cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43632 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

truuke 09-03-2010

Algemene score

9,0
Snelle service,netjes afgehandeld, overzichtelijk en duidelijke website. De prijzen van U producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thei Luijten 09-03-2010

Algemene score

9,0
Als op de website in de linker kolom de rubrieken op alfabet zouden staan een 10.
Bereikbaarheid: altijd snel en deskundig advies.
Bestellen: eenvoudig, levering kan onmogelijk sneller en beter. Kijkt u maar eens wat ik de laatste jaren bij CameraNu kocht.
After sales kan ik niet echt goed beoordelen, maar als ik mijn ter reparatie aangeboden tele-objectief vóór mijn a.s. vakantie in huis heb een 10!
Een klein minpuntje, van Midden-Limburg naar Urk is meer dan 200 km..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Milosh 09-03-2010

Algemene score

9,5
Meerdere malen bestellingen gedaan bij Cameranu.nl. Altijd de volgende dag geleverd, kwaliteit alsof ik het zelf uitgezocht zou hebben en er wordt bij onduidelijkheden altijd direct contact gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egberteuser 09-03-2010

Algemene score

9,0
Website is duidelijk, vragen worden snel beantwoord.Bestelling wordt behandeld zoals beloofd. Als er iets kapot is wordt dit direkt verholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

godefro 09-03-2010

Algemene score

9,0
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parduc 09-03-2010

Algemene score

8,5
goede duidelijke website,
snel, correct en goed contact,supersnelle levering.
vriendelijk e-mail contact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

giam 09-03-2010

Algemene score

10,0
Binnen een uur antwoord op mijn via email gestelde vraag

Supersnelle levering

Eerder gedane aankopen idem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakkos 09-03-2010

Algemene score

9,7
De site is hartstikke duidelijk en het assortiment is overweldigend compleet.
De prijzen zijn superconcurrerend!

Je krijgt zodra je bestelt hebt duidelijk aangegeven wat de status van je order is, echt supergoed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.vernimmen 09-03-2010

Algemene score

9,3
Zeer goede (internet)winkel. Bestelling na 16:00 gedaan, maar toch de volgende dag geleverd. Klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

django01 09-03-2010

Algemene score

8,5
Erg goede service, klantvriendelijk aan de telefoon en zorg over bestelling en aflevering, goede prijsverhoudingen en veel zaken op voorraad, wat een prettige bijkomstigheid is, raad mijn vrienden en kennissen aan hier te kopen...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qwanyin 09-03-2010

Algemene score

10,0
alles zeer goed in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fototiel 09-03-2010

Algemene score

7,7
Snel geleverd, no troubles.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
fototiel 26-04-2012

Zie ik nu dat dat geleverde artikel niet wordt genoemd? Alsnog dan. Het betreft een kabeltje van Cactus V naar Panasonic Lumix. Om de Cactus ook als camera afstandsbediening te kunnen gebruiken.

Reageer

Arno Cornelissen 09-03-2010

Algemene score

9,3
Perfecte service en maakt belofte waard wat bezorging en kwaliteit betreft

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJonkergouw 09-03-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling, 's-middags rond 15u besteld en de camera de volgende dag in huis. Ook de correspondentie was bijzonder prettig en uitgebreid, een uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanV1973 09-03-2010

Algemene score

10,0
De prijs van deze camera was bij cameranu.nl het goedkoopst wat ik kon vinden op het internet. De volgende dag binnen gekregen. Bestelling was compleet en functioneerde uitstekend. Dit was een Canon Legria HF S100 met NL handleiding, programmatuur. Tot nog toe uitermate tevreden over cameranu.nl. Ongeveer 1 week in bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wirds 09-03-2010

Algemene score

9,3
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myky 09-03-2010

Algemene score

8,8
Keep up the good work!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamori 08-03-2010

Algemene score

9,3
Goede en snelle services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plukkie8 08-03-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering, keurig netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qjoezs 08-03-2010

Algemene score

10,0
een zeer goede administratie,
vlekkeloos op de hoogte gesteld van iedere voortgang van de bestelling tot de aflevering.
's morgens besteld, de volgende dag rond 11:00 met TNT in huis.
V300 photo scanner doet het perfect, ook vergeelde foto's
weer prima hersteld.
ook het scannen van tekst of tijdschriften voor archief of doorzenden prima in pdf, enzv.
vol lof over camera.nu en TNT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy69 08-03-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke en uitgebreide omschrijving van het produkt op de site. Zeer snelle levering; besteld en volgende dag, keurig verpakt, al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudburgers 08-03-2010

Algemene score

9,5
Zeer goed en professioneel bedrijf, ben ook een keer in het nieuwe pand in Urk geweest om een printer te kopen
Allemaal zeer aantrekkelijke prijzen , dus een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WouterHarmsen 08-03-2010

Algemene score

9,0
Website informatief en transparant.
Producten werden snel en in goede staat geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cinco 08-03-2010

Algemene score

9,3
Bijzonder tevreden over de site, de bestelling (met alle bevestigingsmails enz.) en de aflevering van het door mij bestelde. Binnenkort moeten wij een volgende bestelling plaatsen, mocht dit net zo keurig en duidelijk afgehandeld worden, dan hebben ze aan ons een vaste klant. Toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.v.Leeuwen 08-03-2010

Algemene score

8,3
Goede prijs snelle levering.
Prettig dat je de zending kunt volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jmfrf 08-03-2010

Algemene score

9,2
Duidelijke website, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Ravesteyn 08-03-2010

Algemene score

8,8
Bij Camera Nu een Panasonic DMC-TZ7 digitale camera aangeschaft. Op al mijn vragen vooraf werd steeds deskundig advies en antwoord gegeven. Na levering vrijwel direct op vakantie gegaan en de camrea gebruikt. In 1 woord een super apparaat voor zowel foto als video. Na thuiskomst lukte het niet de bestanden over te zetten naar de PC. Na enig over en weer gemail met Camera nu, bleek dat het benodigde USB kabeltje ontbrak. Ondanks dat het ruim 8 weken na levering was werd er direct voorgesteld het benodigde kabeltje alsnog na te sturen.
VOOR MIJ NIETS DAN LOF VOOR DE DESKUNDIGHEID EN DE SERVICE VAN CAMERA NU.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

99argonaut 08-03-2010

Algemene score

10,0
Net als bij vorige bestellingen zeer snelle levering en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs1982 08-03-2010

Algemene score

8,7
Goede prijs en supersnelle levering. Op de maandag rond 20:00 een Canon camera besteld, vervolgens op de dinsdag al geleverd (betaald via iDeal).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Neel79 08-03-2010

Algemene score

9,5
Alles is prima gelopen; snelle afhandeling en goede communicatie. Geen verbeterpunten te noemen, want het was gewoon perfect geregeld allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Pana 08-03-2010

Algemene score

9,3
Produkt werd geleverd, via TNT, in originele en gesloten verpakking met Nederlandse gebruiksaanwijzing.Produkt werkt prima en snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joey3 08-03-2010

Algemene score

9,5
Dit was mijn eerste bestelling bij
CameraNU,en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben,vooral over de prijs,levering en bereikbaarheid.
bij de levering werd ik netjes de dag van te voren gebeld,dat er de volgende dag om plm 13uur geleverd werd,en om 13,15 stond de koerier voor de de deur,prima service toch.
ik geef ze een hele dikke 10.
bedankt,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

morres 08-03-2010

Algemene score

8,8
Perfect gewoon s`midags besteld sàvonds in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PictureThis.tv 08-03-2010

Algemene score

10,0
Al meerdere malen iets online besteld bij cameranu.nl en ook nu weer doen ze precies wat ze beloven.

Een Sanyo HD 2000 Full HD videocamera besteld en na vooruitbetaling via Ideal aangetekend op laten sturen. Werd de volgende dag netjes door TNT afgeleverd.

Ik geef niet gauw een 10, maar zou niet echt weten hoe ze hun proces nog moeten verbeteren. Daarom toch die 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Baron-Texel 08-03-2010

Algemene score

9,5
Uitgebreide website, met voldoende informatie. Zeer snelle verzending van de bestellingen. Prachtige winkel in Urk, welke goed bereikbaar is. Uitstekend en vriendelijk personeel. Ook de service is zondermeer super te noemen. Mails worden bijna direct beantwoord, en telefonisch wordt je zeer goed en vakkundig geholpe. Kortom, een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaysachse 08-03-2010

Algemene score

7,5
De website is summier maar duidelijk. Vervolgens kun je het product snel bestellen zonder al te veel poespas.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

peter_buitelaar 08-03-2010

Algemene score

8,0
Goede voorlichting, snelle reactie, bijna alles op voorraad, levering op tijd en goede aftersales

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mhoogend 08-03-2010

Algemene score

9,8
Echt een super service.Goed bereikbaar en een product waar ik niet tevreden over was kon ik zonder problemen terugsturen en kreeg mijn geld retour binnen enkele dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marije.c 08-03-2010

Algemene score

8,7
We hadden via hun website een camera besteld, maar bedachten een dag later dat we liever een andere wilde. Beetje stom, maar toch gebeld om te vragen of dat kon. Was geen enkel probleem! De nieuwe camera was op voorraad en werd de volgende dag al bezorgd en het te veel betaalde bedrag binnen een week teruggestort! De camera werkt overigens prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon03 08-03-2010

Algemene score

8,5
Ik bestel regelmatig iets via internet. Prij kwaliteittechnisch is Cameranu.nl een goeddkoop internetwinkel. Met een grote voorraad. En goeden service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

W.Berger 08-03-2010

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering.
Zondag besteld dinsdag in huis.
Keurig aangeleverd geen schade.
Prima keus prijs/kwaliteit printer.
Beste koop mijn inziens.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JoopHiddink 08-03-2010

Algemene score

8,8
Ik heb zeer goede ervaringen met Cameranu.

Bestellingen komen zoals beloofd op tijd binnen en alles is correct verzorgd.

Vooral de aftersales heeft voor mij uitstekend gewerkt.
Een uitstekende service

Petje af

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strandman1955 07-03-2010

Algemene score

8,3
Gemakkelijk bestellen en betalen waarna een snelle levering volgde via de post.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PhvdMeer 07-03-2010

Algemene score

10,0
De website is erg compleet en duidelijk. De bereikbaarheid van de winkel is erg goed. De bestelling was in orde, en de behandeling en service in de winkel was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JelleKooistra 07-03-2010

Algemene score

9,0
efficiente en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kappie395 07-03-2010

Algemene score

8,5
goede aftersale ook als er wat mis gegaan is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Drenth 07-03-2010

Algemene score

7,8
Alles werd goed en optijd geleverd.En alles was goed en deugelijk verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

JellevanVeen 07-03-2010

Algemene score

8,7
goed service en snelle levering...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ernagraveland 07-03-2010

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en scherpe prijzen!! Kortom, een internetbedrijf om aan te bevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ttrapman 07-03-2010

Algemene score

8,5
Prettige en overzichtelijke site met voldoende gegevens over de aangeboden producten.
Goede service en levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews