cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bartboss 30-03-2010

Algemene score

9,2
Alles volgens het boekje qua bestelling en beloofde levering, bovendien aardig scherpe prijs en heldere website. Prima keuze om hier te shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrotman 30-03-2010

Algemene score

7,7
Gemakkelijk te bestellen, je blijft via mail op hoogte van de status van de order. Ruime keuze aflevermogelijkheden en betaling.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

aldert60 30-03-2010

Algemene score

8,3
goed, vlot en niet duur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

beterhuismakelaardij 30-03-2010

Algemene score

8,8
De bereikbaarheid van de site was prima en het uitzoeken van het gewenste produkt was uiterst gemakkelijk. De bestelling, betaling en levering waren uitstekend verzorgd.Ik zou direct weer iets bij CameraNu bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmheijblom 30-03-2010

Algemene score

8,5
goede info op site, vlotte levering, prima verzorgd pakket

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDOtje 30-03-2010

Algemene score

9,0
Het hele traject is goed geregeld. Op de website zijn de producten goed te vinden en ook uitgebreide productinformatie. De bestelde camera werd binnen het beloofde termijn gebracht. 's Avonds van te voren wordt contact opgenomen, om een tijdsafspraak te maken. En de volgende dag, ja hoor, keurig op tijd.

CameraNU.nl is zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renehellenkamp 30-03-2010

Algemene score

10,0
Ja alles super voor een hele goede prijs.Dus mensen!bestellen maar zonder zorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emese8 30-03-2010

Algemene score

8,8
Ik ben zeer tevreden over het product en de levering. Ook het contact daarna via de mail was zeer prettig.Ik kan uw bedrijf bij anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eroeland 30-03-2010

Algemene score

7,0
producten en goed en direct mee te nemen.

Met betrekking tot filter werd mij in de winkel geadviseerd om een mail naar de klantenserveice te sturen, zodat deze besteld kan worden. Helaas was de reactie dat ze dit filter niet kunne leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

applebopper 30-03-2010

Algemene score

9,0
Heldere website met goede informatie, uitstekend bereikbaar. De bestelling verliep vlot, de levering vond de volgende dag al plaats. Verder geen contact met camera.nu gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tralalama 30-03-2010

Algemene score

8,7
prima site, overzichtelijk en duidelijk. ik kreeg zoals belooft m'n camera binnen 2 werkdagen netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulgabel 30-03-2010

Algemene score

9,0
Vaker bij CameraNu gekocht, ook deze keer weer vlekkeloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvanDoren 30-03-2010

Algemene score

8,7
Woensdag voor 16:00 uur besteld en volgende dag voor 11:00 uur binnen! Geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martijnvandijk 30-03-2010

Algemene score

5,2
nvt

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Wimari 30-03-2010

Algemene score

7,3
Doen wat ze beloven !

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Johnnie123 30-03-2010

Algemene score

8,0
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kingofassassiantion 30-03-2010

Algemene score

9,0
Erg snelle bezorging, ze zouden mijn camera komen brengen om 8.00u Dit was telefonisch de dag er voor afgesproken (ze belden mij) en de volgende dag 7.45u ging de bel. Alles is geleverd en de bezorgster was erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jphjansen 30-03-2010

Algemene score

8,0
website: netjes en overzichtelijk
bereikbaarheid: via e-mail prima
bestelling en levering: zeer snel en correct.
After sales: zou prettig zijn om voor hetzelfde geval steeds dezelfde aanspreekpersoon te hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sozoshii 30-03-2010

Algemene score

9,0
Koop een paar keer per jaar bij cameranu.nl.
Website is overzichtelijk.
Bestel, betaal via Ideal.
Als het op voorraad is, en dat is het altijd, als ik iets bestel, dan heb ik het binnen een paar dagen thuis.
Goed verpakt.

Bij vragen doe ik dit altijd via de email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

libbedevries 30-03-2010

Algemene score

8,3
snelle levering, goed product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anneveen 30-03-2010

Algemene score

10,0
Perfecte service. Binnen 2 dagen geleverd en keurig verpakt.

Bestelling laten sturen via de post en alles ging goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herkoe 30-03-2010

Algemene score

8,8
Echt goed camera, zo echt handig met de deze camera.
Zo kleine ding kan je alles meewerken. en ook echt scherper dan ouwe camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

elmo58 30-03-2010

Algemene score

8,0
Mooie site,,mooie winkel.
Heel veel balies? In Urk?
Goed geholpen ,maar het aller belangrijkste , scherpe prijs .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

titulaes 29-03-2010

Algemene score

9,0
Goede levering, geen overbodige info. Alleen was de doos zicht baar van Canon, waardoor kans op diefstal vergroot. Ik zou voor een neutrale omdoos kiezen. Verder prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GerrieSchalkwijk 29-03-2010

Algemene score

9,0
Ik ben vaste klant geworden van cameranu.nl. Ik bestel via de site en haal af in Urk. Goedkoop, maar toch de service en een mooie winkel met goed personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akstra 29-03-2010

Algemene score

9,0
Goede prijs en heldere communicatie, en snelle levering. Perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALVE01 29-03-2010

Algemene score

9,3
Prima service. Ik deed al eerder een aankoop bij CameraNU via internet. Ook toen een prima ervaring gehad. Nu direct antwoord op een via internet gestelde vraag. Goede informatie over beschikbaar komen van gewenst product en levertijd. Ook goede en uitvoerige informatie op de internetsite. Snelle levering. Ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harm289 29-03-2010

Algemene score

9,2
Snelle levering, scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiellj 29-03-2010

Algemene score

8,0
goed vindbaar op verschillende sites. Goede beoordelingen van het product, prijs kwaliteit en zeer prompte levering!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ultramac 29-03-2010

Algemene score

9,0
Zoals eerdere keren vlekkeloos verlopen bestelling en levering. Voldoende statusmailtjes.
Scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fhoogkamp 29-03-2010

Algemene score

9,3
Toelichting gevraagd op levertijd i.v.m. nieuw model. Idem telefonisch voor benodigde extra's en kwaliteiten. SD-geheugen.
Levering binnen 24 uur. Was op site te volgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schaats25 29-03-2010

Algemene score

10,0
Prima, zorgvuldig en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijkenaar47 29-03-2010

Algemene score

8,7
Helaas kan ik niet vertellen wat de after sales zijn van Cameranu.nl, maar ze houden wel hun woord als je je bestelling plaatst en het komt als het op voorraad is de volgende dag in huis, tenminste bij mij was dat zo. Ik betaalde met Ideals en ook daar kreeg ik een bevestiging van per mail dat het bij hun binnen was gekomen die dag. Alles ziet er keurig uit op hun site en ik ben er ook persoonlijk geweest in Urk, ook daar word je met respect behandeld. Ga zo door Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemkieskeurig 29-03-2010

Algemene score

9,0
overzichtelijke website
altijd bereikbaar
correcte levering 1 dag na bestelling

na aflevering deskundige hulp bij vragen over product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bieele 29-03-2010

Algemene score

9,0
Prima service. Door eigen fout verkeerde product besteld. Werd snel en goed afgehandeld door te vervangen met het gewenste product. Prima ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina1408 29-03-2010

Algemene score

9,0
Mijn eerste ervaring met CameraNU is uitstekend! Heb gewoonweg géén kritiek.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pernil 29-03-2010

Algemene score

8,2
Probleem snel en correct opgelost.afspraken die gemaakt zijn, zijn ook gewoon nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BTHEO 29-03-2010

Algemene score

7,5
Aftersales is een minpuntje.Je moet volgens hun voorwaarden je spullen retourneren ook binnen de garantie op eigen kosten. Dat doe je het liefst aagetekend, het zijn meestal duurdere spullen, en dat geeft hogere kosten.
Welnu, na een aantal keren heen en weer mailen kreeg ik uiteindelijk een antwoordnummer zodat ik mijn camera kostenloos kon opsturen.
Het antwoordnummer is:
Cameranu
Antwoordnummer 330
8320 VB Urk

Dat is al een veel betere service.
Ander probleem is dat Cameranu zelf niet repareert en weer doorstuurt naar de leverancier. Dit kost veel te veel tijd en voor een klein ongemak ben je de camera minimaal zo`n drie weken kwijt. Dat moet gewoon sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

marclmarcl 29-03-2010

Algemene score

9,5
Geleverd als beloofd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Littlebird 29-03-2010

Algemene score

8,3
Zoals altijd weer supersnel geleverd en keurig in orde!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

gizbart 29-03-2010

Algemene score

9,0
overzichtelijke site. Bestelling en levering snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p_verberne 29-03-2010

Algemene score

9,0
Op vraag vooraf werd snel en correct, zoals na levering bleek, gereageerd. De mails zijn hoffelijk, vriendelijk en to-the-point. Indien product niet op voorraad is kan men zich via een mail laten informeren over leverbaarheid. De uitlevering is uiteindelijk goed en vlot. Kortom een prima leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAWO 29-03-2010

Algemene score

8,5
scanner besteld en deze snel ontvangen. Correcte behandeling van mijn bestelling.Overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

BasVermond 28-03-2010

Algemene score

7,0
Snelle levering, goede aanbieding, netjes afgeleverd.

Website mag wel naar 2010 worden geupdate. Overzicht rommelig, kan niet op prijs gesorteerd worden en teveel submenu's.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Meindert1954 28-03-2010

Algemene score

10,0
Fantastische website met een fantastische service. Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de ontvangst van je betaling, het verzenden van de bestelling e.d.. In één woord: fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hekkebeeb 28-03-2010

Algemene score

10,0
correcte en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeanenNeel 28-03-2010

Algemene score

9,5
Prima ervaring wederom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco Jansen 28-03-2010

Algemene score

8,2
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede communicatie viaa mails. Zeer snelle levering. Kortom een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Barrios 28-03-2010

Algemene score

9,0
Een juiste omschrijving van het product tegen een lage aanschafprijs.
Goede manier om online te bestellen met Ideal.
Keurige aflevering in onbeschadigde verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikperl 28-03-2010

Algemene score

8,3
snel en accuraat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews