cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

raymondstaal 01-05-2010

Algemene score

8,8
goede en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

colinevos 01-05-2010

Algemene score

10,0
Correcte en snelle levering.
Service nog niet nodig gehad.
Juiste info op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goldwing1500 01-05-2010

Algemene score

7,8
Ging erg simpel en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rijkoebens 01-05-2010

Algemene score

8,2
geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gerriek 01-05-2010

Algemene score

9,0
Goed produkt voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wmulder 01-05-2010

Algemene score

9,0
correcte afhandeling retourzending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mc_sranang 01-05-2010

Algemene score

8,2
goede webwinkel leveringen worden snel geleverd deze webwinkel is echt een aanraden Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tonmestrom 01-05-2010

Algemene score

9,2
Website is erg overzichtelijk en goed ingedeeld; deskundige medewerkers, snelle en betrouwbare levering zoals toegezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjauke 01-05-2010

Algemene score

9,0
Keurige en soepele afhandeling van het gekochte product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannyd353437 01-05-2010

Algemene score

8,5
Gewoon hoe het hoort, duidelijke website en een correcte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r.wiersma22 01-05-2010

Algemene score

10,0
Zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FWuijts 01-05-2010

Algemene score

9,0
prima verzorgd. wel lange wachttijden in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adaland 01-05-2010

Algemene score

8,0
Website prima als je weet wat je wilt. Waarschijnlijk lastiger als je je nog aan het orienteren bent.

Bereikbaarheid prima: prompt en effectief antwoord op on-line bestelling. Urk ligt redelijk centraal in Nederland, als je er zelf heen wilt.

Bestelling lag inderdaad klaar om op te halen: de wachttijd vond ik toch wat lang, gegeven dat het enkel een kwestie van afhalen was.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hellmonder 30-04-2010

Algemene score

9,0
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.G.Schelling 30-04-2010

Algemene score

8,5
Helaas te weinig navraag door leverancier waarvoor ik bedoelde artikel nodig had en daardoor foutief artikel besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dtroost 30-04-2010

Algemene score

9,2
Alles zeer duidelijk. hele snelle levering en duidelijke telefonische info. Ook goede adviezen, die tegen hun eigen zakelijke belangen in gingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TdeCuijper 30-04-2010

Algemene score

9,0
Geachte medewerker,
Vrijdag 32-4 een Canon50d plus 15-85IS USM besteld en zaterdag (zoals u beloofd) in huis, KLASSE.
Eigenlijk sta ik hier niet van te kijken daar ik al eerder ervaring met Cameranu heb.
Maar toch, het moet altijd maar weer worden waar gemaakt mijn dank voor dit .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdlaak 30-04-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkna 30-04-2010

Algemene score

8,3
Goede snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JLeuverink 30-04-2010

Algemene score

8,3
Tot mijn verbazing kreeg ik het besteld binnen 24 uur en dat was op zaterdag binnen.
Ik ben hier zeer tevreden over, temeer omdat de verzend kosten niet echt hoog waren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

janidway 30-04-2010

Algemene score

8,5
Zoals altijd perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert1789 30-04-2010

Algemene score

8,5
In de avond besteld en geheel buiten verwachting de volgende morgen de bestelling al thuis!
Mooie snelle service!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex.middendorp 30-04-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle en perfecte levering. Tot nu toe geen ervaring met Aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jfkramer 30-04-2010

Algemene score

9,5
Goede informatie. Snel en pretig envriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

panas73jato 30-04-2010

Algemene score

9,5
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mijer01 30-04-2010

Algemene score

8,8
Heel goede service en persoonlijke behandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MRIG 30-04-2010

Algemene score

8,5
snelle levering, duidelijke informatie op de website

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Vermeulenfoto 29-04-2010

Algemene score

10,0
Gewoon leuke webwinkel met snelle service, en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Ruiter 29-04-2010

Algemene score

9,0
zeer positieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

53727 29-04-2010

Algemene score

8,0
zeer snelle levering, heel goed te volgen wanneer de levering zal plaatsvinden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D.C.K. 29-04-2010

Algemene score

6,2
Levering van TNT post is erg slecht en klantonvriendelijk. Dit is voor ons een reden om in het vervolg eerst maar weer eens naar een gewone winkel te gaan om deze ergernis te besparen.Dan maar iets meer betalen, maar wel met het voordeel dat we de aangekochte producten direct kunnen meenemen en niet hele dagen thuis hoeven te blijven wachten op een pakketje dat niet wordt geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Blokhuis1968 29-04-2010

Algemene score

8,5
Top winkel, goed te bereiken direct antwoordt op vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bonnedeboervideograaf 29-04-2010

Algemene score

8,8
Bij thuiskomst bleek mijn aangeschafte Verlichting voor mijn videoset, dat er 1 lamp gebroken in de doos zt. Na telefoontje met het bedrijf, is er direct zonder problemen een nieuwe opgezonden per post, die er de VOLGENDE dag al was.
Dat noem ik service van de zaak!!! Mijn complimenten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adverbeek 29-04-2010

Algemene score

9,5
Prettig gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

macfeegle 29-04-2010

Algemene score

8,5
Uitermate goed geholpen bij aanschaf; helder, concreet en goed onderbouwd aanschafadvies ontvangen.
Geen ervaring met aftersales van deze aanschaf, maar bij problemen met eerdere aangekochte artikelen werd ik snel en professioneel geholpen, en regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie - lange duur van de reparatie nietetegenstaande (buiten de schuld van Cameranu.nl)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canon37 29-04-2010

Algemene score

8,0
is wel mooi dat dit gebeurt, moesten eigenlijk bij elke website doen.
weet je tenminste waar je aan toe bent.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cameranugebruiker 29-04-2010

Algemene score

8,2
snel geleverd; goed verpakt; was me aangeraden via via en ze hadden gelijk!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KSp 29-04-2010

Algemene score

9,0
Alles uitstekend. Geen ervaring met aftersales, omdat alles voordien goed ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennyveerman 29-04-2010

Algemene score

8,8
Zeer uitgebreid assortiment, overzichtelijke website en vaak scherpe prijzen. Alleen een beetje jammer dat het aangeschafte objectief ~1.5 week later bijna 25 euro goedkoper is op de website...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

53218 29-04-2010

Algemene score

9,3
dag na bestelling al in huis en direkt alles leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kamaron 29-04-2010

Algemene score

10,0
Perfecte snelle levering...kan niet beter, kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. 29-04-2010

Algemene score

10,0
correcte en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruuddelissen 29-04-2010

Algemene score

7,7
WEbsite is duidelijk, info goed te bereiken. Afhandeling prima

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kevjan 29-04-2010

Algemene score

8,3
Ik koop hier altijd de kleine fotografische accessoires en lenzen omdat ze flink goedkoper zijn dan elders...

Vorig jaar een 24-70 gekocht voor 100 euro minder dan bij de lokale fotoboer. Voor mij rede om terug te blijven keren zolang de prijs en service goed is!

Aftersales nog niet mee te maken gehad.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

marion.van.rossum 29-04-2010

Algemene score

9,3
Snelle levering en keurig in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toonge 29-04-2010

Algemene score

8,2
Snel te vinden op de site, soepel bestellen en directe levering. Communicatie is goed. Als er iets is, is het ook snel opgelost of terug genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sandramelis 29-04-2010

Algemene score

8,5
Goede snelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stamm 29-04-2010

Algemene score

8,5
Materialen goed afgeleverd. Betrouwbaar. Aanspreekbaar bij klachten en/of vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

schefman6224 29-04-2010

Algemene score

8,7
Scherpe prijs op het moment van koop, jammer dat hij twee dagen later wederom in prijs zakte. Had ik nog maar even moeten wachten. Besteld en betaald betaald op woensdag om 18.45 uur, volgens de site kon ik de lens op vrijdag dus verwachten. Tot mijn verbazing, de volgende dag, donderdag, om 09.30 uur al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rjodemuinckkeizer 29-04-2010

Algemene score

8,0
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews