cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43621 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

banjo 22-04-2010

Algemene score

8,7
Prima website, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

volleybal 22-04-2010

Algemene score

10,0
Na bestelling via de website ontving ik reeds de volgende dag de bestelde camera. De diverse e-mails die ik mocht ontvangen gaven de orderbevestiging en factuur weer. Ook ontving ik een mail waarin ik, na aanklikken betreffende link, het bestelde pakket kon volgen.
Perfect geregeld. Ook ontving ik een mail waarin ik eventuele vragen of klachten kon weergeven.
Mijns inziens is CameraNu een zeer goede en betrouwbaar adres om via internet uw aankopen te doen. Mijn volgende aankoop doe ik alleen nog via CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertkorte50 22-04-2010

Algemene score

8,8
Cameranu handelt zijn zaken uiterst correct en zorgvuldig af en daarbij zijn de produkten ook nog eens vriendelijk geprijsd.Niets dan lof dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluejin15 22-04-2010

Algemene score

9,5
Prima product. Clips kunnen meteen worden bewerkt in Final Cut Pro en dat scheelt enorm in de workflow.
Prima service en uitleg bij CamerNu. Men neemt de tijd voor je en je wordt goed geadviseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeps73 22-04-2010

Algemene score

8,0
Camera besteld en de volgende dag geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

RodneyCo 22-04-2010

Algemene score

8,0
Snelle, correcte levering.
Overzichtelijke, intuïtieve shop op de website.
Product goed beschermd verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gemadaro 22-04-2010

Algemene score

8,5
De website ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. Bereikbaarheid is prima.Bestelde producten worden snel en netjes verstuurd.Nadat ik een afsandbediening van mijn kamera had opgezonden ter reparatie,kreeg ik twee dagen later reeds een nieuwe geleverd, Klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpoell 22-04-2010

Algemene score

9,0
Goede communicatie, snelle en goede levering, betrouwbare winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

move4 22-04-2010

Algemene score

8,0
prima winkel, prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cosmashoos 22-04-2010

Algemene score

9,2
Prima bedrijf.

Nette emailtjes met een telefoonnummer van het bedrijf erbij en een naam van een echte medewerker. Er ging bij mij iets mis met de betaling, ik belde de volgende ochtend en kreeg meteen de medewerker aan de lijn die ook onde de bevestigingsemail vermeld stond. Alles snel opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krissie45 21-04-2010

Algemene score

9,0
Prima site, overzichtelijk en helder.
Prijsstelling is scherp in vergelijking met andere fotosites.
Winkel is makkelijk te vinden en overzichtelijk. Veel apparatuur eenvoudig zelf te handteren en te gebruiken.
In winkel zorgt nummersysteem voor volgorde van helpen.
Hulp en uitleg is duidelijk en mensen nemen de tijd om je goed te helpen. Voor wachters is dat wellicht jammer!
Adviezen zijn voor mij begrijpelijk en snijden hout.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agswart 21-04-2010

Algemene score

7,3
Op advies van de medewerker heb ik een SD kaartje van 4 gig gekocht.
Ik vertelde hem dat ik hiermee ook filmen wilde.
Dit is ruim voldoende - was het antwoord.

Nu heb ik een beetje spijt van dit advies want met een beetje film zit de kaar zomaar vol.
8 gig of nog hoger was mijn wens geweest.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jpmulder 21-04-2010

Algemene score

8,8
Altijd snelle levering, maar ook met goede after service. De winkel in Urk is erg druk op vrijdag en zaterdag. Aan de andere kant is Urk ook wel leuk om de haven eens te bezoeken on combinatie met het afhalen van fotospullen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zadeltas 21-04-2010

Algemene score

9,0
Prima levering, verzending en communicatie. Aftersales niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatrickRogiers 21-04-2010

Algemene score

9,5
Wat kun je als consument meer verwachten dan wat CameraNu doet?
De website is klaar en duidelijk, de voorraadgegevens kloppen,
de levering is tot in de puntjes verzorgd en gebeurd in één keer.
Op de koop toe kun je je bestelling volledig volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

garbo 21-04-2010

Algemene score

9,0
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomasvanzuijlen 21-04-2010

Algemene score

9,3
Prima, overzichtelijke website, snelle en accurate order-updates per e-mail, en - meest indrukwekkend - ondanks het plaatsen van de bestelling na 16:00 uur, toch nog de volgende dag geleverd. Helemaal fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomtess5 21-04-2010

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterb999 21-04-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle afhandeling order.
Vlak voor 4 uur 's middags een Epson V500 scanner besteld en met ideal betaald. De volgende morgen al in huis. Website is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

125478 21-04-2010

Algemene score

9,3
Hallo

Mijn ervaring met Camaranu.nl stel ik zeer op prijs.

Ik heb dan ook pas 2 dingen aangeschaft via jullie maar als de snelheid van de levering zo blijf dan zal ik in de toekomst meer van jullie diensten gebruik maken

Groeten Frank P.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia 21-04-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website.

Directe en goede levering en service.

Goede informatie over status betaling, levering etc.

Aanrader ! ! !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspari 21-04-2010

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen electronica bij CameraNu.nl gekocht en altijd met volle tevredenheid. De website is erg overzichtelijk. Alle producten zijn zeer scherp geprijst en ondanks dat alles hebben ze een zeer uitgebreide winkel waar kwaliteit en service voorop staat. Verkopers nemen alle tijd om je voor- en in te lichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roermund 21-04-2010

Algemene score

9,8
Altijd keurig op tijd levering, naar aanleiding van kleine klacht kreeg ik zonder te vragen meteen een nieuw onderdeel toegestuurd. Ook in de winkel word je goed en vakkundig geholpen. Dit is voor mij een reden om indien nodig, vanuit Den Bosch naar Urk te rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarvice 21-04-2010

Algemene score

9,2
De website is overizchtelijk. Het zoeken naar een specifiek product gaat soepel en er is een groot assortiment beschikbaar. Soms zou ik zelf wat meer techische informatie voer het product willen opzoeken, die is niet altijd voorradig. Dat ligt meer aan mijn intersees dan aan de opzet van de website.
De levering gaat echt vlot, keurig verzorgt met de juiste mededelingen via email en een ingesloten factuur. Echt Super. eventuele vragen, retouraanvragen verlopen soepel, vriendelijk en adequaat. Echt, men levert super werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.hartlief 21-04-2010

Algemene score

9,0
De laatste twee jaar heb ik een aantal producten bij Cameranu besteld en gehaald. Cameranu heeft een zeer toegankelijke website, een breed assortiment en zeer scherpe prijzen. Ook het winkelsysteem van gescheiden wensen, afhalen of advies, is slim bedacht. De medewerkers zijn behulpzaam en klantvriendelijk. Ook het gratis kopje koffie draagt positief bij aan de goede koopsfeer. Bereikbaarheid is prima, alleen het parkeerterrein is aan de kleine kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Smits 20-04-2010

Algemene score

9,0
website : heldere, duidelijke en actuele weergave van producten en prijzen.Soms even goed kijken door veelheid van producten.Komt inzicht ten goede.Zeer belangrijk :er is nooit sprake van "spelletjes" met prijzen !

Bestelling en levering :perfect.Begeleiding van proces middels bericht aan klant to rhe point.Alle producten binnen 2 werkdagen in huis. Aflevering goed. Verpakking goed verzorgd.
Betaling via iDeal werkt prima en rustgevend

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Iriseva 20-04-2010

Algemene score

8,7
Betaling lukte niet in een keer met Ideal, maar kreeg direct heel attent een e-mail terug dat de eerste bestelling geannuleerd was. Erg tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vleugels 20-04-2010

Algemene score

8,5
Ondanks verzoek bij levering en geen gehoor om bij buren te bellen (stond inderdaad zichtbaar voor TNT op bon) werd het tweemaal aangeboden maar NIET gebeld bij de buren
Hierdoor kreeg ik de camera pas via het postkantoor enige dagen later

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d.deridder 20-04-2010

Algemene score

8,2
Problemen met een lens gehad die tot twee keer toe is teruggestuurd naar de fabrikant. Tijdens de reparatie zeer goed op de hoogte gehouden door CameraNu van de status. Na terugkomst was de lens nog niet goed gerepareerd en toen zonder veel problemen nieuw exemplaar meegekregen. Ook deze was niet goed en toen de lens ingeruild en prijsverschil bijbetaald voor een duurder exemplaar van ander merk. Ook hier deed men niet moeilijk over.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sippie 20-04-2010

Algemene score

9,0
De videocamera 's avonds laat besteld en de dag erna al in huis. Na bestelling bedacht dat ik nog een geheugenkaartje wou. Gemeld aan de bezorgster. Kort daarna een mail ontvangen dat zij met mij contact wilden over de geheugenkaart. Deze is zonder verzendkosten vervolgens naar mij opgestuurd. Ook een draagtasje die zij niet in het assortiment hadden zitten, kon op relatief korte termijn door hen worden geleverd. Vriendelijke mensen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debraak 20-04-2010

Algemene score

7,2
De bestelling wordt netjes verpakt en netjes afgeleverd.
Wel mag er meer controle op de aflevering uitgevoerd worden..... Het was voor de postbode duidelijk dat het pakketje voor mij was, maar op het afleveradres stond een ander huisnummer dan dat ik zelf heb ingevuld op het bestelformulier.

Gelukkig heeft Cameranu vaker wat bij mij laten leveren, dus ging het goed....

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jafluks 20-04-2010

Algemene score

8,8
Uit stekende webwinkel.
Snelle levering
Prima prijsstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pakobaits 20-04-2010

Algemene score

10,0
prima verzorgde bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost345 20-04-2010

Algemene score

8,7
De website is soms onoverzichtelijk, vooral omdat je alleen op merk kan sorteren. De website is wel bereikbaar en mails worden snel beantwoordt.
De bestelling en levering verliep perfect; precies zoals op de site aangegeven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamaterpe 20-04-2010

Algemene score

8,5
bestellen, volgende dag krijgen. wat ontvangen is klopt met het aangebodene.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

thom1lindy 20-04-2010

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike007383838 20-04-2010

Algemene score

10,0
prima service,
pinnen bij aflevering
nakijken vd goederen voor betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nielsrevers 20-04-2010

Algemene score

8,0
Snelle reacties op order, goede communicatie en mega nette en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jbspeaker 20-04-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende voorlichting en prettige bediening.
Winkel is goed bereikbaar in Urk.Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Royston020 20-04-2010

Algemene score

9,8
Betrouwbaar, deskundig adres met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rovant 20-04-2010

Algemene score

9,5
price

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woutersierdsma 20-04-2010

Algemene score

9,0
Zeer complete site met veel informatie per product.
Fijne winkel met goede adviseurs. Uitstekend bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry1983 20-04-2010

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1171 20-04-2010

Algemene score

9,5
Soepele en foutloze bestelprocedure en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shauspieler 20-04-2010

Algemene score

9,3
Supersnelle bestelling, levering correct volgens aankondiging. Verpakking, orderbon, artikel dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Idsardi 20-04-2010

Algemene score

8,3
Bij een andere webwinkel kreeg in een week(!) na bestellen te horen dat de camera niet meer leverbaar was. Ik baalde daar behoorlijk van omdat ik op vakantie zou gaan. Gelukkig was dezelfde camera hier ook leverbaar en deze werd binnen een dag keurig afgeleverd. Dus ik kan met camera op vakantie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gurlinol 20-04-2010

Algemene score

9,0
I really appreciate the short delivery time of each purchase - I like it!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

taalbrug 20-04-2010

Algemene score

8,7
goede verpakking en snelle levering voor een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim_Zoete 19-04-2010

Algemene score

9,5
Wat ik wilde zien kreeg ik te zien.
Wat ik jammer vond is dat ik alleen vergelijken kon met artikelen die ik op een pagina vond. Blijkbaar kon ik geen artikelen laten vasthouden terwijl ik een andere pagina bekeek om daar ook een keuze uit te maken voor een vergelijking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

etermeer 19-04-2010

Algemene score

9,3
Prima service, erg snel geleverd. Goede spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews