cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dmeeusen 23-03-2010

Algemene score

9,0
Prima website, makkelijk te benaderen en goede informatie.
Bestelling en levering vlekkenloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flipknal 23-03-2010

Algemene score

10,0
Goed geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansS1981 23-03-2010

Algemene score

9,0
Erg overzichtelijke website die handig in het gebruik is en ontzettend veel producten aanbiedt. Bestelling en levering gingen heel vlot. Product was tussen bestellen en leveren goedkoper geworden en de winkel heeft mij het verschil zelfs terugbetaald. Absoluut geen negatieve ervaringen gehad van deze winkel, dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kingfishers 22-03-2010

Algemene score

7,7
Site is redelijk overzichtelijk op merk en type gesorteerd. Goede bestel mogelijkheden en snel bevestiging per mail ontvangen.
Goede prijs.
Speciale snelle afhaal balie.
Breed assortiment opp voorraad

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Indonesie 22-03-2010

Algemene score

8,0
Zeer goed en bedankt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gilbert1968 22-03-2010

Algemene score

9,0
Zeer toegankelijke website. CameraNU.nl biedt de mogelijkheid om producten te reserveren waardoor je het risico om voor niets naar Urk te rijden tot een absoluut minimum kunt beperken. De wijze waarop je uiteindelijk in Urk in de winkel geholpen wordt is even professioneel als prettig te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijntje23 22-03-2010

Algemene score

8,0
Wij zijn goed geholpen bij deze zaak.Bestellen ging goed.
Het bestelde hebben wij afgehaald in de winkel in Urk.
OKE.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

springthei 22-03-2010

Algemene score

9,2
Ik weet dat zo'n hoge waardering een beetje ongeloofwaardig overkomt, maar dit is de spiegel van mijn ervaringen van de laatste 7 jaren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanpelt 22-03-2010

Algemene score

9,0
Ruime keuze.
Veel artikelen op voorraad.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

syra 22-03-2010

Algemene score

9,3
Duidelijke site, snelle levering, duidelijke factuur.

Lof!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingesteemers 22-03-2010

Algemene score

7,0
onvoorstelbaar, op maandagavond om 20.00 uur besteld en de volgende ochtend in huis

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

dutchfly100 22-03-2010

Algemene score

8,3
De bestelde camera was is binnen 2 dagen na bestelling.
De orderbevestiging was er samen met de barcode snel.
Ik heb niets dan alleen maar goeds over cameranu.nl te vertellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ladybirds 22-03-2010

Algemene score

8,8
Een uitstekend internetadres.
Je bestelde waar is ook nog verzekerd tijdens de zending De dag tevoor besteld de volgende dag in huis.
Vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pt.pt 22-03-2010

Algemene score

10,0
heel goede communicatie per telefoon of mail,
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

treffers84 22-03-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering, voorraad klopt wat er op de site wordt aangegeven. Nu 3x wat besteld iedere keer nog weer perfect uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JoopBlom 22-03-2010

Algemene score

9,0
goede en snelle evering. Levering van Nederlands product zoals afgesproken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djkooy 22-03-2010

Algemene score

9,2
geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

z22bbs 22-03-2010

Algemene score

7,7
De bereikbaarheid is voor mij, die uit het verre zuiden komt, best moeilijk. Als ik bij aankomst merk dat u een zeer lange middagpauze hanteert.

Aftersales is nog niet aan de orde.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

dinny27 22-03-2010

Algemene score

9,3
Super snelle levering top top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

widema 22-03-2010

Algemene score

9,3
Voor mij een van de efficiente en meest overzichtelijke camera websites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rowidera 22-03-2010

Algemene score

9,0
Snel, correct en op tijd geleverd.
Zelfs een belletje dat het een half uur later werd.
Zending perfect in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aml15957 22-03-2010

Algemene score

8,5
Prima service!
Zeer snelle levering. De verwachte voucher voor de workshop zat niet bij de camera, maar deze kwam keurig twee dagen later per post.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chan4444 22-03-2010

Algemene score

8,7
werkt prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna505 22-03-2010

Algemene score

8,0
Ze hebben een heldere, duidelijke website. De levertijden staan per product aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lindamorsing 22-03-2010

Algemene score

9,5
Duidelijk en overzichtelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kritten 22-03-2010

Algemene score

10,0
Al meerdere bestellingen geplaatst bij cameranu.nl. Altijd stipte levering, goede voorwaarden, scherp geprijsd en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

puzzle 21-03-2010

Algemene score

9,0
Gewoon goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArchVaris001 21-03-2010

Algemene score

8,7
De website van deze winkel vind ik goed overzichtelijk. Alle produkten zijn logisch ondergebracht in afzonderlijke categorien en dat vergemakkelijkt het zoeken en bladeren op de site. Sterk punt van deze website (en het beheer ervan) vind ik de aanduiding of een artikel op voorraad is of niet. Men vermeld ook nog eens uitdrukkelijk de juistheid van de voorraadmedling.

De bereikbaarheid van het bedrijf is uitstekend. Niet alleen worden emails snel beantwoord. Men is ook niet te beroerd om het antwoord te motiveren en daarmee aan te geven dat ze meedenken om de klant te helpen met het maken van een juiste beslissing.

Bestellingen worden correct verwerkt en de communicatie over de status van de bestelling is correct en duidelijk. Ook wanneer bestellingen afgehaald worden aan het bedrijf in Urk blijkt, als je van te voren even aangeeft wanneer je komt, alles voor je klaarstaat en daarmee onnodig wachten wordt voorkomen. Een afzonderlijk afhaalpunt in de winkel helpt ook nog eens daarbij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArchiVaris001 21-03-2010

Algemene score

8,7
De website van deze winkel vind ik goed overzichtelijk. Alle produkten zijn logisch ondergebracht in afzonderlijke categorien en dat vergemakkelijkt het zoeken en bladeren op de site. Sterk punt van deze website (en het beheer ervan) vind ik de aanduiding of een artikel op voorraad is of niet. Men vermeld ook nog eens uitdrukkelijk de juistheid van de voorraadmedling.

De bereikbaarheid van het bedrijf is uitstekend. Niet alleen worden emails snel beantwoord. Men is ook niet te beroerd om het antwoord te motiveren en daarmee aan te geven dat ze meedenken om de klant te helpen met het maken van een juiste beslissing.

Bestellingen worden correct verwerkt en de communicatie over de status van de bestelling is correct en duidelijk. Ook wanneer bestellingen afgehaald worden aan het bedrijf in Urk blijkt, als je van te voren even aangeeft wanneer je komt, alles voor je klaarstaat en daarmee onnodig wachten wordt voorkomen. Een afzonderlijk afhaalpunt in de winkel helpt ook nog eens daarbij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piethenk 21-03-2010

Algemene score

8,7
prima zaken doen met cameranu. De spullen worden snel geleverd. Ik heb alleen nog maar goede ervaringen met ze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicovanholsteijn 21-03-2010

Algemene score

8,0
Heel goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fredobre 21-03-2010

Algemene score

9,2
Prima winkel, deskundig advies, redelijke prijzen en aftersales is ook op orde, wat wil een mens nog meer.

Als alle webwinkels zo zouden zijn als Cameranu.nl, zouden we alles via webwinkels aanschaffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceesjense 21-03-2010

Algemene score

8,3
Uitgebreide website.
Snelle aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CRMMLinssen 21-03-2010

Algemene score

8,7
Gewoon weer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil_Lemmens 21-03-2010

Algemene score

9,3
Nadat ik eerder een Nikon D90 had aangeschaft bij CameraNu, heb ik nu een flitser gekocht.
Zaterdagmorgen besteld en dinsdag in huis.
De website van CameraNu is erg overzichtelijk en informatief. Via e-mail is het bedrijf goed bereikbaar en er wordt snel gereageerd.
Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis1958 21-03-2010

Algemene score

8,5
Snelheid van leveren zeer goed,after sales snel en correct. Produkt kwaliteit viel tegen, had ik meer van verwacht, echter speling op de draaidelen en corrosie op het materiaal. Twijfel over de werking van een kunststof bus als bevestiging aan een statief.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chazz1954 21-03-2010

Algemene score

10,0
heb zeer goede ervaringen met CameraNu.nl
levering verlopen vlekkeloos, service is uitstekend,
ook garantiebepalingen worden zeer consequent nagekomen.
Verder is ook de prijsstelling van hun aanbod zeer concurrerend !
Al met al een dikke plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterp 21-03-2010

Algemene score

8,2
Helemaal tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

benenruby 20-03-2010

Algemene score

9,3
zeer duidelijke website
eenvoudige bestelling en supersnelle levering.
de goedkoopste winkel op dat
moment.
voor weinig geld aangetekend
verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franka1946 20-03-2010

Algemene score

7,7
Zaterdag besteld, dinsdagochtend in huis, prima service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ivo_S 20-03-2010

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over Camera NU, Snelle reactie op vragen. Specifiek verzoek tot afleveren op xx datum wordt netjes uitgevoerd. Mailtje als zending is verzonden en Aftersales neemt contact op of zending netjes is aangekomen. Aanvullende vragen bij bestelling worden netjes beantwoord. En tot slot kan ik alleen maar zeggen dat ze ook een zeer scherpe prijs hanteren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dico2009 20-03-2010

Algemene score

9,0
Via Kieskeurig een telezoom objectief gezocht voor mijn Pentax K10D.
Kwam uit op de Sigma 50-200mm F4-5.6 DC OS HSM.
Was goedkoopst bij Cameranu.nl.
Webstek en feit dat er een winkel is wekte vertrouwen.

Objectief netjes op verzoek op vrijdag geleverd. Helaas bleek dit opjectief niet te werken op mijn toestel.
Via webstek formulier ingevuld en direct reactie. Telefonisch contact opgenomen omdat volgens de beschrijving de accessoires en handleidingen niet meegestuurd moesten worden, leek me niet van toepassing. Keurig te woord gestaan, moest inderdaad alles terugsturen. Objectief opgestuurd (verzendkosten wel voor eigen rekening).
Volgende dag al reactie via e-mail, de lens bleek wel te werken op een K7-toestel. Gebeld, verzocht om alternatief (even duur), Pentax 50-200 WR objectief. Gezocht op hun webstek. Was geen probleem. Samen ook andere alternatieven besproken (makkelijk te vinden op de webstek). Toch gekozen voor de Pentax WR. Objectief was de volgende dag binnen en werkte prima.

Kortom:
- Overzichtlijke webstek, met duidelijke informatie.
- Telefonisch goed bereikbaar en directe reactie op e-mails.
- Snelle en veilige (aangetekende) levering van de bestelling en nalevering.
- Probleem keurig opgelost en telkens rustig en correct te woord gestaan en mail beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwenaam-van-mij 20-03-2010

Algemene score

9,0
Vaak alles op (echt) voorraad. Tegenwoordig haal ik het op in Urk, altijd correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rambuth64 20-03-2010

Algemene score

9,0
Ik heb nu binnen een betrekkelijk korte tijdsbestek een tweetal bestellingen gedaan bij Cameranu.nl. Het assortiment aan artikelen die zij in huis hebben is zeer behoorlijk en scherp geprijsd.
Dit is vooral gemakkelijk, als je veel artikelen nodig hebt.
Correspondentie is heel goed.
Levering na betaling is ook heel snel (binnen enkele dagen).
De reden waarom ik geen tien geef is,dat bij mijn daaropvolgende bestelling de actuele voorraadstatus niet juist was. Desondanks werd mijn bestelling binnen een week geleverd. Mijn petje af voor de goede service van Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jano7211 20-03-2010

Algemene score

10,0
Perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

havix2000 20-03-2010

Algemene score

8,0
Snel en correct!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pcorreia 20-03-2010

Algemene score

5,5
Slechte behandeling in de winkel. Ze laten je veel te lang wachten. Zelfs als je aan de balie staat, en ze zien je staan, laten ze je wachten. Ze gaan eerst door met hun eigen zaken. Ik weet niet of ik hier nog terugkom. Dan maar iets meer betalen. Dan krijg je een betere service.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

2108 20-03-2010

Algemene score

7,8
Het personeel en de advisering is top.
Uitstekend kwaliteit en ook tijdens de workshop voldoende aandacht ook voor de persoonlijke vragen. Dit is echt een super shop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

ppaull 20-03-2010

Algemene score

7,5
Ondanks misverstanden omtrent levering toch prettige indruk van CameraNu gekregen, bovenal de goedkoopste!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Juffermans 19-03-2010

Algemene score

9,0
Website een 6 omdat je iedere keer als je verder wilt winkelen bij de home page komt.
Op zich geen probleem als er op de pagina die je voor hebt(waar je op dat moment wilt winkelen meerdere dingen kan "aanklikken"

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews