cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43616 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

262730 11-03-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering,goed verpakt,duidelijke rekening encontrole mogelijk op vootgang levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk&loes 11-03-2010

Algemene score

8,7
Goede zaak betrouwbaar en super snel .
En als je wilt een prachtige showroom op Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JapieE 11-03-2010

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering zonder een enkel probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EllenAlexandra 11-03-2010

Algemene score

7,0
-

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

peterlans 11-03-2010

Algemene score

10,0
Mijn motivering om de camera bij Cameranu.nl te kopen was de geweldige After Sales, na aanschaf van een vorige camera die niet aan mijn wensen voldeed. Met behulp van de cameranu mensen heb ik de camera terug mogen leveren en kreeg mijn geld na enkele dagen terug. Ook de telefoon gesprekken waren vriendelijk en behulpzaam. De mond op mond reclame bleek te koppen.
Ook voor 4 uur besteld, de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry2010 11-03-2010

Algemene score

9,8
hier bij cameranu.nl al verschillende keren besteld, laatst bij hun op training geweest voor een workshop strobist, de presentatie ontvangst, en de uitleg was in een woord geweldig, bij hun ook een flitser voor mijn camera gekocht, werd eerst gevraagd wat ik er mee wilde doen, werd ook duidelijk uitgelegd dat mocht ik er toch niet tevreden mee zijn, ik deze kon terug sturen, en geld terug zou krijgen, dus al met al zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saltop 11-03-2010

Algemene score

9,5
zeer snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resiak 11-03-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende internetwinkel, lage prijzen en prima service.
een verkeerd besteld artikel werd zonder problemen teruggenomen.
Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MielMientje 11-03-2010

Algemene score

9,5
Ik heb geen klachten over de service van camaranu.nl. Ik heb telefonisch contact gehad meerdere malen met vragen en de telefoon werd meteen opgenomen en ik kreeg meteen een correct antwoord. De levering van de goederen waren conform de opdracht en binnen 2 dagen na betaling geleverd. Zeer correcte afhandeling. Ik ga camaranu.nl zeker aanbevelen bij vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clhuisman 11-03-2010

Algemene score

5,8
Mijn pakket zou binnen 1 werkdag bezorgd worden. Uiteindelijk heb ik een week moeten wachten omdat mijn bestelling bij een ander bezorgd is. Hier kwamen ze bij CameraNu pas achter nadat ik ze gebeld had.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

markinthedark1974 11-03-2010

Algemene score

9,5
Prima zaken gedaan.
Netjes op de hoogte gehouden van de levering, met tracking & Tracing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandylan 10-03-2010

Algemene score

8,7
ben erg tevreden, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brunno 10-03-2010

Algemene score

10,0
uitstekende service.
en voordelig en zeer vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaswijk 10-03-2010

Algemene score

9,0
Ongelooflijk snelle levering. Vrijdagavond 21.10 uur besteld, meteen betaald, volgende ochtend om 11.10 uur bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

j.harmelink 10-03-2010

Algemene score

8,2
Prima geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Strobist.Si 10-03-2010

Algemene score

10,0
Good service. Product as advertised. Quick delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pocoloco 10-03-2010

Algemene score

9,0
Een heldere site, wat je zoekt is goed te vinden. Goed telefonisch te bereiken, vriendelijke telefoniste, behulpzaam. Zelfs bij een probleempje met Ideal waarbij ergens iets niet goed ging 's avonds rond 21.00 uur een persoonlijk mailtje waarmee dit perfect opgelost werd. Levering perfect, binnen 24 uur thuis bezorgd en keurig beschermd verpakt ! Hier kun je vertrouwd via internet je aankopen doen. Heb ook ooit eens iets moeten terugsturen omdat ik iets fout besteld had en dit ging ook zeer soepel en het geld werd erg snel terug gestort en dit werd ook nog eens per mail bevestigd.
Vooral zo doorgaan ;-))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schneiders 10-03-2010

Algemene score

8,2
prima "winkelen".

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lidewijvandijk 10-03-2010

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere malen besteld bij CameraNu en altijd zonder problemen.
Ze leveren netjes binnen afgesproken tijd en spullen zijn altijd keurig en stevig verpakt.
Kwaliteit van de artikelen is ook goed!
Ook als je navraag doet krijg je deskundig advies en zeer snel via mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam19715432 10-03-2010

Algemene score

7,2
snelle correcte levering via TNT, hoewel koerier was afgesproken; teveel betaald bedrag snel geretourneerd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

aquarana 10-03-2010

Algemene score

10,0
Handige website met mogelijkheid tot reserveren, zodat je niet voor niets komt.
Prima bereikbaar met goede gratis parkeer gelegenheid.
Vanochtend bestelling opgehaald die gisterenavond gereserveerd was, prima geregeld. gelijk ook een Canon powershot SX1IS voor m'n vrouw gekocht nadat haar alles haarfijn was uitgelegd en een vergelijk was gemaakt met andere camera's! TOPTENT met gemotiveerd personeel dat ook nog weet waar ze over praten.
enne.... gratis koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margriet44 10-03-2010

Algemene score

9,3
' s Zondagavond per e mail besteld, de volgende dag reeds bezorgd. Perfect kan niet beter !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aderidder 10-03-2010

Algemene score

7,7
prettige website en overzichtelijke informatie. After sales is door mij niet te beoordelen want alles is tot op heden perfect geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

HvL111 10-03-2010

Algemene score

8,5
duidelijke site en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

feike63 10-03-2010

Algemene score

8,3
Duidelijke overzichtelijke beschrijving van artikelen. Bij aankoop bijna direct bericht via email. Na betaling bestelling binnen 24 uur, alles keurig verpakt in stevige doos, thuis geleverd. KLASSE!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mary1949 10-03-2010

Algemene score

8,2
Goed overzichtelijk site. Medewerkers professioneel en zekeer verstand van zaken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.jongbloed 10-03-2010

Algemene score

9,2
zeer overzichtelijke website met veelinformnatie.
Uitstekende bereikbaarheid.
bestelling was op voorraad en is door mij afgehaald waarbij ik de nodige informatie kreeg en de bestelling zelfs nog kon aanpassen.
Een door mij in juli aangeschaft lens stelde niet goed scherp en werd direct ingenomen voor afhandeling door de importeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walkoster 10-03-2010

Algemene score

8,8
Al mijn bestellingen zijn altijd correct en keurig verzorgd en bezorgd.
Altijd op tijd zoals de norm van cameranu.nl.
Eén maal een garantieclaim gehad voor het reinigen van een lens en ook dit is snel en grondig afgehandeld.
Ik kreeg altijd een mail met bevestiging bij ontvangst en versturing met een trackingscode.
Dit geeft een veilig gevoel.

Mijn compliment, cameranu...en ga zo door, dan zal ik jullie altijd blijven volgen in mijn toekomstige aankopen, mede door jullie sterke prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teulingen 10-03-2010

Algemene score

8,7
Bestelling is op het internet te volgen. Vandaag besteld voor 16:00 uur ook daadwerkelijk de volgende morgen in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

broek25 10-03-2010

Algemene score

9,7
Na aankoop en in gebruikname van de camera had ik moeite met het menu van de camera.
Ik heb via een mailtje om nadere uitleg gevraagd, die ik per omgaande mail heb ontvangen. Alle mogelijkheden heb ik nu moeiteloos kunnen instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robcameranu12 10-03-2010

Algemene score

8,3
Mijn bestelling, Nikon D90, keurig de volgende dag geleverd.
Kon trouwens het pakket tracken via internet, dat is ook wel gemakkelijk.
Info over de te gebruiken accu's werd, via telefoon, netjes verstrekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Luisterburg 10-03-2010

Algemene score

7,8
Snelle levering en lage prijs.
Zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

hans4u2 10-03-2010

Algemene score

8,2
's Avonds besteld, de volgende dag geleverd !
Op de online factuur stonden alleen de accessoires, maar wel het volle bedrag, maar de meegestuurde factuur was OK.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sassepas 10-03-2010

Algemene score

8,5
goede info over status bestelling, super snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

truuke 09-03-2010

Algemene score

9,0
Snelle service,netjes afgehandeld, overzichtelijk en duidelijke website. De prijzen van U producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thei Luijten 09-03-2010

Algemene score

9,0
Als op de website in de linker kolom de rubrieken op alfabet zouden staan een 10.
Bereikbaarheid: altijd snel en deskundig advies.
Bestellen: eenvoudig, levering kan onmogelijk sneller en beter. Kijkt u maar eens wat ik de laatste jaren bij CameraNu kocht.
After sales kan ik niet echt goed beoordelen, maar als ik mijn ter reparatie aangeboden tele-objectief vóór mijn a.s. vakantie in huis heb een 10!
Een klein minpuntje, van Midden-Limburg naar Urk is meer dan 200 km..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Milosh 09-03-2010

Algemene score

9,5
Meerdere malen bestellingen gedaan bij Cameranu.nl. Altijd de volgende dag geleverd, kwaliteit alsof ik het zelf uitgezocht zou hebben en er wordt bij onduidelijkheden altijd direct contact gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egberteuser 09-03-2010

Algemene score

9,0
Website is duidelijk, vragen worden snel beantwoord.Bestelling wordt behandeld zoals beloofd. Als er iets kapot is wordt dit direkt verholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

godefro 09-03-2010

Algemene score

9,0
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parduc 09-03-2010

Algemene score

8,5
goede duidelijke website,
snel, correct en goed contact,supersnelle levering.
vriendelijk e-mail contact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

giam 09-03-2010

Algemene score

10,0
Binnen een uur antwoord op mijn via email gestelde vraag

Supersnelle levering

Eerder gedane aankopen idem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakkos 09-03-2010

Algemene score

9,7
De site is hartstikke duidelijk en het assortiment is overweldigend compleet.
De prijzen zijn superconcurrerend!

Je krijgt zodra je bestelt hebt duidelijk aangegeven wat de status van je order is, echt supergoed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.vernimmen 09-03-2010

Algemene score

9,3
Zeer goede (internet)winkel. Bestelling na 16:00 gedaan, maar toch de volgende dag geleverd. Klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

django01 09-03-2010

Algemene score

8,5
Erg goede service, klantvriendelijk aan de telefoon en zorg over bestelling en aflevering, goede prijsverhoudingen en veel zaken op voorraad, wat een prettige bijkomstigheid is, raad mijn vrienden en kennissen aan hier te kopen...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qwanyin 09-03-2010

Algemene score

10,0
alles zeer goed in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fototiel 09-03-2010

Algemene score

7,7
Snel geleverd, no troubles.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
fototiel 26-04-2012

Zie ik nu dat dat geleverde artikel niet wordt genoemd? Alsnog dan. Het betreft een kabeltje van Cactus V naar Panasonic Lumix. Om de Cactus ook als camera afstandsbediening te kunnen gebruiken.

Reageer

Arno Cornelissen 09-03-2010

Algemene score

9,3
Perfecte service en maakt belofte waard wat bezorging en kwaliteit betreft

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJonkergouw 09-03-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling, 's-middags rond 15u besteld en de camera de volgende dag in huis. Ook de correspondentie was bijzonder prettig en uitgebreid, een uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanV1973 09-03-2010

Algemene score

10,0
De prijs van deze camera was bij cameranu.nl het goedkoopst wat ik kon vinden op het internet. De volgende dag binnen gekregen. Bestelling was compleet en functioneerde uitstekend. Dit was een Canon Legria HF S100 met NL handleiding, programmatuur. Tot nog toe uitermate tevreden over cameranu.nl. Ongeveer 1 week in bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wirds 09-03-2010

Algemene score

9,3
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews