Algemene score

9,0
zeer tevreden over cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwijdieks000 31-01-2010

Algemene score

9,0
Prima product voor een concurerende prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jerome1935 31-01-2010

Algemene score

8,2
CameraNu is een prima webwinkel. Perfecte informatie stroom, komt na wat beloofd is. Op 23/1-2010 per e-mail om een informatie gevraagd, zelfde dag antwoord gekregen, op 23/1/2010 de Metz megablitz 58 AF-1 bestelt en op 26/1/2010(weekend tussen) het apparaat ontvangen. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kimsuus 31-01-2010

Algemene score

8,2
correcte en snelle levering.
Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GeertNhuis 31-01-2010

Algemene score

8,0
Goede feedback tijdens bestelproces en klantvriendelijk,

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

wvangoethem 30-01-2010

Algemene score

9,0
reeds tweede bestelling en alles is perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seanconnery007 30-01-2010

Algemene score

9,2
Ik vind dat de website van Cameranu.nl goed en overzichtelijk weergegeven word en na mijn bestelling geplaatst te hebben kreeg in 2 dagen later al mijn bestelling in goede orde thuis afgeleverd, en tot dusver ben ik zeer tevreden hierover en mocht ik weer iets willen bestellen zal ik zeker eerst cameranu.nl raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maes.dejonge 30-01-2010

Algemene score

9,0
Snelle en correcte communicatie over bestelling en opvolging van bestelling.
Snelle en correcte levering, ook in België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

41583 30-01-2010

Algemene score

8,5
Prima website.
Erg snelle levering en uitstekende communicatie vwb de zending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jdwarshuis 30-01-2010

Algemene score

9,0
meerdere aankopen gedaan; nemen de tijd om te helpen; prima advies; goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkvanzuylen 30-01-2010

Algemene score

7,2
Website heeft als nadeel dat je altijd via merk moet zoeken...
Bereikbaarheid is gewoon goed.
Levering is perfect geregeld.
Ik heb een keer gebruik moeten maken van de aftersales en dit werd netjes opgelost.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

heitbrink23 30-01-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle Levering en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

levylevy1 30-01-2010

Algemene score

10,0
Besteld en de volgende dag al in huis super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BvanDiermen 30-01-2010

Algemene score

10,0
Prettige winkel goede bereikbaarheid vanuit de
randstad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oranjeplantsoen 30-01-2010

Algemene score

9,0
Vele jaren geleden al in aanraking gekomen met Cameranu.nl, was toen ook een succes. Vandaar wederom deze aanschaf bij hem gedaan, en zijn inmiddels flink gegroeid. Zijn gelukkig zichzelf niet voorbij gelopen en hebben de laagdrempeligheid, service en kwaliteit behouden, zoniet verbeterd. Maakt niet uit wat je besteld, het gaat makkelijk, goed veilig en prettig van A tot Z. Gelukkig nog geen garantiezaken hoeven te doen bij ze, maar zelfs daar maak ik mij geen zorgen om mocht dit nodig zijn. Ook dat is een motivatie geweest. Vele reviews gelezen. Vanaf moment dat ik besteld had, had ik al geen spijt! En had camera nog niet eens binnen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benpeters 30-01-2010

Algemene score

8,2
Ik kon mijn voorkeur heel snel vinden, prijs was duidelijk en de levring was keurig verzorgd (zowel in tijd als qua verpakking)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tucman 30-01-2010

Algemene score

10,0
perfekt bedrijf
heb er reeds vele malen een zeer correct afgewerkte bestelling verricht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amonre 30-01-2010

Algemene score

10,0
de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie66 30-01-2010

Algemene score

9,2
Prima reactie op mijn vragen en heel duidelijk. Goede snelle verzending en ook de mogelijkheid om het product naar hen toe te brengen mocht er schade of problemen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m00dd00m 30-01-2010

Algemene score

8,7
spreekt voor zich

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan_DLC 29-01-2010

Algemene score

9,0
Uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel-123 29-01-2010

Algemene score

9,2
Zeer uitgebreid assortiment, kundig personeel die alle tijd voor je neemt als je in de winkel bent, makkelijk bestellen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansnoppen 29-01-2010

Algemene score

9,0
Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DinyBulthuis 29-01-2010

Algemene score

9,3
Allereerst had ik een vraag gesteld via de mail. Ik kreeg antwoord binnen 24 uur. Na de bestelling geplaatst te hebben en betaald te hebben bedacht ik dat ik eigenlijk nog iets erbij wilde hebben. Mail gestuurd en wanneer ik het bedrag over zou maken met vermelding van mijn vorige factnummer kwam het bij de eerste bestelling. Het zat erbij bij de rest van de bestelling en inderdaad zonder extra verzendkosten.
Zeer tevreden, snel en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jorienwattel 29-01-2010

Algemene score

9,0
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voetbal5 29-01-2010

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ab 29-01-2010

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bnvanmourik 29-01-2010

Algemene score

9,0
Perfecte service & snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette100 29-01-2010

Algemene score

9,0
Inmiddels een paar leuke dingen gekocht bij CameraNU.nl waarvan alles vlekkeloos is verlopen. Ideaal! Lekker gemakkelijk thuis shoppen, veilig/vertrouwd en keurige levering! (Canon tussenring/Canon D10)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tmeenink 29-01-2010

Algemene score

8,0
goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bob-Visser 29-01-2010

Algemene score

8,7
Ontvang al enige tijd nieuwsbrief. N.a.v. deze bekendheid winkel in Urk bezocht.
Zeer goed persoonlijk geholpen. Verkopen dacht verder dan mijn vraag (b.v. om ouderwetse flitser aan te sluiten).
Aantal kleine steekjes laten vallen: 1. niet vermeld dat er geen geheugenkaartje meegeleverd werd (zat nu zondag NIET te testen).
2. verkoper kende niet alle mogelijkheden van camera zoals 1e en 2e gordijn (is er wel) en macro opnamen (wel mogelijk)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frenal 29-01-2010

Algemene score

7,8
Levering goed verlopen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

wdequelerijboere 29-01-2010

Algemene score

8,2
uitgebreide duiselijke site, goede prijzen en prima afhandeling. Ook bij iets retourneren snel een mail en geld terug. Kortom prima service!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dcstefan 29-01-2010

Algemene score

10,0
Zeer goed winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

islager 29-01-2010

Algemene score

10,0
Een week na mijn aankoop ontdekte ik dat de camera (canon g11) een niet werkende pixel had. Bij navraag kreeg ik snel een antwoord en heb ik de camera teruggestuurd. Het is netjes in behandeling genomen en naar canon doorgestuurd voor reparatie (valt onder garantie). Goede informatie gekregen over de ontvangst en doorzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moon4chris 29-01-2010

Algemene score

9,0
op donderdag de bestelling geplaatst en had op vrijdag de spullen al in huis, super.
op de website staat alles goed uitgelegd mbt de specs van de apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierrottweiler 29-01-2010

Algemene score

9,0
cheap and fast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJSNIJDER 29-01-2010

Algemene score

8,0
Goede website waarin duidelijk wordt aangegeven wat de garantie condities zijn (2 jaar) en of het een Nederlands of Europees model betreft (Nederlands dus met Nederlandse handleiding). Veel andere winkels zijn daar niet duidelijk in.

Bestelling en status goed verzorgd. Minpuntjes betreffen de verpakking: blijkbaar was D90 body tijdelijk uitverkocht(zoals bij veel andere winkels ). Daarom doos D90 met kitlens verstuurd waaruit de lens is verwijderd zonder de vrijgekomen ruimte op te vullen. Daardoor kon de inhoud tijdens transport vrijelijk schuiven. Inhoud toch zonder beschadigingen ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews