cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43269 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MWelboren 11-02-2010

Algemene score

9,3
Ben zeer tevreden over Cameranu.nl. Zowel in winkel als online prima service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie 11-02-2010

Algemene score

7,5
Zeer snel geleverd!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Pascal1964 11-02-2010

Algemene score

9,0
Alles is perfect en heel correct verlopen en in een ongezien rap tempo.Het was een plezier om iets bij deze firma te bestellen.Spijtig dat ze een meerkost vragen voor betalingen met credit card.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eggspert 11-02-2010

Algemene score

8,8
mooie website met nog mooiere produkten die vaak goedkoper zijn dan bij menig andere firma!
Bovendien heeft camera.nu ook een winkel wat veel vertrouwen geeft. Ik had er al eerder wat besteld en zal het in de toekomst zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sudajato 11-02-2010

Algemene score

10,0
Zeer handige, snelle site en service! Direkt reactie via email over de betaling en order. Volgende dag alles in huis. Mijn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Levens 11-02-2010

Algemene score

9,3
Bij betaling via I-deal heb je de bestelde spullen de volgende dag al in huis.
Service is ook prima, een accu die erg slecht werd na vier maanden, is zonder problemen vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdithK 11-02-2010

Algemene score

9,0
Vorige week heb ik bij CameraNu een Lensbaby fisheye optic besteld en deze de volgende dag opgehaald.
Hij lag keurig voor me klaar. De medewerker nam alle tijd om uit te puzzelen hoe de lens in de composer te doen.
Een plezierige winkel met een vriendelijke ontvangst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric1952 11-02-2010

Algemene score

10,0
Prima zaak met uitgebreid assortiment en lage prijzen.
Gemakkelijk zoeken op de website en ook in de winkel wordt je prima geholpen. Ik heb er al veel gekocht het meest via internet, altijd de volgende dag in huis en ben een keer in de winkel geweest om een D700 te kopen( ik wilde hem eerst in m'n hand hebben). Met de after sales of garantie heb ik geen ervaring maar hoe het bedrijf op mij overkomt zal dat geen probleem zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mezelf1980 11-02-2010

Algemene score

6,7
Beoordeling levering = zwak. Verkeerd product geleverd, waarna het veel moeite heeft gekost dit weer om te ruilen voor het juiste product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

jamie4 11-02-2010

Algemene score

10,0
De bestelde camera is goed verpakt en zeer vlot aan ons geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1863 11-02-2010

Algemene score

9,2
Binnen twee dagen kreeg ik het product wat ik retour had gestuurd, nieuw aangetekend thuis gestuurd. Dat is nog eens service!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed.snijders 11-02-2010

Algemene score

9,0
vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edmonddufour 11-02-2010

Algemene score

8,3
op een woensdag (vrij laat) besteld en vrijdag al geleverd: kan het beter?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

cjkalme 11-02-2010

Algemene score

10,0
Zeer netjes geholpen en vlot.
Vandaag besteld en de volgede dag al in huis.Werd gebeld dat ze onderweg was,en het tijdstip van aflevering klopte ook nog.
Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellesb 11-02-2010

Algemene score

7,0
makkelijke en duidelijke site

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

henkvi 11-02-2010

Algemene score

9,0
besteling en betaling en bezorging was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

biancalit 11-02-2010

Algemene score

9,0
Ik had de camera besteld en binnen 2 dagen had ik hem binnen.
Helemaal top. Goede camera en heel gebruiksvriendelijk. Maakt goede kwaliteitsfoto's. Heb nog niet alles uitgeprobeerd maar tot nu toe ben ik erg tevreden.
Ik was alleen vergeten een kaartje bij te bestellen en die heb je echt nodig. Nogmaals bij de winkel besteld en die had ik zelfs de volgende dag! Ik ben dus helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fbaart 11-02-2010

Algemene score

9,3
Gewoon prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lagas34 10-02-2010

Algemene score

9,0
s'middags besteld en de volgende dag al in huis, perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mlazeron 10-02-2010

Algemene score

9,7
CameraNu.nl heeft een zeer duidelijke en makkelijk lezende site. Produkten worden uitgebreid aanbevolen. Over de bereikbaarheid kan ik weinig meedelen omdat ik ze niet heb hoeven te benaderen. Bestelling en levering ging heel soepel en snel. Had diverse produkten besteld waarvan er één niet op voorraad was. Duidelijk mailverkeer over status van levering. Ook binnen enkele dagen na levering een after sale mail mbt. enquete over tevredenheid.
Bijzonder fijn zaken doen zo. Komt betrouwbaar over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula Bruggen 10-02-2010

Algemene score

10,0
alles telkens perfect!!!
e-mails worden onmiddellijk en zeer degelijk en bijzonder vriendelijk beantwoord
alle uitleg wordt professioneel en sympathiek gegeven
ook herhaalde vragen blijven een vriendelijk en voortreffelijk antwoord krijgen
de verzending is ogenblikkelijk en met uitstekende verpakking
artikelen van topkwaliteit aan voordelige prijzen
uitstekend website
Kortom: alles gewoon perfect!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gveurtjes 10-02-2010

Algemene score

7,5
Prima winkel; beetje ver weg

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

fremar 10-02-2010

Algemene score

9,7
Snelle intuïtieve navigatie op de website.
Goede verwijzing naar relevante aanverwante producten.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop46 10-02-2010

Algemene score

9,2
Alles heel goed en snel geleverd.
En het artikel voldoet meer aan de verwachting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jovra 10-02-2010

Algemene score

8,3
bestelling gedaan gisteren om 12.00 uur - levering vandaag om 11.00 uur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

casey51 10-02-2010

Algemene score

9,0
Top internet winkel.
Stipt op tijd.
In de winkel zeer goede afhandeling mat voldoende tijd voor alle klanten.
Wel lange wachttijden omdat ze tijd nemen voor de klant.
Gratis goede koffie om het wachten te ver aangenamen.
Reeds lang klant omdat ik super tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MargoKnegjes 10-02-2010

Algemene score

9,5
Ik heb enkele keren iets bij Cameranu besteld en ik was meer dan tevreden. Zodra mijn bestelling via internet is gedaan wordt ik gebeld. Of het uitkomt als het bestelde de volgende dag wordt bezorgd, rond een bepaald tijdstip. Dat gebeurt dan ook en ze houden zich heel goed aan de tijd, ook al moeten ze helemaal van Urk naar Dordrecht. Het wordt thuis afgeleverd, ik mag het bekijken, uitproberen en als ik tevreden ben betaal ik en gaat de koerier weer. Ik weet dat het een groot bedrijf is, maar als ik contact met ze heb krijg ik het gevoel van een klein familiebedrijf dat vanuit de huiskamer werkt, maar wel allemaal perfect. Ze zijn vriendelijk en leveren goed werk. Ze hebben ontzettend veel en leveren voor hele scherpte prijzen. Meer heb ik niet te wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJHoman 10-02-2010

Algemene score

10,0
In een woord; geweldig!
Mooie duidelijke site, De voorraad stond netjes vermeld en de volgende dag had ik mijn nieuwe videocamera al in huis!
Helemaal goed, hier ga ik vaker iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demoore 10-02-2010

Algemene score

10,0
Helemaal niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben987 10-02-2010

Algemene score

10,0
Alle gewenste informatie is zonder veel moeite te vinden op de website. Bestellen is zeer eenvoudig, direct betaald en al binnen een uur bericht van verzending. Binnen 24 uur kon ik de flitser al in gebruik nemen.

Enkele maanden geleden ook een eenvoudig fototoestel besteld, zelfde service. Hulde aan Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koba47 10-02-2010

Algemene score

8,8
Bijna alles wat je wilt is op voorraad en als je tijdig bestelt heb je het de volgende dag in huis!
Je hoeft er de deur niet eens voor uit.
De website is snel, overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Voor op mijn werk hadden we ook al eens een camera, met lens en flitser besteld. Dit verliep ook prima. Werd op afspraak bezorgd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gron001 10-02-2010

Algemene score

8,0
uitstekend advies en geholpen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

huipri 10-02-2010

Algemene score

8,5
Goede email communicatie over bestelling.
's Ochtends besteld en betaald met iDeal, zelfde dag verzonden, de volgende dag al geleverd.
Pakket goed te traceren via internet
Top !

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gjreef 10-02-2010

Algemene score

10,0
Supersnelle levering met vooraf telefonische controle op aanwezig zijn en vragen naar alternatief afleveradres.
Vriendelijke mensen aan de telefoon !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keeshorn 10-02-2010

Algemene score

9,3
Binnen 24 uur volledige bestelling geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aierland 10-02-2010

Algemene score

8,2
Goede service, adequate opvolging van mijn vraag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

agre300 10-02-2010

Algemene score

9,2
De website is overzichtelijk. De medewerkers in de winkel zijn terzake kundig en vriendelijk.
Ik heb het product op de website gereserveerd en bij de winkel afgehaald. De winkel is goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooistra62 10-02-2010

Algemene score

10,0
het bestelde keurig en op tijd (binnen één dag) geleverd.geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenbossche23 10-02-2010

Algemene score

9,0
Hzb reeds enkele malen via Cameranu.nl bestellingen gedaan en telkens is er een correcte afhandeling gebeurd.
Ben zeer tevreden.

Wat m.i.ook belangrijk is:
KIESKEURIG is te vertrouwen in zijn beoordeling over het product en de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juniorfag 10-02-2010

Algemene score

8,2
Prima en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vaakwelsomsniet11 10-02-2010

Algemene score

8,0
Voor vier uur bestellen; volgende dag in huis...(mits het product op voorraad is, en in mijn fgeval was dat zo)
Na het doen van de bestelling kwam er heel snel een orderbestiching met ordernr. e.d.
Uuurtje later een verzendbevestiging met Track and Trace. Ik had mijn tekentablet de volgende ochtend om elf uur in huis.Het apparaat functioneerd perfect. Camera.Nu is wel een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vossail 09-02-2010

Algemene score

9,3
Top service, alles was snel binnen. Site is duidelijk met te vergroten foto's. Je weet wat je koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Bosch 09-02-2010

Algemene score

8,8
Goede service snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr francois 09-02-2010

Algemene score

8,7
CameraNu.nl heeft een duidelijke site,goede communicatie per mail en snelle levering..donderdag vanuit Belgie bedrag overgemaakt en de Camera afgeleverd dinsdag namiddag rond 18:00 .Hopelijk doet de Camera het nu even goed zoals beschreven op Kieskeurig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vuurgeit 09-02-2010

Algemene score

8,5
Al enkele jaren bestel ik al mijn fotografie gerealateerde artikelen bij CameraNu. Altijd naar volle tevredenheid.

Altijd zijn ze ook hun belofte nagekomen: Indien op voorraad (zichtbaar op de website) en betaling binnen voor 16 uur, volgende werkdag in huis.

Tot mijn laatste order heb ik nooit gebruik hoeven maken van actersales, maar intussen weet ik dat ook dit prima geregeld is.

Er zijn meer aanbieder van deze artikelen, sommigen zijn soms(!) ook goedkoper. Maar ik raad anderen altijd aan in ieder geval bij CameraNu te kijken omdat ze ook doen wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beedesign 09-02-2010

Algemene score

7,8
Ik vind de 'accessoires" zoals de lensdoppen etc. wat moeilijk te vinden op de site.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

1971jeroen 09-02-2010

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering. Binnen dag na bestelling was het afgeleverd.

ontbrekend item in bestelling ook zeer snel en voorkomend opgelost.

Mail en telefoon netjes beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulscholten 09-02-2010

Algemene score

9,2
Gemakkelijke site om te bestellen.
Betalen via Ideal is klantvriendelijk.
Levering was supersnel.
Artikel was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoff444 09-02-2010

Algemene score

8,5
x

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

HEYLO 09-02-2010

Algemene score

10,0
Snelle en correcte afhandeling. Informatie met stand van zaken wordt gegeven naar de klant toe. Perfecte service. Ik keer tevreden terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews