cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wil_Lemmens 21-03-2010

Algemene score

9,3
Nadat ik eerder een Nikon D90 had aangeschaft bij CameraNu, heb ik nu een flitser gekocht.
Zaterdagmorgen besteld en dinsdag in huis.
De website van CameraNu is erg overzichtelijk en informatief. Via e-mail is het bedrijf goed bereikbaar en er wordt snel gereageerd.
Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis1958 21-03-2010

Algemene score

8,5
Snelheid van leveren zeer goed,after sales snel en correct. Produkt kwaliteit viel tegen, had ik meer van verwacht, echter speling op de draaidelen en corrosie op het materiaal. Twijfel over de werking van een kunststof bus als bevestiging aan een statief.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chazz1954 21-03-2010

Algemene score

10,0
heb zeer goede ervaringen met CameraNu.nl
levering verlopen vlekkeloos, service is uitstekend,
ook garantiebepalingen worden zeer consequent nagekomen.
Verder is ook de prijsstelling van hun aanbod zeer concurrerend !
Al met al een dikke plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterp 21-03-2010

Algemene score

8,2
Helemaal tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

benenruby 20-03-2010

Algemene score

9,3
zeer duidelijke website
eenvoudige bestelling en supersnelle levering.
de goedkoopste winkel op dat
moment.
voor weinig geld aangetekend
verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franka1946 20-03-2010

Algemene score

7,7
Zaterdag besteld, dinsdagochtend in huis, prima service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ivo_S 20-03-2010

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over Camera NU, Snelle reactie op vragen. Specifiek verzoek tot afleveren op xx datum wordt netjes uitgevoerd. Mailtje als zending is verzonden en Aftersales neemt contact op of zending netjes is aangekomen. Aanvullende vragen bij bestelling worden netjes beantwoord. En tot slot kan ik alleen maar zeggen dat ze ook een zeer scherpe prijs hanteren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dico2009 20-03-2010

Algemene score

9,0
Via Kieskeurig een telezoom objectief gezocht voor mijn Pentax K10D.
Kwam uit op de Sigma 50-200mm F4-5.6 DC OS HSM.
Was goedkoopst bij Cameranu.nl.
Webstek en feit dat er een winkel is wekte vertrouwen.

Objectief netjes op verzoek op vrijdag geleverd. Helaas bleek dit opjectief niet te werken op mijn toestel.
Via webstek formulier ingevuld en direct reactie. Telefonisch contact opgenomen omdat volgens de beschrijving de accessoires en handleidingen niet meegestuurd moesten worden, leek me niet van toepassing. Keurig te woord gestaan, moest inderdaad alles terugsturen. Objectief opgestuurd (verzendkosten wel voor eigen rekening).
Volgende dag al reactie via e-mail, de lens bleek wel te werken op een K7-toestel. Gebeld, verzocht om alternatief (even duur), Pentax 50-200 WR objectief. Gezocht op hun webstek. Was geen probleem. Samen ook andere alternatieven besproken (makkelijk te vinden op de webstek). Toch gekozen voor de Pentax WR. Objectief was de volgende dag binnen en werkte prima.

Kortom:
- Overzichtlijke webstek, met duidelijke informatie.
- Telefonisch goed bereikbaar en directe reactie op e-mails.
- Snelle en veilige (aangetekende) levering van de bestelling en nalevering.
- Probleem keurig opgelost en telkens rustig en correct te woord gestaan en mail beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwenaam-van-mij 20-03-2010

Algemene score

9,0
Vaak alles op (echt) voorraad. Tegenwoordig haal ik het op in Urk, altijd correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rambuth64 20-03-2010

Algemene score

9,0
Ik heb nu binnen een betrekkelijk korte tijdsbestek een tweetal bestellingen gedaan bij Cameranu.nl. Het assortiment aan artikelen die zij in huis hebben is zeer behoorlijk en scherp geprijsd.
Dit is vooral gemakkelijk, als je veel artikelen nodig hebt.
Correspondentie is heel goed.
Levering na betaling is ook heel snel (binnen enkele dagen).
De reden waarom ik geen tien geef is,dat bij mijn daaropvolgende bestelling de actuele voorraadstatus niet juist was. Desondanks werd mijn bestelling binnen een week geleverd. Mijn petje af voor de goede service van Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jano7211 20-03-2010

Algemene score

10,0
Perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

havix2000 20-03-2010

Algemene score

8,0
Snel en correct!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pcorreia 20-03-2010

Algemene score

5,5
Slechte behandeling in de winkel. Ze laten je veel te lang wachten. Zelfs als je aan de balie staat, en ze zien je staan, laten ze je wachten. Ze gaan eerst door met hun eigen zaken. Ik weet niet of ik hier nog terugkom. Dan maar iets meer betalen. Dan krijg je een betere service.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

2108 20-03-2010

Algemene score

7,8
Het personeel en de advisering is top.
Uitstekend kwaliteit en ook tijdens de workshop voldoende aandacht ook voor de persoonlijke vragen. Dit is echt een super shop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

ppaull 20-03-2010

Algemene score

7,5
Ondanks misverstanden omtrent levering toch prettige indruk van CameraNu gekregen, bovenal de goedkoopste!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Juffermans 19-03-2010

Algemene score

9,0
Website een 6 omdat je iedere keer als je verder wilt winkelen bij de home page komt.
Op zich geen probleem als er op de pagina die je voor hebt(waar je op dat moment wilt winkelen meerdere dingen kan "aanklikken"

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jangeevers 19-03-2010

Algemene score

10,0
De website is duidelijk en geeft precies die informatie die je nodig hebt. Bestelling en levering verlopen vlekkeloos: met de bijgeleverde link kun je precies zien in welke fase de bestelling zich bevindt. Een dikke pluim!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap mulder 19-03-2010

Algemene score

8,3
Gewoon zoals het moet: Bestelling wordt snel en accuraat uitgevoerd. De website geeft ook precies de informatie die ik nodig had. Bovendien kreeg ik goede adviezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

michelcoumans 19-03-2010

Algemene score

9,0
Vlotte bezorging met een eigen koerier (was mijn keuze): alles dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ahforster 19-03-2010

Algemene score

10,0
Zeer professionele service. Ook da aftersales is goed. Echt grote klasse. Waren er zo maar meer bedrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sweitze 19-03-2010

Algemene score

8,8
Ik heb ze opgebeld (bereikbaarheid) met wat vragen ten behoeve van een memorykaart die in de aanbieding was. Ze hebben me buitengewoon goed advies gegegeven en alle tijd gehad ondanks dat het maar een kleine aankoop was. chapeau!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wiers67 19-03-2010

Algemene score

10,0
Ben al klant sinds het bedrijf op een zolder gevestigd zat. Bedrijf is gegroeid tot een professionele zaak. Goeie, toegankelijke website. producten goed te vinden en voldoende info over de producten voor een voorverkenning. Voor aankopen kan ik in de winkel terecht voor gedegen advies.
De workshop van de Nikon D90 zat goed in elkaar en de accommodatie is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fswaters 19-03-2010

Algemene score

9,0
Zowel de informatie als levering prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spliff 19-03-2010

Algemene score

9,0
Perfect zoals altijd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronhaartje 19-03-2010

Algemene score

10,0
zeer goede service
snelle levering en duidelijke uitleg zeer klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kool44 19-03-2010

Algemene score

9,5
Uitstekende service.
na 1 jaar Canon all-in printer kapot. Cameranu.nl heeft de reparatie onder garantie prima begeleid. Goede communicatie. Kan niet beter. Aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mentpronk 19-03-2010

Algemene score

10,0
cameranu.nl
Wat een service, wat een zeer klantvriendelijke afhandeling
Uniek dit eens mee te mogen maken. Een 10+ voor jullie .
Eindelijk een bedrijf dat vindt dat de klant bij hen geen nummer is.
Mijn camera bleek defect bij aankomst, Ik kon hem direct terugsturen en kreeg een nieuwe welke men voor mij ook nog testte.
En dat alles zonder extra kosten
Ik ben een en al lof en zal jullie beslist aanbevelen bij anderen.
Klasse
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke11235 19-03-2010

Algemene score

8,0
Zonder problemen alles geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marrie2010 19-03-2010

Algemene score

8,7
's avonds om 21u mijn bestelling geplaats en de volgende dag voor 17u had ik mijn camera in hadden, dat is nog eens een snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

beertjes52 19-03-2010

Algemene score

7,2
goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

drekepekesneke 19-03-2010

Algemene score

9,3
duidelijke site, prima prijzen, veel producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spike-1979 19-03-2010

Algemene score

8,7
Ik was op zoek naar een goede stevige tas voor mijn camera met batterijgrip, en het liefst ook nog ruimte voor mijn 70-200 telelens.
Al snel was ik eruit dat ik de Lowepro AW300 wilde (info over de capaciteit van de tas staat ook goed op CameraNu vermeld) hebben, en ben ik op zoek gegaan naar de beschikbaarheid en aanbiedingen.
Bij CameraNu was ik als een van de vele internetwinkels het goedkoopste uit, omdat de tas ook nog in de aanbieding was.
Dus niet lang denken en bestellen dacht ik.
Op Woensdag rond 13:00 bestelling geplaatst en betaald via Ideal, meteen diverse e-mails met bevestigingen en status indicaties.
De volgende dag Donderdag, stond de post al op de stoep met een pakketje van CameraNU, en kon ik meteen genieten van mijn mooie tas.
Ook zat er netjes de factuur in de doos, en diverse folders met interessante aanbiedingen.
Ik zal zeker vaker zaken doen met CameraNu, en als ik in de buurt ben zal ik ook zeker eens een kijkje gaan nemen in de zaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

luccie67 19-03-2010

Algemene score

8,8
Een prima winkel met snelle levering. Besteld volgende dag in huis. Helaas had ik het verkeerd besteld dus retour gezonden en gelijk mail terug dat het ontvangen was en dat het geld weer overgemaakt wordt. Dat heet service en die is bij Camera.nu dik in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doortjevanhoutum 19-03-2010

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden.alles netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk13 19-03-2010

Algemene score

9,0
snelle levering, website goed overzichtelijk. Nog geeb ervaring met garantie etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nij1939 19-03-2010

Algemene score

9,0
zie de cijfers

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RafNysen 19-03-2010

Algemene score

9,0
Website is handig en duidelijk en overzichtelijk.
Bestelling en levering: Handig dat je weet indien het op voorraad is. Snelle levering, alleen jammer dat voor betalingen met Visa 2% aangerekend wordt.
After sales was perfect. Een onderdeel van een toestel ontbrak. Nadat ik dit telefonisch gemeld had kreeg ik de dag erna al het ontbrekende stuk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sergeho1984 19-03-2010

Algemene score

9,0
het enige wat wij niet zo prettig vonden de laatste keer
dat de twee verkopers zaten te rekken omdat zij dachten van ons weer twee huisvrouwen
geen van beiden had zin om ons te helpen
terwijl wij ruim 2600 euro hebben besteed
advies kijk nooit naar uiterlijk daarin kan je je zwaar vergissen
wij hebben bijmekaar in 1 jaar tijd 5000 euro besteed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Brigitte1963 19-03-2010

Algemene score

8,7
goede snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

arnomande 19-03-2010

Algemene score

9,0
De webwinkel is heel overzichtelijk ingedeeld, en alle producten zijn voorzien van uitgebreide info en foto(s).
Tevens kan het erg handig zijn om de bijpassende producten/accesoires te bekijken.
Helaas is het niet altijd duidelijk of het product van de Nederlandse importeur afkomstig is.
Het beleid hierover heb ik op de site niet kunnen vinden.
Een "Faq" zou wellicht veel van dit soort vragen kunnen beantwoorden.

Voorraad indicatie klopt als een bus, zo bleek bij mijn bestelling, want na de bestelling/betaling stond het product als niet meer op voorraad zijnde (de volgende dag keurig geleverd).
Kennelijk was er nog 1 exemplaar op voorraad.
Helaas staat er niet bij HOEVEEl stuks er op voorraad zijn, wat in sommige gevallen erg handig kan zijn.

Bij levering naar een ander adres (het werk in mijn geval), kun je de naam van het bedrijf invullen, maar dit staat later vervolgens NIET bij de gegevens van het afleveradres.
Bij aflevering stond de bedrijfsnaamnaam (en ook mijn naam) echter keurig op het etiket geprint.
Verpakking is erg goed (met die "luchtzakjes" in een ruime doos afgevuld.

De prijzen zijn over het algemeen zeer concurrerend, vooral als je bedenkt dat ze ook een normale winkel hebben en kennelijk veel enegie steken in de verzorging van de (web)winkel.
Ze zijn uitstekend bereikbaar via een normaal telefoonnummer en zelfs een 06-nummer is voorhanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burg70 18-03-2010

Algemene score

9,7
Website zeer overzichtelijk.
Gemakkelijk het door mij gezochte product gevonden. Bestelling liep gesmeerd en de volgende ochtend werd het product, keurig verpakt, bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olthof 18-03-2010

Algemene score

8,7
helder en vooral snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donald77 18-03-2010

Algemene score

8,2
Al een vijftal bestellingen bij deze firma, waarvan één dead on arrival en correcte replacement, en allemaal ok. Aanrader !

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cello99 18-03-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke website.

Snelle service, volgende dag binnen.

Aangetekend verstuurd, niet bezorgd bij buren (wat helaas nogal vaak voorkomt).

Duidelijke beschreven hoe je iets retourneert, geen problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mwinter 18-03-2010

Algemene score

7,5
goed

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

botlek 18-03-2010

Algemene score

9,8
Een zeer goede winkel wat
betreft service en levering.
Ook de after sales is prima,
want na een telefoontje dat het artikel niet comleet was,hadden we het de volgende dag al in huis.
Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENKDE.JONGE 18-03-2010

Algemene score

8,5
De website is zeer overzichtelijk en geeft een prima uitleg van het produkt.
De bereikbaarheid van CameraNu is prima.
De bestelling en levering is niets op aan te merken.Er wordt indien nodig een goed tekst en uitleg gegeven over de werking van het gekochte produkt ze nemen er alle tijd voor.
Mocht het produkt toch stuk gaan dan wordt het goed afgehandeld zo snel mogelijk.
Ik vind het een zeer prettige zaak om iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marvdkamp 18-03-2010

Algemene score

9,0
De site is bijzonder overzichtelijk, je ziet direkt of iets op voorraad is of niet. De site wordt goed bijgewerkt. Ik had m'n bestelling voor vier uur in de middag gedaan, kreeg direct een mailtje ter bevestiging en de volgende dag werd alles keurig afgeleverd.
Mijn complimenten, zo wordt winkelen wel heel leuk en makkelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy21853 18-03-2010

Algemene score

9,0
Wat een snelheid. Woensdagavond om half negen besteld en donderdag al een pakketje binnen (met de juiste bestelling).

Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apanne 18-03-2010

Algemene score

10,0
Donderdagmiddag besteld en "gebankierd"Vrijdag bevestiging en verzending .Zaterdag in huis in perfecte staat. Dit was mijn eerste aankoop bij CameraNU en kan het iedereen aanbevelen.EN tientallen Euro's voordeel vergeleken bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews