cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

botlek 18-03-2010

Algemene score

9,8
Een zeer goede winkel wat
betreft service en levering.
Ook de after sales is prima,
want na een telefoontje dat het artikel niet comleet was,hadden we het de volgende dag al in huis.
Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENKDE.JONGE 18-03-2010

Algemene score

8,5
De website is zeer overzichtelijk en geeft een prima uitleg van het produkt.
De bereikbaarheid van CameraNu is prima.
De bestelling en levering is niets op aan te merken.Er wordt indien nodig een goed tekst en uitleg gegeven over de werking van het gekochte produkt ze nemen er alle tijd voor.
Mocht het produkt toch stuk gaan dan wordt het goed afgehandeld zo snel mogelijk.
Ik vind het een zeer prettige zaak om iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marvdkamp 18-03-2010

Algemene score

9,0
De site is bijzonder overzichtelijk, je ziet direkt of iets op voorraad is of niet. De site wordt goed bijgewerkt. Ik had m'n bestelling voor vier uur in de middag gedaan, kreeg direct een mailtje ter bevestiging en de volgende dag werd alles keurig afgeleverd.
Mijn complimenten, zo wordt winkelen wel heel leuk en makkelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy21853 18-03-2010

Algemene score

9,0
Wat een snelheid. Woensdagavond om half negen besteld en donderdag al een pakketje binnen (met de juiste bestelling).

Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apanne 18-03-2010

Algemene score

10,0
Donderdagmiddag besteld en "gebankierd"Vrijdag bevestiging en verzending .Zaterdag in huis in perfecte staat. Dit was mijn eerste aankoop bij CameraNU en kan het iedereen aanbevelen.EN tientallen Euro's voordeel vergeleken bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tekening 18-03-2010

Algemene score

8,0
De levering was netjes, snel en duidelijk. De website is overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tpdegraaf 18-03-2010

Algemene score

8,0
Goede website
Goede prijs/kwaliteit!
Snelle levering
Niets te klagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wfxmvdvleuten 18-03-2010

Algemene score

9,5
De website is duidelijk en gemakkelijk te handelen.
Op mijn e-mail dat de levering door onbekende oorzaak was vertraagd werd onmiddellijk gereageerd en actie ondernomen.
De door schuld van de TNT-zoekgeraakte levering werd binnen 1 dag opnieuw opgestuurd en geleverd. Chapeau voor de wijze waarop tussendoor contact werd gehouden en de levering werd afgedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn1972 18-03-2010

Algemene score

9,0
Na bestelling, een snelle levering zoals ik gewend ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpmdooh 18-03-2010

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle levering. Top zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dnnstl 18-03-2010

Algemene score

9,0
Bestelling geplaatst op donderdagmiddag iets na 17.00 uur. Vrijdagochtend om half negen de bevestiging en om half twaalf de verzendmelding. Netjes voor elkaar.

Zaterdagmiddag was de camera compleet en netjes verpakt binnen.

Ook prijstechnisch erg interessant en zeker een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten0112 18-03-2010

Algemene score

8,0
Het pakket is op tijd verstuurd en is de volgende dag netjes aangekomen. Het product was degelijk verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

c.d.oostinga 18-03-2010

Algemene score

7,7
Zaterdag j.l. was cameranu i.v.m. file niet bereikbaar .Ik hoop dat dit eenmalig was.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

BrightKnight 18-03-2010

Algemene score

8,7
Prima winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RWeijer 18-03-2010

Algemene score

8,2
Makkelijk zoeken van producten, snel geleverd en after-service is top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joricklerks 18-03-2010

Algemene score

7,0
de website was een beetje onoverzichtelijk. De levering was snel en correct.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Hawo 18-03-2010

Algemene score

8,0
Uitstekend geholpen door hun Nikon specialist Ruud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cybermartin 18-03-2010

Algemene score

7,5
Het is een internet bedrijf, met kennis van zaken. Scherp geprijsd, maar vooral kennis. Als je het op tijd besteld en het is voorradig dan heb je het de volgende dag binnen.Ik heb er al diverse producten besteld en altijd netjes geleverd gekregen. De after sales is top, je mag ze altijd bellen als je vragen hebt over het bestelde en als je toch het verkeerde hebt besteld mag je het ook retourneren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J.Stoot 18-03-2010

Algemene score

8,7
Het is plezierig dat deze firma de bestellingen op een accurate manier aanneemt en dat zaken op een correcte manier afhandelt over de after sales kan ik niets zeggen omdat ik daar geen gebruik van heb gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karman 18-03-2010

Algemene score

10,0
Privé de aankoop gedaan van de videocamera. Zakelijk ook al een aankoop van meerdere camera's gedaan. Prijs is uitstekend, bezorgservice is werkelijk optimaal, afspraken t.a.v. bezorgtijd worden nagekomen, administatie is optimaal zodat men weet wie je bent en waarover het gaat.
Heb al meerdere collega's doorverwezen naar cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertottens 17-03-2010

Algemene score

6,7
verpakking kon kleiner.
1/3 van huidige grote was voldoende geweest. Dacht dat ere drie fototassen in zaten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

rubbish 17-03-2010

Algemene score

8,5
Veel voorraad/keus, meestal goede prijzen en overzichtelijke site.
Woensdagavond laat besteld en vrijdagochtend binnen. Keurig...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Louwerse 17-03-2010

Algemene score

8,5
Gewoon een goede fotografie leverancier. Goed personeel, altijd alles op voorraad en perfecte service. Dit alles ook nog bij mij in de buurt!
Minpunt: Lange wachttijden in de shop. Kan zomaar tot een uur oplopen en dat is wel eens vervelend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heyer003 17-03-2010

Algemene score

9,8
Klantvriendelijkheid, goed advies en lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ari123456789 17-03-2010

Algemene score

8,3
Goede en snelle levering tegen concurerende prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

GerhardvB 17-03-2010

Algemene score

9,0
alles zoals het hoort!
goede website, goede info, goede prijs/kwaliteit, snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fjtheck 17-03-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering. Lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans_mulder 17-03-2010

Algemene score

9,3
Website kan beter. "Zoeken" is een primaire functie (je bent ergens naar op zoek) en dat staat links onderin een hoekje. Je moet er voor scrollen.
De zoekfunctie levert tevens een heleboel niet ter zake doende hits op. Bij "Fuji 3D" kreeg ik veel producten te zien zonder duidelijke relatie. Als het komt door het gebruik van twee woorden, zet dan de hits op beide woorden bovenaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3335 17-03-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie en juiste
uitlevering van bestelling .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tvanpijkeren 17-03-2010

Algemene score

8,0
Prima service in alle rust aandacht en uitleg over de werking van de camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mariettebudel 17-03-2010

Algemene score

9,3
Mijn bestelling bestond uit een klein item, waarvoor ik, naar mijn mening, slechts de verzending per envelop hoefte te betalen. Die mogelijkheid gaf de website echter niet. Na contact te hebben gehad met CameraNu.nl is de website direct aangepast voor dit product. Klasse!
Ik had mijn product daarna erg snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riendejager 17-03-2010

Algemene score

9,0
Product goed te vinden op website.
Snelle en correcte levering.
Duidelijke informatie over de bestelling en verzending per e-maail ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

willemjans 17-03-2010

Algemene score

8,0
Website zeer groot aanbod en relatief lage prijzen
Kan op industrieterrein gemakkelijk bereikt worden
Bestellen of zo ophalen , het is te zien of iets in voorraad is .
Terugbrengen van fototoestel dat niet aan verwachtingen voldeed kon ;en geld terug zonder iets anders te hoeven kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre20 17-03-2010

Algemene score

8,7
Geleverd zoals besteld.
Snelle levering via TNT.
Klasse!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jordi86 17-03-2010

Algemene score

9,2
Fotocamera besteld op deze website. De volgende dag geleverd zoals vermeld. Na ontvangst bleek de camera niet goed te zijn, gelijk contact opgenomen met cameranu waarna ik mijn camera gelijk kon omruilen voor een nieuwe. Erg netjes en snel geholpen dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hepi88 17-03-2010

Algemene score

8,0
ruim assortiment, scherpe prijzen en flitsende levering, eventueel ook met koerier (met mobiel pin-apparaat) aan huis

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ViktorF 17-03-2010

Algemene score

7,8
Prima service: snel en goede prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruismj 17-03-2010

Algemene score

10,0
Hele goede en snelle service, en dan ook nog een printer leveren tegen de goedkoopste prijs. Betalen via Ideal is gemakkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cheen 17-03-2010

Algemene score

8,0
Woensdagavond besteld en Vrijdag al binnen.
Service erg snel,bestel zeker hier vaker.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jvandem 17-03-2010

Algemene score

9,5
op de website is overzichtelijk

de bereikbaar is goed,

de bestellingen zijn altijd de volgende dag geleverd

vakkundig advies in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basjas 17-03-2010

Algemene score

8,7
Duidelijke boodschap, snelle levering en een scherpe prijs: prima.

J

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jugs 17-03-2010

Algemene score

8,7
De website is overzichtelijk en duidelijk.

Het bedrijf is telefonische gemakkelijk te bereiken en kon gelijk antwoord geven op mijn vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jandevries808 17-03-2010

Algemene score

8,8
Prima Winkel,
goedkoop,duidelijke website, goed telefonisch bereikbaar en ze leveren snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

keurmeister 17-03-2010

Algemene score

9,8
Alle vragen netjes snel en correct beantwoord. ook het advies was duidelijk en goed. Na het bestellen is alles vlug gegaan. Bestelling is afgeleverd zoals afgesproken. Degelijk verpakt. Kwaliteit van het product is zoals je mag verwachten en de beschrijving op de website is goed. Dit alles zorgt ervoor dat ik een eventuele volgende bestelling weer bij Cameranu zou doen. Ik zal het bedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvdvorst 17-03-2010

Algemene score

9,8
Duidelijke website met goede omschrijving van product. Ook worden er bruikbare suggesties gedaan mbt accesoires. De levering was snel en goed en er werd direct gereageerd op mijn mails met vragen. Kortom een heel fijne en klantvriendelijke (web)winkel en ook nog goedkoop ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.schelling 17-03-2010

Algemene score

8,8
De geleverde acculader is niet
geschikt voor de eveneens
geleverde accu's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wenneke 17-03-2010

Algemene score

9,0
Top site!!! Zeer snel met leveren. Duidelijke communicatie, overzichtelijke facturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silkevoet 17-03-2010

Algemene score

8,0
Ik kreeg snelle en vriendelijke reactie op een vraag die ik via de email stelde, ik vond de website overzichtelijk en duidelijk en ben tevreden met mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sky70 17-03-2010

Algemene score

10,0
Producten Snel en keurig geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Easyride 17-03-2010

Algemene score

9,0
Recent een canon scanner besteld bij cameranu.nl.

Website:
De website is overzichtelijk en komt betrouwbaar over. Produkten zijn goed te vinden en er staat voldoende informatie over het product en in de meeste gevallen ook een link naar de site van de producent.

Bestelling en levering:
Wat ik belangrijk vindt is dat het aanmaken van een account niet verplicht is, en dat is bij cameranu.nl dan ook van toepassing.
Geheel volgens hun belofte op de site, heb ik mijn pakketjes de dag na betaling via Ideal (vóór 16.00 uur)keurig via de postbezorging (TNT) ontvangen.

Zeker een aanrader voor een volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews