cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43623 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ron50ron50 18-02-2010

Algemene score

9,0
Website was duidelijk en gebruiksvriendelijk. De bestelling werd volgens de afspraak geleverd.
Betaling via Ideal gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lievensek 18-02-2010

Algemene score

8,0
snel en correct
snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

pieterjhdejong 18-02-2010

Algemene score

9,0
Goede productinformatie waardoor we een goede aankoop hebben kunnen doen. We zijn zeer blij met het door ons aangekochte product. De levering was zeer snel en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kruismuis 18-02-2010

Algemene score

8,0
snelle levering geheel volgens opgave Geen enkel foutje en voor de overeengekomen prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

rolf1960 18-02-2010

Algemene score

8,5
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ymke 18-02-2010

Algemene score

8,5
-overzichtelijke site
-helaas herhaaldelijk 2 uur moeten wachten om telefonisch contact op te kunnen nemen; tussen de middag n.l. gesloten (m.i. niet meer van deze tijd)
-alles keurig op tijd geleverd
-alles heel netjes en goed afgehandeld bij vagen en of klachten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Out 18-02-2010

Algemene score

8,2
Prima telefonisch geholpen naar aanleiding van gevraagd advies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

franknowhere 18-02-2010

Algemene score

9,0
Perfect. Site is overzichtelijk. Je krijgt alles netjes en snel bevestigt en kan je bestelling volgen via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koiboy007 18-02-2010

Algemene score

9,7
Zeer snelle levering. Je word persoonlijk gebeld i.v.m levering.En wat mij aansprak was dat ze alle accesoires voor de camera hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie9876 18-02-2010

Algemene score

9,8
Ondanks dat de IDeal betaling halfweg de transactie crashde (Safari browser probleem) was dit middels een emailtje/telefoontje binnen no time verholpen.
De levering was binnen 48 uur en prima te volgen op TNT track en trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siep 18-02-2010

Algemene score

9,0
Goede snelle afhandeling. Niet inloggen of wachtwoorden bedenken; gewoon gegevens e.d. invullen en bestellen!! Heerlijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

henkmarja1 18-02-2010

Algemene score

8,2
Het door ons bestelde artikel (camera) werd snel en goed bezorgd. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HThissen 18-02-2010

Algemene score

10,0
Bestellingen gaan flot
de geleverde spullen zijn ok
info is in orde
service is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene959 18-02-2010

Algemene score

8,0
bestelde artikel zou later geleverd dan afgesproken maar camerenu heeft aangeboden een huurcamera gratis ter beschikking te stellen tot levering bestelde artikel. Super !! Was echter op het laatste moment niet nodig.
Superservice via Brian Dragstra

Bereikbaarheid 6 vanwege lastig telefonisch te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sipke5 18-02-2010

Algemene score

8,3
Meerjarige ervaringen met Camera.nu zijn prima. Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering. Ik hou niet zo van registreren en dat is ook niet nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor2010 18-02-2010

Algemene score

8,0
Goede snelle levering tegen scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

N.Schaap 17-02-2010

Algemene score

9,0
Bestelling werd snel terugekoppeld, gunstige prijs.
Snelle uitlevering met alle documenten.
Aftersales nog geen echte mening, nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cramwinckel 17-02-2010

Algemene score

9,2
Er volgt direct een bevestiging van je bestelling. Er is voortdurend contact en je weet precies wat de status is van je bestelling. Zo wil het graag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert1411 17-02-2010

Algemene score

10,0
Perfecte levering. Tien minuten voor vier betaald en inderdaad de volgende dag in huis! Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jose1234 17-02-2010

Algemene score

10,0
Supersnelle levering voor een superlage prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maartenschonk 17-02-2010

Algemene score

8,5
op de website was duidelijk dat het gevraagde product niet in voorraad was. Bestelling ervan via de website werd meteen bevestigd en een dag later was het product beschikbaar. Ik kon kiezen uit: opsturen of in de winkel ophalen. Bij ophalen dezelfde dag lag het product klaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rvollbehr 17-02-2010

Algemene score

9,2
zeer snelle levering en communicatie, ontvangen wat besteld is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h13lagen 17-02-2010

Algemene score

9,8
Ik ben +- anderhalf jaar klant
en heb veel gekocht voor concurerende preisen.
tot noch toe is alles perfect
verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

transhair 17-02-2010

Algemene score

8,5
Goede site goede service
Prijs kwaliteit verhouding is perfect!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

xammy 17-02-2010

Algemene score

7,8
Prima en correct.
Voor herhaling vatbaar.
Zal zeker tegen bekenden uitdragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ReneRoelofsen 17-02-2010

Algemene score

8,7
Zeer toegangkelijke site, makkelijke winkelwagen.
Leverting de volgende dag zoals verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

geert36 17-02-2010

Algemene score

9,0
De website is duidelijk met verwijzing naar leveranciers.
Levering perfect volgens de verwachting.
After sales niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janneman15 17-02-2010

Algemene score

8,0
snel en adekwaat, dus voor herhaling vatbaar en via mond-op-mond reclame aan te bevelen.

gr Jan Fritz

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wilenjos 17-02-2010

Algemene score

8,0
Het bedrijf probeert positief mee te denken. Vragen worden snel en correct beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

janennadie 17-02-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke site, goede en snelle levering, kwaliteit fototoestel is prima. Juiste verhouding prijs en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AbdeVos 16-02-2010

Algemene score

9,2
Ruim aanbod, uitstekende service.
Vakmensen achter de toonbank.
De moeite waard om er incidenteel voor een persoonlijk advies naar toe te rijden. Mijn vrouw en ik zijn er beiden met onze eigen wensen uitstekend op weg geholpen.

Nemen alle tijd en 100% aandacht.
meerdere malen via internet bezocht en gekocht. Leveringen stipt op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid12 16-02-2010

Algemene score

8,5
Cameranu is niet de hele dag bereikbaar. Maar als ze dat wel zijn, wordt je prima geholpen. Bestellen en leveren gaat heel gemakkelijk, snel en goed. Nu 2 x iets besteld. 1 kleine klacht over de 2e bestelling, die snel en goed weer verholpen werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudy1974 16-02-2010

Algemene score

9,0
Prima webwinkel! De site is overzichtelijk en er kan makkelijk en snel gezocht worden naar een artikel. In veel gevallen is het ook een van de goedkoopste webwinkel voor fotgrafie. After sales is ook prima verzorgd.Je krijgt netjes bericht wanneer je je geld retour ontvangt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keizerjan 16-02-2010

Algemene score

8,8
Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij cameraNU.nl, en dit is mij goed bevallen. Indien ik weer iets nodig heb zal ik zeker op deze site gaan kijken. Ik bedank mij voor hun goede service.

Fam. Keizer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amandavandoesburg 16-02-2010

Algemene score

9,0
Heel veel op voorraad en snelle levering per courier voor een redeijke prijs.
Hele aardige verkoopmedewerkers. Ik ben heel tevreden !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqueliene 16-02-2010

Algemene score

9,5
snelle en keurige levering.
Helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo175432 16-02-2010

Algemene score

9,0
Het is gewoon goed zaken doen met camera nu.nl met een dikke tien voor de service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinelle 16-02-2010

Algemene score

9,0
super snelle en keurige levering!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bokool 16-02-2010

Algemene score

7,5
no nonsense en betrouwbare indruk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Pjotrr6 16-02-2010

Algemene score

9,0
geen motivatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

driekusnummer1 16-02-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering; wordt ook netjes op de website gemeld dat een snoertje niet standaard in de doos zit, dat je dat apart bij moet bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kappie395 16-02-2010

Algemene score

8,0
Het is een goede winkel met mensen die goed weten waar ze over praten.
Het zijn zelf ook gebruikers van de apparatuur.
Iets wat het overleggen met de klant het werk een stuk makkelijk maakt.
Ook bij problemen zijn ze meer dan bereid om dingen voor je uit te zoeken.

Kortom een prettige winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

taling1 16-02-2010

Algemene score

9,5
Goeie club, weten waar ze over praten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stdickkoren 16-02-2010

Algemene score

8,7
supersnel tegen 17uu besteld en de volgende morgen in huis!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spiffi56 16-02-2010

Algemene score

9,3
Camera Canon Powershot SX20IS besteld op zondag avond,dinsdag al ontvangen via TNT pakketdienst! 2 werkdagen! supersnelle en correkte afhandeling,ook communicatie via mail,bevestigings berichten direkt ontvangen
Al met al fijn zaken doen met cameraNu.nl. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia.keppel1 16-02-2010

Algemene score

9,0
Inmiddels 2x een produkt besteld bij Camera Nu.Beide keren volgende dag in huis. Overzichtelijke site. After sales was tot nu toe niet nodig, omdat wat ik bestelde goed aankwam en volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joopstempher 16-02-2010

Algemene score

10,0
Alles wordt correct afgehandeld meerdere keren van dit internet bedrijf al zaken mee gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchmitch123456 16-02-2010

Algemene score

8,7
Goed product voor een goede prijs.
Uitstekende afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caseware 16-02-2010

Algemene score

8,8
Telefonisch goed bereikbaar.
Vragen per e-mail worden goed en vlot beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WKG 16-02-2010

Algemene score

6,8
Bestellen op de website ging prima. Snel en overzichtelijk. Helaas was het positieve gevoel na de levering minder. De camera was duidelijk al regelmatig uit de verpakking gehaald, gezien de vele vingerafdrukken op het scherm en de slecht teruggestopte onderdelen. Is de camera al een keer gebuikt en teruggestuurd ? Ik weet het niet, maar ik verwacht een camera die nog ongebruikt is als ik een nieuwe camera koop. Jammer. Ook jammer dat er geen mail komt om te vragen of alles goed is gegaan. Misschien verwacht ik hiervan iets te veel van een internetshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews