cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

twarp 02-03-2010

Algemene score

8,3
Ruime keuze aan onderdelen voorradig bij het gekozen produkt.
Produkt zelf afgehaald, alle informatie die was aangeleverd was correct (alles aanwezig, prijs etc.).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j.kirkels 02-03-2010

Algemene score

9,0
Vanaf het begin heel goed geinformeerd over verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ken19 02-03-2010

Algemene score

8,0
Goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

FrankvandenHout 02-03-2010

Algemene score

9,5
Helemaal Top,

Het product was netjes op voorraad, de winkel is erg goed bereikbaar en mijn vraag achteraf is perfect beantwoord. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankfoort 02-03-2010

Algemene score

9,0
Informatieve antwoorden op mijn telefonische vragen. Snelle levering. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siemk 01-03-2010

Algemene score

9,7
Ik ben de camera zelf gaan halen.
Ik was onder de indruk van de deskundigheid en hulpvaardigheid van de medewerkers.
Men neemt ook alle tijd die nodig is om je te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NBesselsen 01-03-2010

Algemene score

9,8
Geweldig snelle en correcte service. Duidelijke website (in ieder geval als je weet wat je zoekt), zorgeloze betaling via iDeal, bevestiging van bestelling en levering en de volgende dag al het artikel in huis... Ik was enorm positief verbaasd! Absoluut niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietgreben 01-03-2010

Algemene score

8,0
op voorraad en snel geleverd
goede bevestiging van de bestelling en levertijdindicatie

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

dv8465mb 01-03-2010

Algemene score

10,0
Zeer deskundig advies bij de aanschaf van een HD-camcorder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjing 01-03-2010

Algemene score

8,7
duidelijke website,
bestelling perfect uitgevoerd,
makkelijk te volgen op PC,
keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kim13 01-03-2010

Algemene score

9,0
vlotte regeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pebra 01-03-2010

Algemene score

9,0
Prima site, puntgave aflevering en volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keuken 01-03-2010

Algemene score

8,8
alles is perfect verlopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DirkJorna 01-03-2010

Algemene score

8,5
Perfecte zaak, zowel via internet als in de winkel goede service en advies.
Ruime voorraad en mooie grote showroom.

Tip: als je advies wilt ga dan als het rustig is...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robjee78 01-03-2010

Algemene score

9,0
Erg goede website met een gebruiksvriendelijke navigatie door de site heen. Relatief veel artikelen op voorraad. Combinatieaanbiedingen zijn interessant en ervaar ik als een pluspunt.
Prijsstelling is goed.
Kortom één van de betere websites waar ik regelmatig op kijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eurozone 01-03-2010

Algemene score

8,0
Altijd een snelle en correcte levering indien product op voorraad. Tevens bij vragen een snel en correct antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koopie90 01-03-2010

Algemene score

8,2
Prima prijs en prima afgehandeld. After Sales nog geen gebruik van gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

zuidroos 01-03-2010

Algemene score

9,5
Prima geregeld. Alles kwam goed verpakt aan. Binnen de gestelde termijn. Duidelijke factuur. Product ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirkim02 01-03-2010

Algemene score

9,0
Een heldere website waarop ook gemakkelijk terug te vinden is wat de verzendkosten zijn. Bij telefonische vragen wordt snel gereageerd en eventueel terug gebeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MKooiker 01-03-2010

Algemene score

7,0
Digitale fotolijst werd zeer snel en goed verpakt geleverd. Klein minpunt: de bijbehorende SD-kaart zat in een verpakking die open was geweest. Op de vraag of ik ervan uit kon gaan dat de SD-kaart nieuw was, werd alleen gemeld dat het een onderdeel van een grote partij was, die zonder blister- of andere dichte verpakking was geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

JaapFijma 01-03-2010

Algemene score

8,8
Prima service, duidelijke zoekstructuur, prima prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk.Woestenburg 01-03-2010

Algemene score

9,2
De aanwezige kennis, het assortiment en de tijd die men voor je neemt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brassheavy 28-02-2010

Algemene score

9,0
gewoon super. zo moet online bestellen gaan.

duidelijk, goedkoop en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanKrikken 28-02-2010

Algemene score

7,8
CF slot nieuw geleverde camera D300S functioneerde niet, m.i. reeds bij ontvangst. Ik zou hem niet goed hebben gebruikt (merkwaardig als men bedenkt dat ik 4 DSLR Nikons met CF slot al vele jaren zonder enig probleem gebruik). Gerepareerd. Echter geen coulantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

wilvangerven 28-02-2010

Algemene score

8,8
Website was goed te overzien, product was snel te vinden en bestelling en levering optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicetry 28-02-2010

Algemene score

9,2
Het is in een woord geweldig, mooie website ,gemak van bestellen en de snelle aflevering.Ga zo door!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla1900 28-02-2010

Algemene score

8,5
Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling ontvangen.Ook de bevestiging en bericht van verzending via email verliep heel vlot.Prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ysdaoud 28-02-2010

Algemene score

9,3
Beste prijs voor camera en lens. Uitstekende, alerte en zeer snelle service. Zeer tevreden over de klantvriendelijke behandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwieling 28-02-2010

Algemene score

8,7
Wij werden snel en prettig geholpen. Het personeel heeft de nodige vakkennis en de prijzen zijn zeer acceptabel.

Reservering via de website is erg prettig. Alleen jammer dat Urk voor ons erg uit de richting is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

warmelts 28-02-2010

Algemene score

8,5
Snel geregeld allemaal, goedkoop en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

YA 28-02-2010

Algemene score

8,5
duidelijke site, iDEAL ging fout, maar de betaling was daarna heel snel geregeld.
Snel bezorgd, goed verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

koefje 28-02-2010

Algemene score

8,8
Duidelijke volledige website, winkel telefonisch ook goed bereikbaar.
Spullen zijn op tijd geleverd.
Deze eerste ervaring met Camearnu is goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

honorine 28-02-2010

Algemene score

8,8
Late reactie omwille van computerproblemen.
Zeer positieve beoordeling, gemakkelijk te bestellen, duidelijke opgave van de kosten, zeer snelle levering.
Twee bemerkingen :
1) het duurde zeer lang vooraleer het saldo werd teruggestort
2) Het gevraagde product (Pana EH69) was niet in de winkel beschikbaar. Vooraleer te bestellen en te betalen heb ik gevraagd de beschikbaarheid na te checken, waarop uw prompt antwoord : einde deze week. Daarop heb ik besteld en betaald. Een uur later kreeg ik het bericht dat het product er niet meer was...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacobus de Boer 28-02-2010

Algemene score

9,5
Dit is een prachtige winkel, met een onovertroffen aftersales. Ik koop mijn materiaal nergens anders meer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwelgje1 28-02-2010

Algemene score

9,2
Helemaal blij met de snelle levering van bestelde ass.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.buquet 28-02-2010

Algemene score

10,0
Nog steeds met schroom behept waar het het plaatsen van bestellingen via e-mail betreft, ben ik bij CameraNu toch gezwicht voor een zeer voordelige aanbieding en heb ik dus de "gok gewaagd. De morgen nadat ik mijn fotocamera had besteld, werd hij netjes, conform belofte, door TNT-post afgeleverd, waarvoor mijn erkentelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winterkoning 28-02-2010

Algemene score

8,3
Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.J.weber 28-02-2010

Algemene score

8,5
Ik ben in de winkel prettig geholpen en van goed advies voorzien

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

p.h.tholen 28-02-2010

Algemene score

8,7
Overzichtelijk, volledig, snel.

Prima dus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yvonne1950 28-02-2010

Algemene score

7,5
alles naar wens verlopen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

telezoom 28-02-2010

Algemene score

9,0
Veel info op de site,ook met telefonische vragen over het product goede info en bereikbaarheid.
Snelle levering,aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ancker 28-02-2010

Algemene score

8,2
Doe al jaren zaken met cameranu.
Prima winkel.
Scherpe prijzen, goede service en snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

temper 27-02-2010

Algemene score

9,8
Een prima site. De producten worden keurig omgeschreven, ze leveren snel, de nazorg is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan_Brekelmans 27-02-2010

Algemene score

9,0
correcte levering na 1 werkdag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flipfoto 27-02-2010

Algemene score

8,5
snelle leverring, betaling bij chauffeur mogelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lindpop 27-02-2010

Algemene score

8,8
Vlotte levering van het bestelde product.
Direct een mail ter bevestiging van het aangekochte product.
Goede prijs kwaliteit.
Voldoende informatie vooraf over het besteldeproduct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hstuart 27-02-2010

Algemene score

10,0
Sneller eactie op bestelling, zelfs in weekend.
Prijzen zeer concurrerend. Veel artikelen op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramaker 27-02-2010

Algemene score

10,0
echt; camera voor 16 uur besteld, volgende dag in huis. Bovendien levering geheel volgens specificaties; dus geen Frans of Duits model in plaats van het Nederlandse type.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankberger 27-02-2010

Algemene score

7,0
Urk is ver weg van Amsterdam.
Bestelling zelf opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

W.P.Lotens 27-02-2010

Algemene score

8,2
Perfecte afhandeling van bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews