cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43610 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RHVeerman 05-04-2010

Algemene score

9,0
na telefonische goede inlichtingen over een camera en welke batterijen ,hadden we 1 dag later de bestelling in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rolf58 05-04-2010

Algemene score

8,8
De website is goed geordend.
Een artikel is snel te vinden.
Met de belangrijkste informatie,
of een link er naar toe.

Website laadt snel.
Cameranu.nl is ook telefonisch
goed bereikbaar.
En goede repons op e-mail.

Tot nu toe vier bestellingen geplaatst bij Cameranu.nl.
Meestal de volgende werkdag geleverd. Eén uitzondering, maar de oorzaak lag mogelijk toen bij TNT.
Ook duidelijke berichtgeving over bestelling, betaling en levering.

Tot nu toe eenmaal iets retour gezonden, omdat het bij nader inzien niet aan de wensen voldeed. Dit is naar volle tevredenheid afgehandeld. En ook snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton8251 05-04-2010

Algemene score

9,3
Prima geadviseerd, prijs goed, mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hiddeh0 05-04-2010

Algemene score

8,8
IK HEB ZEER SNEL MIJN BESTELLING GEKREGEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D.A.Hollander 05-04-2010

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is gewoon een winkel die je kan vertrouwen. Al verschillende produkten gekocht bij deze zaak. Pas dus een scanner gekocht , was op voorraad. Snel geleverd, dag erna. Kan deze zaak zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjavdlinden 05-04-2010

Algemene score

8,3
snelle service, zelfs na 16.00 besteld, toch de volgende dag binnen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FannyV 05-04-2010

Algemene score

7,7
De website kan beter. Vooral door de uitleg over een product (beschrijving) uit te breiden (bijvoorbeeld met meer afmetingen, NL'se uitleg, verschil met andere producten). Maar ook door meer voorbeelden van producten die er bij passen (bijvoorbeeld bij lenshoezen, welke lenzen passen er in) te noemen. En door vergelijkbare producten weer te geven. En door meer foto's te plaatsen. Verder duurt het wachten in de winkel soms wat aan de lange kant, maar de winkel is goed te bereiken en erg mooi! Rondom de bestelling liep alles prima en de levertijd was als aangegeven. After sales hebben we niet gehad.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

loexel 05-04-2010

Algemene score

8,8
Ik bestelde per ongeluk het verkeerde artikel. Dat kwam omdat de accessoires ook een "bestellen" button op de pagina van het echte artikel hebben. Gewoon niet goed opgelet. Maar terugsturen en omruilen was geen punt. Heldere communicatie via de mail. Tussen eerste bestelling en het goede artikel in huis zaten maar 5 werkdagen. Dat is super snel!
Deze site is een echte aanrader

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvdm1 05-04-2010

Algemene score

8,3
Na plaatsen van de bestelling ben ik vlot en duidelijk op de hoogte gesteld van de stand van zaken, verdere procedure en afhandeing.

Met vriendelijke groet,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mhermans81 05-04-2010

Algemene score

8,0
-

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

robmicom 05-04-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Concrete info, bijv. over wat ik wilde weten over welk statiefplaatje passend was

Ik had verwacht een track and trace mail te ontvangen maar die bleef uit. Omdat de levering verder prima ging was dat geen probleem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

canaria 05-04-2010

Algemene score

9,7
CamerNu.nl geeft een vertrouwelijk gevoel. Perfecte levering. Prima materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elroan 05-04-2010

Algemene score

9,0
zeer snel geleverd, alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlrlen1 05-04-2010

Algemene score

10,0
Goede informatie over de diverse mogelijkheden van het bestellen van een product. Heb na het plaatsen van mijn bestelling voldoende informatie ontvangen over de status en aflevering van mijn bestelling. Goede prijs en een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benlaren 04-04-2010

Algemene score

9,0
Brede keus en altijd scherpe prijzen; snelle en correcte levering. Deugdelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamROB 04-04-2010

Algemene score

10,0
Probleemloze levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franshab 04-04-2010

Algemene score

8,7
Op de overzichtelijke site kon ik makkelijk een artikel bestellen en had het product binnen 2 werkdagen in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander3veraers 04-04-2010

Algemene score

9,5
Hele duidelijke website en super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chielheh 04-04-2010

Algemene score

8,3
prima snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

leduke 04-04-2010

Algemene score

8,5
heel netjes en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dimitrivisser 04-04-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke communicatie tijdens afhandelen van bestelling via website en bevestiging e-mails.

Snelle levering en erg fijn dat de bestellingen in PDF worden bewaard in jouw persoonlijke online cameranu.nl omgeving.

Niet onbelangrijk vaak de beste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob-Visser 04-04-2010

Algemene score

8,3
Gebruikersvriendelijke site.
Alleen nog maar persoonlijk in winkel gekocht.
Goede service, goede voorlichting, technisch up te date.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mooij72 03-04-2010

Algemene score

7,5
snelle levering heb verder eigenlijk weinig te melden, levering en product was goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

haagje23 03-04-2010

Algemene score

8,0
je wordt uitstekend geholpen krijg goed advies en wordt geadviseerd wat je wel en niet moet doen .
wat ik erg prettig vind al is het druk je niet snel wordt afgescheept en ook de moeite wordt genomen als je iets vraagt waar ze van weten dat je het niet gelijk koopt .
kan alleen zeggen ga zo door en zorg dat het zo blijfd een zeer tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

verbaant 03-04-2010

Algemene score

7,8
verkoper Mark-Jan, zelf een bevlogen fotograaf, kon haarfijn uitleggen wat de keuze wel moest worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

pruiken15 03-04-2010

Algemene score

9,3
snelle en prettige manier van bestellen en leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamdas 03-04-2010

Algemene score

10,0
Geen problemen ondervonden bij het bestellen via de site.
Vlotte afhandeling,goede en duidelijke mails ontvangen over mijn order. Betalen o.a. met Ideal prima! Aflevering van de scanner zoals belooft. Goed verpakt,en met zorg uitgevoerd! Geen transportschade,zending te volgen via track and trace klopte ook dus je weet wanneer je thuis moet zijn om pakket aan te pakken. Zeer tevreden over deze levering door CameraNu.nl. Zó hoort het als je on-line besteld.
Dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kortm 03-04-2010

Algemene score

8,7
alles duidelijk aangegeven en keurig en in goede staat thuisbezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Purplevision 03-04-2010

Algemene score

9,7
Vrijdagavond een Nikon 24-70 mm gekocht. Zaterdag rond de middag geleverd. Waanzinnig snel. Lens is trouwens super. Complenten voor zo'n webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldeverinta 03-04-2010

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred1205 02-04-2010

Algemene score

8,3
snelle goede service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

m.flanderhijn 02-04-2010

Algemene score

9,2
Lekker snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChristianP. 02-04-2010

Algemene score

8,0
Canon 500d gekocht en alles liep super! De volgende dag al in huis! Helemaal tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

huibpanhuyzen 02-04-2010

Algemene score

8,5
scherpe prijzen, uitstekende service en vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.c.hess 02-04-2010

Algemene score

10,0
De bestelling werd in prima staat en ongeloofelijk snel bezorgd. Vrijdag middag even na vieren besteld en toch al zaterdag ochtend vroeg binnen. Echt goed gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koosbartelink 02-04-2010

Algemene score

9,2
Ruime voorraad, scherpe prijzen, snelle levering en in de zaak vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

indy1 02-04-2010

Algemene score

10,0
Ik wil wel even zeggen dat Camera Nu een hele goede winkel een perfecte site bezit en goed te bekijken is,en alle artikelen die je kan bestellen die zijn meestal aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie123 02-04-2010

Algemene score

9,8
Erg snel reacties ontvangen van cameranu.nl! Product werd ook echt de volgende dag geleverd! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NielsK01 02-04-2010

Algemene score

9,5
Inmiddels tweede keer dat ik daar een Camcorder koop. De hoofdreden is dat ze een winkel in Urk hebben alwaar je de producten kan "voelen" en ze zeer scherp geprijst zijn. Tevens hebben ze de nieuwste modellen al meteen op voorraad.
Service in de winkel is heel kundig en uiterst plezierig. Het is altijd druk in de winkel en ik zie een zeer gevarieerd publiek. Professionele fotografen en gezinnen welke iets kopen voor de vakantie.
Cameranu.nl is voor mij een echter aanrader - ook zolang hun prijzen zo laag blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Grim 02-04-2010

Algemene score

7,5
De website is uitstekent
Bereikbaarheid is erg moeilijk is niet te bereiken met openbaar vervoer.
Bestelling en levering erg punctioneel goed dus.
After sales kan gen beoordeling geven nooit gebruik van gemaakt.
Wel een opmerking te weinig personeel in de winkel waardoor de wacht tijden erg lang kunnen duren soms wel meer dan een uur heb ik mee gemaakt.
Verder een uitstekende zaak met veel deskundigheid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

aromme 02-04-2010

Algemene score

8,2
Prettige en vertrouwde firma. Snelle reactie per email.
Goede bereikbaarheid per telefoon
Voor 16.00u besteld wordt daadwerkelijk dezelfde dag verstuurd.
Prijzen en vervoerskosten zijn ok (niet de laagste).
Website kan hier en daar verbeterd worden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zwobs 02-04-2010

Algemene score

8,3
zeer snelle levering
goede afhandeling
betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dodoeinsteni 01-04-2010

Algemene score

8,0
's avonds een bestelling geplaatst en in no time de spullen afgeleverd op mijn werk. lekker makkelijk en alles conform afspraak

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

29air11 01-04-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering, keurig verzorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Volleberg59 01-04-2010

Algemene score

9,3
Zeer accurate behandeling en verzending van het product.
Goede service en correcte telefonische informatie.
Een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakx0226 01-04-2010

Algemene score

8,5
Alle bestellingen zijn altijd perfect geleverd in zowel hoeveelheid het juiste en op de afgesproken tijd en plaats

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieza65 01-04-2010

Algemene score

10,0
De camera was supersnel binnen. Goed aangeleverd en zeer correct en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlbertKonter 01-04-2010

Algemene score

9,5
prompte levering en goede voorraad informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groenm01 01-04-2010

Algemene score

7,7
zeer snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HvanTol 01-04-2010

Algemene score

8,0
Product is gemakkelijk te vinden.
Afspraken worden goed nagekomen.
Status levering is gemakkelijk te volgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews