cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

aoveres 03-05-2010

Algemene score

9,0
gewoon goed als altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peklo 03-05-2010

Algemene score

9,0
spitzen Leistung, bisher nur gute Erfahrungen gemacht.
Jeder Zeit wieder

scherpe prestaties, alleen goede ervaringen.
Elke keer weer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Food4ears 03-05-2010

Algemene score

7,5
Goed website, scherpe prijs. Levering liet wat op zich wachten, maar kwam doordat product niet op voorraad bleek te zijn.

Minpunt is de matige communicatie. Reageren snel op mail, maar het antwoord heeft telkens dan geen enkele keer betrekking op mijn concrete vraag.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tanjamaria22 03-05-2010

Algemene score

7,7
niet alle productgegevens zijn even volledig en daardoor moeilijker vergelijkbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JanM123 03-05-2010

Algemene score

8,3
Goed verpakt en tijdig bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hoesel-vink 03-05-2010

Algemene score

8,3
Duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering en goed contact via e-mail.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

elize49 03-05-2010

Algemene score

9,0
prima zaak. een voorbeeld voor velen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikvandenberg 03-05-2010

Algemene score

7,0
Na bestelling via de website (wat prima ging), ben ik mijn bestelling in de winkel gaan halen. Je moet daar bij binnenkomst een keuze maken (nummertje trekken) afhankelijk van waarvoor je komt. Ik koos voor 'snelkassa', omdat ik immers geen advies nodig had, maar alleen een bestelling kwam afhalen. Vervolgens heb ik bijna een uur moeten wachten omdat er ook mensen naar de snelkassa gingen (en werden geholpen) die tijdrovend advies nodig bleken te hebben). Leuk bedacht dat systeem maar ik hoorde alleen maar mopperende mensen om me heen. Volgende keer laat ik het wel thuis bezorgen!

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Richardj 03-05-2010

Algemene score

9,8
Artikelen worden snel geleverd, geweldige service ook als het retour moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeeTheBoss 03-05-2010

Algemene score

8,0
Netjes afgeleverd op ander adres (Kado).
Alleen duurde het iets langer omdat hij niet op voorraad was...maar toch bezorgd binnen een week!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

leongielen 02-05-2010

Algemene score

9,3
snelle levering die ze nakomen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvrees 02-05-2010

Algemene score

9,0
Uitstekend !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kylian2006 02-05-2010

Algemene score

9,2
Binnen 24 uur had ik mijn bestelling thuis. Exact wat ik besteld had.Keurig verpakt en met duuidelijke nederlandse handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerdes65 02-05-2010

Algemene score

8,0
Alle is prima verlopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

vroli1 02-05-2010

Algemene score

8,3
ga zo door ! ik ben tevreden..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joslieke 02-05-2010

Algemene score

9,0
besteld voor 12 uur en de volgende dag in huis. prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ewalts 02-05-2010

Algemene score

9,3
prima punktuele levering.al vaker hier besteld en telkens goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

121212 02-05-2010

Algemene score

9,3
twee maal een camera gekocht. Beide keren perfecte bestelling en levering.
Altijd direkt antwoord bij vragen.
Geen klachten gehad na levering.
Hele prettige mensen.
Erg tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

livadebr 01-05-2010

Algemene score

8,2
Camera na 1 werkdag al in huis! Toen extra accu niet compatibel bleek met de camera, kon ik deze gratis opsturen en kreeg ik snel een nieuwe. Toen deze ook niet compatible leek (sony misschien iets aangepast?) kreeg ik snel mijn geld terug.
snelle reactie's en services!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedewenl 01-05-2010

Algemene score

8,2
Zoals altijd op dit adres: perfect geholpen. Op tijd, volgens afspraak, scherpe prijs, uitstekende vriendelijke bediening en goede nazorg.

Aanbevolen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hemala 01-05-2010

Algemene score

8,0
Zonder problemen het voor mij interessante product kunnen vinden en na betaling via ideal werd de bezorglimit aangehouden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

franssmeets 01-05-2010

Algemene score

9,0
Hoewel ik deze camera nu per internet besteld heb ben ik voor de aanschaf van de flitser (tbv de Olympus PEN E-P1) in de zaak in Urk geweest. Prima geholpen daar. Deskundig en vriendelijk personeel. Giga assortiment. Ook de bestelling per internet is netjes en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jola1943 01-05-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering, niets op aan te merken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lansuper 01-05-2010

Algemene score

8,7
Best goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke1963 01-05-2010

Algemene score

7,5
Status van de order werd per mail gecommuniceerd. Bestelling werd na 1 werkdag keurig afgeleverd, volgens afspraak.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

raymondstaal 01-05-2010

Algemene score

8,8
goede en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

colinevos 01-05-2010

Algemene score

10,0
Correcte en snelle levering.
Service nog niet nodig gehad.
Juiste info op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goldwing1500 01-05-2010

Algemene score

7,8
Ging erg simpel en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rijkoebens 01-05-2010

Algemene score

8,2
geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gerriek 01-05-2010

Algemene score

9,0
Goed produkt voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wmulder 01-05-2010

Algemene score

9,0
correcte afhandeling retourzending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mc_sranang 01-05-2010

Algemene score

8,2
goede webwinkel leveringen worden snel geleverd deze webwinkel is echt een aanraden Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tonmestrom 01-05-2010

Algemene score

9,2
Website is erg overzichtelijk en goed ingedeeld; deskundige medewerkers, snelle en betrouwbare levering zoals toegezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjauke 01-05-2010

Algemene score

9,0
Keurige en soepele afhandeling van het gekochte product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannyd353437 01-05-2010

Algemene score

8,5
Gewoon hoe het hoort, duidelijke website en een correcte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r.wiersma22 01-05-2010

Algemene score

10,0
Zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FWuijts 01-05-2010

Algemene score

9,0
prima verzorgd. wel lange wachttijden in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adaland 01-05-2010

Algemene score

8,0
Website prima als je weet wat je wilt. Waarschijnlijk lastiger als je je nog aan het orienteren bent.

Bereikbaarheid prima: prompt en effectief antwoord op on-line bestelling. Urk ligt redelijk centraal in Nederland, als je er zelf heen wilt.

Bestelling lag inderdaad klaar om op te halen: de wachttijd vond ik toch wat lang, gegeven dat het enkel een kwestie van afhalen was.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hellmonder 30-04-2010

Algemene score

9,0
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.G.Schelling 30-04-2010

Algemene score

8,5
Helaas te weinig navraag door leverancier waarvoor ik bedoelde artikel nodig had en daardoor foutief artikel besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dtroost 30-04-2010

Algemene score

9,2
Alles zeer duidelijk. hele snelle levering en duidelijke telefonische info. Ook goede adviezen, die tegen hun eigen zakelijke belangen in gingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TdeCuijper 30-04-2010

Algemene score

9,0
Geachte medewerker,
Vrijdag 32-4 een Canon50d plus 15-85IS USM besteld en zaterdag (zoals u beloofd) in huis, KLASSE.
Eigenlijk sta ik hier niet van te kijken daar ik al eerder ervaring met Cameranu heb.
Maar toch, het moet altijd maar weer worden waar gemaakt mijn dank voor dit .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdlaak 30-04-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkna 30-04-2010

Algemene score

8,3
Goede snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JLeuverink 30-04-2010

Algemene score

8,3
Tot mijn verbazing kreeg ik het besteld binnen 24 uur en dat was op zaterdag binnen.
Ik ben hier zeer tevreden over, temeer omdat de verzend kosten niet echt hoog waren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

janidway 30-04-2010

Algemene score

8,5
Zoals altijd perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert1789 30-04-2010

Algemene score

8,5
In de avond besteld en geheel buiten verwachting de volgende morgen de bestelling al thuis!
Mooie snelle service!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex.middendorp 30-04-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle en perfecte levering. Tot nu toe geen ervaring met Aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jfkramer 30-04-2010

Algemene score

9,5
Goede informatie. Snel en pretig envriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

panas73jato 30-04-2010

Algemene score

9,5
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews