cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fokko01 07-04-2010

Algemene score

8,3
Alles is goed en snel verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

uslangstme 07-04-2010

Algemene score

8,8
uitstekend zeer goed grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pheifer 07-04-2010

Algemene score

10,0
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pakobaits 07-04-2010

Algemene score

9,8
Perfect verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloemink 07-04-2010

Algemene score

8,0
De website is zeer overzichtelijk. Het opzoeken van een artikel kan erg snel.
CameraNu is goed telefonisch bereikbaar. De telefoniste weet waarover het gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mseuters 07-04-2010

Algemene score

7,7
Ik had een bestelling gedaan waarvan 1 artikel eind april pas binnenkomt.
Ik werd netjes gemaild of ik daar mee eens was en dat de andere artikelen ook later bezorgd mochten worden.
Ik mailde terug dat ik die dingen binnenkort nodig had, en toen verstuurden ze deze artikelen alsnog direct, met op de bon vermeld dat het overig artikel nageleverd wordt.
Prima klantenservice!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Cobes 07-04-2010

Algemene score

9,0
Snelle behandeling en levering goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HeinenStein 07-04-2010

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen. Lage prijs. Erg snelle levering. Stevig verpkat. Handig het pakketje tracken via de koeriersdienst. Allemaal dik in orde dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vezet 07-04-2010

Algemene score

9,3
Snelle aflevering, perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Pelt 07-04-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering.
Waar andere internetshops voor normale verzending soms abnormale verzendkosten in rekening brengen, wordt door CameraNu voor een redelijk bedrag zelfs aangetekend verzonden.
Product gemakkelijk om te ruilen, in mijn geval tot twee maal toe. Volgens mij is het motto van deze winkel: een tevreden klant komt altijd weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chicoboy 07-04-2010

Algemene score

10,0
goede communicatie, top product (blu ray speler), snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dopk 07-04-2010

Algemene score

10,0
Goede winkel en spullen snel in huis. Ook op telefonische vragen hadden ze goed en duidelijk antwoord. goede (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolandabrons 07-04-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhakker 07-04-2010

Algemene score

7,8
Perfecte afhandelilng tot nu toe...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

artisto1 06-04-2010

Algemene score

9,2
Zeer goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapstok13 06-04-2010

Algemene score

9,0
Alles keurig afgewikkeld en nog geld terug ook vanwege een geldende aanbieding waar ik niet van af wist bij bestelling.
Keurig verzorgde levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertmolenaar 06-04-2010

Algemene score

8,0
deskundig advies

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Overes 06-04-2010

Algemene score

9,0
altijd goed bij Camera NU. jullie denken mee en service is altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prbmkuijpers 06-04-2010

Algemene score

8,3
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

richard-vd-berg 06-04-2010

Algemene score

8,2
duidelijk, snel en goed(koop)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kokomo 06-04-2010

Algemene score

8,5
Ik heb geen persoonlijk contact gehad met de winkel, ook niet achteraf, dus daar heb ik geen mening over. De bestelling is correct uitgevoerd en de volgende dag al afgeleverd dus perfect.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

conxx 06-04-2010

Algemene score

10,0
Goed, correct en op de eerste plaats zéér betrouwbaar om bij CameraNU aankopen te doen! Aanrader.'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1095ag 06-04-2010

Algemene score

10,0
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosalie07 06-04-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, goed bereikbaar, snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fera Albi 06-04-2010

Algemene score

7,8
Service en advies in de winkel zijn uitstekend.
Je moet even op je beurt wachten, maar dan neemt men ook alle tijd om je goed van dienst te zijn.
Aanrader!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Harrypost 06-04-2010

Algemene score

9,0
fijn bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van Maasakkers 06-04-2010

Algemene score

8,7
Via derden vernomen dat deze firma prima zijn werk doet. Dat is gebleken. Bestelling binnen 24 uur netjes bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

normandie 06-04-2010

Algemene score

8,3
Vlotte & nette levereing van het product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

velra1 06-04-2010

Algemene score

9,7
prima afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blaauwbroek 06-04-2010

Algemene score

10,0
Zal wat vaker bij CameraNU.nl wat bestelen als ik iets nodig heb.
Snelle levering, en goede prijs en volledig
Mij verzoek om mij te bellen voor levering had niet gehoeven, op de site kwam ik er later achter dat het gewoon gedaan werd.
Prima, ik kan niets anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svermeulen04 06-04-2010

Algemene score

9,2
Tot nu toe altijd goede service en back up gehad. Vragen per email worden snel behandelt.
Helemaal uniek dat er even gebeld word wanneer een bestelling geleverd kan worden. Super.
Duidelijke uitgebreide site.
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

napaku 06-04-2010

Algemene score

8,0
Voorraad indicatie klopt en altijd snelle levering. Website niet altijd even overzichtelijk (Indeling producten)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

theodegroot 06-04-2010

Algemene score

8,0
Het is allemaal prima verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

phm.john 05-04-2010

Algemene score

9,2
Voor mijn zoon op maandag om 19:58 een camera met toebehoren besteld. Op de website van cameraNU staat: Op werkdagen voor 16.00 uur met iDeal besteld? Volgende werkdag in huis!
Dus de camera zou mijn zoon op woensdag ontvangen. Om even voor 20:00 uur een ontvangstbevestiging gekregen. 1 uur later een melding dat de zending was verstuurd. Alles binnen 18 uur na bestellen in huis. Petje af voor deze snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris2525 05-04-2010

Algemene score

8,5
Prima service, snel en zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

p.ausema 05-04-2010

Algemene score

8,0
Kopen bij cameranu.nl is kopen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. In de winkel kan een keus gemaakt worden of je alleen wil halen. Wil je alleen halen dan ben je ook zo klaar. Wil je ook advies, dan moet je in het weekend iets langer wachten, maar dan nemen ze ook de tijd om je een goed advies te geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

romijn1973 05-04-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kshartog 05-04-2010

Algemene score

9,0
Inderdaad 's middags besteld en de volgende dag bezorgd. Goed te volgen tracking systeem, nette nazorg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogel13 05-04-2010

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering van mijn bestelde multifunctionele Canon printer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacobdezwaan 05-04-2010

Algemene score

8,2
heldere uitleg, direct terugkoppeling naar het e-mailadres en het kunnen volgen van de status via track and trace....en niet onbelangrijk "de goedkoopste" in ons geval met de JVC Cam-recorder.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stefvisser 05-04-2010

Algemene score

9,5
Al diverse aankopen bij Cameranu gekocht.
Telkens prima info op de site en eventueel ook per telefoon.
Toen ik eenmaal een probleem had en op coulance van de fabrikant hoopte was de man aan de telefoon rechtuit en duidelijk. Ik niet blij met het leverende merk, maar door aftersales goed behandeld, elders krijg je een mooi verhaal en uiteindelijk valse hoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slagmolen 05-04-2010

Algemene score

9,2
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RHVeerman 05-04-2010

Algemene score

9,0
na telefonische goede inlichtingen over een camera en welke batterijen ,hadden we 1 dag later de bestelling in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rolf58 05-04-2010

Algemene score

8,8
De website is goed geordend.
Een artikel is snel te vinden.
Met de belangrijkste informatie,
of een link er naar toe.

Website laadt snel.
Cameranu.nl is ook telefonisch
goed bereikbaar.
En goede repons op e-mail.

Tot nu toe vier bestellingen geplaatst bij Cameranu.nl.
Meestal de volgende werkdag geleverd. Eén uitzondering, maar de oorzaak lag mogelijk toen bij TNT.
Ook duidelijke berichtgeving over bestelling, betaling en levering.

Tot nu toe eenmaal iets retour gezonden, omdat het bij nader inzien niet aan de wensen voldeed. Dit is naar volle tevredenheid afgehandeld. En ook snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton8251 05-04-2010

Algemene score

9,3
Prima geadviseerd, prijs goed, mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hiddeh0 05-04-2010

Algemene score

8,8
IK HEB ZEER SNEL MIJN BESTELLING GEKREGEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D.A.Hollander 05-04-2010

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is gewoon een winkel die je kan vertrouwen. Al verschillende produkten gekocht bij deze zaak. Pas dus een scanner gekocht , was op voorraad. Snel geleverd, dag erna. Kan deze zaak zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjavdlinden 05-04-2010

Algemene score

8,3
snelle service, zelfs na 16.00 besteld, toch de volgende dag binnen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FannyV 05-04-2010

Algemene score

7,7
De website kan beter. Vooral door de uitleg over een product (beschrijving) uit te breiden (bijvoorbeeld met meer afmetingen, NL'se uitleg, verschil met andere producten). Maar ook door meer voorbeelden van producten die er bij passen (bijvoorbeeld bij lenshoezen, welke lenzen passen er in) te noemen. En door vergelijkbare producten weer te geven. En door meer foto's te plaatsen. Verder duurt het wachten in de winkel soms wat aan de lange kant, maar de winkel is goed te bereiken en erg mooi! Rondom de bestelling liep alles prima en de levertijd was als aangegeven. After sales hebben we niet gehad.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

loexel 05-04-2010

Algemene score

8,8
Ik bestelde per ongeluk het verkeerde artikel. Dat kwam omdat de accessoires ook een "bestellen" button op de pagina van het echte artikel hebben. Gewoon niet goed opgelet. Maar terugsturen en omruilen was geen punt. Heldere communicatie via de mail. Tussen eerste bestelling en het goede artikel in huis zaten maar 5 werkdagen. Dat is super snel!
Deze site is een echte aanrader

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews