cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre20 17-03-2010

Algemene score

8,7
Geleverd zoals besteld.
Snelle levering via TNT.
Klasse!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jordi86 17-03-2010

Algemene score

9,2
Fotocamera besteld op deze website. De volgende dag geleverd zoals vermeld. Na ontvangst bleek de camera niet goed te zijn, gelijk contact opgenomen met cameranu waarna ik mijn camera gelijk kon omruilen voor een nieuwe. Erg netjes en snel geholpen dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hepi88 17-03-2010

Algemene score

8,0
ruim assortiment, scherpe prijzen en flitsende levering, eventueel ook met koerier (met mobiel pin-apparaat) aan huis

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ViktorF 17-03-2010

Algemene score

7,8
Prima service: snel en goede prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruismj 17-03-2010

Algemene score

10,0
Hele goede en snelle service, en dan ook nog een printer leveren tegen de goedkoopste prijs. Betalen via Ideal is gemakkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cheen 17-03-2010

Algemene score

8,0
Woensdagavond besteld en Vrijdag al binnen.
Service erg snel,bestel zeker hier vaker.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jvandem 17-03-2010

Algemene score

9,5
op de website is overzichtelijk

de bereikbaar is goed,

de bestellingen zijn altijd de volgende dag geleverd

vakkundig advies in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basjas 17-03-2010

Algemene score

8,7
Duidelijke boodschap, snelle levering en een scherpe prijs: prima.

J

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jugs 17-03-2010

Algemene score

8,7
De website is overzichtelijk en duidelijk.

Het bedrijf is telefonische gemakkelijk te bereiken en kon gelijk antwoord geven op mijn vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jandevries808 17-03-2010

Algemene score

8,8
Prima Winkel,
goedkoop,duidelijke website, goed telefonisch bereikbaar en ze leveren snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

keurmeister 17-03-2010

Algemene score

9,8
Alle vragen netjes snel en correct beantwoord. ook het advies was duidelijk en goed. Na het bestellen is alles vlug gegaan. Bestelling is afgeleverd zoals afgesproken. Degelijk verpakt. Kwaliteit van het product is zoals je mag verwachten en de beschrijving op de website is goed. Dit alles zorgt ervoor dat ik een eventuele volgende bestelling weer bij Cameranu zou doen. Ik zal het bedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvdvorst 17-03-2010

Algemene score

9,8
Duidelijke website met goede omschrijving van product. Ook worden er bruikbare suggesties gedaan mbt accesoires. De levering was snel en goed en er werd direct gereageerd op mijn mails met vragen. Kortom een heel fijne en klantvriendelijke (web)winkel en ook nog goedkoop ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.schelling 17-03-2010

Algemene score

8,8
De geleverde acculader is niet
geschikt voor de eveneens
geleverde accu's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wenneke 17-03-2010

Algemene score

9,0
Top site!!! Zeer snel met leveren. Duidelijke communicatie, overzichtelijke facturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silkevoet 17-03-2010

Algemene score

8,0
Ik kreeg snelle en vriendelijke reactie op een vraag die ik via de email stelde, ik vond de website overzichtelijk en duidelijk en ben tevreden met mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sky70 17-03-2010

Algemene score

10,0
Producten Snel en keurig geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Easyride 17-03-2010

Algemene score

9,0
Recent een canon scanner besteld bij cameranu.nl.

Website:
De website is overzichtelijk en komt betrouwbaar over. Produkten zijn goed te vinden en er staat voldoende informatie over het product en in de meeste gevallen ook een link naar de site van de producent.

Bestelling en levering:
Wat ik belangrijk vindt is dat het aanmaken van een account niet verplicht is, en dat is bij cameranu.nl dan ook van toepassing.
Geheel volgens hun belofte op de site, heb ik mijn pakketjes de dag na betaling via Ideal (vóór 16.00 uur)keurig via de postbezorging (TNT) ontvangen.

Zeker een aanrader voor een volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricSuiker 17-03-2010

Algemene score

8,0
Bestelling ging gemakkelijk, betaling via Ideal is prima, tussentijdse feedback en snelle levering. Door de hoeveelheid producten is de website wat druk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rsantillan 17-03-2010

Algemene score

8,8
-

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geurtvandenberg 16-03-2010

Algemene score

10,0
correcte en snelle afhandeling van de bestelling.
Na betaling,zeer snelle orderverwerking.
s'middags besteld volgende morgen afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Napril 16-03-2010

Algemene score

9,2
Website is overzichtelijk.
Door verkeerde info op de website bestelde ik een verkeerd product. Via email kreeg ik elke keer snel en netjes antwoord en na terugsturen van het product, kreeg ik ook weer snel mijn geld en verzendkosten teruggestort op mijn rekening. Info op website wordt aangepast.
Alles bij elkaar is kopen bij Cameranu.nl een prettige ervaring en door de gunstige prijzen ook in de toekomst mijn leverancier voor fotospullen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimwilna1955 16-03-2010

Algemene score

8,5
De bestelling en de afhandeling waren goed.
Sneller kon bijna niet.
Er zit ook een Nederlandse handleiding bij, dat vind ik wel belangrijk.
Ik vond de website ook heel erg duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eddee 16-03-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasses21 16-03-2010

Algemene score

7,0
Goede service, beetje jammer dat er bij levering een voucher miste en er geen rede van bijzat. Daarvoor heb ik nog na moeten mailen.
Verder keurig!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

harry21 16-03-2010

Algemene score

9,3
Snel geleverd, in tegenstelling tot een "andere"winkel, die de goedkoopste is, volgens kieskeurig.
Maar die "andere"winkel rekend er nog € 5, bovenop vanwege de groote van de doos!

Camera.nu is een eerlijke site, en het ging vlot en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devetia13 16-03-2010

Algemene score

9,3
Snelle verzending, keurige verpakking, nette afhandeling!
Zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilvanwoerkum 16-03-2010

Algemene score

9,0
sandisk extreme III 8gb besteld. Account aangemaakt en bestelling geplaatst. ging allemaal vrij simpel. orderstatus per mail ontvangen evenals bevestinging dat artikel verzonden was. keurig binnen verwachte levertermijn ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCDThiermann 16-03-2010

Algemene score

9,8
Deze winkel is zo betrouwbaar en doet wat ze zegt. Ook deze aankoop stond weer keurig klaar cf. de bestelling.
En de inrichting van de winkel gaat er iedere keer weer op vooruit, zo is nu de 2e etage ook ingericht, weliswaar wel in het duurdere segment maar erg smaakvol en modern.
Ik heb inmiddels verschillende mensen naar deze winkel laten gaan en allemaal zijn ze erg aangenaam verrast.
Leuk detail, ik kocht er laatst een camera voor m'n zus. Bij het testen (thuis) bleek dat de camera vermoedelijk al eerder in handen van een ander geweest was. Servicedienst gebeld en per omgaande werd de avond erop door een medewerker een andere camera bezorgd. Ik vind dat gewoon klasse!
Voor mij geen betere winkel dan CameraNu! Inmiddels camera nr. 5 aangeschaft en ik blijf dat bij hen doen, 't is gewoon een superwinkel met erg deskundige en leuke mensen.
Er is eigenlijk maar één probleem als je deze winkel bezoekt, je wordt er zo lekker hebberig van.......volgens mijn vrouw tenminste :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brontobyte 16-03-2010

Algemene score

8,5
Supersnelle afhandeling, keurig verpakt en na afspraak bezorgd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen987 16-03-2010

Algemene score

9,0
Deze camera gekocht via de website en ook afgerekend. Aangezien ik hem snel moest hebben, maar nog wel tijd had heb ik hem zelf opgehaald bij de winkel.
Die zag er fantastisch uit en ik was snel aan de beurt. Ik kreeg wel te horen dat het in het weekend wel heel erg druk is en de wachttijd soms kan oplopen tot 1,5 uur voor het afhalen van bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abrahams 16-03-2010

Algemene score

10,0
Perfecte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fclr1207 16-03-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke website met alle informatie over gevraagd artikel. Levering goed verpakt en keurig op tijd. Prima bedrijf om zaken mee te doen tegen uitstekende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lopetersen 16-03-2010

Algemene score

9,5
Hele snelle levering (namelijk voor 4 uur besteld is levering de volgende dag). Dit bleek inderdaad zo te zijn. Dus erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard17 15-03-2010

Algemene score

10,0
Ze geven je het gevoel dat ze alles voor je willen doen. Ik heb niets te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bestevaer1 15-03-2010

Algemene score

8,5
goede voorlichting, persoonlijk producten afgehaald. Mooie showroom.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkJansen1 15-03-2010

Algemene score

8,2
Gewoon snel en handig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacobbart 15-03-2010

Algemene score

9,0
Ik heb een Canon EOS 5D mark ii met EF 24-70/f2.8 USM lens besteld. Diezelfde dag nog verzonden en de dag erna in huis, super service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Blom 15-03-2010

Algemene score

8,3
De bestelling is in 1 dag afgehandeld. De gekochte camera was goed verpakt en geheel compleet met bijbehorende accessoires.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SonyAankoper 15-03-2010

Algemene score

8,0
Orderbevestiging en info snel en accuraat. Zelfde geldt voor het nadien omruilen van een batterij (van een ander merk) tegen een van Sony zelf.
Bij afhalen in de winkel heel keurig geholpen. Het is een grote,drukke winkel dus zijn de wachttijden -ondanks een nummertjetreksysteem- relatief lang.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MariaPaas 15-03-2010

Algemene score

9,3
Alles duidelijk en overzichtelijk, had voor bestelling nog een e-mail gestuurd met vragen, kreeg heel snel antwoord. Snelle levering,alles keurig verpakt.Goede prijs!
Ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

131265 15-03-2010

Algemene score

8,2
Goede service en info gehad bij het bellen over een product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Zirkzee 15-03-2010

Algemene score

8,7
Van begin tot eind goed verlopen, ook snelle reactie op e-mail. Heb een track&trace ontvangen waarmee ik de order kon volgen. Snelle levering. Kortom: prima winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EBrommet 15-03-2010

Algemene score

9,0
Correcte productinformatie en bijzonder vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sailorboy010 15-03-2010

Algemene score

8,8
gewoon goed en veilig EN voordelig! EN een hele goede nazorg.
Doodgewoon GOED en..NEDERLANDS!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

balto1 15-03-2010

Algemene score

8,0
Een mooi en goed apparaat voor een respectievelijk bedrag.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sl0157 15-03-2010

Algemene score

8,3
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dionet 15-03-2010

Algemene score

9,2
verreweg de goedkoopste en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoksbergenm 15-03-2010

Algemene score

9,2
De vermelde voorraad was ook aanwezig. Bestelling was meteen verstuurd . Tevens belde ze op wanneer er geleverd werd en dat was ook precies op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard69nikon 15-03-2010

Algemene score

8,0
Super winkel, goed geinformeerd personeel, zeer prettige bediening, kortom een aanrader !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

beste 15-03-2010

Algemene score

8,5
Goede winkel, goed service en snelle levering.

Wij zijn reuze blij met cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews