cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43576 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mr francois 09-02-2010

Algemene score

8,7
CameraNu.nl heeft een duidelijke site,goede communicatie per mail en snelle levering..donderdag vanuit Belgie bedrag overgemaakt en de Camera afgeleverd dinsdag namiddag rond 18:00 .Hopelijk doet de Camera het nu even goed zoals beschreven op Kieskeurig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vuurgeit 09-02-2010

Algemene score

8,5
Al enkele jaren bestel ik al mijn fotografie gerealateerde artikelen bij CameraNu. Altijd naar volle tevredenheid.

Altijd zijn ze ook hun belofte nagekomen: Indien op voorraad (zichtbaar op de website) en betaling binnen voor 16 uur, volgende werkdag in huis.

Tot mijn laatste order heb ik nooit gebruik hoeven maken van actersales, maar intussen weet ik dat ook dit prima geregeld is.

Er zijn meer aanbieder van deze artikelen, sommigen zijn soms(!) ook goedkoper. Maar ik raad anderen altijd aan in ieder geval bij CameraNu te kijken omdat ze ook doen wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beedesign 09-02-2010

Algemene score

7,8
Ik vind de 'accessoires" zoals de lensdoppen etc. wat moeilijk te vinden op de site.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

1971jeroen 09-02-2010

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering. Binnen dag na bestelling was het afgeleverd.

ontbrekend item in bestelling ook zeer snel en voorkomend opgelost.

Mail en telefoon netjes beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulscholten 09-02-2010

Algemene score

9,2
Gemakkelijke site om te bestellen.
Betalen via Ideal is klantvriendelijk.
Levering was supersnel.
Artikel was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoff444 09-02-2010

Algemene score

8,5
x

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

HEYLO 09-02-2010

Algemene score

10,0
Snelle en correcte afhandeling. Informatie met stand van zaken wordt gegeven naar de klant toe. Perfecte service. Ik keer tevreden terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yves-vdb 09-02-2010

Algemene score

9,0
Camera besteld en betaald op dinsdag met een internationale overschrijving. Donderdag reeds bevestinging van ontvangst betaling en verzending van product, hetgeen vrijdag netjes afgeleverd werd op het opgegeven adres.
Supersnelle, correcte service met zeer goede opvolging voor een beperkte verzendingskost.
Zeer prettige winkelervaring !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mweiga 09-02-2010

Algemene score

8,3
Alles wat ik in deze winkel heb gekocht is van prima kwaliteit en zeer snel geleverd. Het geleverde product komt helemaal overeen met de afbeelding/beschrijving op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Evanah 09-02-2010

Algemene score

10,0
Jullie website is heel duidelijk en makkelijk.Top service.Altijd helpzaam en vrindelijk.Levering zonder problemen en altijd op tijd.Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijnvdkolk 09-02-2010

Algemene score

8,0
De website is duidelijk en goed toegankelijk. Weinig onnodige poespas of andere nutteloze informatie. De fysieke winkel is goed bereikbaar, alleen is het opletten dat de afslag genomen wordt. Bestelling en levering gaan zeer snel, voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis, mits het product op voorraad is. Hiervoor een pluim! Geen ervaring nog met aftersales, aangezien de producten uitermate goed functioneren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

joep.niens 09-02-2010

Algemene score

9,5
perfect behandeling
een bestelling geplaatst van op voorraad zijnde artikelen - maar net na bestelling was een artikel niet meer in stock - dus werd het op back-order geplaatst waardoor de orginele artikelen nog wel op tijd (verjaardag) toekwamen

goede en vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten_Dols 09-02-2010

Algemene score

9,3
Goede winkel met een snelle levering. Ook worden afspraken, zoals e-mails enz., goed nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adeserranno 09-02-2010

Algemene score

10,0
correcte en snel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbijsterbosch 09-02-2010

Algemene score

7,7
Bereikbaarheid is als minder goed aangegeven aangezien we met het betalen geen gebruik konden maken van ideal omdat het niet werkte.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

zwol1950 09-02-2010

Algemene score

9,0
Nog geen ervaring met aftersales
Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Snelle levering.

Uitstekende en snelle commuicatie per mail

Communicatie over vVoorraadbeheer op website is technisch goed verzorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurema 09-02-2010

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden over de levering van het door ons bestelde. Op een zondagavond besteld en dinsdag al in huis, super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sande215 09-02-2010

Algemene score

8,7
Overzichtelijke website, goed assortiment, scherpe prijzen. De voorraadinformatie lijkt te kloppen en de levering is dan ook prompt. Betaling via Ideal, of per pin bij aflevering (tegen meerkosten).

Bereikbaarheid is iets lastiger vanwege de ligging op een industrie-terrein in Urk. Maar aangezien de website uitstekend is, is dat van minder belang.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toppe 09-02-2010

Algemene score

8,8
Absoluut zeer tevreden over Cameranu.nl

Ben verschillende keren ook in de winkel geweest om daar iets aan te schaffen (Canon EF-S 55-250 IS & Canon 200EG Gadget) en altijd netjes geholpen.

Ook al is het op zaterdag middag behoorlijk druk, ze helpen elke consument zoals het hoort.

Kortom: Perfect geholpen, zou zelf geen verbeter punten kunnen plaatsen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lia1972 09-02-2010

Algemene score

9,0
Prima winkel, duidelijke omschrijving van het product, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vossius1 09-02-2010

Algemene score

8,5
heb steeds een goed contact gehad met u en ben zeer tevredeb over de manier waarop de prdukten gepresenteerd worden.
daarnaast is de afhandeling bij bestelling en de torgezegde service bij defecten prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalievdoorn 09-02-2010

Algemene score

10,0
Gewoon TOP!!!
Ik bestel al 2 jaar bij hun, en ik kijk inmiddels helemaal niet bij andere winkels meer.
Ik heb een tijd terug een lens van Tamron besteld waar ik helemaal niet tevreden over was.....
Geen punt kon zo terug gestuurd worden.
Op vrijdag op de post terug gestuurd, ik wilde graag een andere lens ervoor in de plaats.
Op maandag kreeg ik een mailtje, lens was goed ontvangen, andere lens was opgestuurd en het verschil van 30 euro wat ik terug kreeg, stond alweer netjes op mijn rekening.
In 1 dag alles rond!
Verder beantwoorden ze alle vragen die je stelt.
Je krijgt goede tips en advies.
Vriendelijke mensen.
En de bestellingen worden altijd netjes en goed afgeleverd!
Dikke 10 hoor!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bork1 08-02-2010

Algemene score

8,7
Zeer gemakkelijke bestelling van een printer via de duidelijke website en zeer snel laten bezorgen voor weinig geld extra. Besteld toen printer op voorraad was; kreeg mail toen dit het geval was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerten 08-02-2010

Algemene score

9,5
Er kan er maar één de beste zijn en dat is Cameranu op Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oppenhuis63 08-02-2010

Algemene score

10,0
Bestelling keurig geregeld. E-mail bevestiging en product geleverd op afgesproken tijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.Grafov 08-02-2010

Algemene score

9,0
Prima service via Internet, goede prijsen en ook nog prettige personeel in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1floor 08-02-2010

Algemene score

10,0
is reeds mijn derde bestelling en ik blijf zeer tevreden over de service van cameranu.nl

mvg bruno

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.snip 08-02-2010

Algemene score

9,0
supersnel en keurig afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GinoBergez 08-02-2010

Algemene score

8,2
x

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon1948 08-02-2010

Algemene score

9,0
Cameranu heeft een verzorde website, met diverse keuze mogelijkheden.

De bereikbaarheid voor zowel per Website als per telefoon is perfect.

De geplaatste bestelling en levering is perfect te volgen via de toegezonden links.

After sales niet nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomGriffioen 08-02-2010

Algemene score

9,0
Alles werkt precies zoals het wordt beschreven op de site. Op telefoontjes en mail wordt snel en adequaat gereageerd en over ruilen wordt niet moeilijk gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janidway 08-02-2010

Algemene score

9,0
Snel en een uitstekende service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.stelzner 08-02-2010

Algemene score

8,3
Goede service duidelijke afspraken.
Op tijd en snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jacobs.spee 08-02-2010

Algemene score

9,0
Inmiddels heb ik een aantal bestellingen gedaan bij Cameranu.
De levering is altijd snel en correct. Of de after sales heb ik nog geen mening omdat ik daar nog geen beroep op heb hoeven doen.

Ronald Jacobs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda-Rose 08-02-2010

Algemene score

8,7
soepel verlopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bkort 08-02-2010

Algemene score

8,0
Website dwingt je om pakket af te nemen ipv losse apparatuur.
Dat is de reden dat ik de camccorder zelf bij een andere webwinkel heb gekoicht en bij CameraNu.nl enkel de accessoires.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jumpy123 08-02-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze Web-winkel. Zeer betrouwbaar.De website is uitgebreid en overzichtelijk. De bestelling en levering loopt altijd vlekkeloos en snel. Over de after sales heb ik nog geen mening kunnen vormen daar ik ze nog niet nodig heb gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jip79 08-02-2010

Algemene score

9,5
Goede winkel, vriendelijk en vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wimdez 08-02-2010

Algemene score

9,2
Altijd tevreden met een aankoop bij CameraNU.nl !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjpg 07-02-2010

Algemene score

8,7
Snel en goed, bovendien heel nette prijzen!
After sales heb ik nog niet hoeven gebruiken, dus n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

123goud 07-02-2010

Algemene score

8,3
goed en snel geleverd!
Ook werd ik per mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

frisiana 07-02-2010

Algemene score

8,0
Keurig binnen 2 dagen afgeleverd. Product is geheel naar wens maar de bestelling van mogelijk benodigde DVD's was een flop.
Ik meende 10 DVD's besteld te hebben maar het vwaren 10 lege doosjes.
Helaas, hoe kun je zoiets verkopen bij een nieuwe DVD recorder !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alubbers2010 07-02-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering en levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

k.c.rip 07-02-2010

Algemene score

7,0
De website was informatief en heeft uiteindelijk geleid in de keuze en de bestelling.

De bestelling en de levering waren conform de afspraak (en zelfs nog sneller)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

bvd123 07-02-2010

Algemene score

9,7
Zeer fijne online webshop met veel keus. Service is erg goed en de levering/communicatie is ook razendsnel.
2e camera hier gekocht en wederom alles netjes geleverd. Dit is een webshop zoals ze allemaal moeten zijn.

TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Dinther 07-02-2010

Algemene score

8,8
Niks op aan te merken, soepel allemaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericverhagen1963 07-02-2010

Algemene score

8,2
Ik heb lekker gemakkelijk en vlug gewinkeld ,en ben goed en vlug geholpen en dat is zoals ik het hebben wil, kort en krachtig en goed ,dank u

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

awlanghout 07-02-2010

Algemene score

8,0
Snel en accuraat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jonbon 07-02-2010

Algemene score

9,5
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonbon 07-02-2010

Algemene score

9,5
M.a.w. Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews