cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

taalbrug 20-04-2010

Algemene score

8,7
goede verpakking en snelle levering voor een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim_Zoete 19-04-2010

Algemene score

9,5
Wat ik wilde zien kreeg ik te zien.
Wat ik jammer vond is dat ik alleen vergelijken kon met artikelen die ik op een pagina vond. Blijkbaar kon ik geen artikelen laten vasthouden terwijl ik een andere pagina bekeek om daar ook een keuze uit te maken voor een vergelijking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

etermeer 19-04-2010

Algemene score

9,3
Prima service, erg snel geleverd. Goede spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markst1973 19-04-2010

Algemene score

8,2
zeer snelle en nette afwerking, idd voor 16:00 besteld de volgende dag geleverd. Klasse

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bluestar 19-04-2010

Algemene score

10,0
zeer snelle verzending.
om 17.00 uur besteld en 20 minuten later al en berichtje dat het onderweg was.

duidelijke en overzichtelijke website waar ik graag mijn spullen uitzoek en bestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dfb10016 19-04-2010

Algemene score

9,0
Bij het bestellen wijst alles zich vanzelf, de website is overzichtelijk ingedeeld.
De bestelde producten werden correct, snel en in onberispelijke kwaliteit geleverd. Reden waarom ondergetekende onverkort tevreden is over CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeJeWe 19-04-2010

Algemene score

8,0
Mooie Winkel (urk) en een ruim aanbod aan apparatuur en accessoires. kortom een aanrader voor de beginnende en de gevorderde fotograaf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

abmary 19-04-2010

Algemene score

9,5
snel en betrouwbaar afhandeling. compliment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmsluiter 19-04-2010

Algemene score

8,5
Vriendelijk personeel, behulpzaam en meedenkend. Ook bij problemen blijven ze geduldig en meewerkend.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voyageur 19-04-2010

Algemene score

8,2
Overzichtelijke website en keuze uit veel manieren om te betalen.

Razendsnelle levering per TNT-post. Na 17.00 uur besteld, toch de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lianneschoemaker 19-04-2010

Algemene score

10,0
een hele goede service en een goede overzichtelijke site!!

Helemaal toppie en een aanrader om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjorsweijers 19-04-2010

Algemene score

9,5
zelf in de winkel geweest. je word goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPL1944 19-04-2010

Algemene score

9,2
zeer snelle levering, en goede kwaliteit.
Prijzen zijn erg concurrerend.

Zeer klantvriendelijk, bezoek ook eens de winkel en ervaar het zelf. Goed georganiseerd en men neemt de tijd voor je. Voldoende personeel aanwezig. Ouderwetse service dus. Voldoende parkeerruimte en gratis. Uw reiskosten zijn er direct uit.

Een aanrader !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

limi 19-04-2010

Algemene score

10,0
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjoerdFoto 19-04-2010

Algemene score

8,2
Goede service en snelle levering. Vind het ook erg prettig dat je online de verzekering kan regelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

123niet 19-04-2010

Algemene score

8,0
Erg tevreden, bestellen, afrekenen en snel ontvangen. perfect!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

EG1984 19-04-2010

Algemene score

8,5
Ik heb onlangs een aantal geheugenkaartjes besteld, hieronder ook een nieuwe SDHC kaart. Deze werd niet gelezen door mijn Card Reader, hierover heb ik een vraag gesteld aan info@cameranu.nl en ik kreeg binnen 1 uur een duidelijk antwoord terug dat mijn card reader weliswaar te oud is. Dit antwoord heb ik nog gecontroleerd bij een collega en die kon dit bevestigen.
Spijtig dat ik een nieuwe card reader moet kopen, maar ik heb een snel en duidelijke reactie gekregen op mijn vraag en dat verdient een compliment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

johanna10 19-04-2010

Algemene score

9,2
alles prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maximaal1 19-04-2010

Algemene score

7,7
Prima verzorgd, snelle levering en prima samengesteld pakket voor
een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kimvisser77 19-04-2010

Algemene score

8,0
indeling product categorieën en sub categorieën is top, je vindt snel wat je zoekt, info is helder

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

meekie1970 19-04-2010

Algemene score

9,0
Duidelijk site met duidelijke prijsvoering. Levertijden kloppen. Advies in de winkel heel netjes en professioneel.
Afhaal optie is bij bijv. camera's een fijne optie. De winkel is een aangename verrassing. Veel keus en de mogelijkheid om eea uit te proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdo 18-04-2010

Algemene score

8,3
Zeer vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

paulk1 18-04-2010

Algemene score

8,3
snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

elo2009 18-04-2010

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Mede dankzij de nieuwe internationale betalingsmodaliteiten.
Pakketje niet zo goed te tracen bij TNT, wel netjes een trackingnummer gekregen.
Besteld op woensdag, geleverd op zaterdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotstra 18-04-2010

Algemene score

8,0
Alles als verwacht, prima geregeld!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

naam6905 18-04-2010

Algemene score

8,0
zeer goede en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cris04 18-04-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende service tijdens het aankoop- en leveringsproces. Snelle levering naar het buitenland. Product goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.a.denouden 18-04-2010

Algemene score

9,0
Goede snelle leverring tegen een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OlgaNellestijn 18-04-2010

Algemene score

10,0
Ik vond dat alles heel soepel en snel was gelopen en ik ben heel blij met mijn nieuwe camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelKous 18-04-2010

Algemene score

8,5
De zeer open communicatie en flexibelheid vindt ik zeer prettig. Daarnaast zijn de medewerkers zeer deskundig, geven goed advies en de reactie tijd is zeer goed (bijna altijd nog dezelfde dag)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaleb 17-04-2010

Algemene score

8,0
A+
Supersnelle verwerking, zeer snelle reactie op mijn mail mail en ook nog eens bijzonder vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sterk51 17-04-2010

Algemene score

8,7
zeer goed advies, uitverkocht maar na bestelling binnen 2 dagen leverbaar en snelle berichtgeving; mogelijkheid om lens te testen en eventueel binnen 7 dagen product te retourneren: super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

p.ravensbergen 17-04-2010

Algemene score

8,5
heel goede en snelle levering van het product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland_k 17-04-2010

Algemene score

7,2
Helaas kwam mijn bestelde geheugenkaartje de eerste keer niet aan. Paasdrukte was het antwoord maar na de pasen was er nog steeds niks. Uiteindeijk begreep ook cameranu.nl dat er meer aan de hand was. Ze hebben toen keurig netjes het kaartje nogmaals verstuurd ditmaal aangetekend om problemen te voorkomen. Ik vraag me wel af waar het mis is gegaan maar daar ga ik geen tijd meer aan besteden.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

dste46 17-04-2010

Algemene score

8,5
Overall gunstig geprijsd. Artikelen eenvoudig te vinden op de website. Gelegenheid tot reserveren via bestelling en in de winkel dan uitvoerig laten adviseren, met de mogelijkheid dan toch iets anders aan te schaffen. goede aftersales waarbij moeite wordt gedaan om tot een bevredigende oplossing te komen. de winkel is uitstekend bereikbaar aan de rand van het industrieterrein te Urk met voldoende parkeergelegenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

liabod 17-04-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering
klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Kamoschinski 17-04-2010

Algemene score

9,0
Zeer goede service mbt. aflevering.
Printer doet het goed.
Dus geen ervaring met after sales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Niels0000011 17-04-2010

Algemene score

8,0
Erg snel geleverd. Donderdagavond besteld, zaterdagochtend in huis. Alles top in orde.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

glymesstraat 17-04-2010

Algemene score

9,0
goed product en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Govert54 17-04-2010

Algemene score

9,3
Ondanks dat ik zelf een bestel fout had gemaakt, die wat problemen gaf bij het corrigeren, zijn de door mij bestelde artikelen binnen 24 uur thuis bezorgd door T&T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aloysroes 17-04-2010

Algemene score

9,0
snelle levering en zonder gedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snorkel1 17-04-2010

Algemene score

9,0
uitstekende service, snelle afhandeling, duidelijke communicatie, kortom "TOP"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lebels 17-04-2010

Algemene score

10,0
Super deal, super snel en ze hebben hun uiterste best gedaan om een pakketje op tijd (binnen 1 dag!) te versturen. Ging om een cadeautje en ik was aan de late kant met bestellen. Dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susanvdb 16-04-2010

Algemene score

8,8
Goede site, goede service en snelle bezorging. Geen aanmerkingen eigelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjuffer 16-04-2010

Algemene score

7,3
Als je niet wat voor produkt je precies hebben wilt, is het zeer lastig een keus te maken, omdat je eerst moet kiezen uit een merk, en pas daarna bepaalde wensen kunt aangeven.

verzending en service zijn bovenverwachting. CameraNU is niet zomaar een "internetshopje", maar een volwaardige detailhandel met kennis van zaken!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kingsnoopy 16-04-2010

Algemene score

5,5
Waardeloos...op site stond vermeld leverbaar,na navraag ja is voorradig.Na het geld overgemaakt te hebben kreeg ik de melding dat er nog niets was geleverd door Jvc nederland. Mij toegezegd medio April wordt ie geleverd. NIET dus!!Zelf contact gehad met JVC nederland en die zeggen eind April heeft JVC ze voorradig en dan pas worden de uitgeleverd aan de leveranciers.
Nu elders besteld....flikken ze me hetzelfde weer.
Met andere woorden....geloof die HUFTERS ( Ja zo pissig ben ik) NIET!!!!!.
Koop de camera in een winkel zelf en geloof die waardeloze praatjes van die ONLINE winkels NIET!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

walk 16-04-2010

Algemene score

6,3
via internet een CF card gereserveerd, via de "snelle balie" af te leveren.
Moest echter 30 min wachten, omdat aan deze snelbalie ook allerlei andere (tijdrovende) dingen werden afgehandeld!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

fransmeijs 16-04-2010

Algemene score

8,5
De selectie van de camera via de website ging vlot met betaling met iDeal. De bestelling werd volgens afspraak bezorgd na bevestiging via e-mail en telefoon.
Dus Prima!
Ik zal nu gaan onderzoeken hoe ik met deze spiegel reflex camera moet/kan werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jKnoben 16-04-2010

Algemene score

8,3
Snelle en correcte levering.Duidelijke website, zeer gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RiemerLap 16-04-2010

Algemene score

8,7
Snel en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews