cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ronny900 08-04-2010

Algemene score

8,8
een hele goeie klanten service
heeft cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris75 08-04-2010

Algemene score

9,0
De voorraadgegevens klopten, ze hielden me op de hoogte van betalingsontvangst en verzending. En ik kon zelf mijn pakketje traceren. Wat wil je nog meer van een internetwinkel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joran1 08-04-2010

Algemene score

8,5
Ik wist vrij goed wat ik wilde, maar desontdanks toch nog aanvullende info verstrekt
Het is verder ook een overzichtelijke winkel met duidelijke "koopjes" en er staat wat in de etalage om van te watertanden!!

Lof dus van mijn kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

karinenfelix 08-04-2010

Algemene score

9,0
's avonds om 20.30uur besteld, de andere dag, keurig verpakt afgeleverd voor 12.00uur 's middags. Supersnelle afhandeling dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jeanine1 08-04-2010

Algemene score

8,5
sávonds na 19:00 uur besteld de volgende dag al thuisbezorgd.
Goede zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

margje.bos 08-04-2010

Algemene score

9,0
ik heb zeer goede ervaring met het bedrijf, we kwamen voor een dichte deur i.v.m inventarisatie, we hadden 100 km gereden om er te komen,dus erg teleurgesteld, de volgende dag met het bedrijf gebeld en de situatie uitgelegd, ik had de volgende morgen de camera in huis zonder verzend kosten, ik was super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrosko 08-04-2010

Algemene score

8,8
duidelijke website waar eenvoudig je keus op gemaakt kan worden. Qua prijzen één van de goedkoopste, maar qua levering en service één van de beste. E-mail voor bevestiging opdracht, e-mails bij begeleiding van de levering.Een bedrijf waar het goed en zorgvuldig kopen is!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paulie47 08-04-2010

Algemene score

9,2
gewoon heel klantgericht en effectief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandertjuhh 08-04-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietgeus 08-04-2010

Algemene score

9,0
goed en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joax 08-04-2010

Algemene score

7,8
Communicatie en levering in z'n algemeenheid goed. Een product wat in backorder stond vertraagde de levering wat meer dan aangegeven. Maar verder was alles helemaal top!
Bijna voor alles de scherpste prijzen van het nederlandse net (volgens tweakers.net)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jeff2 08-04-2010

Algemene score

9,0
Vlotte service, goede en duidelijke website met extra informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoL 08-04-2010

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering en ze houden je goed op de hoogte van de levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bass1079 08-04-2010

Algemene score

8,3
Snelle levering en voorlopig zeer te vrede over het product hopelijk heb ik de after sales niet nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Recojo 08-04-2010

Algemene score

8,0
De website is helder zonder opsmuk.
Bereikbaarheid moet ik nog proberen, maat lijkt me goed.
Bestellingen aangetekend zeer prompt, niet aangetekend duurt wat langer.
E-mails met vragen worden snel en vriendelijk beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen Popijus 08-04-2010

Algemene score

8,7
Prima service, duidelijk aangegeven of het artikel voorradig is en vandaag besteld, morgen in huis, dat maken ze echt waar! Ik heb al verschillende malen dure aankopen gedaan en dat is allemaal prima afgeleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dv8465mb 08-04-2010

Algemene score

8,8
Goed en deskundig advies bij de bekabeling van een externe microfoon- koptelefoon.
Bedankt, werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm55 08-04-2010

Algemene score

8,0
Prima en snellen service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MoniqueSplint 08-04-2010

Algemene score

8,5
ik werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Pakketje snel en in goede staat ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

xxx23 07-04-2010

Algemene score

8,8
Fijne winkel! Ook bij het bezoeken ervan.
Levert bestellingen keurig optijd en volgens afspraak af.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cogido 07-04-2010

Algemene score

8,7
Bestellingen netjes op tijd verstuurd. Zeer goed verpakt. Alles op tijd ontvangen. Vorige bestellingen ook naar verwachting geleverd, dus wat mij betreft een prima bedrijf om zaken mee te doen. Geen ervaring met aftersales maar heb zo'n vermoeden dat dat ook wel goed zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Troesie 07-04-2010

Algemene score

9,7
Zeer uitgebreide website waarop de artikelen makkelijk te vinden zijn. De bereikbaarheid en reactie bij vragen zijn prima en snel. Levering zeer snel zoals beloofd . Ben erg tevreden over aankoop en manier waarop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PukkeMuk 07-04-2010

Algemene score

8,5
Snel, duidelijk en transparant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fokko01 07-04-2010

Algemene score

8,3
Alles is goed en snel verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

uslangstme 07-04-2010

Algemene score

8,8
uitstekend zeer goed grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pheifer 07-04-2010

Algemene score

10,0
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pakobaits 07-04-2010

Algemene score

9,8
Perfect verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloemink 07-04-2010

Algemene score

8,0
De website is zeer overzichtelijk. Het opzoeken van een artikel kan erg snel.
CameraNu is goed telefonisch bereikbaar. De telefoniste weet waarover het gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mseuters 07-04-2010

Algemene score

7,7
Ik had een bestelling gedaan waarvan 1 artikel eind april pas binnenkomt.
Ik werd netjes gemaild of ik daar mee eens was en dat de andere artikelen ook later bezorgd mochten worden.
Ik mailde terug dat ik die dingen binnenkort nodig had, en toen verstuurden ze deze artikelen alsnog direct, met op de bon vermeld dat het overig artikel nageleverd wordt.
Prima klantenservice!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Cobes 07-04-2010

Algemene score

9,0
Snelle behandeling en levering goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HeinenStein 07-04-2010

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen. Lage prijs. Erg snelle levering. Stevig verpkat. Handig het pakketje tracken via de koeriersdienst. Allemaal dik in orde dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vezet 07-04-2010

Algemene score

9,3
Snelle aflevering, perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Pelt 07-04-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering.
Waar andere internetshops voor normale verzending soms abnormale verzendkosten in rekening brengen, wordt door CameraNu voor een redelijk bedrag zelfs aangetekend verzonden.
Product gemakkelijk om te ruilen, in mijn geval tot twee maal toe. Volgens mij is het motto van deze winkel: een tevreden klant komt altijd weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chicoboy 07-04-2010

Algemene score

10,0
goede communicatie, top product (blu ray speler), snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dopk 07-04-2010

Algemene score

10,0
Goede winkel en spullen snel in huis. Ook op telefonische vragen hadden ze goed en duidelijk antwoord. goede (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolandabrons 07-04-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhakker 07-04-2010

Algemene score

7,8
Perfecte afhandelilng tot nu toe...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

artisto1 06-04-2010

Algemene score

9,2
Zeer goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapstok13 06-04-2010

Algemene score

9,0
Alles keurig afgewikkeld en nog geld terug ook vanwege een geldende aanbieding waar ik niet van af wist bij bestelling.
Keurig verzorgde levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertmolenaar 06-04-2010

Algemene score

8,0
deskundig advies

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Overes 06-04-2010

Algemene score

9,0
altijd goed bij Camera NU. jullie denken mee en service is altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prbmkuijpers 06-04-2010

Algemene score

8,3
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

richard-vd-berg 06-04-2010

Algemene score

8,2
duidelijk, snel en goed(koop)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kokomo 06-04-2010

Algemene score

8,5
Ik heb geen persoonlijk contact gehad met de winkel, ook niet achteraf, dus daar heb ik geen mening over. De bestelling is correct uitgevoerd en de volgende dag al afgeleverd dus perfect.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

conxx 06-04-2010

Algemene score

10,0
Goed, correct en op de eerste plaats zéér betrouwbaar om bij CameraNU aankopen te doen! Aanrader.'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1095ag 06-04-2010

Algemene score

10,0
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosalie07 06-04-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, goed bereikbaar, snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fera Albi 06-04-2010

Algemene score

7,8
Service en advies in de winkel zijn uitstekend.
Je moet even op je beurt wachten, maar dan neemt men ook alle tijd om je goed van dienst te zijn.
Aanrader!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Harrypost 06-04-2010

Algemene score

9,0
fijn bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van Maasakkers 06-04-2010

Algemene score

8,7
Via derden vernomen dat deze firma prima zijn werk doet. Dat is gebleken. Bestelling binnen 24 uur netjes bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews