cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wake2Face 01-04-2010

Algemene score

8,0
Ik ben geweldig tegemoet gekomen bij mijn telefonische bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

LouvanWijhe 01-04-2010

Algemene score

10,0
Deze leverancier heeft doorgaans concurrerende prijzen en doet wat hij belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vonDulmen 31-03-2010

Algemene score

8,3
Bestelling om 16.00 uur m.b.v. ideal besteld, de volgende morgen via TGP reeds bezorgd.
Met bevestiging, prima verpakt.
Compliment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

geertdjois 31-03-2010

Algemene score

9,5
zeer snelle levering !
s'avonds 20:00 besteld
de dag erna al binnen !

geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotofantasia 31-03-2010

Algemene score

8,8
Perfecte service bij aankoop producten; de computer gaf aan dat het gewenste product op voorraad zou moeten zijn maar het was niet direct te vinden in het betreffende magazijn. Er werd geen moeite gespaard om nog in het andere, verderop gelegen magazijn te zoeken zodat ik mijn aankoop toch nog mee naar huis kon nemen. Deze service heb ik meerdere malen mogen ervaren.

De genoten Workshop over locatiebelichting met opzetflitsers ( de Strobist ) vond ik zeer leerzaam; het onderwerp werd uitgebreid en met praktijkvoorbeelden besproken op een prettige, geduldige en enthousiaste manier.
De dag daarop ging ik al met meer zelfvertrouwen aan het werk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.vander.wal 31-03-2010

Algemene score

9,0
De website is heel duidelijk met info en prijzen. De bereikbaarheid is voor mij prima, makkelijk te vinden. Alles is op voorraad en je krijgt advies. Zou er een probleem zijn dan kan je gewoon omruilen en iets anders proberen. In mijn geval een camcorder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond73 31-03-2010

Algemene score

8,2
website is goed en overzichtelijk ingedeeld. Je hoeft je niet perse te registreren voor een aankoop. Na vooruitbetaling van de bestelling snel de artikelen ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bakkum11 31-03-2010

Algemene score

9,2
duidelijke website , snelle levering van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markesteijn 31-03-2010

Algemene score

10,0
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fedor81 31-03-2010

Algemene score

9,5
Alles wordt waargemaakt wat ze de klanten voorhouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamamies 31-03-2010

Algemene score

10,0
super snel en netjes, toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winters1962 31-03-2010

Algemene score

9,0
De website wordt keurig onderhouden en bijgewerkt. Aanbiedingen die niet compleet zijn, of tijdelijk afwezig worden niet getoond. Bereikbaarheid; Mailen en je hebt zo goed als direct een antwoord terug. Ter herinnering wordt je nog een mail toegestuurd als je daar prijs op stelt, met de mededeling dat het pakket opgehaald kan worden. Je kunt het immers al vroegtijdig reserveren. Bij de levering krijg je ook nog eens deskundige hulp en uitleg als je dat nodig hebt. Prima service. Winkel is prima verzorgt. Mijn petje af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jochemms 31-03-2010

Algemene score

10,0
Ik heb overal een dikke 10 voor gegeven omdat alles perfect ging! Ik had mijn bestelling voor 16:00 geplaatst en de volgende dag al om 13:00 in huis! Ook de service is zeer vriendelijk, ik had een vraag en kreeg binnen een half uur antwoord!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

missjo 31-03-2010

Algemene score

10,0
goede prijzen, goede service, betouwbaar en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fulcotje 31-03-2010

Algemene score

9,0
Uitstekend assortiment, prima advisering, lange wachttiden in de winkel waardoor ereikbaarheid geen 10.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

w1405z 31-03-2010

Algemene score

7,5
Duidelijk werd ik op de hoogte gesteld van de bezorging van het artikel. Artikel keurig bezorgt en via e-mail op de hoogte gebracht.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

cecielvanbar 31-03-2010

Algemene score

7,5
snelle levering, goede email berichtgeving over de stand van zaken

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

colinr 31-03-2010

Algemene score

8,0
Alles prima in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

garbo 31-03-2010

Algemene score

9,0
perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heliw 31-03-2010

Algemene score

9,3
Ik mis de mogelijkheid om producten te vergelijken, voor de rest een rustige site met informatie.
Aantal keren gebeld en vriendelijk geholpen.
Verschillende keren via internet gekocht en op de winkel. Via internet besteling is keurig afgehandeld en op de winkel nemen ze de tijd om de klant te helpen.
Tot nu toe zeer tevreden.
After sales niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pwiselius 31-03-2010

Algemene score

9,0
De website meldt dat je vóór 16:00 moet bestellen om het de volgende dag geleverd te krijgen. Ik bestelde om 16:30, en kreeg het toch de volgende dag al!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lausie 31-03-2010

Algemene score

8,0
De aangeschafte Imac vertoonde in de eerste week al veel problemen met de sluimerstand van het beeldscherm. De Imac is door Cameranu.nl netjes vervangen door een fonkelnieuwe die dit probleem niet had.
Prima service zoals beloofd op de website.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wim.klep 31-03-2010

Algemene score

7,5
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de snelle en korrekte manier van bestellen en leveren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

22maart1957 31-03-2010

Algemene score

8,2
Snelle en korrekte levering.
Camera rugzak was ook scherp geprijst!
Zeer tevreden klant van Nu.Camera.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bartboss 30-03-2010

Algemene score

9,2
Alles volgens het boekje qua bestelling en beloofde levering, bovendien aardig scherpe prijs en heldere website. Prima keuze om hier te shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrotman 30-03-2010

Algemene score

7,7
Gemakkelijk te bestellen, je blijft via mail op hoogte van de status van de order. Ruime keuze aflevermogelijkheden en betaling.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

aldert60 30-03-2010

Algemene score

8,3
goed, vlot en niet duur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

beterhuismakelaardij 30-03-2010

Algemene score

8,8
De bereikbaarheid van de site was prima en het uitzoeken van het gewenste produkt was uiterst gemakkelijk. De bestelling, betaling en levering waren uitstekend verzorgd.Ik zou direct weer iets bij CameraNu bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmheijblom 30-03-2010

Algemene score

8,5
goede info op site, vlotte levering, prima verzorgd pakket

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDOtje 30-03-2010

Algemene score

9,0
Het hele traject is goed geregeld. Op de website zijn de producten goed te vinden en ook uitgebreide productinformatie. De bestelde camera werd binnen het beloofde termijn gebracht. 's Avonds van te voren wordt contact opgenomen, om een tijdsafspraak te maken. En de volgende dag, ja hoor, keurig op tijd.

CameraNU.nl is zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renehellenkamp 30-03-2010

Algemene score

10,0
Ja alles super voor een hele goede prijs.Dus mensen!bestellen maar zonder zorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emese8 30-03-2010

Algemene score

8,8
Ik ben zeer tevreden over het product en de levering. Ook het contact daarna via de mail was zeer prettig.Ik kan uw bedrijf bij anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eroeland 30-03-2010

Algemene score

7,0
producten en goed en direct mee te nemen.

Met betrekking tot filter werd mij in de winkel geadviseerd om een mail naar de klantenserveice te sturen, zodat deze besteld kan worden. Helaas was de reactie dat ze dit filter niet kunne leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

applebopper 30-03-2010

Algemene score

9,0
Heldere website met goede informatie, uitstekend bereikbaar. De bestelling verliep vlot, de levering vond de volgende dag al plaats. Verder geen contact met camera.nu gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tralalama 30-03-2010

Algemene score

8,7
prima site, overzichtelijk en duidelijk. ik kreeg zoals belooft m'n camera binnen 2 werkdagen netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulgabel 30-03-2010

Algemene score

9,0
Vaker bij CameraNu gekocht, ook deze keer weer vlekkeloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvanDoren 30-03-2010

Algemene score

8,7
Woensdag voor 16:00 uur besteld en volgende dag voor 11:00 uur binnen! Geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martijnvandijk 30-03-2010

Algemene score

5,2
nvt

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Wimari 30-03-2010

Algemene score

7,3
Doen wat ze beloven !

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Johnnie123 30-03-2010

Algemene score

8,0
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kingofassassiantion 30-03-2010

Algemene score

9,0
Erg snelle bezorging, ze zouden mijn camera komen brengen om 8.00u Dit was telefonisch de dag er voor afgesproken (ze belden mij) en de volgende dag 7.45u ging de bel. Alles is geleverd en de bezorgster was erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jphjansen 30-03-2010

Algemene score

8,0
website: netjes en overzichtelijk
bereikbaarheid: via e-mail prima
bestelling en levering: zeer snel en correct.
After sales: zou prettig zijn om voor hetzelfde geval steeds dezelfde aanspreekpersoon te hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sozoshii 30-03-2010

Algemene score

9,0
Koop een paar keer per jaar bij cameranu.nl.
Website is overzichtelijk.
Bestel, betaal via Ideal.
Als het op voorraad is, en dat is het altijd, als ik iets bestel, dan heb ik het binnen een paar dagen thuis.
Goed verpakt.

Bij vragen doe ik dit altijd via de email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

libbedevries 30-03-2010

Algemene score

8,3
snelle levering, goed product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anneveen 30-03-2010

Algemene score

10,0
Perfecte service. Binnen 2 dagen geleverd en keurig verpakt.

Bestelling laten sturen via de post en alles ging goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herkoe 30-03-2010

Algemene score

8,8
Echt goed camera, zo echt handig met de deze camera.
Zo kleine ding kan je alles meewerken. en ook echt scherper dan ouwe camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

elmo58 30-03-2010

Algemene score

8,0
Mooie site,,mooie winkel.
Heel veel balies? In Urk?
Goed geholpen ,maar het aller belangrijkste , scherpe prijs .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

titulaes 29-03-2010

Algemene score

9,0
Goede levering, geen overbodige info. Alleen was de doos zicht baar van Canon, waardoor kans op diefstal vergroot. Ik zou voor een neutrale omdoos kiezen. Verder prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GerrieSchalkwijk 29-03-2010

Algemene score

9,0
Ik ben vaste klant geworden van cameranu.nl. Ik bestel via de site en haal af in Urk. Goedkoop, maar toch de service en een mooie winkel met goed personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akstra 29-03-2010

Algemene score

9,0
Goede prijs en heldere communicatie, en snelle levering. Perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews