cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

abroeke 12-03-2010

Algemene score

8,3
Snelle en correcte levering, produkt goed verpakt en mogelijkheid om te retourneren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joop 12-03-2010

Algemene score

9,0
zeer snelle levering en na klacht een perfecte after sales. Goed bereikbare winkel met mensen die weten waarover ze praten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brunobuzing 12-03-2010

Algemene score

8,0
b

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

truijens 12-03-2010

Algemene score

8,2
alles verliep soepel, bestellen, betalen en afleveren. Handig dat je via internet de levertijd vrij nauwkeurig kan zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

251152 12-03-2010

Algemene score

8,5
Alles verloopt bij Camera NU op een nette en ordelijke manier.
Je weet wat je koopt, wat je krijgt, de levering is altijd op tijd en goed verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rvankempen 12-03-2010

Algemene score

9,0
Deze lens heb ik op mijn werkadres binnen laten komen.
In mijn dommigheid had ik het buitendoosje op mijn werk weggegooid zodat ik de lens in mijn laptoptas kon meenemen, helemaal vergeten dat ik de barcode (streepjescode) nodig had om de lens te registreren bij Sigma Benelux, voor de extra twee jaar garantie.
De dames op de orderverwerking hebben hun uiterste best gedaan om deze zo snel mogelijk te verkrijgen van Sigma.
Mijn domme fout, maar prima opgelost door Cameranu.nl
(bedankt aan alle dames trouwens)

als je een lens, camera of andere artikelen in hun assortiment nodig hebt, is cameranu.nl een aanrader, goedkoper kan je het ook niet vinden.

Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marvven 12-03-2010

Algemene score

7,8
Ik 2 weken geleden de Samsung PL1000 besteld in een package met extra batterij en SD-card.
Het bleek echter een normale SD-card te zijn terwijl de camera geschikt was voor microSD-cards. Gemaild en snelle respons gehad. Nieuwe, goede mSDcards de volgende dag al binnen.
Verder snelle en goede levering en tot nu toe werkt alles prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans lington 12-03-2010

Algemene score

8,0
snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alcomire 12-03-2010

Algemene score

9,0
prima product en zeer snelle levering!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapVoortman 12-03-2010

Algemene score

8,5
Het bestelde werd eerder dan verwach bezorgd, goed ingepakt, volledig. Een nabestelling vanwege een vergeten product was ook binnen 24u afgeleverd ondanks dat het na de "deadline" was.
Website was wat wennen met het "verder winkelen".

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BenAbeln 12-03-2010

Algemene score

8,0
CameraNu beschikt niet alleen over een groot assortiment fotoartikelen maar de medewerkers zijn zonder uitzondering enthousiast en vakbekwaam.
Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren van camera's t/m accessoires bij hen aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h.kraaijeveld 12-03-2010

Algemene score

9,5
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.Smit 12-03-2010

Algemene score

7,7
Na bestelling goede snelle bezorging, en een goede verpakking, dus geen schade

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

wilhelm11 12-03-2010

Algemene score

9,5
Over de Canon A3 printer kan ik nog niets zeggen,
maar de levering was perfect.
Zoals alle vorige leveringen trouwens ook.
Bedankt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnaE 12-03-2010

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke opstelling van de producten in de winkel. Alle camera's staan op gesteld en kunnen uitgeprobeerd worden. Men wordt geholpen via een nummertjes-systeem. Als je aan de beurt bent, wordt je vriendelijk en vakkundig geholpen. Men neemt alle tijd om vragen te beantwoorden. Ik ben uiterst tevreden en ga voor de volgende aankoop zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanBoes123 12-03-2010

Algemene score

9,0
Product afgehaald bij de vestiging.
Nauwelijks wachttijd en bij het afhalen info over andere producten gevraagd en tevens ander product gekocht.
Uiterst vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jip79 12-03-2010

Algemene score

9,0
Prima snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ACRijkhof 12-03-2010

Algemene score

9,5
Levering stipt op tijd.
Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mars42 12-03-2010

Algemene score

8,7
I.t.t. een andere webwinkel waar mijn bestelde camera achteraf niet in voorraad bleek te zijn en het 3 weken duurde voordat ik mijn geld terug had, had ik mijn bestelling bij deze shop binnen 24 uur in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnoud2000 12-03-2010

Algemene score

9,0
Op de site staat: 'voor 1600u besteld, de volgende dag in huis'

Ik bestelde om 17.30u en verwachtte dat het 2 dagen later zou aankomen. Niets was minder waar. Om 17.32u kreeg ik een bevestigingsmail dat de betaling in orde was en dat hetgeen op voorraad lag. Het werd per direct verstuurd en daarna kreeg ik een Track&Tracenummer via de mail. Het was inderdaad onderweg en de volgende dag netjes door TNT bezorgd.

- Netjes! -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

morenol9 11-03-2010

Algemene score

9,3
Ben bijzonder tevreden over CameraNU.
Betrouwbaar. Snelle levering Per TNT kun je het pakketje volgen.
Kwaliteit is prima ga zo door.Al verschillende producten bij CameraNU gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eijge058 11-03-2010

Algemene score

10,0
Prima Levering: snel en prima op de hoogte gehouden van de status! Zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold de Greef 11-03-2010

Algemene score

8,5
Goed en snel geleverd en tegen een zeer goede prijs.
Ik ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

vanWesterveld 11-03-2010

Algemene score

7,2
Snelle levering, alles gelopen volgens toezeggingen op website

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

johanhendriksen 11-03-2010

Algemene score

7,7
De site was goed overzichtelijk voor mij. Ik kon snel vinden wat ik zocht. De bestelling verliep ook soepel en de LaCie harde schijf werd snel bezorgd, Ik ben zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mavdevries 11-03-2010

Algemene score

8,3
Hele snelle levering, erg leuke aanbieding. Zal zeker weer bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

blompie 11-03-2010

Algemene score

9,2
Zeer goede behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W1eteke 11-03-2010

Algemene score

9,2
Eerst informatie over opnametafels ingewonnen; snel en een duidelijke reactie ontvangen. Product vervolgens besteld en helaas was er een knop tijdens transport kapot gegaan, geen functioneel probleem, maar toch. Dus gemaild en een week later krijg ik bericht dat ze een nieuwe knop aan mij hebben opgestuurd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margret62 11-03-2010

Algemene score

8,8
Goede klantenservice, voorafgaand aan de aankoop van het fototoestel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mika013 11-03-2010

Algemene score

8,2
Prettige website met genoeg informatie.
Snelle levering, goede verpakking en ik ben heel goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KOFFIEmelk 11-03-2010

Algemene score

9,5
Laatste bestelling in perfectestaat ontvangen.
Mvgr.Lex Gouda.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvi 11-03-2010

Algemene score

8,3
Deskundige medewerker aan de lijn die mijn technische vraag goed kon beantwoorden voordat ik tot aanschaf overging.
Snelle levering, prima volgens afspraak. Aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

262730 11-03-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering,goed verpakt,duidelijke rekening encontrole mogelijk op vootgang levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk&loes 11-03-2010

Algemene score

8,7
Goede zaak betrouwbaar en super snel .
En als je wilt een prachtige showroom op Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JapieE 11-03-2010

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering zonder een enkel probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EllenAlexandra 11-03-2010

Algemene score

7,0
-

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

peterlans 11-03-2010

Algemene score

10,0
Mijn motivering om de camera bij Cameranu.nl te kopen was de geweldige After Sales, na aanschaf van een vorige camera die niet aan mijn wensen voldeed. Met behulp van de cameranu mensen heb ik de camera terug mogen leveren en kreeg mijn geld na enkele dagen terug. Ook de telefoon gesprekken waren vriendelijk en behulpzaam. De mond op mond reclame bleek te koppen.
Ook voor 4 uur besteld, de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry2010 11-03-2010

Algemene score

9,8
hier bij cameranu.nl al verschillende keren besteld, laatst bij hun op training geweest voor een workshop strobist, de presentatie ontvangst, en de uitleg was in een woord geweldig, bij hun ook een flitser voor mijn camera gekocht, werd eerst gevraagd wat ik er mee wilde doen, werd ook duidelijk uitgelegd dat mocht ik er toch niet tevreden mee zijn, ik deze kon terug sturen, en geld terug zou krijgen, dus al met al zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saltop 11-03-2010

Algemene score

9,5
zeer snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resiak 11-03-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende internetwinkel, lage prijzen en prima service.
een verkeerd besteld artikel werd zonder problemen teruggenomen.
Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MielMientje 11-03-2010

Algemene score

9,5
Ik heb geen klachten over de service van camaranu.nl. Ik heb telefonisch contact gehad meerdere malen met vragen en de telefoon werd meteen opgenomen en ik kreeg meteen een correct antwoord. De levering van de goederen waren conform de opdracht en binnen 2 dagen na betaling geleverd. Zeer correcte afhandeling. Ik ga camaranu.nl zeker aanbevelen bij vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clhuisman 11-03-2010

Algemene score

5,8
Mijn pakket zou binnen 1 werkdag bezorgd worden. Uiteindelijk heb ik een week moeten wachten omdat mijn bestelling bij een ander bezorgd is. Hier kwamen ze bij CameraNu pas achter nadat ik ze gebeld had.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

markinthedark1974 11-03-2010

Algemene score

9,5
Prima zaken gedaan.
Netjes op de hoogte gehouden van de levering, met tracking & Tracing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandylan 10-03-2010

Algemene score

8,7
ben erg tevreden, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brunno 10-03-2010

Algemene score

10,0
uitstekende service.
en voordelig en zeer vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaswijk 10-03-2010

Algemene score

9,0
Ongelooflijk snelle levering. Vrijdagavond 21.10 uur besteld, meteen betaald, volgende ochtend om 11.10 uur bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

j.harmelink 10-03-2010

Algemene score

8,2
Prima geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Strobist.Si 10-03-2010

Algemene score

10,0
Good service. Product as advertised. Quick delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pocoloco 10-03-2010

Algemene score

9,0
Een heldere site, wat je zoekt is goed te vinden. Goed telefonisch te bereiken, vriendelijke telefoniste, behulpzaam. Zelfs bij een probleempje met Ideal waarbij ergens iets niet goed ging 's avonds rond 21.00 uur een persoonlijk mailtje waarmee dit perfect opgelost werd. Levering perfect, binnen 24 uur thuis bezorgd en keurig beschermd verpakt ! Hier kun je vertrouwd via internet je aankopen doen. Heb ook ooit eens iets moeten terugsturen omdat ik iets fout besteld had en dit ging ook zeer soepel en het geld werd erg snel terug gestort en dit werd ook nog eens per mail bevestigd.
Vooral zo doorgaan ;-))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schneiders 10-03-2010

Algemene score

8,2
prima "winkelen".

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews