cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

oudem023 15-02-2010

Algemene score

8,3
Prima winkel, prima bereikbaarheid, goede website en vriendelijke medewerkers die vakkennis hebben en dat willen delen. Eerlijke antwoorden, ook waarom er niet onderhandeld kan worden over de prijs van de artikelen (die doorgaans toch tot de goedkoopste behoren).

Goede uitleg over aankoop en mogelijkheid tot proberen in de winkel (ook buiten op de stoep)

jammer dat ze tussen de middag zo lang dicht zijn, je wordt echter als je eenmaal binnen bent (zelfs vlak voor sluitingstijd) beslist normaal geholpen zonder haast en zonder drang je de winkel uit te krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arjenbork 15-02-2010

Algemene score

10,0
alles netjes en snel verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weesredelijk 15-02-2010

Algemene score

9,0
Alles in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrea12 15-02-2010

Algemene score

8,3
Bestelling op zondagmiddag voor 16.00 via i-deal betaald.
Direct een mailtje gekregen met bevestiging. Volgende dag kon ik mijn bestelling traceren, en op dinsdag had ik het in huis. Fantastisch snel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Menzerna 14-02-2010

Algemene score

9,0
Zondag besteld, dinsdag afgeleverd. Goed verpakt, alles compleet, met NL-gebruiksaanwijzing. Helemaal zoals het hoort. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tkerkhof 14-02-2010

Algemene score

9,0
snelle levering. Over de afdtersales kan ik nog niets zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

adelgonde 14-02-2010

Algemene score

9,5
Producten vlot te vinden op site. Duidelijke structuur in aanbod.
Snelle levering. Direct bevestingen via mail bij bestelling, betaling en verzending. Verzender bevestigd per mail zending product. Keurig en stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

munster46 14-02-2010

Algemene score

8,3
Op een zondag heb ik de camera besteld en meteen dezelfde dag kreeg ik een mail ter bevestiging van mijn bestelling. Een dag later kreeg ik een mail dat de camera verzonden werd en op dinsdag werd deze, keurig verpakt, afgeleverd. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jpmdooh 14-02-2010

Algemene score

10,0
Goede webshow, snelle levering, Bereikbaarheid en aftersales nog niet nodig gehad. Heb al vaker bij CameraNU.nl iets besteld en ben elke keer weer verbaast van de super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcelschueremans 14-02-2010

Algemene score

10,0
Goede bereikbaarheid met een duidelijk overzicht van de producten. Duidelijke prijs en verzendkosten afspraken.

Binnen de twee dagen geleverd.

After sale, inlichtingen ingewonnen over aangekocht product, vlug en correct beantwoord door CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lezer34 14-02-2010

Algemene score

10,0
heldere informatie, goed product, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris250 14-02-2010

Algemene score

8,0
De website is goed overzichtelijk en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestellig.
Bij ontvangst is het bestelde product, keurig verpakt!
Mocht weer iets van dien aart nodig hebben, ga ik zeker weer bij kijken bij cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

draad081094 14-02-2010

Algemene score

8,0
Goede,duidelijke website. Goede,zorgvuldige en snelle afhandeling van de bestelling. Wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent de verzending van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pietarnhem 14-02-2010

Algemene score

8,5
Overzichtelijke website. Goed aanbod. Lage prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ainsworth 14-02-2010

Algemene score

8,5
Website mag voor ons iets duidelijker. Mn de info voor het tracken van een bestelling. Vanuit het buitenland is dat niet goed mogelijk.

Bestelling en levering is niets op aan te merken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

kndebruin 14-02-2010

Algemene score

9,0
Duidelijk en snelle service. Goede communicatie aangaande orderinformatie en logistieke proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellien55 14-02-2010

Algemene score

9,2
Na het zoeken naar een geschikte camera voor ons doel, kwamen we uit bij een Power Shot SX20 camera van Canon, omdat de rest van onze camara's ook van Canon is, en we graag bij eén merk wilde blijven. Wij zijn wat fotozaken hier in de omgeving afgeweest, maar die waren allemaal een stuk duurder, en konden hem ook niet direct aan ons leveren.
Dus aan het internetten gegaan.En nu de camera via cameranu.nl besteld. Een stuk goedkoper, snelle en vlotte service, en we zijn dan ook uitert tevreden. Ook bij een volgende aanschaf houden we jullie zeker in gedachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bostelaar 14-02-2010

Algemene score

9,0
Al verschillende dingen bij deze winkel gekocht, en nog geen negatieve ervaringen opgedaan. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cduindam 14-02-2010

Algemene score

8,2
Ik heb inmiddels drie keer iets gekocht bij Camaernu.nl Alle drie de keren een zeer snelle levering, waarbij de artikelen goed verpakt waren. Het laatste artikel heb ik zonder problemen kunnen ruilen (een cameratas die ik toch wat groter wilde hebben). Ik ben hiervoor naar Urk gereden. Ik heb niet te lang hoeven wachten, er was trouwens gratis koffie. Het artikel kon ik zonder gedoe ruilen voor een groter exemplaar. Opvallend is wel dat je voor retouren en klachten naar een aparte ruimte gaat, twee hoog. Medewerk(st)ers zijn klantvriendelijk en hebben verstand van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vlinderftgrf 14-02-2010

Algemene score

10,0
vakkundig, snel, en inmiddels vertrouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fipspm 14-02-2010

Algemene score

8,0
Bestelling, betaling, informatie, levering en nazorg prima verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Tornak 14-02-2010

Algemene score

8,5
Alles was prima bij de bestelling en levering van deze camera, m.u.v. de wijze van bezorgen. Ik heb het diverse malen geprobeerd, maar ik kon eigenlijk alleen kiezen voor bezorging per koerier, maar dat kostte wel € 20,- extra, en dat voor een kleine camera. Omdat ik de camera met mijn dochter, voor haar snel naderende verjaardag, heb besteld, heb ik de bestelling door laten lopen. Maar een volgende keer zal ik om deze reden niet snel meer bestellen bij Camera.nu.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aris60 13-02-2010

Algemene score

9,0
Goede ervaring eerder opgedaan. Cameranu levert snel. Orderstatus wordt direct bijgewerkt. Betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hupie 13-02-2010

Algemene score

9,5
Perfecte afhandeling, kwaliteit product is helemaal top. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens123 13-02-2010

Algemene score

9,0
Perfect,alles naar wens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aswani 13-02-2010

Algemene score

10,0
Alles volgens planning afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreth123 13-02-2010

Algemene score

7,3
Ik ben erg te spreken over de aankoop en de levering, het is allemaal prima verlopen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

HenkvanMeeuwen 13-02-2010

Algemene score

8,8
Op de duidelijke website met veel productgegevens kan je makkelijk een keuze maken tegen een concurrerende prijs.
De verdere afhandeling verloopt vlot en uiterst professioneel. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCDThiermann 13-02-2010

Algemene score

9,0
Camera (nieuw aangeschaft) bleek bij openen van doos en activeren camera niet ongebruikt te zijn. Melding van gemaakt bij servicedesk en dezelfde dag 's avonds werd een geheel nieuw exemplaar afgeleverd. Ik vind dat topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 13-02-2010

Algemene score

10,0
Gisteren besteld en vandaag keurig afgeleverd. Dit terwijl de bestelling eigenlijk te laat in de middag was. Tevens was de prijsstelling van de zonnekap ca 5 euro lager als bij diverse grote leveranciers in Rotterdam en omgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vicrei 13-02-2010

Algemene score

10,0
Al een paar keer bestelt en echt goede service, groot assortiment en hele snelle levering, zelfs in belgië.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loa47 13-02-2010

Algemene score

10,0
Ik koop regelmatig bij cameranu en ben zeeeeeer tevereden, het kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernieklompmaker 12-02-2010

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling voor scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP van Hagen 12-02-2010

Algemene score

9,2
Had een box gekocht om foto's van producten te maken. Na één dag al in huis. Bleek de box die ik had besteld te klein te zijn.
Zeer makkelijk via de website een retour formulier ingevuld met de vraag naar een groter model deze geprint, alles ingepakt en retour gestuurd. Volgende dag al een mailtje dat alles was ontvangen met een credit nota en een link naar iDEAL om het verschil te betalen voor het grotere model.
Dag later een bevestiging van de betaling en weer een dag later het juiste artikel in huis.

Kort:
- Snel
- Betrouwbaar
- Correct
- Top Service

Ga zo door!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beroth1 12-02-2010

Algemene score

9,0
vlot aankoop
snelle bevestigging
levering op tijd
" een aanrader "

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjirk1963 11-02-2010

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en geeft prima informatie over de producten. De levering was supersnel en werd in e-mails goed aangekondigd. Zelf het pakket kunnen volgen via track & trace werkt perfect. Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmobach 11-02-2010

Algemene score

8,0
het gaat altijd om kleine details die de service bepalen. Ik ben goed te woord gestaan in de winkel - men neemt alle tijd voor je. De deskundigheid van de begeleiding van het produkt was goed, niet optimaal. De videospecialist was er op dat moment niet en dat is me ook verteld, heel eerlijk.
Een dag later heb ik getelefoneerd met de zaak over het geleverde produkt. Men zou terugbellen - Geen antwoord.
Weer een dag later met de juiste videoman gesproken ; hij zou de best belangrijke vragen problemen bekijken en terug bellen.
Dat is helaas nog niet gebeurd en waarschijnlijk moet ik er toch weer zelf achteraan.........
Het gaat hier wel om een camera van meer dan 3000 euro
en eigenlijk verwacht ik dan meer feedback.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ordelman 11-02-2010

Algemene score

9,0
Goede site, lage prijzen en prima levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Veneficus 11-02-2010

Algemene score

9,0
Website:

+ Groot assortiment (de bestelde lens heb ik nergens anders kunnen vinden)
+ Nuttige combi-suggesties
+ Logisch ingedeeld
+ Niet te flashy

- Kolom met categorien niet heel duidelijk ingedeeld (kleurcodering zou handig zijn)
- Geen productvergelijking mogelijk


Bestelling en aflevering:

+ Uitstekende prijs
+ iDeal
+ Volgende werkdag bezorgd

- Extra kosten voor creditcard

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A.M.S. 11-02-2010

Algemene score

8,5
Keurige afwikkeling. Snelle levering. Zaak in Urk eerder bezocht - niets dan lof over advisering bij aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MWelboren 11-02-2010

Algemene score

9,3
Ben zeer tevreden over Cameranu.nl. Zowel in winkel als online prima service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie 11-02-2010

Algemene score

7,5
Zeer snel geleverd!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Pascal1964 11-02-2010

Algemene score

9,0
Alles is perfect en heel correct verlopen en in een ongezien rap tempo.Het was een plezier om iets bij deze firma te bestellen.Spijtig dat ze een meerkost vragen voor betalingen met credit card.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eggspert 11-02-2010

Algemene score

8,8
mooie website met nog mooiere produkten die vaak goedkoper zijn dan bij menig andere firma!
Bovendien heeft camera.nu ook een winkel wat veel vertrouwen geeft. Ik had er al eerder wat besteld en zal het in de toekomst zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sudajato 11-02-2010

Algemene score

10,0
Zeer handige, snelle site en service! Direkt reactie via email over de betaling en order. Volgende dag alles in huis. Mijn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Levens 11-02-2010

Algemene score

9,3
Bij betaling via I-deal heb je de bestelde spullen de volgende dag al in huis.
Service is ook prima, een accu die erg slecht werd na vier maanden, is zonder problemen vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdithK 11-02-2010

Algemene score

9,0
Vorige week heb ik bij CameraNu een Lensbaby fisheye optic besteld en deze de volgende dag opgehaald.
Hij lag keurig voor me klaar. De medewerker nam alle tijd om uit te puzzelen hoe de lens in de composer te doen.
Een plezierige winkel met een vriendelijke ontvangst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric1952 11-02-2010

Algemene score

10,0
Prima zaak met uitgebreid assortiment en lage prijzen.
Gemakkelijk zoeken op de website en ook in de winkel wordt je prima geholpen. Ik heb er al veel gekocht het meest via internet, altijd de volgende dag in huis en ben een keer in de winkel geweest om een D700 te kopen( ik wilde hem eerst in m'n hand hebben). Met de after sales of garantie heb ik geen ervaring maar hoe het bedrijf op mij overkomt zal dat geen probleem zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mezelf1980 11-02-2010

Algemene score

6,7
Beoordeling levering = zwak. Verkeerd product geleverd, waarna het veel moeite heeft gekost dit weer om te ruilen voor het juiste product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

jamie4 11-02-2010

Algemene score

10,0
De bestelde camera is goed verpakt en zeer vlot aan ons geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews