cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

liabod 17-04-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering
klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Kamoschinski 17-04-2010

Algemene score

9,0
Zeer goede service mbt. aflevering.
Printer doet het goed.
Dus geen ervaring met after sales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Niels0000011 17-04-2010

Algemene score

8,0
Erg snel geleverd. Donderdagavond besteld, zaterdagochtend in huis. Alles top in orde.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

glymesstraat 17-04-2010

Algemene score

9,0
goed product en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Govert54 17-04-2010

Algemene score

9,3
Ondanks dat ik zelf een bestel fout had gemaakt, die wat problemen gaf bij het corrigeren, zijn de door mij bestelde artikelen binnen 24 uur thuis bezorgd door T&T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aloysroes 17-04-2010

Algemene score

9,0
snelle levering en zonder gedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snorkel1 17-04-2010

Algemene score

9,0
uitstekende service, snelle afhandeling, duidelijke communicatie, kortom "TOP"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lebels 17-04-2010

Algemene score

10,0
Super deal, super snel en ze hebben hun uiterste best gedaan om een pakketje op tijd (binnen 1 dag!) te versturen. Ging om een cadeautje en ik was aan de late kant met bestellen. Dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susanvdb 16-04-2010

Algemene score

8,8
Goede site, goede service en snelle bezorging. Geen aanmerkingen eigelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjuffer 16-04-2010

Algemene score

7,3
Als je niet wat voor produkt je precies hebben wilt, is het zeer lastig een keus te maken, omdat je eerst moet kiezen uit een merk, en pas daarna bepaalde wensen kunt aangeven.

verzending en service zijn bovenverwachting. CameraNU is niet zomaar een "internetshopje", maar een volwaardige detailhandel met kennis van zaken!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kingsnoopy 16-04-2010

Algemene score

5,5
Waardeloos...op site stond vermeld leverbaar,na navraag ja is voorradig.Na het geld overgemaakt te hebben kreeg ik de melding dat er nog niets was geleverd door Jvc nederland. Mij toegezegd medio April wordt ie geleverd. NIET dus!!Zelf contact gehad met JVC nederland en die zeggen eind April heeft JVC ze voorradig en dan pas worden de uitgeleverd aan de leveranciers.
Nu elders besteld....flikken ze me hetzelfde weer.
Met andere woorden....geloof die HUFTERS ( Ja zo pissig ben ik) NIET!!!!!.
Koop de camera in een winkel zelf en geloof die waardeloze praatjes van die ONLINE winkels NIET!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

walk 16-04-2010

Algemene score

6,3
via internet een CF card gereserveerd, via de "snelle balie" af te leveren.
Moest echter 30 min wachten, omdat aan deze snelbalie ook allerlei andere (tijdrovende) dingen werden afgehandeld!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

fransmeijs 16-04-2010

Algemene score

8,5
De selectie van de camera via de website ging vlot met betaling met iDeal. De bestelling werd volgens afspraak bezorgd na bevestiging via e-mail en telefoon.
Dus Prima!
Ik zal nu gaan onderzoeken hoe ik met deze spiegel reflex camera moet/kan werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jKnoben 16-04-2010

Algemene score

8,3
Snelle en correcte levering.Duidelijke website, zeer gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RiemerLap 16-04-2010

Algemene score

8,7
Snel en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

127127628655 16-04-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering! alles in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoderikvN 16-04-2010

Algemene score

8,7
Behalve de zoekfunctie (die iets makkelijker en nauwkeuriger zou kunnen) prima site
veel keus en veel op voorraad

Volgende dag al afgeleverd

Prima dus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wolgro 16-04-2010

Algemene score

9,0
Vriendelijk en attent personeel, snelle informatie op schriftelijke vragen vragen, goede uitleg over produkten, zeker een aanbeveling waard dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasUterwijk 16-04-2010

Algemene score

9,2
Als iemand die al vanaf het eerste uur zijn aankopen via internet doet heb ik veel ellende meegemaakt.
Ik was daarom zéér verrast door de manier waarop Camera.nu zijn uitstekende naam waarmaakte.
Vrij complexe bestelling gedaan, alles de volgende dag in huis! Zeer goede communicatie, ook toen ik twee produkten toch wilde ruilen werd er niet moeilijk gedaan en het geld daarvan stond binnen enkele dagen weer op mijn rekening. Service zoals je mag verwachten. Waren alle webshops maar zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiewel 15-04-2010

Algemene score

8,3
De lens die ik bestelde via Cameranu.nl was de volgende dag al binnen.
Bij de fotograaf in de stad was de lens meer dan 2 keer zo duur!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HarryZet 15-04-2010

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen via de website. Zeer snelle en goede levering.
Kortom betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gekesipke 15-04-2010

Algemene score

9,0
Uitstekende service en goed
opgeleide mensen met een uitstekend assortiment en leuke workshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul1950vdl 15-04-2010

Algemene score

9,7
Een geweldig fijne (internet)winkel. Ik ben mijn apparatuur op wezen halen, maar ik twijfel er geen tel aan om het een volgende keer gewoon per post thuis te laten sturen.
In de bijzonder goed ingerichte winkel zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze nemen en hebben alle tijd voor je!
Het is hier zeker geen kwestie van 'dozen schuiven', nee je krijgt volop persoonlijk aandacht als klant. Dat kom je wel anders tegen.
Ook daarvoor een prima en snelle telefonische bereikbaarheid met goed advies en een geïnteresseerde houding naar de klant.
Echt een prima bedrijf! Zeker aan te raden om hier zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appie1954 15-04-2010

Algemene score

10,0
Ik heb nu twee bestellingen gedaan bij Cameranu.nl en ik moet zeggen dat ik daarover zeer te vreden ben, zowel met de benadering van de mensen die er werken als met de service van leverringen vandaag besteld voor 16.00 uur morgen in huis.
voor mij een dikke tien
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leondewaard 15-04-2010

Algemene score

8,2
Was allemaal goed verzorgd, en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Senryu 15-04-2010

Algemene score

10,0
Fijne zaak, zeer ruime sortering. Perfecte afhandeling van bestellingen. Vandaag besteld, morgen in huis is ook ECHT morgen in huis. Bovendien staan ze je met raad en daad bij als je niet precies weet wat de goede keus is.
Alle lof voor CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verwp01 15-04-2010

Algemene score

9,0
super winkel, prima verkopers, zeker voor herhaling van inkopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PietMooij 15-04-2010

Algemene score

9,0
Niets negatiefs op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie23 15-04-2010

Algemene score

8,2
Prima service. Na betaling de volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hdoorens 15-04-2010

Algemene score

9,8
Omdat met creditcard betalen niet lukte, even gebeld. Goed tewoord gestaan, probleem opgelost. Daarna snel geleverd. (de volgende dag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

villerius23 15-04-2010

Algemene score

7,0
Goede prijs /kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

G.Bloembergen 15-04-2010

Algemene score

9,2
Bestelling snel afgerond en afgeleverd. Uitstekende bezorging en netjes verpakt. Helemaal netjes aangekomen. En helemaal tevreden over de Olympus 8010.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hootch 14-04-2010

Algemene score

8,5
in de avond besteld
twee dagen daarna al binnen
meteen reactie bij bestelling dmv email

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

toverwater 14-04-2010

Algemene score

9,2
geweldige winkel, groot assortiment, grote voorraad, snelle levering en correcte mensen aan de telefoon met de juist knowhow.

kortom helemaal toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapVerheul 14-04-2010

Algemene score

9,0
Camera goed beschreven. Mooie aanbieding met tas, batterij en geheugenkaart. Alles binnen een dag aan de deur afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scooby 14-04-2010

Algemene score

9,2
Prima snelle levering...
Goede duidelijke website en ook
nog eens de goedkoopste...Wat wil je nog meer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickBruijn 14-04-2010

Algemene score

9,8
Website is zeer duidelijk. Zeer goed geregeld is de voorraad aanduiding.
Reservering cq. bestelling van de voorradige producten geeft de garantie dat de producten ook daadwerkelijk voor jou beschikbaar zijn.
Prijzen zijn concurrerend. Goede winkel met nummer systeem om klanten te helpen. Assortiment zou nog verder uitgebreid kunnen worden met producten zoals Lenscoat camouflage materiaal en Sun Sniper draagriemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hillie05 14-04-2010

Algemene score

8,3
alles heel duidelijk en goed te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wanda72 14-04-2010

Algemene score

8,0
snelle afhandeling en bezorging, prima!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

vbrvg 14-04-2010

Algemene score

8,5
Besteld, betaald en binnen de gestelde termijn in huis. 's avonds besteld en twee dagen later was het er al. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

K3 14-04-2010

Algemene score

9,3
Er werd een goed advies gegeven en de gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabrielsangel 14-04-2010

Algemene score

7,5
bestelling / aflevering netjes
ben wel eens anders gewend geweest bij een internetbestelling.

bereikbaarheid: geen idee is via post

after sales: hopelijk geen problemen te verwachten

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Heimenberg 14-04-2010

Algemene score

10,0
Als je niet weet waar je moet zoeken, stuur je een mail en
binnen het ½ uur krijg je bericht dat je klant bent daar hebben ze wat voor je over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bambi96 14-04-2010

Algemene score

8,5
De bestelling werd de volgende dag al bezorgd terwijl ik later dan 16.00 uur had besteld. Super! Goed ingepakt ook. Op de website wordt er goed duidelijk gemaakt hoe en wat. Ik ga er zeker vaker kijken of er wat van mijn gading bij zit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JTomassen 14-04-2010

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie koppeling verwante producten aan bestelde producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ENieman 14-04-2010

Algemene score

9,0
Objectief voor Canon camera(occasion) besteld, maar helaas bleek het om een exemplaar met Nikon vatting te gaan.
Medewerkster van Cameranu.nl heeft me binnen een half uur na het plaatsen van de bestelling gebeld om me hierop te wijzen en excuses aan te bieden.
In goed overleg een alternatief product (occasion) gekozen, dat na bijbetaling snel geleverd werd.

De staat waarin de lens zich bevind is boven verwachting, ik heb het idee dat ik een nieuw exemplaar heb ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesVlam 14-04-2010

Algemene score

9,0
Snelle reactie op bestelling. Op het feit dat ik onjuist geinformeerd ben door Canon Nederland werd goed gereageerd. Op mijn verzoek om snel te leveren werd ook positief gereageerd net zoals op mijn verzoek om voor deze bestelling gezien de omvang en het feit dat ik vaste klant ben geen verzendkosten te rekenen. Deze enquete is anoniem maar voor de medewerkers van Cameranu zal het geen grote puzzel zijn om aan de weet te komen dat ik Kees Vlam uit Bovenkarspel ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joophoek 14-04-2010

Algemene score

9,2
Vooral een vriendelijke telefonische bediening

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

works4me 14-04-2010

Algemene score

9,3
Prima website, scherpe prijzen en afhalen in een fantatsisch uitgeruste winkel. Goede kennis van zaken, vertrouwd adres, echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koentjie 14-04-2010

Algemene score

9,5
Snelle, juiste levering. Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews