cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

1floor 08-02-2010

Algemene score

10,0
is reeds mijn derde bestelling en ik blijf zeer tevreden over de service van cameranu.nl

mvg bruno

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.snip 08-02-2010

Algemene score

9,0
supersnel en keurig afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GinoBergez 08-02-2010

Algemene score

8,2
x

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon1948 08-02-2010

Algemene score

9,0
Cameranu heeft een verzorde website, met diverse keuze mogelijkheden.

De bereikbaarheid voor zowel per Website als per telefoon is perfect.

De geplaatste bestelling en levering is perfect te volgen via de toegezonden links.

After sales niet nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomGriffioen 08-02-2010

Algemene score

9,0
Alles werkt precies zoals het wordt beschreven op de site. Op telefoontjes en mail wordt snel en adequaat gereageerd en over ruilen wordt niet moeilijk gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janidway 08-02-2010

Algemene score

9,0
Snel en een uitstekende service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.stelzner 08-02-2010

Algemene score

8,3
Goede service duidelijke afspraken.
Op tijd en snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jacobs.spee 08-02-2010

Algemene score

9,0
Inmiddels heb ik een aantal bestellingen gedaan bij Cameranu.
De levering is altijd snel en correct. Of de after sales heb ik nog geen mening omdat ik daar nog geen beroep op heb hoeven doen.

Ronald Jacobs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda-Rose 08-02-2010

Algemene score

8,7
soepel verlopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bkort 08-02-2010

Algemene score

8,0
Website dwingt je om pakket af te nemen ipv losse apparatuur.
Dat is de reden dat ik de camccorder zelf bij een andere webwinkel heb gekoicht en bij CameraNu.nl enkel de accessoires.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jumpy123 08-02-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze Web-winkel. Zeer betrouwbaar.De website is uitgebreid en overzichtelijk. De bestelling en levering loopt altijd vlekkeloos en snel. Over de after sales heb ik nog geen mening kunnen vormen daar ik ze nog niet nodig heb gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jip79 08-02-2010

Algemene score

9,5
Goede winkel, vriendelijk en vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wimdez 08-02-2010

Algemene score

9,2
Altijd tevreden met een aankoop bij CameraNU.nl !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjpg 07-02-2010

Algemene score

8,7
Snel en goed, bovendien heel nette prijzen!
After sales heb ik nog niet hoeven gebruiken, dus n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

123goud 07-02-2010

Algemene score

8,3
goed en snel geleverd!
Ook werd ik per mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

frisiana 07-02-2010

Algemene score

8,0
Keurig binnen 2 dagen afgeleverd. Product is geheel naar wens maar de bestelling van mogelijk benodigde DVD's was een flop.
Ik meende 10 DVD's besteld te hebben maar het vwaren 10 lege doosjes.
Helaas, hoe kun je zoiets verkopen bij een nieuwe DVD recorder !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alubbers2010 07-02-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering en levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

k.c.rip 07-02-2010

Algemene score

7,0
De website was informatief en heeft uiteindelijk geleid in de keuze en de bestelling.

De bestelling en de levering waren conform de afspraak (en zelfs nog sneller)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

bvd123 07-02-2010

Algemene score

9,7
Zeer fijne online webshop met veel keus. Service is erg goed en de levering/communicatie is ook razendsnel.
2e camera hier gekocht en wederom alles netjes geleverd. Dit is een webshop zoals ze allemaal moeten zijn.

TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Dinther 07-02-2010

Algemene score

8,8
Niks op aan te merken, soepel allemaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericverhagen1963 07-02-2010

Algemene score

8,2
Ik heb lekker gemakkelijk en vlug gewinkeld ,en ben goed en vlug geholpen en dat is zoals ik het hebben wil, kort en krachtig en goed ,dank u

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

awlanghout 07-02-2010

Algemene score

8,0
Snel en accuraat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jonbon 07-02-2010

Algemene score

9,5
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonbon 07-02-2010

Algemene score

9,5
M.a.w. Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boekenbal 07-02-2010

Algemene score

5,3
Ik heb het "Het Canon Camera Boek besteld, Na ontvangst bleken er forse krassen en vlekken op de harde kaft te zitten.
Heb hier over gebeld met Camera Nu.Na controle van hun voorraad bleek dat ook deze exemplaren beschadigd waren.
Ik heb vervolgens de uitgever van het boek gebeld, die mij een nieuw exemplaar heeft gezonden,{ persoonlijk vind ik dat Camera Nu
dit probleem had moeten oplossen}.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

jerrio 07-02-2010

Algemene score

10,0
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eggmountain 07-02-2010

Algemene score

9,5
De site is duidelijk, overzichtelijk en toegankelijk. Alle benodigde info is er te vinden. Je weet bij bestelling meteen of product op voorraad is. Levering is super snel.
Prijzen prima!

Bij vorige bestelling (Konig mini photo studio)was van de doos af te lezen wat er in zat. In dit geval was het een (sinterklaas)cadeautje en kreeg de ontvanger dat meteen te zien bij aflevering. Dat was wat jammer..
maar verder uitermate tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giusy_de_Ceglia_Photography 07-02-2010

Algemene score

10,0
GEWELDIGE Online winkel, ECHT de beste voor alles wat fotografie betreft, geen enkele twijfel mogelijk!!!

Alles klopt en ze hebben de meest deskundige en vriendelijke medewerkers ooit... perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelkanters 07-02-2010

Algemene score

9,0
Opzet site kan beter. Ik had bijvoorbeeld pas na de betaling door dat ik een product had besteld dat niet op voorraad was (de mededeling dat het product niet op voorraad was, was een lichtroze tekst op een witte achtergrond). Ook worden voor betaling met creditcard extra kosten gerekend.

Afhandeling hierna was echter wel 100% klantvriendelijk. Artikel was snel nabesteld en nog binnen een week bij mij in huis. Vragen van mij per e-mail werden snel en duidelijk beantwoord.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransSchreurs 06-02-2010

Algemene score

9,8
Punctueel, snel, correct, gewoonweg uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camperduin1 06-02-2010

Algemene score

7,2
meeste nvt
via vriendin camera gekocht
ben dik tevreden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

A.KOLSTER 06-02-2010

Algemene score

8,7
Bestelling ontvangen zoals besteld.Snelle en correcte afhandeling.
Dit voor zowel de "Cameranu" bezorging en mijn tweede order via TNT.
Goede en prettige betalings mogelijkheden. Concurerende prijzen en ruime keuze.
Zal er zeker weer gebruik van maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

avondlied 06-02-2010

Algemene score

9,0
snel, goede communicatie over verzending, levering, betaling, snelle service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascalvdl 06-02-2010

Algemene score

10,0
scherpe prijs,
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennardus 06-02-2010

Algemene score

9,0
Professionele site! Ik had mijn printer de volgende dag direct in huis. Er worden correcte mails verstuurd zodat u up-to-date blijft hoe het met uw bestelling zit. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lfhuijsman 06-02-2010

Algemene score

8,0
Het betreft een duidelijke site.

De winkel ligt op een plaats, dat goed te bereiken is.
Het is wel een eind rijden (waarschijnlijk voor veel mensen), maar parkeerplaats in overvloed.

After sale heb ik nog geen ervaring mee. De gekochte artikelen zijn goed, waardoor ik daar nog geen gebruik van heb moeten maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bigodino 06-02-2010

Algemene score

7,5
Over het algemeen tevreden over de aankoop. Scherpe prijs, snel geleverd en goede kwaliteit.

Een nadeel van de website vind ik echter dat de zoekingang beperkt is. Als je al precies weet welk merk of type artikel je zoekt, is dat niet erg. Maar als je iets zoekt en je wilt meerdere merken of types vergelijken (op prijs of specificaties), dan gaat dat dus niet.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

erika60 06-02-2010

Algemene score

8,0
gewoon goed en vlug.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

haghag 06-02-2010

Algemene score

10,0
Ik had cameranu.nl als eerder mijn complimenten gegeven.

Als ik een 15 als cijfer kon geven deed ik dat .

top top top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaems1303 06-02-2010

Algemene score

8,5
Supersnelle levering, ben echt tevreden over camera.nu Ik woon in het buitenland en vond de website wel traag opkomen, maar dat kan natuurlijk ook aan mijn internetverbinding liggen, verder niets te klagen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

eijpe-Ruwe 06-02-2010

Algemene score

9,0
keurige afwerking van de bestelling en ook heel snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dikkuiper 06-02-2010

Algemene score

9,5
Zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikRosseel 06-02-2010

Algemene score

9,3
Dit is weliswaar mijn eerste ervaring met on-line bestelling van af te leveren materiaal. De website van CameraNU boodt duidelijke informatie voor het makenn van de bestelling. Er was onmiddellijk informatie over de afhandeling van de bestelling en de status van de levering. De levering zelf verliep ook snel en perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duvaloois 06-02-2010

Algemene score

10,0
Geweldige snelle service.
verrekijker perfect.
alles netjes verzorgd opgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jokoen 06-02-2010

Algemene score

8,0
Informatie via website gezocht welke snel en duidelijk overkwam.
Zelf afgehaald in de winkel
Geen gebruik van toezendingsmogelijkheid gemaakt.
Prettige en goede informatie van deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joost1949 06-02-2010

Algemene score

9,5
Klasse. Website is enorm overzichtelijk en op de bestelling en levering is werkelijk niets aan te merken! Snelheid, zorgvuldigheid en motivatie zijn de toverwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.ullersma 06-02-2010

Algemene score

9,0
Het artike is makkelijk op de website te vinden en te bestellen. Het artikel wordt na bestelling gereserveerd om het af te halen en dit is zonder enige verplichting tot koop.
Bediening is prettig. Niet alle medewerkers zijn even kundig maar wanneer men geen antwoord weet te geven wordt een collega geraadpleegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keef54 06-02-2010

Algemene score

8,0
Prima service. Op vrijdagmiddag voor 16.00 u bestelling via de website gedaan en de volgende dag had ik de bestelling in huis!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

iriddim2 06-02-2010

Algemene score

8,7
Handige en goed bereikbare site. Snelle levering en prijsconcurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delsoljens 05-02-2010

Algemene score

9,2
erg snelle levering.

Heb een lens besteld, deze had ik liever in een doos met noppenfolie ontvangen ipv papier als bescherming.
De bezorgers racen nogal in de busjes, als extra bescherming zou noppenfolie beter zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews