cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

danikooy 01-02-2010

Algemene score

8,0
Na het plaatsen van mijn bestelling, werd er spoedig contact met mij opgenomen om een leveringsafspraak te maken. Pakket werd keurig op tijd, zoals afgesproken, op een door mij opgegeven adres afgeleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden over de levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

rku 01-02-2010

Algemene score

8,5
Correcte en snelle levering en statusupdates hierover.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

skippie123 01-02-2010

Algemene score

9,0
Snelle respons en vriendelijke behandeling bij correspondentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedhouder 01-02-2010

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en snel en ik heb nog nooit een time-out gehad. Men voldoet aan de bewering voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beaumimi 01-02-2010

Algemene score

10,0
Zeer prettig geholpen.
Ik twijfelde tussen twee soorten fototassen en de persoon aan de balie hielp me, de goede keuze te maken.
Ook bij eerdere aankopen werden we goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maanlander 01-02-2010

Algemene score

8,5
veel keuze uit diverse camera's, ook de aangeboden pakketten zoals camera+geheugenkaart+extra accu zijn erg handig en voordelig. De camera is snel in huis en wordt aangetekend (dus verzekerd) verstuurd. Dit is de 2e camera die ik via hen bestel en tot nu toe zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margriet2010 01-02-2010

Algemene score

8,8
Prima service.
Op de site staat bestelling voor 16.00 uur geplaatst, volgende dag geleverd. Dit was niet het geval. Het werd een dag later. Dit lag echter niet aan het bedrijf maar aan TNT. Ze hebben wel voor me gebeld naar TNT om het uit te zoeken waarom het mis gegaan was. Altijd snelle reactie per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FIERAIN 01-02-2010

Algemene score

9,0
Dank voor uw service.

Snelle levering, perfect verpakt 10/10.

Ik zal uw site ook zeker aanraden bij anderen en op die manier meer klanten uw kant opsturen.

Tot snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce61 01-02-2010

Algemene score

9,5
Voordelige webwinkel. Snelle levering, 's middags besteld en de volgende dag bezorgd.
Prima apparaat met veel mogelijkheden. Scant dia's en negatieven, die tevens te bewerken zijn dmv bijgeleverde software.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nprins 01-02-2010

Algemene score

9,0
uitgevoerd zoals beloofd op website

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Evert-Jan Grisel 01-02-2010

Algemene score

8,0
Na zeer vriendelijk en deskundig advies te hebben gekregen, scanner besteld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

janvandebilt 01-02-2010

Algemene score

8,2
Prima

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutchbb 01-02-2010

Algemene score

9,7
De website is handig in gebruik en niet rommelig. Alles wat ik nodig had was op voorraad.

Bereikbaarheid was geen probleem want het ging om een levering.

Vragen via e-mail werden snel beantwoord, ook na de verkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

32ruben 01-02-2010

Algemene score

8,0
Al eerder kocht ik in de winkel een CanonScan 8600F scanner.
Het was toen de eerste keer dat ik in de winkel was en werdt er vootreffelijk geholpen.
Nu een nikon camera via internet gekocht.
En hoewel hij niet aanwezig was en wij er meerdere dagen op moesten wachten was onze verbazing groot dat hij al na twee dagen naar ons werdt verzonden.
Alles keurig verpakt.
Geweldige service.

A.Ernsting

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

frfaber 01-02-2010

Algemene score

9,0
Hele goede prijs voor een mooie handige videocamera. Levering is snel en volledig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mavgoose 01-02-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke internetsite, laad erg snel en ik vind het zeer overzichtelijk. Tot nu toe geen nare verassingen gehad over de voorraadstatus. Staat er op voorraad dan heb je ook echt 1 maximaal 2 dagen later je bestelling.
De bestel procedure verloopt erg snel. Verpakking van het produkt is prima in orde. In mijn ogen een van de beste internetwinkels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bart uit Nijmegen 01-02-2010

Algemene score

8,3
De website ziet er goed uit, alleen kun je bijvoorbeeld objectieven niet sorteren op merk/sluiting. Dit is erg lastig als je alleen in Nikon lenzen bent geinteresseerd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lurvink 01-02-2010

Algemene score

5,5
Geen garantie verleend!
Product had onder garantie moeten worden hersteld, maar in plaats daarvan wordt een rekening gestuurd t.w. 80% v.d. aankoopprijs v.h. product.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Hommie3 01-02-2010

Algemene score

9,5
Zoeken en navigeren op de site scoort hoog, veel en uitgebreidde productinfo met links naar de fabrikant.

CameraNU.nl bezorgt altijd de volgende werkdag, echt top!

Supportdesk is persoonlijk en goed bereikbaar, ze maken een mooie combinatie van on-line diensten en goed klantcontact.
Klaar voor de nieuwe (on-line) wereld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilco7 01-02-2010

Algemene score

7,5
Goede prijs en altijd leverbaar binnen korte tijd indien op voorraad.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Gouweleeuw 01-02-2010

Algemene score

9,2
Ik heb verschillende ervaringen met CameraNu. Waaronder reparatie en service. Zelfs bij het zoekraken van een objectief bij de fabrikant zorgt Camera Nu voor een fantastische afhandeling en biedt snel en voldoende alternatieven. Tevens bellen zij na en zoeken het contact met de klant. Kortom Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosr 31-01-2010

Algemene score

9,5
Goede website, scherpe prijzen, zeer snelle levering en goede service en ook nog eens een showroom. Kortom, klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veer73 31-01-2010

Algemene score

9,0
Canon 70-300 mm lens gekocht voor een scherpe prijs. De bestelling is netjes en snel afgehandeld. Zeker de moeite waard om bij dit bedrijf te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvdpol 31-01-2010

Algemene score

8,5
Prima webwinkel, veel aanbod, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ferdinand53 31-01-2010

Algemene score

8,2
No nonsense, duidelijke taal en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KeesC 31-01-2010

Algemene score

9,3
Bereikbaarheid per website en mail prima, de winkel zelf heb ik niet bezocht. 's middags besteld en betaald, 24 uur daarna aan huis geleverd. Wat mij betreft kan het niet sneller. De after sales heb ik niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mh98 31-01-2010

Algemene score

8,0
Winkel werkt met nummertjes volgorde.
Wel zo prettig. Je weet precies wanneer je aan de beurt bent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

irina1980 31-01-2010

Algemene score

10,0
SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvana2000 31-01-2010

Algemene score

9,2
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansvanOtterloo 31-01-2010

Algemene score

9,0
zeer vlotte en correcte behandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

eos 31-01-2010

Algemene score

9,8
Gewoon snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lifesaver 31-01-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toym8 31-01-2010

Algemene score

9,8
zeer zeer vlotte bediening!

Betalen en de volgende dag is het product er!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hidayat 31-01-2010

Algemene score

9,2
Zeer vlotte orderbevestiging en levering.
Ben tot nu toe zeer tevreden met CameraNu.
Nog geen ervaring met de aftersales van CameraNu maar ga er vanuit dat dat prima is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marenske 31-01-2010

Algemene score

8,5
prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervgeel 31-01-2010

Algemene score

8,5
Bijna was alles goed gegaan.
Echter bij de verzending waren de verkeerde geheugenkaartjes geleverd waardoor ik zelf kosten heb moeten maken om alsnog de goede teogezonden te krijgen.
De omwisseling van de kaartjes is verder vlot en correct verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BoteMac 31-01-2010

Algemene score

9,0
zeer tevreden over cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwijdieks000 31-01-2010

Algemene score

9,0
Prima product voor een concurerende prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jerome1935 31-01-2010

Algemene score

8,2
CameraNu is een prima webwinkel. Perfecte informatie stroom, komt na wat beloofd is. Op 23/1-2010 per e-mail om een informatie gevraagd, zelfde dag antwoord gekregen, op 23/1/2010 de Metz megablitz 58 AF-1 bestelt en op 26/1/2010(weekend tussen) het apparaat ontvangen. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kimsuus 31-01-2010

Algemene score

8,2
correcte en snelle levering.
Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GeertNhuis 31-01-2010

Algemene score

8,0
Goede feedback tijdens bestelproces en klantvriendelijk,

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

wvangoethem 30-01-2010

Algemene score

9,0
reeds tweede bestelling en alles is perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seanconnery007 30-01-2010

Algemene score

9,2
Ik vind dat de website van Cameranu.nl goed en overzichtelijk weergegeven word en na mijn bestelling geplaatst te hebben kreeg in 2 dagen later al mijn bestelling in goede orde thuis afgeleverd, en tot dusver ben ik zeer tevreden hierover en mocht ik weer iets willen bestellen zal ik zeker eerst cameranu.nl raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maes.dejonge 30-01-2010

Algemene score

9,0
Snelle en correcte communicatie over bestelling en opvolging van bestelling.
Snelle en correcte levering, ook in België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

41583 30-01-2010

Algemene score

8,5
Prima website.
Erg snelle levering en uitstekende communicatie vwb de zending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jdwarshuis 30-01-2010

Algemene score

9,0
meerdere aankopen gedaan; nemen de tijd om te helpen; prima advies; goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkvanzuylen 30-01-2010

Algemene score

7,2
Website heeft als nadeel dat je altijd via merk moet zoeken...
Bereikbaarheid is gewoon goed.
Levering is perfect geregeld.
Ik heb een keer gebruik moeten maken van de aftersales en dit werd netjes opgelost.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

heitbrink23 30-01-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle Levering en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

levylevy1 30-01-2010

Algemene score

10,0
Besteld en de volgende dag al in huis super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BvanDiermen 30-01-2010

Algemene score

10,0
Prettige winkel goede bereikbaarheid vanuit de
randstad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews