cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

levimazereeuw 10-05-2010

Algemene score

9,0
betrouwbaar en informatief helpen graag zelf via de telefoon!
heb meerdere inkopen gedaan bij andere webwinkels maar kwam vaak van de koude kermis thuis.
b.v niet op voorraad en dan duurt het 3 weken eer dat het er is en dan heb je telefonisch contact en staan ze gek te kijken dat je vraagt als er vertraging is stuur dan even een mailtje!
heb onlangs een shelphy printer gekocht (bij jullie)en tegelijkertijd bij een andere webwinkel een 2 tal andere producten gekocht en jullie waren weer de snelste qua levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caspartielemans 10-05-2010

Algemene score

9,0
Deskundig en sympathiek advies, voelde betrouwbaar aan aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lidiw 10-05-2010

Algemene score

9,0
Hele snelle en keurige levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurstjens 10-05-2010

Algemene score

7,3
geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Molenvrouwtje 10-05-2010

Algemene score

9,3
Dit is voor ons niet de eerste keer dat we hier een bestelling geplaatst hebben en we hebben nog nooit een minpunt kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkky 10-05-2010

Algemene score

9,0
snel,deskundig personeel.
dat is de reden waarom ik elke keer weer terug ga naar CameraNu als ik wat nieuws nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

menkes 10-05-2010

Algemene score

10,0
alles volgens afspraak afgehandeld TV defect maar binnen 2 dagen vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quicksilver650 10-05-2010

Algemene score

9,0
Website is makkelijk te benaderen en de afhandeling van de bestelling verloopt probleemloos.
De bestelling op zondag geplaatst en op dinsdag netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tavery 10-05-2010

Algemene score

8,0
jarenlang geen problemen ondervonden !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jawili 10-05-2010

Algemene score

7,7
Snelle levering, goede prijs.
Niets mis mee..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

marcocox 10-05-2010

Algemene score

9,7
alles zoals het hoort. snelle levering, duideljke berichtgeving en een scherpe prijs. gewoon perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jorge.cata 10-05-2010

Algemene score

10,0
Excellent trading and communication.
Highly recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty38 10-05-2010

Algemene score

8,5
Zeer snelle en correcte levering; niets op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RonaldXXXX 09-05-2010

Algemene score

8,5
Goede duidelijke site. Scherp geprijsd, veilige betaling en binnen 2 dagen geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H.B. 09-05-2010

Algemene score

9,0
Uitstekende website, volledig assortiment en prima prijzen.

Levering keurig op tijd. Pinnen bij de koerier wel wat duur (20 euro) maar erg makkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TCDraaisma 09-05-2010

Algemene score

8,8
super winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

otografie 09-05-2010

Algemene score

9,5
Na enkele zeer negatieve ervaringen bij collega-internetwinkels, hoop ik hier als klant en professioneel fotograaf ook als zodanig behandeld te worden. Als de after sales net zo is als verkoop en levering, moet dat goed zitten hier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert-tinka 09-05-2010

Algemene score

9,0
Beloofde dingen waargemaakt. Goede communicatie en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rrudpilon 09-05-2010

Algemene score

8,8
bestelling was nergens op voorraad, maar hier toch al binnen 2 dagen te verkrijgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lucbr 09-05-2010

Algemene score

10,0
Prima webshop,
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostvandeven 09-05-2010

Algemene score

9,0
Super snelle levering!! Alles zeer netjes verzorgd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JacquesvanHerp 09-05-2010

Algemene score

8,3
Reeds verschillende malen bestelling geplaatst bij Cameranu.nl. Steeds tijdige aflevering waarop niets aan te merken valt. Ook tussentijdse mails om de voortgang te melden zijn uitstekend. Kortom een tevreden klant die de after-sales nog niet nodig heeft gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

arrox 09-05-2010

Algemene score

9,5
website is duidelijk, alles wat je nodig hebt kun je snel vinden.Informatie over geplaatste bestelling en geplande levering was volledig en direct. Kortom ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinag 09-05-2010

Algemene score

7,5
vind persoonlijk de website niet mooi.
bestelling Prima

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tegengas 09-05-2010

Algemene score

8,7
Overzichtelijke website, makkelijk betalen via iDeal, vlotte reactie op vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LookatMedia 09-05-2010

Algemene score

9,0
Zeer prettig contact gehad met meerdere werknemers van CameraNu.nl Zowel de vakkundige informatie als de manier van bestellen, betalen en leveren waren erg duidelijk, snel en naar tevredenheid. De prijs-kwaliteit verhouding is ook erg goed. Het was zelfs zo, dat de persoonlijke en vriendelijke manier waarop ik geholpen ben, veel heeft bijgedragen aan de snelheid waarin ik besloot een aankoop te doen. Zeer prettige ervaring om zo aankopen te doen! Een volgende keer kom ik zeker terug bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wrietvel 09-05-2010

Algemene score

9,2
altijd correct en op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemjonkers 09-05-2010

Algemene score

8,0
correct en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Birdie_1 09-05-2010

Algemene score

8,5
Keurig afgehandeld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gahe 09-05-2010

Algemene score

9,5
Betrouwbaar en een snelle levering top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keeper1501 09-05-2010

Algemene score

10,0
Perfect apparaat, dat aan onze wensen voldoet. Zaterdag besteld; dinsdag per aangetekende post in huis. Telefonisch direct bereikbaar voor vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ggroothuis 09-05-2010

Algemene score

8,3
Artikel besteld dat niet op voorraad was. Toch binnen een week in huis.
Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

heidesherwin1962 09-05-2010

Algemene score

8,2
website is is erg overzichtelijk. Als je belt wordt je correct te woord gestaan. Bestelling wordt op de afgesproken dag afgeleverd. Ook als je nadien nog vragen hebt kan je gewoon bellen. Al 4x een aankoop bij cameranu gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

karlina 09-05-2010

Algemene score

8,8
snelle duidelijke levering.
product goed verpakt aangeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

petetschel 09-05-2010

Algemene score

8,3
vandaag betaald, morgen reeds onderweg (vermits het in voorraad is natuurlijk, maar dat staat dan ook goed aangegeven).
Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron1805 08-05-2010

Algemene score

8,2
Alles goed verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cornelis1957 08-05-2010

Algemene score

9,0
Helder site met vermelding op voorraad,
snelle afhandeling, op tijd afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankott 08-05-2010

Algemene score

9,2
Correcte en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Nadat ik een vraag over de gekochte camera stelde per e-mail, werd ik tot mijn verrassing binnen tien minuten gebeld door een medewerker van CameraNU. Een service waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pabreuk 08-05-2010

Algemene score

8,0
Je word op de hoogte gehouden van de bestelling en de levering is snel en correct.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

condor 08-05-2010

Algemene score

9,7
Ik heb inmiddels diverse dslr's en lenzen gekocht plus toebehoren.
altijd ben ik prima geholpen door vakkundige vriendelijke mensen.
Bestellingen via internet verlopen vlot en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Ik ben zeer tevreden over CAMERANU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naml1uk 08-05-2010

Algemene score

7,7
Duidelijke website,prima bezorging na tel. overleg

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frankpost 08-05-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle afhandeling.
Een scherpe prijs en een prima product.
Top verkopers!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkky 07-05-2010

Algemene score

8,8
snelle levering,en after sales.
Goed opgeleide verkopers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heemse 07-05-2010

Algemene score

8,2
Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle en correcte afhandeling van het bestelde item. Goede informatie en after sales.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hahoe 07-05-2010

Algemene score

8,8
Op donderdag DCA adapter besteld voor Swarovski telescoop. op zaterdag al keurig gebeld of bezorging op maandag 11.45 uitkwam. Vervolgens op maandagochtend gebeld of het uit kwam als het iets eerder was. Werkelijk perfect. Voortreffelijke service. bestelling klopte uiteraard ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdeVries4U 07-05-2010

Algemene score

8,0
Diverse malen iets besteld en altijd een uitstekende service. Ook contact over items verloopt altijd snel en vlot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ElsJST 07-05-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website & scherpe prijs. Op vragen per email wordt per omgaande duidelijk geantwoord. De levering was vlot. Kortom, prima ervaring met Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertvdBoorn 07-05-2010

Algemene score

9,5
Op 30 april heb ik bij CameraNU een MicroSD kaartje gekocht voor mijn smartphone. Wegens de datum (feestdagen) zou dit langer duren dan normaal, echter bleek ook nog iets fout te gaan tijdens het bestellen (een fout van mijn kant) waardoor het adres niet helemaal klopte. Het arriveren duurde dan ook langer dan verwacht, maar dit kwam gelukkig toch nog tot een goede einde.
Het bedrijf reageerde zeer vriendelijk op mijn mails en de responses waren ook degelijk snel.

Een goede ervaringen dus :).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoeken 07-05-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering.
Vragen via e-mail snel en correct beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.Vos 07-05-2010

Algemene score

8,5
Prima winkel!! Vertrouwd en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews