cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

roermund 21-04-2010

Algemene score

9,8
Altijd keurig op tijd levering, naar aanleiding van kleine klacht kreeg ik zonder te vragen meteen een nieuw onderdeel toegestuurd. Ook in de winkel word je goed en vakkundig geholpen. Dit is voor mij een reden om indien nodig, vanuit Den Bosch naar Urk te rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarvice 21-04-2010

Algemene score

9,2
De website is overizchtelijk. Het zoeken naar een specifiek product gaat soepel en er is een groot assortiment beschikbaar. Soms zou ik zelf wat meer techische informatie voer het product willen opzoeken, die is niet altijd voorradig. Dat ligt meer aan mijn intersees dan aan de opzet van de website.
De levering gaat echt vlot, keurig verzorgt met de juiste mededelingen via email en een ingesloten factuur. Echt Super. eventuele vragen, retouraanvragen verlopen soepel, vriendelijk en adequaat. Echt, men levert super werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.hartlief 21-04-2010

Algemene score

9,0
De laatste twee jaar heb ik een aantal producten bij Cameranu besteld en gehaald. Cameranu heeft een zeer toegankelijke website, een breed assortiment en zeer scherpe prijzen. Ook het winkelsysteem van gescheiden wensen, afhalen of advies, is slim bedacht. De medewerkers zijn behulpzaam en klantvriendelijk. Ook het gratis kopje koffie draagt positief bij aan de goede koopsfeer. Bereikbaarheid is prima, alleen het parkeerterrein is aan de kleine kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Smits 20-04-2010

Algemene score

9,0
website : heldere, duidelijke en actuele weergave van producten en prijzen.Soms even goed kijken door veelheid van producten.Komt inzicht ten goede.Zeer belangrijk :er is nooit sprake van "spelletjes" met prijzen !

Bestelling en levering :perfect.Begeleiding van proces middels bericht aan klant to rhe point.Alle producten binnen 2 werkdagen in huis. Aflevering goed. Verpakking goed verzorgd.
Betaling via iDeal werkt prima en rustgevend

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Iriseva 20-04-2010

Algemene score

8,7
Betaling lukte niet in een keer met Ideal, maar kreeg direct heel attent een e-mail terug dat de eerste bestelling geannuleerd was. Erg tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vleugels 20-04-2010

Algemene score

8,5
Ondanks verzoek bij levering en geen gehoor om bij buren te bellen (stond inderdaad zichtbaar voor TNT op bon) werd het tweemaal aangeboden maar NIET gebeld bij de buren
Hierdoor kreeg ik de camera pas via het postkantoor enige dagen later

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d.deridder 20-04-2010

Algemene score

8,2
Problemen met een lens gehad die tot twee keer toe is teruggestuurd naar de fabrikant. Tijdens de reparatie zeer goed op de hoogte gehouden door CameraNu van de status. Na terugkomst was de lens nog niet goed gerepareerd en toen zonder veel problemen nieuw exemplaar meegekregen. Ook deze was niet goed en toen de lens ingeruild en prijsverschil bijbetaald voor een duurder exemplaar van ander merk. Ook hier deed men niet moeilijk over.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sippie 20-04-2010

Algemene score

9,0
De videocamera 's avonds laat besteld en de dag erna al in huis. Na bestelling bedacht dat ik nog een geheugenkaartje wou. Gemeld aan de bezorgster. Kort daarna een mail ontvangen dat zij met mij contact wilden over de geheugenkaart. Deze is zonder verzendkosten vervolgens naar mij opgestuurd. Ook een draagtasje die zij niet in het assortiment hadden zitten, kon op relatief korte termijn door hen worden geleverd. Vriendelijke mensen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debraak 20-04-2010

Algemene score

7,2
De bestelling wordt netjes verpakt en netjes afgeleverd.
Wel mag er meer controle op de aflevering uitgevoerd worden..... Het was voor de postbode duidelijk dat het pakketje voor mij was, maar op het afleveradres stond een ander huisnummer dan dat ik zelf heb ingevuld op het bestelformulier.

Gelukkig heeft Cameranu vaker wat bij mij laten leveren, dus ging het goed....

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jafluks 20-04-2010

Algemene score

8,8
Uit stekende webwinkel.
Snelle levering
Prima prijsstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pakobaits 20-04-2010

Algemene score

10,0
prima verzorgde bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost345 20-04-2010

Algemene score

8,7
De website is soms onoverzichtelijk, vooral omdat je alleen op merk kan sorteren. De website is wel bereikbaar en mails worden snel beantwoordt.
De bestelling en levering verliep perfect; precies zoals op de site aangegeven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamaterpe 20-04-2010

Algemene score

8,5
bestellen, volgende dag krijgen. wat ontvangen is klopt met het aangebodene.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

thom1lindy 20-04-2010

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike007383838 20-04-2010

Algemene score

10,0
prima service,
pinnen bij aflevering
nakijken vd goederen voor betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nielsrevers 20-04-2010

Algemene score

8,0
Snelle reacties op order, goede communicatie en mega nette en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jbspeaker 20-04-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende voorlichting en prettige bediening.
Winkel is goed bereikbaar in Urk.Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Royston020 20-04-2010

Algemene score

9,8
Betrouwbaar, deskundig adres met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rovant 20-04-2010

Algemene score

9,5
price

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woutersierdsma 20-04-2010

Algemene score

9,0
Zeer complete site met veel informatie per product.
Fijne winkel met goede adviseurs. Uitstekend bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry1983 20-04-2010

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1171 20-04-2010

Algemene score

9,5
Soepele en foutloze bestelprocedure en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shauspieler 20-04-2010

Algemene score

9,3
Supersnelle bestelling, levering correct volgens aankondiging. Verpakking, orderbon, artikel dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Idsardi 20-04-2010

Algemene score

8,3
Bij een andere webwinkel kreeg in een week(!) na bestellen te horen dat de camera niet meer leverbaar was. Ik baalde daar behoorlijk van omdat ik op vakantie zou gaan. Gelukkig was dezelfde camera hier ook leverbaar en deze werd binnen een dag keurig afgeleverd. Dus ik kan met camera op vakantie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gurlinol 20-04-2010

Algemene score

9,0
I really appreciate the short delivery time of each purchase - I like it!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

taalbrug 20-04-2010

Algemene score

8,7
goede verpakking en snelle levering voor een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim_Zoete 19-04-2010

Algemene score

9,5
Wat ik wilde zien kreeg ik te zien.
Wat ik jammer vond is dat ik alleen vergelijken kon met artikelen die ik op een pagina vond. Blijkbaar kon ik geen artikelen laten vasthouden terwijl ik een andere pagina bekeek om daar ook een keuze uit te maken voor een vergelijking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

etermeer 19-04-2010

Algemene score

9,3
Prima service, erg snel geleverd. Goede spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markst1973 19-04-2010

Algemene score

8,2
zeer snelle en nette afwerking, idd voor 16:00 besteld de volgende dag geleverd. Klasse

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bluestar 19-04-2010

Algemene score

10,0
zeer snelle verzending.
om 17.00 uur besteld en 20 minuten later al en berichtje dat het onderweg was.

duidelijke en overzichtelijke website waar ik graag mijn spullen uitzoek en bestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dfb10016 19-04-2010

Algemene score

9,0
Bij het bestellen wijst alles zich vanzelf, de website is overzichtelijk ingedeeld.
De bestelde producten werden correct, snel en in onberispelijke kwaliteit geleverd. Reden waarom ondergetekende onverkort tevreden is over CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeJeWe 19-04-2010

Algemene score

8,0
Mooie Winkel (urk) en een ruim aanbod aan apparatuur en accessoires. kortom een aanrader voor de beginnende en de gevorderde fotograaf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

abmary 19-04-2010

Algemene score

9,5
snel en betrouwbaar afhandeling. compliment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmsluiter 19-04-2010

Algemene score

8,5
Vriendelijk personeel, behulpzaam en meedenkend. Ook bij problemen blijven ze geduldig en meewerkend.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voyageur 19-04-2010

Algemene score

8,2
Overzichtelijke website en keuze uit veel manieren om te betalen.

Razendsnelle levering per TNT-post. Na 17.00 uur besteld, toch de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lianneschoemaker 19-04-2010

Algemene score

10,0
een hele goede service en een goede overzichtelijke site!!

Helemaal toppie en een aanrader om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjorsweijers 19-04-2010

Algemene score

9,5
zelf in de winkel geweest. je word goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPL1944 19-04-2010

Algemene score

9,2
zeer snelle levering, en goede kwaliteit.
Prijzen zijn erg concurrerend.

Zeer klantvriendelijk, bezoek ook eens de winkel en ervaar het zelf. Goed georganiseerd en men neemt de tijd voor je. Voldoende personeel aanwezig. Ouderwetse service dus. Voldoende parkeerruimte en gratis. Uw reiskosten zijn er direct uit.

Een aanrader !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

limi 19-04-2010

Algemene score

10,0
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjoerdFoto 19-04-2010

Algemene score

8,2
Goede service en snelle levering. Vind het ook erg prettig dat je online de verzekering kan regelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

123niet 19-04-2010

Algemene score

8,0
Erg tevreden, bestellen, afrekenen en snel ontvangen. perfect!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

EG1984 19-04-2010

Algemene score

8,5
Ik heb onlangs een aantal geheugenkaartjes besteld, hieronder ook een nieuwe SDHC kaart. Deze werd niet gelezen door mijn Card Reader, hierover heb ik een vraag gesteld aan info@cameranu.nl en ik kreeg binnen 1 uur een duidelijk antwoord terug dat mijn card reader weliswaar te oud is. Dit antwoord heb ik nog gecontroleerd bij een collega en die kon dit bevestigen.
Spijtig dat ik een nieuwe card reader moet kopen, maar ik heb een snel en duidelijke reactie gekregen op mijn vraag en dat verdient een compliment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

johanna10 19-04-2010

Algemene score

9,2
alles prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maximaal1 19-04-2010

Algemene score

7,7
Prima verzorgd, snelle levering en prima samengesteld pakket voor
een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kimvisser77 19-04-2010

Algemene score

8,0
indeling product categorieën en sub categorieën is top, je vindt snel wat je zoekt, info is helder

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

meekie1970 19-04-2010

Algemene score

9,0
Duidelijk site met duidelijke prijsvoering. Levertijden kloppen. Advies in de winkel heel netjes en professioneel.
Afhaal optie is bij bijv. camera's een fijne optie. De winkel is een aangename verrassing. Veel keus en de mogelijkheid om eea uit te proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdo 18-04-2010

Algemene score

8,3
Zeer vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

paulk1 18-04-2010

Algemene score

8,3
snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

elo2009 18-04-2010

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Mede dankzij de nieuwe internationale betalingsmodaliteiten.
Pakketje niet zo goed te tracen bij TNT, wel netjes een trackingnummer gekregen.
Besteld op woensdag, geleverd op zaterdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotstra 18-04-2010

Algemene score

8,0
Alles als verwacht, prima geregeld!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews