cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DdeHaan 24-04-2010

Algemene score

9,3
Veel op voorraad. Ik haal altijd zelf op in de winkel. Ik woon namelijk niet zo ver er vandaan.
Vriendelijk personeel. Het is er altijd druk maar er is gelukkig genoeg te zien dus dan duurt het wachten niet lang. Bovendien kun je een nummertje trekken en hoef je niet op te letten wanneer je aan de beurt bent totdat je nummer op het display staat. Lekker makkelijk dus en goed geregeld.
Ook het ruilen, geld terug en dat soort dingen wordt niet moeilijk over gedaan.
Klantgericht dus. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjotr73 24-04-2010

Algemene score

8,0
Snelle c.q vlotte afwikkeling van de bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

voorhammr 24-04-2010

Algemene score

8,8
Ik heb al meerdere producten bij deze winkel besteld of afgehaald. Ik wordt altijd prettig ontvangen en geholpen in hun winkel in Urk. Daarnaast leveren zij prima service als er iets met het product aan de hand is.

Ik ben erg gecharmeerd van hun website omdat:
- Makkelijk navigeren
- Altijd up to date met laatste voorraad status
- Zoekfunctie werkt prima
- Ik kan mijn orders volgen en wordt goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wmulder 24-04-2010

Algemene score

9,5
correcte afhandeling retourzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjanwoord 24-04-2010

Algemene score

10,0
Goede winkel, ruime keuze en snel geholpen. Goed advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willekens 24-04-2010

Algemene score

9,0
Snelle en goede afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjeerd169 23-04-2010

Algemene score

8,0
De website is duidelijk en "strait forward".
Over de bestelling en levering was ik meer dan positief verrast. Binnen 24 had ik mijn bestelling in huis!! Geweldig!!
Verder vond het zeer prettig om per e-mail op de hoogte te worden wanneer de order bevestigd was, de betaling in orde en dat de bestelling verstuurd was.
Deze zeer professionele werkwijze gaf mij een uitermate prettige indruk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

gerwin.braam 23-04-2010

Algemene score

9,0
snelle levering camera klasse

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gjeeninga 23-04-2010

Algemene score

10,0
Super organisatie.
Heb hier nu meerdere malen besteld.
Overzichtelijke website en betrouwbare snelle levering.
Toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanHoof 23-04-2010

Algemene score

8,2
zocht een camera onderdeel.
de site was goed overzichtelijk en kon alles goed vinden.
was versteld van de hoeveelhied en diversiteit op de site.
de levering was snel, netjes verpakt en via mail ook goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthurschaap81 23-04-2010

Algemene score

8,8
Accu Bp-827 van merk jupio is niet voor de Canon HF 20. alleen de orginele werkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

benjanfoto 23-04-2010

Algemene score

8,3
snel en correct

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rianne61 23-04-2010

Algemene score

9,3
De telefoon is al in gebruik en die werkt prima! Goed geluid
De camera is een cadeautje voor mijn dochter. Die ligt nog ingepakt. Maar ik heb hoop dat hij ook goed is. Ik kreeg de tip via iemand anders vandaar dat ik dit type besteld heb.

Keurig volgens afspraak was de volgende dag de camera in huis en we kregen daar netjes bericht van.
De telefoon kwam ook keurig op tijd. Tot zover prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kling23 23-04-2010

Algemene score

8,0
Goede afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J.Parree 23-04-2010

Algemene score

9,5
Bij cameraNu koop ik altijd.
je wordt heel prettig geholpen!
Tevens zeer bekwaam en deskundig personeel,die van de hoed en de rand weten.
Ik ben zeer tevreden.
Hoogachtend,J.P.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldeverinta 23-04-2010

Algemene score

9,7
Zeer duidelijke en overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nepeta 23-04-2010

Algemene score

9,0
tevreden met de snelheid van de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

putten20 23-04-2010

Algemene score

10,0
snel duidelijk telefonisch vriendelijk en correct kortom zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marckuypers 23-04-2010

Algemene score

10,0
Een van de beste zo niet de beste winkel waar ik ooit zaken mee heb gedaan. Supersnelle levering en je krijgt bijna meteen antwoord op je vragen via email.
De producten zijn erg goed verpakt en de keuze is enorm.
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pwjstoop 23-04-2010

Algemene score

8,5
Probleemloze levering
Nog geen ervaring met after sales opgedaan dus goede ervaringen met de aankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janedemmer 23-04-2010

Algemene score

9,0
Cameranu geeft prima service en reageert snel op vragen en mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lexcohen84 23-04-2010

Algemene score

8,5
Normale werkwijze/order afhandeling. Snelle levering en duidelijke service. Opmerkelijk was de productkennis van de telefoniste, uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marionderksen 22-04-2010

Algemene score

7,5
Heb behoefte aan meer tekst en uitleg. Als beginnend fotograaf weet ik bijvoorbeeld nog niet wat beter is: continu licht of flits bij high-key. Misschien is simpele maar doeltreffende uitleg een verrijking voor jullie website. Daarnaast is het moeilijk om te bepalen of bijvoorbeeld een lamp op een statief past, het staat dus wel omschreven maar het zegt mij niks: moet ik er nou nog dingen bijkopen of niet?

Ik heb mijn lamp ontvangen: goede kwaliteit, snel en goed verpakt. Bedankt!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Edmond_be 22-04-2010

Algemene score

9,3
website vind ik goed,al kan er hier en daar nog een beetje verbetert worden,bestelling gebeurd goed overzichtelijk en levering gebeurd zoals ze beloven en gaat zeer vlug
after sales zeer goed,had een lens die niet goed was,mocht die direkt terug sturen en heb tevens een andere lens type mogen nemen zonder vele vragen,ik kan je zeker deze winkel en site aanbevelen...TOP

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josdehorde 22-04-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering, goed en degelijk verpakt wat wel zo belangrijk is voor zo'n duur precisie product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pnmtlittle 22-04-2010

Algemene score

9,8
Combination of best price with highest rating and previous very good service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

y.riemsma 22-04-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle afwikkeling van
het bestelde artikel.
Om 12uur besteld daags erop
smorgens om 8.30 in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beesbal 22-04-2010

Algemene score

8,2
De website software registreerde abusievelijk twee verkopen voor hetzelfde artikel. De shopping-cart verliest zijn gegevens wanneer een pagina terug wordt gegaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arno3 22-04-2010

Algemene score

9,3
Zo'n beetje binnen een dag in huis. Lekker snel dus. Prima camera voor een leuke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf53 22-04-2010

Algemene score

9,7
Tevreden klant!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhvlaspoel 22-04-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering en een betrouwbaar adres. Indien er vragen zijn, krijg je zeer snel een antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijslindeman 22-04-2010

Algemene score

9,5
prima communicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jitze-femke 22-04-2010

Algemene score

8,5
super snelle levering en goede afhandeling van vragen
bij bestellen nog vlak voor t verzenden was ook geen probleem
ik ben super te vreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stouten 22-04-2010

Algemene score

10,0
Zeer goede service en snelle levering. Telefonisch heel goed bereikbaar.En goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

banjo 22-04-2010

Algemene score

8,7
Prima website, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

volleybal 22-04-2010

Algemene score

10,0
Na bestelling via de website ontving ik reeds de volgende dag de bestelde camera. De diverse e-mails die ik mocht ontvangen gaven de orderbevestiging en factuur weer. Ook ontving ik een mail waarin ik, na aanklikken betreffende link, het bestelde pakket kon volgen.
Perfect geregeld. Ook ontving ik een mail waarin ik eventuele vragen of klachten kon weergeven.
Mijns inziens is CameraNu een zeer goede en betrouwbaar adres om via internet uw aankopen te doen. Mijn volgende aankoop doe ik alleen nog via CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertkorte50 22-04-2010

Algemene score

8,8
Cameranu handelt zijn zaken uiterst correct en zorgvuldig af en daarbij zijn de produkten ook nog eens vriendelijk geprijsd.Niets dan lof dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluejin15 22-04-2010

Algemene score

9,5
Prima product. Clips kunnen meteen worden bewerkt in Final Cut Pro en dat scheelt enorm in de workflow.
Prima service en uitleg bij CamerNu. Men neemt de tijd voor je en je wordt goed geadviseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeps73 22-04-2010

Algemene score

8,0
Camera besteld en de volgende dag geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

RodneyCo 22-04-2010

Algemene score

8,0
Snelle, correcte levering.
Overzichtelijke, intuïtieve shop op de website.
Product goed beschermd verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gemadaro 22-04-2010

Algemene score

8,5
De website ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. Bereikbaarheid is prima.Bestelde producten worden snel en netjes verstuurd.Nadat ik een afsandbediening van mijn kamera had opgezonden ter reparatie,kreeg ik twee dagen later reeds een nieuwe geleverd, Klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpoell 22-04-2010

Algemene score

9,0
Goede communicatie, snelle en goede levering, betrouwbare winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

move4 22-04-2010

Algemene score

8,0
prima winkel, prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cosmashoos 22-04-2010

Algemene score

9,2
Prima bedrijf.

Nette emailtjes met een telefoonnummer van het bedrijf erbij en een naam van een echte medewerker. Er ging bij mij iets mis met de betaling, ik belde de volgende ochtend en kreeg meteen de medewerker aan de lijn die ook onde de bevestigingsemail vermeld stond. Alles snel opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krissie45 21-04-2010

Algemene score

9,0
Prima site, overzichtelijk en helder.
Prijsstelling is scherp in vergelijking met andere fotosites.
Winkel is makkelijk te vinden en overzichtelijk. Veel apparatuur eenvoudig zelf te handteren en te gebruiken.
In winkel zorgt nummersysteem voor volgorde van helpen.
Hulp en uitleg is duidelijk en mensen nemen de tijd om je goed te helpen. Voor wachters is dat wellicht jammer!
Adviezen zijn voor mij begrijpelijk en snijden hout.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agswart 21-04-2010

Algemene score

7,3
Op advies van de medewerker heb ik een SD kaartje van 4 gig gekocht.
Ik vertelde hem dat ik hiermee ook filmen wilde.
Dit is ruim voldoende - was het antwoord.

Nu heb ik een beetje spijt van dit advies want met een beetje film zit de kaar zomaar vol.
8 gig of nog hoger was mijn wens geweest.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jpmulder 21-04-2010

Algemene score

8,8
Altijd snelle levering, maar ook met goede after service. De winkel in Urk is erg druk op vrijdag en zaterdag. Aan de andere kant is Urk ook wel leuk om de haven eens te bezoeken on combinatie met het afhalen van fotospullen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zadeltas 21-04-2010

Algemene score

9,0
Prima levering, verzending en communicatie. Aftersales niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatrickRogiers 21-04-2010

Algemene score

9,5
Wat kun je als consument meer verwachten dan wat CameraNu doet?
De website is klaar en duidelijk, de voorraadgegevens kloppen,
de levering is tot in de puntjes verzorgd en gebeurd in één keer.
Op de koop toe kun je je bestelling volledig volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

garbo 21-04-2010

Algemene score

9,0
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews