cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wilenjos 17-02-2010

Algemene score

8,0
Het bedrijf probeert positief mee te denken. Vragen worden snel en correct beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

janennadie 17-02-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke site, goede en snelle levering, kwaliteit fototoestel is prima. Juiste verhouding prijs en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AbdeVos 16-02-2010

Algemene score

9,2
Ruim aanbod, uitstekende service.
Vakmensen achter de toonbank.
De moeite waard om er incidenteel voor een persoonlijk advies naar toe te rijden. Mijn vrouw en ik zijn er beiden met onze eigen wensen uitstekend op weg geholpen.

Nemen alle tijd en 100% aandacht.
meerdere malen via internet bezocht en gekocht. Leveringen stipt op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid12 16-02-2010

Algemene score

8,5
Cameranu is niet de hele dag bereikbaar. Maar als ze dat wel zijn, wordt je prima geholpen. Bestellen en leveren gaat heel gemakkelijk, snel en goed. Nu 2 x iets besteld. 1 kleine klacht over de 2e bestelling, die snel en goed weer verholpen werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudy1974 16-02-2010

Algemene score

9,0
Prima webwinkel! De site is overzichtelijk en er kan makkelijk en snel gezocht worden naar een artikel. In veel gevallen is het ook een van de goedkoopste webwinkel voor fotgrafie. After sales is ook prima verzorgd.Je krijgt netjes bericht wanneer je je geld retour ontvangt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keizerjan 16-02-2010

Algemene score

8,8
Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij cameraNU.nl, en dit is mij goed bevallen. Indien ik weer iets nodig heb zal ik zeker op deze site gaan kijken. Ik bedank mij voor hun goede service.

Fam. Keizer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amandavandoesburg 16-02-2010

Algemene score

9,0
Heel veel op voorraad en snelle levering per courier voor een redeijke prijs.
Hele aardige verkoopmedewerkers. Ik ben heel tevreden !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqueliene 16-02-2010

Algemene score

9,5
snelle en keurige levering.
Helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo175432 16-02-2010

Algemene score

9,0
Het is gewoon goed zaken doen met camera nu.nl met een dikke tien voor de service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinelle 16-02-2010

Algemene score

9,0
super snelle en keurige levering!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bokool 16-02-2010

Algemene score

7,5
no nonsense en betrouwbare indruk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Pjotrr6 16-02-2010

Algemene score

9,0
geen motivatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

driekusnummer1 16-02-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering; wordt ook netjes op de website gemeld dat een snoertje niet standaard in de doos zit, dat je dat apart bij moet bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kappie395 16-02-2010

Algemene score

8,0
Het is een goede winkel met mensen die goed weten waar ze over praten.
Het zijn zelf ook gebruikers van de apparatuur.
Iets wat het overleggen met de klant het werk een stuk makkelijk maakt.
Ook bij problemen zijn ze meer dan bereid om dingen voor je uit te zoeken.

Kortom een prettige winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

taling1 16-02-2010

Algemene score

9,5
Goeie club, weten waar ze over praten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stdickkoren 16-02-2010

Algemene score

8,7
supersnel tegen 17uu besteld en de volgende morgen in huis!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spiffi56 16-02-2010

Algemene score

9,3
Camera Canon Powershot SX20IS besteld op zondag avond,dinsdag al ontvangen via TNT pakketdienst! 2 werkdagen! supersnelle en correkte afhandeling,ook communicatie via mail,bevestigings berichten direkt ontvangen
Al met al fijn zaken doen met cameraNu.nl. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia.keppel1 16-02-2010

Algemene score

9,0
Inmiddels 2x een produkt besteld bij Camera Nu.Beide keren volgende dag in huis. Overzichtelijke site. After sales was tot nu toe niet nodig, omdat wat ik bestelde goed aankwam en volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joopstempher 16-02-2010

Algemene score

10,0
Alles wordt correct afgehandeld meerdere keren van dit internet bedrijf al zaken mee gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchmitch123456 16-02-2010

Algemene score

8,7
Goed product voor een goede prijs.
Uitstekende afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caseware 16-02-2010

Algemene score

8,8
Telefonisch goed bereikbaar.
Vragen per e-mail worden goed en vlot beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WKG 16-02-2010

Algemene score

6,8
Bestellen op de website ging prima. Snel en overzichtelijk. Helaas was het positieve gevoel na de levering minder. De camera was duidelijk al regelmatig uit de verpakking gehaald, gezien de vele vingerafdrukken op het scherm en de slecht teruggestopte onderdelen. Is de camera al een keer gebuikt en teruggestuurd ? Ik weet het niet, maar ik verwacht een camera die nog ongebruikt is als ik een nieuwe camera koop. Jammer. Ook jammer dat er geen mail komt om te vragen of alles goed is gegaan. Misschien verwacht ik hiervan iets te veel van een internetshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

HenkKramer 15-02-2010

Algemene score

9,5
Gewoonweg zeer goede verwerking van de aankoop.

Snel, accuraat, prettig website met duidelijk aangegeven extra accessoires.

Helemaal niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sid4444 15-02-2010

Algemene score

9,0
prima scherp geprijsde webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanbaast 15-02-2010

Algemene score

9,0
website is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk te bedienen.
bestelling en traject levering is supergoed geregeld. Ook na bestelling houden ze contact; verwijzen ze waar je informatie over het pakket kunt vinden. Een duidelijke factuur volgt en info over beschikbaarheid blijft ook dan bestaan.
Het was fijn zaken doen met CameraNU en zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonart1944 15-02-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende service, hele snelle levering en zeer goed verpakt. Ben erg tevreden met de totale afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoclub 15-02-2010

Algemene score

8,7
Hebben alle tijd om je vragen te beantwoorden, verder zeer professionele hulp. Grote voorraad van vele producten. Kijken naar de behoeften van de klant, zeer prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henann 15-02-2010

Algemene score

9,0
Maandagavond besteld, woensdag in huis. Eerder al eens iets afgehaald. Goede service achteraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald6612 15-02-2010

Algemene score

9,2
prima website en zeer vriendelijke medewerkers, goed bereikbaar en ook ná de verkoop zeer goed geholpen d.m.v. omruilen product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.rijpkema 15-02-2010

Algemene score

9,2
Zowel in de winkel als via de webshop heb ik vele artikelen gekocht bij Cameranu. Onze ervaringen zijn uitstekend.

Anne Rijpkema

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1955 15-02-2010

Algemene score

8,8
Zeer overzichtelijke website. Zeer snelle en duidelijke beantwoording van vragen per e-mail.
Goede bevestiging van bestelling en verzending. Snelle levering van producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerardcnossen70 15-02-2010

Algemene score

9,8
Uitstekende service. Product binnen 24 uur bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MargavanNooijen 15-02-2010

Algemene score

8,7
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Vandaag besteld, morgen in huis. Helemaal geweldig. En erg aardige mensen aan de telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lemmerman 15-02-2010

Algemene score

10,0
ik vond het geheel prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emdal 15-02-2010

Algemene score

9,0
Zeer correcte en snelle levering.
Adequate reaktie bij vragen en
opmerkingen.
Zeer gunstige prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noukster 15-02-2010

Algemene score

8,7
Als je via deze website iets besteld word het erg netjes afgehandeld, als je voor 16 uur besteld en betaald, doen ze het vrij snel op de post en krijg je naderhand het track and trace nummer...wat ik zelf erg fijn vind.

Ik vind dit erg goede en snelle service en dat mag iedereen weten ^_^

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

oudem023 15-02-2010

Algemene score

8,3
Prima winkel, prima bereikbaarheid, goede website en vriendelijke medewerkers die vakkennis hebben en dat willen delen. Eerlijke antwoorden, ook waarom er niet onderhandeld kan worden over de prijs van de artikelen (die doorgaans toch tot de goedkoopste behoren).

Goede uitleg over aankoop en mogelijkheid tot proberen in de winkel (ook buiten op de stoep)

jammer dat ze tussen de middag zo lang dicht zijn, je wordt echter als je eenmaal binnen bent (zelfs vlak voor sluitingstijd) beslist normaal geholpen zonder haast en zonder drang je de winkel uit te krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arjenbork 15-02-2010

Algemene score

10,0
alles netjes en snel verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weesredelijk 15-02-2010

Algemene score

9,0
Alles in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrea12 15-02-2010

Algemene score

8,3
Bestelling op zondagmiddag voor 16.00 via i-deal betaald.
Direct een mailtje gekregen met bevestiging. Volgende dag kon ik mijn bestelling traceren, en op dinsdag had ik het in huis. Fantastisch snel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Menzerna 14-02-2010

Algemene score

9,0
Zondag besteld, dinsdag afgeleverd. Goed verpakt, alles compleet, met NL-gebruiksaanwijzing. Helemaal zoals het hoort. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tkerkhof 14-02-2010

Algemene score

9,0
snelle levering. Over de afdtersales kan ik nog niets zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

adelgonde 14-02-2010

Algemene score

9,5
Producten vlot te vinden op site. Duidelijke structuur in aanbod.
Snelle levering. Direct bevestingen via mail bij bestelling, betaling en verzending. Verzender bevestigd per mail zending product. Keurig en stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

munster46 14-02-2010

Algemene score

8,3
Op een zondag heb ik de camera besteld en meteen dezelfde dag kreeg ik een mail ter bevestiging van mijn bestelling. Een dag later kreeg ik een mail dat de camera verzonden werd en op dinsdag werd deze, keurig verpakt, afgeleverd. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jpmdooh 14-02-2010

Algemene score

10,0
Goede webshow, snelle levering, Bereikbaarheid en aftersales nog niet nodig gehad. Heb al vaker bij CameraNU.nl iets besteld en ben elke keer weer verbaast van de super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcelschueremans 14-02-2010

Algemene score

10,0
Goede bereikbaarheid met een duidelijk overzicht van de producten. Duidelijke prijs en verzendkosten afspraken.

Binnen de twee dagen geleverd.

After sale, inlichtingen ingewonnen over aangekocht product, vlug en correct beantwoord door CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lezer34 14-02-2010

Algemene score

10,0
heldere informatie, goed product, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris250 14-02-2010

Algemene score

8,0
De website is goed overzichtelijk en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestellig.
Bij ontvangst is het bestelde product, keurig verpakt!
Mocht weer iets van dien aart nodig hebben, ga ik zeker weer bij kijken bij cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

draad081094 14-02-2010

Algemene score

8,0
Goede,duidelijke website. Goede,zorgvuldige en snelle afhandeling van de bestelling. Wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent de verzending van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pietarnhem 14-02-2010

Algemene score

8,5
Overzichtelijke website. Goed aanbod. Lage prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews